Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Cheetah Safari & Zanzibar

På denne 14 dages rejse vil du opleve den frodige Aberdere nationalpark, det mangfoldige dyreliv i Samburu reservatet, søerne Lake Nakuru og Lake Naivasha og den storslåede savanne Masai Mara.
Vi afslutter med 4 nætter på Zanzibar.
Der er mulighed for forlængelse af rejsen.

 

Højdepunkter

 • Aberdare Nationalpark – Smukke vandfald og et mangfoldigt dyreliv i den frodige park
 • Samburu Vildtreservat – Se de store pattedyr i magiske Samburu
 • Lake Nakuru – Fantastisk dyreliv ved den saltholdige og lavvandede sodasø
 • Lake Naivasha – Flodheste og et rigt fugleliv
 • Masai Mara reservatet – Mulighed for at opleve ”The Big Five”
 • Høj standard af lodges
 • 4 nætter på Zanzibar på 4 stjernet hotel

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter?
Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 19995 kr.
Børn under 12 år: 5000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1 : Udrejse til Kenya fra Danmark

I dag flyver vi fra Danmark til Kenya med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2 : Aberdare Nationalpark

Vi bliver hentet i Nairobi lufthavn, og kører mod Somak Safari Lounge, hvor der er mulighed for at opbevare noget bagage inden turen går nordpå mod Aberdare nationalpark. Turen tager ca. 4 timer, og vi ankommer i tide til at spise frokost. Herefter kan man bruge eftermiddagen på at slappe af, eller tage en gåtur i det smukke område, hvis vejret tillader det. Aberdare nationalpark består både af regnskov, bambusskov og højlandshede, hvilket giver området et dyreliv som ikke ses andre steder i Kenya. Især de smukke vandfald er lette at blive betaget af. 

INKLUDERET

Helpension
Dag 3 : Samburu Nationalreservat

Fra Aberdare tager vi en køretur på ca. 4 timer nordpå, hvor vi krydser ækvator på vej mod det 165kvm2 store Samburu vildtreservat, hvor vi spiser frokost. Området ligger på en lavaslette og næres af Ewaso Nyiro floden der løber igennem reservatet. Her søger dyrene til for at drikke og søge skygge under doumpalmerne og akaciebuske og -træer, der også tiltrækker et rigt fugleliv. Efter frokosten tager vi en eftermiddagssafaritur i bil – også kaldet ”game drive” - og det er nu du skal huske kamaraet. På land kan man opleve zebraer, gazeller, giraffer og de tre store kattedyr: Løven, geparden og leoparden. Området huser også elefanter, bøfler, krokodiller og flodheste, så der er virkelig mulighed for nogle magiske øjeblikke i Samburu. 

INKLUDERET

Helpension
Dag 4 : Samburu Nationalreservat

Dagen bruges i Samburu hvor vi starter med en stemningsfuld morgen game drive. Herefter frokost, og efterfølgende mulighed for endnu en game drive om eftermiddagen. Samburu er kendt for sit rige dyreliv, så der er masser af mulighed for at opleve de vilde dyr tæt på, og tage den kenyanske magi helt ind. Efter en oplevelsesrig dag tager vi tilbage til campen.

INKLUDERET

Helpension
Dag 5 : Fra Samburu til Aberdare

Efter morgenmaden kører vi ca. 4 timer sydpå mod Serena Mountain Lodge der ligger mellem trætoppene ved foden af det smukke Mount Kenya. Vi spiser frokost her, og efterfølgende er der mulighed for at bruge eftermiddagen på at tage en gåtur med guide, eller opleve dyrelivet fra lodgen, der har en spektakulær udsigt over området. Du kan opleve elefanter og bøfler ved vandhullet fra udsigtsterrasserne, eller komme helt tæt på vandhullet ved at bruge den tunnel der går fra Lodgen og ned til et hi, hvor du kan få det perfekte billede, eller bare oplevelsen af, at være få meter væk fra dyrene. Gå til ro i et af de hyggelige værelser, der alle har terrasse med udsigt over vandhullet.

INKLUDERET

Helpension
Dag 6 : Lake Nakuru - Naivasha

Efter morgenmaden kører vi ned mod den imponerende Great Rift Valley og fortsætter mod Lake Nakuru Lodge – en køretur på ca. 4 timer. Her spiser vi frokost, inden vi tager på en eftermiddags game drive i Lake Nakuru Nationalpark der er Kenyas mindste, men rig på dyreliv. Nakurusøen er en saltholdig og lavvandet natronsø der tiltrækker mere end 400 fuglearter, hvoraf den lyserøde flamingo nok er den mest berømte og specielle af dem. De færdes jævnligt ved Lake Nakuru i kæmpe flokke og er virkelig et imponerende syn. Løver, flodheste, hvide næsehorn, bøfler, giraffer, zebraer, impalaer, pelikaner og storke er almindelige syn i parken for bare at nævne et par stykker. Vi fortsætter videre til Lake Naivasha, som ligger en times tid væk i bil. Her overnatter vi på Lake Naivasha Sopa Lodge hvis store græsplæner jævnligt trimmes af flodheste, der om aftenen kommer op fra floden for at spise.

INKLUDERET

Dag 7 : Masai Mara

Dagen starter med muligheden for en skøn tur i båd på Lake Naivasha, hvor du kan komme endnu tættere på det rige fugleliv og flodhestene i vandet. Herefter kører vi ca. 5,5 time til Masai Mara reservatet, der bjergtager en med de vidtstrakte sletter og den åbne savanne. Vi spiser frokost inden eftermiddagen bruges på game drive, hvor vi skal opleve dette helt særlige sted, der er kendt for de tre store kattedyr – løven, geparden og leoparden – samt zebraer, gnuer, elefanter og krokodiller, der ligger i vandet og venter på at en af de store dyr skal krydse floden. 

INKLUDERET

Helpension
Dag 8 : Masai Mara

Nyd morgenbrisen og oplev daggryet på savannen, når vi tager en game drive inden morgenmaden. Der er også mulighed for at tage en næsten magisk morgentur i luftballon efterfulgt af morgenmad med bobler der hvor luftballonen lander (mod ekstrabetaling). Efter frokosten kan man slappe af, tage atmosfæren, lydene og duftene ind, inden vi tager en sen eftermiddags game drive på savannen.

INKLUDERET

Helpension

TILKØB/OPGRADERING

Dag 9 - 12 : Zanzibar Badeferie

Det er blevet tid til at tage afsked med det fantastiske dyreliv i Masai Mara.

 

Efter morgenmaden kører vi til Nairobi, hvor vi kører til lufthavenen og flyver videre til Zanzibar.

 

De sidste dage af jeres rejse vil blive brugt på Zanzibar, hvor selvforkælelse er nøgleordet. Nyd badeferien på hotellet. Das på de drømmelignende strande med hvidt sand, krystalklart vand og grønne palmetræer. Sug solens stråler til dig ved pool området, eller find skygge ved palmetræerne. 

 

Risikoen for at blive for magelig, og gro fast til en strandstol, er reel. Derfor kan det anbefales at benyttes sig af vandsportsaktiviteterne på stedet. Her kan du få et sug i maven, og adrenalin i kroppen. 

 

Zanzibars kyst er perfekt til dykning og snorkling, grundet koralræv og de smukke farverige fisk.

 

INKLUDERET

Halvpension
Dag 13 : Hjemrejse

Vi kører til lufthavnen, og flyver hjem til Danmark.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 14 : Hjemkomst i Danmark

Velkommen hjem fra en uforglemmelig rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætter på safari
 • 4 nætter på Zanzibar
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 19995 kr.
Børn under 12 år: 5000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid
Vi anbefaler også
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 16995

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

0 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 16995

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

0 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari Fra kr. 12995

På denne 8 dages rejse får du 5 nætter safari, med Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha der er kendt for sine flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

9 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 15995

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

0 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 20995

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

0 dage Fly inkluderet Læs mere
Thorn Tree Safari Fra kr. 12995

Tag på denne 7 dages tur med 4 nætter på safari. Oplev Aberdare nationalpark, Lake Nakuru, Lake Naivasha som er kendt for sine flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

8 dage Fly inkluderet Læs mere
Thorn Tree Safari & Zanzibar Fra kr. 15995

Tag på denne 13 dages tur med 4 nætter på safari og 6 nætter på Zanzibar. Oplev Aberdare nationalpark, Lake Nakuru, Lake Naivasha som er kendt for sine flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Thorn Tree Safari & Mombasa Fra kr. 14995

Tag på denne 13 dages tur med 4 nætter på safari og 6 nætter i Mombasa. Oplev Aberdare nationalpark, Lake Nakuru, Lake Naivasha som er kendt for sine flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

13 dage Fly inkluderet Læs mere