Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Safari i Kenya

01.02.2018

Tag på safari i Kenya og oplev safariens moderland. Naturskønne Kenya rummer alt fra store, åbne savanner med elefanter, løver og næsehorn samt smukke søer med flodheste og flamingoer til betagende nationalparker med regnskov, højlandshede, bambusskov og storslåede vandfald. Kenya har hele pakken.

Relaterede rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15395

Med én nat i dyrerige Lake Nakuru og tre nætter i ubeskrivelige Masai Mara er dette den perfekte rejse, hvis du drømmer om safari med mange dyr og minimal transport. Rejsen afsluttes med en lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18595

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

På safari i Kenya vil du møde et imponerende rigt dyreliv og den mest betagende natur. Oplev den åbne, gule savanne med de karakteristiske flade akacietræer, og se de store dyreflokke vandre gennem landet med dets majestætiske bjerge og dyrerige søer. En safarirejse med Flamingo Tours giver dig mulighed for at komme helt tæt på de fascinerende, afrikanske dyr, og det er derfor også oplagt at tage på fotosafari i Kenya.

En safarirejse er uden tvivl en oplevelse for livet og en unik mulighed for at komme tæt på de nysgerrige og legesyge elefanter, se de elegante impalaer på spring gennem landskabet eller opleve de fascinerende kattedyr på savannen. Måske du endda kan være heldig at opleve løver på jagt efter deres bytte. Rejser du i perioden juli-oktober, kan du desuden opleve et af verdens syv nye vidundere – den store vandring, hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller vandrer gennem landet i flok.

Den betagende, kenyanske natur udforskes i firhjulstrukne Land Cruisere med plads til max 6 personer per bil. Bilerne har opklappeligt paraplytag, så det er muligt at stå op i bilen under safarien. Det giver et godt udsyn og en perfekt mulighed for at tage gode billeder af dyrene. Land Cruiserne er en meget sikker måde at opleve de afrikanske dyr, så du kan sagtens rejse til Kenya med børn også.

Kenya ligger på tværs af ækvator og langs The Great Rift Valley. Det giver en gennemsnitstemperatur på ca. 27°C om dagen og ca. 13°C om natten i safariområderne. Du kan derfor tage på safari i Kenya hele året rundt.

Det tropiske klima og de hvide, palmeklædte sandstrande gør det desuden oplagt at slutte din safari i Kenya af med en badeferie langs den smukke kyst eller på eksotiske Zanzibar.