Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rundrejse Kenya

02.03.2018

 Tag med os på rejse til Afrikas østkyst, og opliv det fascinerende og farvestrålende Kenya. 

På en rundrejse i Kenya møder du Afrikas storhed. Vidunderlige dyreoplevelser, så som Den Store Migration af tusindvis af gnuer og zebraer, de store kattedyr på jagt, den mægtige Rift Valley og Det Indiske Oceans kystlinje og 42 farverige stammer venter på at mødes med dig. Her er magiske øjeblikke endeløse.

På vores spændende rundrejser i Kanya vil du få mulighed for at komme helt tæt på den kenyansk natur og kultur. 

På vores rundrejser kommer du på safari i safariens moderland. I Kenya for du muligheden for at se det spændende dyreliv i nationalparker og vildtride naturreservater, med en natur der varierer fra de store svaner til skov, dyrerige søer og paradisstrande langs Mombasakysten. Alt sammen med et unik dyre og planteliv. 

På en rundrejse for mulighed for at følge dyrenes vandringer i naturen i Kenyas vekslende landskab. Mød det varme venlige kenyansk folkefærd. Og mærke det magiske smukke Kenya på egen krop.

I Kenya oplever du den kæmpe diversitet som landet indeholder. Og lige meget hvilken rundrejse du tager med, så kommer Kenya ikke til at skuffe dig. Efter en tur til Kenya vil du komme hjem med en skattekiste fyldt med minder for livet.

 


Relateret Rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15395

Drømmer du om safari med få overnatningssteder og mange dyr? Vi har den perfekte rejse til dig. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du også om en safari med færre lodges og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara, og badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 19695

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere