Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Flok af flamingoer set tæt på

Safari Kenya og badeferie i Zanzibar

05.02.2019

Kombiner safari i Kenya, hvor du oplever storslåede savanner, smukke nationalparker og fascinerende, afrikanske dyr, med en afslappende badeferie på eksotiske Zanzibar, som byder på kridhvide sandstrande og turkisblåt vand.

På safari i Kenya får du den ene storslåede naturoplevelse efter den anden og kommer helt tæt på de imponerende afrikanske dyr. På game drives kan du bl.a. være heldig at opleve The Big Five: løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. En safarirejse til Kenya er også en fantastisk oplevelse, når du rejser med børn.

Efter en oplevelsesrig safari i Kenyas smukke nationalparker giver vi dig mulighed for at komme helt ned i gear med en afslappende badeferie på den eksotiske ø Zanzibar. Med kridhvide, palmeklædte sandstrande, farvestrålende koralrev og det krystalklare, turkisblå hav er Zanzibar som taget ud af et postkort.

Om du vælger en kombination af Kili safari og Zanzibar, eller Flamingo safari og Zanzibar, der er vores mest populære kombinationsrejser, får du helt sikkert en uforglemmelig rejse med utallige nye indtryk.

Læs også: Safari Kenya og badeferie i Mombasa

Eksotiske Zanzibar

Faktisk er Zanzibar en øgruppe – og en af de smukkeste i verden. Øgruppen ligger i Det Indiske Ocean 35 km fra Tanzanias kyst og består af to hovedøer; Unguja, som uofficielt er kendt som Zanzibar, og Pemba, samt et hav af småøer. Øgruppen har omkring en million indbyggere, hvoraf en tredjedel bor i hovedbyen Zanzibar City, der også omfatter byens historiske centrum Stone Town, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og bestemt et besøg værd. Oplev bl.a. Stone Towns berømte udendørs madmarked, Forodhani Gardens, der er spækket med boder, som byder på alt fra fisk på spyd til grillede bananer med chokolade.

Det varme klima gør øgruppen ideel til krydderidyrkning, og i dag stortrives Zanzibars krydderiplantager, hvor der dyrkes bl.a. kardemomme, kanel, koriander, spidskommen, muskatnød, ingefær, vanilje, peberkorn og nelliker, som faktisk er Zanzibars største indtægtskilde. Et besøg på en af de mange krydderiplantager, øerne er kendt for, er virkelig et besøg værd.

Førhen var Zanzibar et travlt handelscenter og en meget vigtig havn for krydderihandel. I dag er øerne mere rolig, men man kan stadig mærke indflydelsen fra en turbulent historie med arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende, der har præget øernes kultur, arkitektur, det lækre swahilikøkken og den venlige lokalbefolkning.

En badeferie på Zanzibar byder på frodig og tropisk natur, der kan udforskes til fods, samt kilometerlange, hvide sandstrande med meget få mennesker. Der er også rig mulighed for aktiviteter som dykning og snorkling ved de spektakulære koralrev, sejlads på traditionelle dhows eller fisketure med mulighed for at se vilde delfiner.
Er du mere til afslapning og selvforkælelse, kan du altid dase ved poolen på et af de mange hoteller i Zanzibar eller på de billedskønne paradisstrande.

Vær opmærksom på at dit visum fra Kenya ikke er gældende på Zanzibar, og du derfor skal have nyt ved ankomst til lufthavnen på Zanzibar. Vi anbefaler at læse rejseinfo til Zanzibar inden afrejse så du kan være fuldt opdateret. Hvis du har nogen spørgsmål, er vores kompetente rejsekonsulenter altid klar til at hjælpe dig over telefonen eller via mail. Du kan kontakte os på tlf. 70 90 91 00 mandag til torsdag. kl. 09-16 og fredag kl. 09-15. eller på mail: info@flamingotours.dk.

Læs mere om safari i Kenya, og find din favoritrejse her.

To unge elefanter som leger med hinanden
Bavian nyder et måltid i Masai Mara
Bøffel i Masai Mara
Fiskerbåd på hvid sandstrand på Zanzibar
Lokale i sejlbåd på Zanzibar
Flot abe på Zanzibar, set tæt på.