Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Flamingo Safari & Mombasa

Tag på safari i Lake Nakuru og Masai Mara og oplev to af Kenyas absolut bedste nationalparker, som også ligger rigtig godt i forhold til hinanden. Med tre nætter på samme lodge i Masai Mara er der ekstra god tid til dyreoplevelser – og dem er der mange af i den berømte nationalpark.

Ferien afsluttes med 7 nætters afslappende badeferie i Mombasa, hvor du kan nyde de smukke, hvide sandstrande ved det krystalklare Indiske Ocean. Det er også muligt at forlænge rejsen.

 

Højdepunkter:

 • Lake Nakuru – Store flamingoflokke og næsehorn
 • Masai Mara – Mulighed for at opleve ”The Big FIve”
 • Meget safari på få dage
 • Høj standard på lodgene
 • 7 nætter på lækkert hotel i Mombasa 

 

Har du andre ønsker til programmet, f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller flere/færre nætter? Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 15795 kr.
Børn under 12 år: 4000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1 : Udrejse - lad eventyret begynde

Du flyver fra Danmark til Kenya med mellemlanding(er) undervejs. Eventyret er begyndt!

 

I Kenya vil du få en oplevelse for livet, og når du kommer hjem, vil du have storslåede græssletter, lyden af løvebrøl, daggry på savannen, flamingolyserøde søer og mange andre uforglemmelige oplevelser at se tilbage på.

Dag 2 : Nairobi - Lake Nakuru

Efter ankomst til Nairobi lufthavn bliver du hentet af din guide og kørt til Lake Nakuru. På vejen er indlagt en pause, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt over Great Rift Valley.

 

Derefter fortsætter turen ned langs den stejle bjergskråning til Lake Nakuru nationalpark, som er Kenyas mindste, men meget rig på dyreliv. Parken er en af de bedste i hele Afrika i forhold til at se den sky leopard, og her findes også en stor bestand hvide næsehorn.

 

Ved ankomst checker du ind på lodgen, hvor der er mulighed for at slappe af efter køreturen.

INKLUDERET

Helpension

TILKØB/OPGRADERING

Dag 3 : Lake Nakuru Nationalpark – Masai Mara

Du starter dagen med en game drive i Lake Nakuru Nationalpark. Nakurusøen er en saltholdig og lavvandet natronsø, der tiltrækker mere end 400 fuglearter, hvoraf den lyserøde flamingo nok er den mest berømte og specielle af dem. Det er ikke uden grund, vi kalder denne rejse Flamingo Safari, for flamingoerne færdes jævnligt ved Lake Nakuru i kæmpe flokke og er virkelig et imponerende syn. Løver, flodheste, hvide næsehorn, bøfler, giraffer, zebraer, impalaer, pelikaner og storke er også almindelige syn i parken for bare at nævne et par stykker. 

 

Herefter fortsætter du til Masai Mara, hvor endnu flere fantastiske oplevelser venter.

INKLUDERET

Helpension
Dag 4 : Masai Mara

Nyd morgenbrisen og oplev daggryet på savannen, når du tager på game drive inden morgenmaden. Det er også muligt at tage en næsten magisk morgentur i luftballon efterfulgt af morgenmad med bobler der, hvor luftballonen lander (mod ekstrabetaling). 

 

Efter frokost på lodgen står den på en sen eftermiddags game drive på savannen, hvor du igen kan opleve det storslåede afrikanske dyreliv. Masai Mara er berømt for en stor bestand af store pattedyr, men her findes også mange forskellige fugle. Mere end 450 fuglearter er blevet observeret i parken, heriblandt 55 forskellige rovfugle.

INKLUDERET

Helpension

TILKØB/OPGRADERING

Dag 5 : Masai Mara

En dag mere i Masai Mara? Bare rolig, dette fantastiske område har endnu mere at byde på. Masai Mara er hjem for et væld af dyr, som hele tiden er i bevægelse, og der er ingen risiko for at komme til at kede sig eller opleve det samme flere dage i træk.

 

Hele dagen bruges på game drive, hvor du skal opleve dette helt særlige sted, som er kendt for de tre store kattedyr – løven, geparden og leoparden. På et trygt og hyggeligt sted med udsigt mod Marafloden spiser du din madpakke, mens store krokodiller ligger i vandet og venter på, at et af de store dyr skal krydse floden.

 

I perioden juli-oktober kan du opleve den store migration i Masai Mara. Millioner af gnuer, zebraer og gazeller krydser Marafloden for at græsse på de frodige sletter på den anden side. At opleve migrationen fra første række er et storslået skuespil og en oplevelse for livet.

INKLUDERET

Helpension
Dag 6 : Masai Mara - Mombasa

Du tager afsked med Masai Mara og kører til Nairobi lufthavn, hvor du flyver videre til Mombasa. Her står den på afslappende badeferie ved de lækre, kridhvide sandstrande og det azurblå Indiske Ocean.

INKLUDERET

Halvpension
Dag 7-12 : Badeferie i Mombasa

I Mombasa er der god tid til at tænke tilbage og fordøje alle de uforglemmelige oplevelser fra safarien.

 

Slap af på havnebyens hvide sandstrande med en kold forfriskning i hånden, eller gå på opdagelse i den gamle storby, som er præget af forskellige kulturers indflydelse. Ud for Mombasas kyst finder du desuden et koralrev, der er over 1300 km langt og perfekt egnet til både dykning og snorkling.

 

Det er muligt at booke flere nætter i Mombasa

INKLUDERET

Halvpension
Dag 13 : Hjemrejse

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Nu er drømmerejsen snart slut, og turen går igen hjem til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 14 : Hjemkomst til Danmark

Velkommen hjem fra en uforglemmelig rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 4 nætter på safari med helpension
 • 7 nætter på Mombasa 4-stjernet hotel med halvpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen, som beskrevet i programmet
 • Alle ture, som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg: 3.000 kr.
Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 15795 kr.
Børn under 12 år: 4000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid
Vi anbefaler også
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 17795

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du en oplevelsesrig safari og 6 nætters badeferie i Mombasa. Oplev Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivashas flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 17895

Få unikke naturoplevelser i berømte Masai Mara, oplev flodhestene ved Lake Navaisha, og nyd den betagende udsigt til Kilimanjaro i Amboseli nationalpark. Rejsen afsluttes med 6 nætters badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 15695

Tag på denne 10 dages safarirejse, hvor du vil opleve frodige Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakurus flamingoflokke, Lake Naivasha og de endeløse sletter i det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 19995

Vil du gerne opleve så meget som muligt? Så er denne 14 dages rejse perfekt til dig. Oplev en række af Kenyas mest fantastiske og forskellige nationalparker og fuldend rejsen med en afslappende badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18595

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere