>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Safari i Kenya

05.02.2019

Tag på safari i Kenya og oplev safariens moderland. Naturskønne Kenya rummer alt fra store, åbne savanner med elefanter, løver og næsehorn samt smukke søer med flodheste og flamingoer til betagende nationalparker med regnskov, højlandshede, bambusskov og storslåede vandfald. Kenya har hele pakken.

På safari i Kenya vil du møde et imponerende rigt dyreliv og den mest betagende natur. Oplev den åbne savanne med de karakteristiske, flade akacietræer, og se de store dyreflokke vandre gennem landet med dets majestætiske bjerge og dyrerige søer. En safarirejse med Flamingo Tours giver dig mulighed for at komme helt tæt på de fascinerende, afrikanske dyr, og det er derfor også oplagt at tage på fotosafari i Kenya.

En safarirejse i Kenyas nationalparker er uden tvivl en oplevelse for livet og en unik mulighed for at komme tæt på de nysgerrige og legesyge elefanter, se de elegante impalaer på spring gennem landskabet eller opleve de fascinerende kattedyr på savannen. Måske du endda kan være heldig at se løver på jagt efter deres bytte. Rejser du i perioden juli-oktober, kan du desuden være vidne til et af verdens syv “nye” vidundere – den store vandring, hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller vandrer i stor flok gennem landet.

Den betagende, kenyanske natur udforskes i firhjulstrukne Land Cruisere med plads til max 6 personer i hver bil. Bilerne har opklappeligt paraplytag, så det er muligt at stå op i bilen under safarien. Det giver et godt udsyn og en perfekt mulighed for at tage nogle gode billeder af dyrene. Land Cruiserne er en meget sikker måde at opleve de afrikanske dyr på, så du kan sagtens rejse til Kenya med børn.

Kenya ligger på tværs af ækvator og langs The Great Rift Valley. Det giver en gennemsnitstemperatur på ca. 27°C om dagen og ca. 13°C om natten i safariområderne. Du kan derfor tage på safari i Kenya hele året rundt.

Det tropiske klima og de hvide, palmeklædte sandstrande gør det desuden oplagt at slutte din safari i Kenya af med en badeferie i Mombasa langs den smukke kyst eller på den eksotiske ø Zanzibar, som ligger i Det Indiske Ocean uden for den østafrikanske kyst.

Find inspiration til din drømmerejse til Kenya her

Løver slapper af i skyggen af et træ
Elefanter med en lille fugl på hovedet
elefant og kalv
Løver slapper af i et træ
Grib kigger op fra sit måltid
Løve ved floden
Relateret rejse