Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Klassisk amerikanerbil i Old Havana
Fra 0 kr.
12 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Kort og godt: Cuba

Kort og godt: Cuba er den ideelle rundrejse for dig, som gerne vil opleve Cubas absolutte højdepunkter og samtidig have masser af tid til at udforske øen på egen hånd.

 

Alle overnatningssteder og transfers er inkluderet, så du kan koncentrere dig om at opleve og nyde.

 

Første stop på rundrejsen er hovedstaden Havana, hvor du får rig mulighed for at opleve Cubas fascinerende historie og kultur, de ikoniske amerikanerbiler, strandpromenaden El Malecón samt spændende museer og kirker.

 

Dernæst går turen til charmerende og farverige Trinidad, som byder på brostensbelagte gader og pastelfarvede huse, forførende salsarytmer, et væld af shoppingmuligheder og masser af spændende udflugtsmuligheder.

 

Rejsen sluttes af i strandparadiset Cayo Santa Maria. Her får du caribisk idyl og skønhed så langt øjet rækker med kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Den perfekte måde at slutte en spændende rundrejse af på.

 

Ønsker du flere eller færre nætter på hver destination, er det naturligvis muligt at skræddersy rejsen, så den passer præcis til dine ønsker. Kontakt os på info@flamingotours.dk eller tlf. 70 90 91 00 for en snak om din næste drømmerejse.

 

Højdepunkter

 • 3 nætter i Havana
 • 3 nætter i farverige Trinidad
 • 4 nætters badeferie med all inclusive på Cayo Santa Maria
 • Oplev Cuba på egen hånd
 • Mulighed for at tilkøbe udflugter
 • Alle transfers inkluderet
Cuba

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Velkommen til Cuba

I dag kan du glæde dig til starten på dit næste rejseeventyr, når du stiger ombord på flyet og sætter kursen mod fantastiske Cuba.

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til José Martí International Airport, hvor vores lokale samarbejdspartner står klar til at tage imod dig og sørge for, at du kommer godt videre til Havana.

Inden du stiger ind i taxaen, som kører dig direkte til dit casa/hotel, vil der være mulighed for at komme på toilettet og veksle/hæve penge i lufthavnen.

Inkluderet
Casa particular i Havana 3
Dag 2-3:

Havana på egen hånd

De første dage tilbringer du i vidunderlige Havana - Cubas pulserende og charmerende hovedstad.

Her er rig mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd og opleve Cubas fascinerende historie og kultur.

Tag en slentretur ad Havanas ikoniske strandpromenade El Malecón, nyd synet af de mange amerikanerbiler i bybilledet, gå på opdagelse i de smalle gader i den gamle bydel Havana Vieja, oplev spændende museer, kirker og historiske bygninger, lad dig inspirere i små kunststudier og gallerier eller nyd en mojito på en lokal café, mens gademusikanter sørger for livemusik.

Vil du opleve endnu mere, anbefaler vi at tilkøbe en guidet byrundtur i Havana, hvor du oplever alt det bedste med to timers byrundtur i klassisk amerikanerbil efterfulgt af en times guidet rundtur til fods i charmerende Havana Vieja. Læs mere om mulige udflugter i Havana under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Casa particular i Havana 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal 5
Iberostar Parque Central 5
Byrundtur i Havana
Cykeltur i Havana
Tropicana Show
Cooking class i Havana
Dag 4:

Turen går til Trinidad

Du spiser morgenmad på dit casa/hotel og bliver herefter hentet af din chauffør, som kører dig til busstationen i Havana. Her hjælper han dig med at finde din bus til Trinidad og sikrer sig, at du kommer godt af sted.

Køreturen fra Havana til Trinidad foregår med en behagelig Viazul-bus med aircondition og tager cirka seks timer, så du har god tid til at nyde udsigten til de spændende omgivelser.

Ved ankomst til Trinidad bliver du taget imod af en chauffør, som kører dig til dit casa/hotel, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

 
Inkluderet
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E La Calesa 4
Hotel E La Ronda 4
Dag 5-6:

Trinidad på egen hånd

Glæd dig til to dage, hvor du kan udforske det spændende og farverige Trinidad på egen hånd.

Vil du opleve mest muligt af den gamle kolonitidsby, som med god grund er på UNESCOs verdensarvsliste, anbefaler vi at tilkøbe en guidet byrundtur i Trinidad. Vi tilbyder også et væld af andre udflugter i området, som kan være med til at gøre dit ophold i Trinidad endnu mere oplevelsesrigt.

Der er dog også rig mulighed for at gå på opdagelse både i og uden for byen på egen hånd.

Oplev centrale Plaza Mayor, som summer af aktivitet, eller nyd en slentretur i de brostensbelagte gader i det historiske centrum med de charmerende, pastelfarvede huse. Sug stemningen til dig, mens du nyder en mojito eller et lækkert måltid mad til lyden af de mange gademusikanter, eller betragt de lokale, som spiller domino i skyggen eller danser salsa til forførende salsarytmer. Stemningen i Trinidad er helt unik!

Byen byder også på et væld af shoppingmuligheder og masser af spændende museer, herunder det tidligere San Fransisco de Asis-kloster med sit berømte, gule klokketårn.

Området omkring Trinidad byder også på massevis af spændende oplevelser med blandt andet lækre badestrande, frodige sukkerrørsplantager og ikke mindst skønne Topes de Collantes National Park - et smukt naturreservat med spændende vandreruter, smuk natur og betagende vandfald.

Inkluderet
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E La Calesa 4
Hotel E La Ronda 4
Byrundtur i Trinidad
Cykeltur i Trinidad
Lær salsa i Trinidad
Seafari til Cayo Iguana
Hacienda Guachinango
Tur til sukkerrørsplantage
Dag 7:

Velkommen til paradis

Efter en tidlig morgenmad på dit casa/hotel bliver du hentet af din chauffør, som kører dig til busstationen og hjælper dig med at finde din bus til Cayo Santa Maria. Køreturen tager cirka 5½ timer og foregår med en behagelig Viazul-bus med aircondition.

Ved ankomst til Cayo Santa Maria bliver du sat af ved dit hotel, hvor du kan tjekke ind og nyde resten af dagen på egen hånd.

All inclusive er inkluderet fra ankomst til hotellet på Cayo Santa Maria.

Inkluderet
Hotel Meliá Las Dunas 5
All inclusive
Tilkøb/opgradering
Hotel Sol Palmeras 4
Melia Buenavista 5
Royalton Cayo Santa Maria 5
Dag 8-10:

Badeferie i Cayo Santa María

Cayo Santa Maria er indbegrebet af paradis med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og gode snorklemuligheder, så du kan godt glæde dig til en skøn og afslappende badeferie på denne smukke ø.

Her er der rig mulighed for at nyde den cubanske sol, slappe af på en af Cubas smukkeste strande, tage en dukkert i hotellets indbydende swimmingpool eller udforske det fascinerende liv under havets overflade med snorkel og dykkermaske.

Cayo Santa Maria er helt perfekt for dig, som foretrækker fred og idyl. Her er nemlig ikke meget andet end smukke strande og lækre hoteller. Foretrækker du mere liv og et bredt udvalg af restauranter, butikker og barer, anbefaler vi at flytte badeferien til populære Varadero.

 
Inkluderet
Hotel Meliá Las Dunas 5
All inclusive
Tilkøb/opgradering
Melia Buenavista 5
Hotel Sol Palmeras 4
Royalton Cayo Santa Maria 5
Dag 12:

Hjemrejsen begynder

I dag er det tid til at tage afsked med Cuba efter en forhåbentlig fantastisk ferie.

Din chauffør kører dig direkte fra hotellet på Cayo Santa Maria til José Martí International Airport. Køreturen tager cirka 5-5½ timer, så du skal afsted i god tid før dit fly afgår.

Foran dig venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange mindeværdige oplevelser, du har fået på din rundrejse på Cuba.

 
Dag 13:

Velkommen hjem

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Danmark med en masse fantastiske minder i bagagen.

Velkommen hjem!

 

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 10 nætter på Cuba
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset deltagerantal
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
Gratis, uforpligtende og hurtigt!