Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Safari Kenya og badeferie i Mombasa

05.03.2018

En safarirejse i Kenya er et sandt overflødighedshorn af de vildeste oplevelser og indtryk. Hvor I kommer helt tæt på naturen og det utrolige afrikanske dyreliv med de storslåede savanner, fantastisk dyrerige søer i de smukkeste nationalparker. 

Efter en safari giver vi jer mulighed for at vaske savannens støv af, og fordøje de utrolige oplevelser i havnebyen Mombasa ved det Indiske Ocean.

Oplev de smukkeste hvide sandstrande, der står i kontrast til de turkisblå bølger. Og mærk brisen i skyggen af palmetræerne, med en kold forfriskning i hånden. Her for du mulighed for at slappe af og komme helt ned i gear og fordøje de utrolige safarioplevelser Kenya ellers har budt på.

Nyd din badeferie i Mombasa. Og gå på opdagelse i den gamle havneby der er alt andet end kedelig. Mombasa er Kenyas anden største by, og sporene fra kolonitiden kan stadig mærkes, Da byen er et smeltegilde af forskellige kulturer, det kan ses i byens arabiske, indiske og europæiske arv, der byder på et hav af kulturelle seværdigheder. 

Ved Mombasas kyst ligger der et kæmpe farvestrålende koralrev, som er over 1300 km langt. Koralrevet er perfekt til dykning og snorkling. Og havet ved Mombasa egner sig også rigtig godt til surfing, og alle andre former for vandsport. Og på havet er der rig mulighed for sejlture samt dybhavsfiske efter nogle af havet store ”trofæer”. Og der er altid gode muligheder for at se delfiner omkring fartøjet, når man sejler i det Indiske Ocean. Og i sensommeren og efteråret er der også mulighed for at se pukkelhvaler. 

Ca. 30 km Syd for Mombasa by ligger Diani Beach kysten. Som er Kenyas længste strand. Hvor mange kommer for at opleve de brede hvide sandstrande så langt øjet rækker, med kokospalmer der vejer I vinden. Som er indbegrebet af et sandt Bounty land.

Læs også: Safari Kenya og badeferie i Zanzibar

Mombasa er den ældste by i Kenya og kan dateres tilbage til det 16. århundrede. I Mombasa findes et gammel fort kald Fort Jesus, som er byens gamle fæstning, hvilket blev opført af portugiserne i 1593, hvis mure er uigennemtrængelige på grund af den måde de er bygget. Området omkring forter er utroligt spændende med rig mulighed for shopping af bl.a. en masse lokalt kunsthåndværk, mens man kan se de lokale kunstnere sidde og arbejde. Man kan vandre gennem de snævre gade i den gamle by og opleve byen som de lokale, eller udforske byen i en tuk-tuk – en trehjulet motoriseret rickshaw. 

Mombasa er også en madelskers paradis, der er alt fra fine restauranter, til små madboder i gaderne, der sælger en masse forskellige spændende eksotisk mad.

 


Relateret Rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15995

Drømmer du om safari med få overnatningssteder og mange dyr? Vi har den perfekte rejse til dig. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 16995

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 20995

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere