Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Safarirejser i Kenya med badeferie

05.03.2018

 I Kenya kommer du helt tæt på naturen, hvilket giver dig de mest magiske og storslåede natur oplevelser. Og enestående minder for livet med hjem.

Safari rejserne til Kenya kan kombineres med en badeferie. Så hvis du drømmer om ferie med en masse sol og strand, så er Kenya også lige stedet for dig. Så med denne kombination, kan du både opleve landets smukke okkerfarvede paradis, samt det vidunderlige turkisblå Indiske Ocean.

Læs også: Safari Kenya og badeferie i Zanzibar

Langs kysten finder du de mest fantastiske kilometerlange hvide sandstrande, hvor du kan slappe af i skyggen af palmetræerne. De hvide sandstrande strækker sig 536 kilometer fra grænsen til Tanzania i syd, helt til Lamu og Manda i nord. Og med en gennemsnitstemperatur på omkring de 30 grader, er Kenyas kyst et ideelt sted til en solferie. 

Kysten har mange laguner, og lidt ud fra kysten ligger et at verden længste koralrev i Det Indiske Ocean. Så der er en masse at udforske ved det turkisblå hav.

Læs også: Safari Kenya og badeferie i Mombasa

De afrikanske stande er nogle af de lækreste i hele verden. Og ligesom de afrikanske øer, kan hvert enkelt sted tilbyde noget helt unikt og meget afrikansk der giver dig minder for livet.


Relateret Rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15995

Drømmer du om safari med få overnatningssteder og mange dyr? Vi har den perfekte rejse til dig. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 15995

Drømmer du også om en safari med færre lodges og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara, og badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Zanzibar Fra kr. 19995

7 nætters i Kruger nationalpark - 5 nætter på Zanzibar - The Big 5 med elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel - Oliphant River - Drakensbjergene - Blyde River Canyon

16 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 16995

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 19995

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 20995

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere