Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Safarirejser i Kenya med badeferie

05.03.2018

I Kenya kommer du helt tæt på naturen og får de mest magiske og storslåede naturoplevelser. Med et tropisk klima og billedskønne strande er det oplagt at slutte safarirejsen af med en afslappende badeferie, hvor du kan fordøje alle indtrykkene og komme helt ned i gear.

Relaterede rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15395

Med én nat i dyrerige Lake Nakuru og tre nætter i ubeskrivelige Masai Mara er dette den perfekte rejse, hvis du drømmer om safari med mange dyr og minimal transport. Rejsen afsluttes med en lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Zanzibar Fra kr. 19495

7 nætters i Kruger nationalpark - 5 nætter på Zanzibar - The Big 5 med elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel - Oliphant River - Drakensbjergene - Blyde River Canyon

16 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

Få unikke naturoplevelser i berømte Masai Mara, oplev flodhestene ved Lake Navaisha, og nyd den betagende udsigt til Kilimanjaro i Amboseli nationalpark. Rejsen afsluttes med 6 nætters badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

Vil du gerne opleve så meget som muligt? Så er denne 14 dages rejse perfekt til dig. Oplev en række af Kenyas mest fantastiske og forskellige nationalparker og fuldend rejsen med en afslappende badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18595

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

En safari i Kenya kan nemt kombineres med en eksotisk og afslappende badeferie. Så drømmer du om en kombination af storslåede naturoplevelser og masser af sol, smukke strande og turkisblåt vand, er Kenya lige stedet for dig. En safarirejse i Kenya med badeferie er også et oplagt valg, når du rejser til Kenya med børn..

Langs Kenyas kyst findes kilometerlange, hvide sandstrande, hvor du kan slappe af i skyggen af et palmetræ. De fantastiske sandstrande strækker sig 536 kilometer fra grænsen til Tanzania i syd helt til Lamu og Manda i nord, og med en gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader er Kenyas kyst et ideelt sted til badeferie.

Læs også: Safari i Kenya og badeferie i Mombasa

Det Indiske Ocean er vidunderligt, og kysten ud for Kenya byder på mange smukke laguner og et af verdens længste koralrev, så der er masser at udforske ved det turkisblå hav, hvis du hungrer efter endnu flere fantastiske oplevelser.

Vi anbefaler at kombinere en safarirejse i Kenya med badeferie i havnebyen Mombasa, som ligger smukt placeret ved Det Indiske Ocean med billedskønne strande og rig mulighed for at udforske alt, hvad det turkisblå hav har at byde på, eller på eksotiske Zanzibar, som ligger ud for Tanzanias kyst og byder på frodig natur, kridhvide sandstrande og farvestrålende koralrev.

Læs også: Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar

Fælles for de afrikanske strande er, at de er nogle af de lækreste i verden, og uanset hvor du vælger at forkæle dig selv med en afslappende badeferie, får du noget helt unikt, masser af afrikansk atmosfære og minder for livet.