>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Safarirejser i Kenya med badeferie

06.05.2019

safari i Kenya kommer du helt tæt på naturen og får de mest magiske og storslåede naturoplevelser. Med et tropisk klima og billedskønne strande er det oplagt at slutte safarirejsen af med en afslappende badeferie, hvor du kan fordøje alle indtrykkene og komme helt ned i gear.

En safari i Kenya kan nemt kombineres med en eksotisk og afslappende badeferie. Så drømmer du om en kombination af storslåede naturoplevelser og masser af sol, smukke strande og turkisblåt vand, er Kenya lige stedet for dig. En safarirejse i Kenya med badeferie er også et oplagt valg, når du rejser til Kenya med børn.

Langs Kenyas kyst findes kilometerlange, hvide sandstrande, hvor du kan slappe af i skyggen af et palmetræ. De fantastiske sandstrande strækker sig 536 kilometer fra grænsen til Tanzania i syd helt til Lamu og Manda i nord, og med en gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader er Kenyas kyst et ideelt sted til badeferie.

Læs også: Safari i Kenya og badeferie i Mombasa

Det Indiske Ocean er vidunderligt, og kysten ud for Kenya byder på masser at udforske ved det turkisblå hav, både over og under havoverfladen. Så hvis du hungrer efter endnu flere fantastiske oplevelser kan du tage ud at dykke eller snorkle i et af verdens længste koralrev, surfe eller sejle rundt i en af de mange smukke laguner, hvor du kan være heldig at opleve vilde delfiner.

Vi anbefaler at kombinere en safarirejse i Kenya med badeferie i havnebyen Mombasa, som ligger smukt placeret ved Det Indiske Ocean med billedskønne strande og rig mulighed for at udforske alt, hvad det turkisblå hav har at byde på, eller på eksotiske Zanzibar, som ligger ud for Tanzanias kyst og byder på frodig natur, kridhvide sandstrande og farvestrålende koralrev.

Læs også: Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar

Fælles for de afrikanske strande er, at de er nogle af de lækreste i verden, og uanset hvor du vælger at forkæle dig selv med en afslappende badeferie, får du noget helt unikt, masser af afrikansk atmosfære og minder for livet.

 

Se alle vores rejser til Kenya og læs mere om safari i Kenya her.

Elefant i vejkanten i Amboseli
Flodhest som gaber
Fugl på udkig efter mad i Lake Nakuru
Skøn hvid sandstrand
badestrand med hvid sand og blåt hav
skyfri himmel på strand i Mombasa
Fiskerbåd på hvid sandstrand på Zanzibar
Gammel sejlbåd strandet på kysten.
Lækker hvid sandstrand fra øen Zanzibar
Flot gruppe af unge løver