Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Flamingo Safari & Zanzibar

Her er rejsen til dig der ønsker en kortere rejse, men som stadig vil opleve meget safari. Vi besøger Lake Nakuru og Masai Mara – to af Kenyas absolut bedste nationalparker. Med tre nætter i Masai Mara får vi masser af tid til dyreoplevelser. Vi afslutter rejsen på et lækkert hotel på Zanzibar. 

 

Højdepunkter:

 • Lake Nakuru – Store flamingoflokker og næsehorn
 • Masai Mara – Mulighed for at opleve ”The Big FIve”
 • Meget safari på få dage
 • Høj standard på lodgene
 • 7 nætter på 4-stjernet hotel på Zanzibar

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter? Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

 

Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 14995 kr.
Børn under 12 år: 4000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1 : Udrejse

Vi flyver fra Danmark til Kenya med mellemlanding(er) undervejs. 

 

I Kenya vil du få en oplevelse for livet, en oplevelse der vil sætte sig i dine sanser og følelser. Fremadrettet vil du have flamingolyserøde søer, storslåede græssletter, lyden af løvebrøl, daggry på savannen og andre storslåede oplevelser at se tilbage på. 

Dag 2 : Nairobi - Lake Nakuru

Vi bliver hentet i Nairobi lufthavn, og kører mod Lake Nakuru. På vejen stopper vi for at nyde den spektakulære udsigt over Great Rift Valley, inden vi følger vejen ned langs den stejle bjergskråning. 

 

Vi fortsætter til Lake Nakuru Nationalpark, der er Kenyas mindste, men rig på dyreliv. Parken er en af de bedste i hele Afrika for at se den sky leopard, og her findes også en stor bestand hvide næsehorn.

 

Vi checker ind på Lake Nakuru Sopa Lodge, som har en flot udsigt ud over søen og nationalparken.

Køreturen tager ca. 4 timer. 

INKLUDERET

Helpension

TILKØB/OPGRADERING

Dag 3 : Lake Nakuru Nationalpark – Masai Mara

Vi tager på en morgengame drive i Lake Nakuru Nationalpark. Nakurusøen er en saltholdig og lavvandet natronsø der tiltrækker mere end 400 fuglearter, hvoraf den lyserøde flamingo nok er den mest berømte og specielle af dem. De færdes jævnligt ved Lake Nakuru i kæmpe flokke og er virkelig et imponerende syn. Løver, flodheste, hvide næsehorn, bøfler, giraffer, zebraer, impalaer, pelikaner og storke er almindelige syn i parken for bare at nævne et par stykker. 

 

Herefter kører vi til Masai Mara, hvor mange fantastiske oplevelser venter os.

INKLUDERET

Helpension
Dag 4 : Masai Mara

Nyd morgenbrisen og oplev daggryet på savannen, når vi tager en game drive inden morgenmaden. Der er også mulighed for at tage en næsten magisk morgentur i luftballon efterfulgt af morgenmad med bobler der hvor luftballonen lander (mod ekstrabetaling). 

 

Efter frokosten på lodgen tager vi en sen eftermiddags game drive på savannen, hvor vi igen oplever det storslåede afrikanske vildliv. Masai Mara er berømt for en stor bestand af store pattedyr, men her findes også mange forskellige fugle - mere end 450 fuglearter er blevet observeret i parken, heriblandt 55 forskellige rovfugle.

INKLUDERET

Helpension

TILKØB/OPGRADERING

Dag 5 : Masai Mara

En dag mere i Masai Mara? Ja, bare rolig, dette område har mere at byde på. Masai Mara er hjem for et væld af dyr, som hele tiden er i bevægelse. Der er ingen risiko for at vi kommer til at kede os, eller oplever det samme flere dage i træk.

 

Hele dagen bruges på game drive, hvor vi skal opleve dette helt særlige sted, der er kendt for de tre store kattedyr – løven, geparden og leoparden. Vi finder et trygt og hyggeligt sted med udsigt mod Marafloden, hvor vi spiser vores madpakke. I vandet ligger store krokodiller og venter på at et af de store dyr skal krydse floden.

 

I perioden juli-oktober kan man opleve den store migration i Masai Mara. Millioner af dyr - gnuer, zebraer og gazeller - krydser Marafloden for at græsse på de frodige sletter. At opleve migrationen fra første række, er et storslået skuespil, og en oplevelse for livet. 

INKLUDERET

Helpension
Dag 6 : Masai Mara - Zanzibar

Vi takker Masai Mara for de mange gode oplevelser og kører til Nairobi lufthavn.

 

Vi flyver nu videre mod Zanzibar, hvor vi fortsætter ferien med en lækker badeferie på de lækre sandstrande med azurblå have.  

INKLUDERET

Helpension
Dag 7-12 : Zanzibar

De sidste dage af jeres rejse vil blive brugt på Zanzibar, hvor selvforkælelse er nøgleordet. Nyd badeferien på hotellet. Das på de drømmelignende strande med hvidt sand, krystalklart vand og grønne palmetræer. Sug solens stråler til dig ved pool området, eller find skygge ved palmetræerne. 

 

Risikoen for at blive for magelig, og gro fast til en strandstol, er reel. Derfor kan det anbefales at benyttes sig af vandsportsaktiviteterne på stedet. Her kan du få et sug i maven, og adrenalin i kroppen. 

 

Zanzibars kyst er perfekt til dykning og snorkling, grundet koralræv og de smukke farverige fisk.

 

Ønskes flere nætter på Zanzibar, er dette også muligt

INKLUDERET

Halvpension
Dag 13 : Hjemrejse

Vi bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Nu går turen hjem til Danmark.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 14 : Hjemkomst

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 4 nætter på safari med helpension
 • 7 nætter på Zanzibar 4-stjernet hotel med halvpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg: 3.000 kr.
Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 14995 kr.
Børn under 12 år: 4000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid
Vi anbefaler også
Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15495

Drømmer du om safari med få overnatningssteder og mange dyr? Vi har den perfekte rejse til dig. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 15595

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 14295

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 19195

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 19695

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere