Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Flamingo Safari & Mombasa

Safari i Lake Nakuru og Masai Mara. Her besøger vi to af Kenyas absolut bedste nationalparker, som også ligger rigtig godt i forhold til hinanden. 

 

Med tre nætter på samme lodge i Masai Mara får vi ekstra god tid til dyreoplevelser – og dem er der mange af i Masai Mara. Ferien afsluttes med 6 ætter i Mombasa på badeferie, hvor vi nyder de hvide sandstrande ved det Indiske Ocean. Det er også muligt at forlænge rejsen.

 

Højdepunkter:

 • Lake Nakuru – Store flamingoflokker og næsehorn
 • Masai Mara – Mulighed for at opleve ”The Big FIve”
 • Meget safari på få dage
 • Høj standard på lodgene
 • 7 nætter på 4-stjernet hotel i Mombasa 

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter? Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

 

Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 15495 kr.
Børn under 12 år: 4000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1 : Udrejse

Vi flyver fra Danmark til Kenya med mellemlanding(er) undervejs. 

 

I Kenya vil du få en oplevelse for livet, en oplevelse der vil sætte sig i dine sanser og følelser. Fremadrettet vil du have flamingolyserøde søer, storslåede græssletter, lyden af løvebrøl, daggry på savannen og andre storslåede oplevelser at se tilbage på. 

Dag 2 : Nairobi - Lake Nakuru

Vi bliver hentet i Nairobi lufthavn, og kører mod Lake Nakuru. På vejen stopper vi for at nyde den spektakulære udsigt over Great Rift Valley, inden vi følger vejen ned langs den stejle bjergskråning. 

 

Vi fortsætter til Lake Nakuru Nationalpark, der er Kenyas mindste, men rig på dyreliv. Parken er en af de bedste i hele Afrika for at se den sky leopard, og her findes også en stor bestand hvide næsehorn.

 

Vi checker ind på Lake Nakuru Sopa Lodge, som har en flot udsigt ud over søen og nationalparken.

Køreturen tager ca. 4 timer. 

INKLUDERET

Helpension
Dag 3 : Lake Nakuru Nationalpark – Masai Mara

Vi tager på en morgengame drive i Lake Nakuru Nationalpark. Nakurusøen er en saltholdig og lavvandet natronsø der tiltrækker mere end 400 fuglearter, hvoraf den lyserøde flamingo nok er den mest berømte og specielle af dem. De færdes jævnligt ved Lake Nakuru i kæmpe flokke og er virkelig et imponerende syn. Løver, flodheste, hvide næsehorn, bøfler, giraffer, zebraer, impalaer, pelikaner og storke er almindelige syn i parken for bare at nævne et par stykker. 

 

Herefter kører vi til Masai Mara, hvor mange fantastiske oplevelser venter os.

INKLUDERET

Helpension
Dag 4 : Masai Mara

Nyd morgenbrisen og oplev daggryet på savannen, når vi tager en game drive inden morgenmaden. Der er også mulighed for at tage en næsten magisk morgentur i luftballon efterfulgt af morgenmad med bobler der hvor luftballonen lander (mod ekstrabetaling). 

 

Efter frokosten på lodgen tager vi en sen eftermiddags game drive på savannen, hvor vi igen oplever det storslåede afrikanske vildliv. Masai Mara er berømt for en stor bestand af store pattedyr, men her findes også mange forskellige fugle - mere end 450 fuglearter er blevet observeret i parken, heriblandt 55 forskellige rovfugle.

INKLUDERET

Helpension

TILKØB/OPGRADERING

Dag 5 : Masai Mara

En dag mere i Masai Mara? Ja, bare rolig, dette område har mere at byde på. Masai Mara er hjem for et væld af dyr, som hele tiden er i bevægelse. Der er ingen risiko for at vi kommer til at kede os, eller oplever det samme flere dage i træk.

 

Hele dagen bruges på game drive, hvor vi skal opleve dette helt særlige sted, der er kendt for de tre store kattedyr – løven, geparden og leoparden. Vi finder et trygt og hyggeligt sted med udsigt mod Marafloden, hvor vi spiser vores madpakke. I vandet ligger store krokodiller og venter på at et af de store dyr skal krydse floden.

 

I perioden juli-oktober kan man opleve den store migration i Masai Mara. Millioner af dyr - gnuer, zebraer og gazeller - krydser Marafloden for at græsse på de frodige sletter. At opleve migrationen fra første række, er et storslået skuespil, og en oplevelse for livet. 

INKLUDERET

Helpension
Dag 6 : Masai Mara - Mombasa

Vi takker Masai Mara for de mange gode oplevelser og kører til Nairobi lufthavn.

 

Vi flyver nu videre mod Mombasa, hvor vi fortsætter ferien med en lækker badeferie på de lækre sandstrande med azurblå have. 

INKLUDERET

Dag 7-12 : Mombasa

I Mombasa er der tid til at tænke tilbage, og optage alle de gode oplevelser vi havde på safarien.

 

Slap af på havnebyens hvide sandstrande med vidunderlige blå have, og en kold forfriskelse i hånden, eller du kan gå på opdagelse i den gamle storby, som er præget af forskellige kulturer. Ud for Mombasas kyst, finder du et koralrev der er over 1300 km lang, og perfekt egnet til dykning og snorkling.

 

Ønskes flere nætter i Mombasa, er dette også muligt

INKLUDERET

Dag 13 : Hjemrejse

Vi bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Nu går turen hjem til Danmark.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 14 : Hjemkomst

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 4 nætter på safari med helpension
 • 7 nætter på Mombasa 4-stjernet hotel med halvpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Alle måltider på turen, som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg: 3.000 kr.
Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 15495 kr.
Børn under 12 år: 4000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid
Vi anbefaler også
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14995

Drømmer du også om en safari med færre lodges og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara, og badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 15595

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 14295

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 19195

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 19695

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere