Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rundrejse Kenya

02.03.2018

Rejs til Afrikas østkyst og oplev det fascinerende og farvestrålende Kenya med storslåede savanner, traditionelle afrikanske stammesamfund, unikt dyreliv og billedskønne paradisstrande.

Relaterede rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15395

Med én nat i dyrerige Lake Nakuru og tre nætter i ubeskrivelige Masai Mara er dette den perfekte rejse, hvis du drømmer om safari med mange dyr og minimal transport. Rejsen afsluttes med en lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du en oplevelsesrig safari og 6 nætters badeferie i Mombasa. Oplev Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivashas flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

Få unikke naturoplevelser i berømte Masai Mara, oplev flodhestene ved Lake Navaisha, og nyd den betagende udsigt til Kilimanjaro i Amboseli nationalpark. Rejsen afsluttes med 6 nætters badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages safarirejse, hvor du vil opleve frodige Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakurus flamingoflokke, Lake Naivasha og de endeløse sletter i det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

Vil du gerne opleve så meget som muligt? Så er denne 14 dages rejse perfekt til dig. Oplev en række af Kenyas mest fantastiske og forskellige nationalparker og fuldend rejsen med en afslappende badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18595

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

En rundrejse i Kenya er fyldt med oplevelser for livet. De vildtrige naturreservater og smukke nationalparker i Kenya byder på naturoplevelser i særklasse og et imponerende rigt og varieret dyreliv. Oplev f.eks. mægtige Rift Valley, se solen stå op over majestætiske Kilimanjaro, eller hold udkig efter ”The Big Five” – elefanten, løven, leoparden, bøflen og næsehornet.

Kenya byder naturligvis også på en lang række andre dyr, blandt andet flodheste, giraffer, zebraer, hyæner og impalaer samt en bred vifte af fuglearter, herunder pelikaner, storke, forskellige rovfugle og ikke mindst den farvestrålende, lyserøde flamingo. Hvis du rejser til Kenya med børn, vil de med garanti elske at opleve de eksotiske, afrikanske dyr, de kender fra bøger, film og måske zoologisk have.

I perioden juli-oktober kan du desuden opleve den store migration, hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller krydser Mara-floden for at græsse på de frodige sletter på den anden side. Den fascinerende migrationen er en oplevelse for livet og et af verdens syv nye vidundere.

Udover fantastiske naturoplevelser byder Kenya på hele 42 farverige stammer, en venlig og varm lokalbefolkning samt tropisk klima, palmeklædte paradisstrande og farvestrålende koralrev langs Mombasa-kysten. Det er derfor oplagt at fuldende din rundrejse i Kenya med en afslappende badeferie, hvor du kan fordøje de mange indtryk og mindeværdige oplevelser, du har fået på rundrejsen.

Hos Flamingo Tours tilbyder vi flere forskellige rundrejser i Kenya, og vi tør godt love, at uanset hvilken du vælger, kommer Kenya ikke til at skuffe dig. En rundrejse i Kenya er en unik oplevelse, som giver minder for livet.