Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Safari Kenya og badeferie i Zanzibar

05.03.2018

Kombiner safari i Kenya, hvor du oplever storslåede savanner, smukke nationalparker og fascinerende, afrikanske dyr, med en afslappende badeferie på eksotiske Zanzibar, som byder på kridhvide sandstrande og turkisblåt vand.

Relaterede rejser

Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Zanzibar Fra kr. 19495

7 nætters i Kruger nationalpark - 5 nætter på Zanzibar - The Big 5 med elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel - Oliphant River - Drakensbjergene - Blyde River Canyon

16 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

Få unikke naturoplevelser i berømte Masai Mara, oplev flodhestene ved Lake Navaisha, og nyd den betagende udsigt til Kilimanjaro i Amboseli nationalpark. Rejsen afsluttes med 6 nætters badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

Vil du gerne opleve så meget som muligt? Så er denne 14 dages rejse perfekt til dig. Oplev en række af Kenyas mest fantastiske og forskellige nationalparker og fuldend rejsen med en afslappende badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

safari i Kenya får du den ene storslåede naturoplevelse efter den anden og kommer helt tæt på de imponerende afrikanske dyr. På game drives kan du bl.a. være heldig at opleve The Big Five: løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. En safarirejse til Kenya er også en fantastisk oplevelse, når du rejser med børn.

Efter en oplevelsesrig safari i Kenyas smukke nationalparker giver vi dig mulighed for at komme helt ned i gear med en afslappende badeferie på Zanzibar. Med kridhvide, palmeklædte sandstrande, farvestrålende koralrev og det krystalklare, turkisblå hav er Zanzibar som taget ud af et postkort.

Læs også: Safari Kenya og badeferie i Mombasa

Eksotiske Zanzibar

Faktisk er Zanzibar en øgruppe – og en af de smukkeste i verden. Øgruppen ligger i Det Indiske Ocean 35 km fra Tanzanias kyst og består af to hovedøer; Unguja, som uofficielt er kendt som Zanzibar, og Pemba, samt et hav af småøer. Øgruppen har omkring en million indbyggere, hvoraf en tredjedel bor i hovedbyen Zanzibar City, der også omfatter byens historiske centrum Stone Town, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og bestemt et besøg værd. Oplev bl.a. Stone Towns berømte udendørs madmarked, Forodhani Gardens, der er spækket med boder, som byder på alt fra fisk på spyd til grillede bananer med chokolade.

Det varme klima gør øgruppen ideel til krydderidyrkning, og i dag stortrives Zanzibars krydderiplantager, hvor der dyrkes bl.a. kardemomme, kanel, koriander, spidskommen, muskatnød, ingefær, vanilje, peberkorn og nelliker, som faktisk er Zanzibars største indtægtskilde. Et besøg på en af de mange krydderiplantager, øerne er kendt for, er virkelig et besøg værd.

Førhen var Zanzibar et travlt handelscenter og en meget vigtig havn for krydderihandel. I dag er øerne mere rolig, men man kan stadig mærke indflydelsen fra en turbulent historie med arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende, der har præget øernes kultur, arkitektur, det lækre swahilikøkken og den venlige lokalbefolkning.

En badeferie på Zanzibar byder på frodig og tropisk natur, der kan udforskes til fods, og kilometerlange, hvide sandstrande med meget få mennesker. Der er også rig mulighed for aktiviteter som dykning og snorkling ved de spektakulære koralrev, sejlads på traditionelle dhows eller fisketure med mulighed for at se vilde delfiner.