Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Safari i Kenya

01.02.2018

Kom med på Safari til Kenya. Rejs gennem safariens moderland i det naturdiverse Kenya, der omfatter alt fra den store åbne savanne med The Big Five: Løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. Søer med flodheste og flamingoer. Samt nationalparker med bl.a. regnskov, bambusskov, højlandshede og storslåede vandfald. 

Tag med os på eventyr til det naturskønne Kenya. Hvor vi giver jer mulighed for at se og fotograferer så meget vildt som muligt.

Kenya byder på et stort dyreliv og den smukkeste natur. Kom med ud på safari i Kenya og se den åbne gule savanne med de flade akacietræer, og lad os sammen se de store dyreflokkes vandring gennem landet med majestætiske bjerge og dyrerige søer. 

Vi giver dig mulighed for at komme helt tæt på de enorme mængder af gnuer og zebraer der vandre gennem landet i flokke. Kom tæt på de nysgerrige og legesyge elefanter. Og se de elegante impalaer der altid er på spring gennem landskabet. Samt de fascinerende kattedyr der lever på savannen.

I vil opleve en kenyanske natur via game drives, hvor man udforsker området i firhjulstrukne landcruisere med plads til max. 6 personer pr bil. Bilerne har desuden opklappeligt paraplytag, så der er mulighed for at stå op i bilen, hvilket giver dig den perfekte mulighed for at tage billeder af dyrene.

Kenya ligger på tværs af Ækvator og langs The Great Rift Vally, dette gør at der er en gennemsnitstemperatur på ca. 27°C om dagen og ca. 13°C om natten i safariområderne. Hvilket betyder at I kan tage på safari i Kenya hele året rundt.

 


Relateret Rejser

Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 19695

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere