Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Historiske Peru med Amazonas

Tag essensen af Peru ind på denne fantastiske rejse rundt i det farverige og mytiske land.
Fra hovedstaden ”Kongernes by”, Lima til ”Den hvide by” Arequipa rejser vi videre op i Andesbjergene og oplever Colca Canyon med de svævende kondorer.
Vi besøger Titicacasøen i 4000 meters højde og oplever de farverige indianerstammer i området. Herfra tager vi videre mod hjertet af det gamle inkarige, byen Cusco, samt Den Hellige Dal, som fører os mod det sagnomspundne Machu Picchu et af verdens syv vidundere.
Hele turen afsluttes med fantastiske dyre- og naturoplevelser i Amazonas.

 

Anbefales ikke til børn under 8 år. 

 

Højdepunkter

 • Lima – oplev byen på kanten af Stillehavet. Blandt andet Miraflores bydelen, San Fransisco klosteret og det historiske centrum.
 • Arequipa – ”Den Hvide By” med Santa Catalina klosterby, smuk arkitektur fra kolonitiden og charmerende bycentrum.
 • Colca Canyon – Sydamerikas dybeste kløft, svævende kondorer og betagende landskab.
 • Titicacasøen – farverige indianerstammer på Uros og Taquile samt inkaruiner.
 • Cusco – Inkaernes hovedstad, Santo Domingo kirken og Saksaywaman-ruinerne.
 • Den Hellige Dal – Landsbyen Pisac og det imponerende ruinområde Ollantaytambo.
 • Machi Picchu – Det mytiske og mægtige inkaområde højt oppe i Andesbjergene.
 • Amazonfloden – smukke naturoplevelser på floden og i den peruvianske jungle.

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter?
Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 28695 kr.
Børn under 12 år: 0 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1 : Udrejse til Peru fra Danmark

Vi flyver fra Danmark med morgenflyet og lander i Jorge Chávez International Airport om aftenen lokal tid.

Vores lokale samarbejdspartner kører os til vores hotel, der ligger i den charmerende bydel, Miraflores. Køretiden fra lufthavnen er ca. 40 minutter.

INKLUDERET

Dag 2 : Lima

Efter morgenmaden tager vi afsted mod den centrale del af Lima, hvor vi starter med at opleve den historiske del af byen, med de imponerende bygninger fra den spanske kolonitid. Plaza Mayor, som er en af byens smukkeste pladser, ligger omgivet af regeringspaladset og katedralen, der er et af de vigtigste eksempler på arkitektur fra kolonitiden i Peru. Det samme gør sig gældende for det smukke San Fransisco kloster, som er fredet af UNESCO som en del af verdens kulturarv. Klosteret indeholder en af de vigtigste samlinger af kunst fra kolonitiden, og de dystre katakomber under klosteret skal også opleves. Vi besøger også den moderne del af Lima: Bydelen El Olivar de San Isidro, Miraflores og Larcomar. I Miraflores er der blandt andet mulighed for en gåtur langs ”Malecon”, som er betegnelsen for de sammenhængende, frodige parker man via brede gangstier kan bevæge sig igennem, mens man nyder den betagende udsigt over Stillehavet.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 3 : Fly til Arequipa og udforskning af byen.

Vi ankommer med morgenfly til Arequipa, som er Perus andenstørste by, og ligger smukt placeret, omgivet af tre store vulkaner. Efter check-in på vores Hotel, har vi lidt tid til at slappe af og gå på opdagelse i byen på egen hånd. Omkring eftermiddagstid tager vi en gåtur rundt i Arequipa, der også bliver kaldt ”Den Hvide By” på grund af de hvide vulkansten, som nærmest alle husene er bygget af. Til fods oplever vi de charmerende smalle gader i det historiske bycentrum, Plaza de Armas hvor den smukke jesuitter kirke La Compaña er placeret, samt den smukke bygning, La Casona Tristán del Pozo, der viser det ypperste inden for arkitekturen fra kolonitiden. Et af højdepunkterne bliver, når vi skal besøge Santa Catalina klosteret, der stadig er delvist aktivt og en del af UNESCOs verdenskulturarv. Klosterbyen er bygget blot 40 år efter, byen blev grundlagt og først åbnet for offentligheden i 1970 – her føler man sig som en tidsrejsende, når man i stilhed bevæger sig rundt mellem små kapeller, åbne pladser og springvand. Vores tur ender i centrum, hvor man har mulighed for at udforske mere af byen selv.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 4 : Colca Canyon

Vi bliver hentet tidligt om morgenen, og kører mod Colca Canyon gennem et meget betagende landskab. Vi passerer blandt andet den imponerende vulkan Chachani og gør holdt ved Pampa Cañahuas, der ligger i Aguda Blanca nationalreservat. Her kan vi opleve de elegante og sjældne kamel-dyr, Vikunjaer, der græsser på plateauerne på bagsiden af Chachani. Vi passerer krateret af chucura vulkanen, og stopper på det højeste punkt af vores rejse: 4800m oppe får vi det smukkeste udsyn over den peruvianske del af ”Cordillera Occidental”: Andesbjergene. Vi fortsætter turen ned i kløften, og ankommer til Chivay, en lille malerisk landsby, hvor vi checker ind på vores hotel. Herefter er der mulighed for at gå på opdagelse i byen, inden vi skal forkæles med en tur i byens varme kilder ”La Calera”.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 5 : Cruz del Condor (Kondorkrydset) og rejse til Titicacasøen

Efter en tidlig morgenmad, bliver vi hentet for at tage turen op til Kondorkrydset. Her får vi en sjælden mulighed for at komme tæt på, og opleve de majestætiske Kondorer, der svæver gennem kløften med et imponerende vingefang på op til 3m, der gør den til verdens største flyvende fugl. Vi fortsætter vores tur gennem Colca Canyon, og gør holdt ved flere små, charmerende landsbyer og udsigtspunkter ud over kløften. Når vi kommer tilbage til Chivay, er der tid til frokost, inden turen går mod Puno, der ligger ca. 6 timers kørsel væk inklusiv indlagte stop ved udsigtspunkter. I Puno er der check-in på vores hotel – næsten 4000m over havets overflade, tæt på Titicacasøen.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 6 : Uros og Taquile på Titicacasøen

Dagen bruges på at opleve Titicacasøen, der ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia, og er verdens højest beliggende sø. Vi bliver hentet om morgenen, og sejler fra Puno ud på søen mod de flydende øer, Uros, som er små øer skabt af siv og rødder. Urosstammen lever som de har gjort de sidste mange hundrede år, og det er fascinerende at få lov, til at få et indblik i deres hverdag. Vi fortsætter turen mod den lange klippeø Taquile. Befolkningen på øen er kendt for deres håndværk, som anses for at være det ypperste, ikke bare i Sydamerika, men i hele verden, af UNESCO. På denne ø er det mændende der strikker, og kvinderne der karter uldet og væver. Vi får et detaljeret indblik i deres kultur, og bliver inviteret indenfor til frokost i de lokales private hjem. Efter frokosten er der mulighed for at udforske øen lidt mere, inden vi sejler tilbage til Puno.

INKLUDERET

Halvpension
Dag 7 : Rejse gennem Andesbjergene til Cusco

Dagen bruges på rejse mod Cusco, der engang var hjertet af inkariget. Vi kører i turistbus langs ”Solruten”, hvor vi blandt andet skal besøge byen Pukara og stoppe ved ”La Raya” passet i 4300 meters højde. Vi spiser en lækker traditionel frokost i byen Sicuany, og fortsætter mod inkaruinerne i Raqch’i – et af de største arkæologiske områder relateret til inkariget - og besøger Wiracochatemplet. Sidste stop, inden ankomsten til Cusco, er landsbyen Andahuaylillas, hvor vi skal besøge kirken der, grundet sine imponerende malerier, også er kendt som ”Amerikas sixtinske kapel”. Ved ankomst til Cusco bliver vi hentet på busstationen og kørt til vores hotel, der ligger i det charmerende kvarter San Blas i Cuscos historiske centrum. Herefter aftensmad og afslapning efter rejsen.

INKLUDERET

Halvpension
Dag 8 : Cusco – Inkaernes hovedstad

Den første del af dagen kan bruges på udforskning af byen, som er kommet på UNESCOs verdensarvliste. I det hele taget anses Cusco for, at være en af Sydamerikas mest spændende byer. Oplev livet på Plaza de Armas, hvor også den store, smukke katedral ligger, samt restauranter og cafeer, hvor man kan sætte sig med en forfriskning og nyde omgivelserne. De smalle brolagte gader, hvor der dukker små markeder op, er en opdagelsestur værd, og byen har spændende museer, der fortæller levende om byens historie og inkariget. Omkring middagstid bliver vi hentet, og starter vores guidede tur gennem byen. Vi besøger først den imponerende katadral på Plaza de Armas, og går derefter gennem nogle af Cuscos ældste gader til Santo Domingo kirken, der er bygget ovenpå ruinerne af det gamle inkatempel, Corincancha – ”Solens Tempel”, der var det vigtigste tempel i den gamle inkakultur. Kirken er et af de vigtigste eksempler på mikset mellem inkakulturens byggestil og spansk kolonistil. Herefter tager vi en bus til den øvre del af Cuscos arkæologiske zone, hvor vi skal opleve en af de vigtigste inkaruiner i Peru: Fæstningen Saksaywaman. Her er kæmpe vægge af store sten - sat sammen, som man kender det fra inka-riget, helt tæt og uden brug af mørtel – offerpladsen Quenqo, Puka Pukara-ruinerne og vandtemplet Tambo Machay. Vi er tilbage i Cusco i tide til aftensmad og afslapning.

INKLUDERET

Dag 9 : Den Hellige Dal

Vi bliver hentet efter morgenmaden, og kører mod Den Hellige Dal, der ligger mellem Cusco og Machu Picchu. Første stop er dog landsbyen Pisac, hvor man kan opleve det store farverige indianermarked. Hvis man vil have en autentisk souvenir med hjem, er det her man kan gøre en handel med de lokale indianere, der forventer at man prutter om priserne. Vi spiser frokost i landsbyen Urubamba, inden vi rejser videre mod inkafæstningen Ollantaytambo, der under inkariget var det kongelige residens for Kejser Pachacuti, der erobrede regionen, byggede byen og templerne. Selve byen er i den grad stadig levende og charmerende og man kommer til ruinområdet fra byen via en trappe med 200 trin. Heldigvis er udsigten så betagende, at det godt kan undskyldes, at man gør holdt flere gange undervejs. Fra Ollantaytambo tager vi toget mod Aguas Calientes, hvor Machu Picchu ruinerne er placeret.

INKLUDERET

Halvpension
Dag 10 : Machu Picchu

Dagen starter med en meget tidlig morgenmad, så vi kan opleve solopgangen fra Machu Picchu. Der er to muligheder for at komme op til ruinerne: En vandretur op ad bjerget (tager ca. halvanden time), eller den første bus fra Aguas Calientes kl 5:30 (tager ca. 20 minutter). Det er et helt særligt syn, at se solens første stråler ramme den mytiske by, der er det mest ikoniske ruinområde fra inkariget. Der vil være en guided tur på ca. 2 timer, hvor vi oplever hovedområderne. Herefter er der rig mulighed for at udforske det imponerende område selv. En tur op på Huayna Picchu, som ligger højere en ruinområdet, giver en helt storslået udsigt (Her må der dog kun komme et begrænset antal mennesker op om dagen, så der skal man forhåndsbooke hjemmefra. Desuden anbefales det, at man er i god form, da turen op er stejl og hård). Om eftermiddagen tager vi tilbage til Aguas Calientes, og tager toget tilbage til Ollantaytambo, hvor bussen går tilbage til Cusco.

INKLUDERET

Dag 11 : Transfer til Iquitos – Amazonfloden

Fra Cusco tager vi mod lufthavnen, hvor vi flyver til Iquitos lufthavn.
Her bliver vi mødt af vores chauffør, som sørger for at vi kommer ud til vores lodge i Amazonas.

 

Iquitos er en af Amazonas’ unikke områder, hvor der enten skal flyves eller sejles til, da der ingen direkte veje er dertil. Området har et rigt dyreliv, hvor man blandt andet kan opleve dovendyr, krokodiller, aber, fugle, piratfisk, lyserøde delfiner, skildpadder, leoparder og meget mere.

 

Dagen står på en gå-tur i junglen, hvor vores guide vil fortælle om den smukke flora og fauna, vi møder på vores vej.
Vi spiser frokost ved Momonfloden, som vi også skal prøve at fiske i. Om aftenen skal vi opleve junglens lyde på en stemningsfuld bådtur efter mørkets frembrud.

INKLUDERET

Helpension
Dag 12 : Amazonas

Efter morgenmad på lodgen, tager vi på udflugt til amazonfloden, for at se om vi kan spotte pink delfiner. Den pink delfin er meget sjælden, og findes kun i Amazonas. De er meget venlige, og kommer typisk helt tæt på båden, og vil meget gerne i kontakt med mennesker. 

Vi besøger efterfølgende Pilpintuwasi sommerfuglefarm som, udover at huse et væld af smukke amazonsommerfugle, også fungerer som dyrebørnehjem og rehabiliteringscenter for flere forskellige dyrearter. 

Vi spiser frokost, inden vi fortsætter med et besøg hos Borasstammen. der giver os et indblik i deres livsførelse og traditionelle danse og sange. 

 

INKLUDERET

Helpension
Dag 13 : Amazonas - Lima

Vi spiser morgenmad på lodgen, inden vi begiver os ud på vores sidste eventyr i junglen: Vi skal opleve Amazonas smukke fugleliv.

Herefter returnerer vi til Iquitos, hvorfra vi drager mod lufthavnen og flyver til Lima.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 14 : Hjemrejse til Danmark

Vi kører til lufthavnen og rejser hjem til Danmark

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 15 : Ankomst til Danmark

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 10 nætter på rundrejsen
 • 3 nætter i Amazonas
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Busture nævnt i programmet
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 28695 kr.
Børn under 12 år: 0 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid
Vi anbefaler også
Historiske Peru Fra kr. 23995

På denne rejse får du en unik tur, med kulturelle og historiske oplevelser, kombineret med fantastisk natur. ”Kongernes by” Lima, ”Den hvide by” Arequipa, verdens næst dybeste kløft Colca Canyon, Urofolket på Titicaca...

13 dage Fly inkluderet Læs mere
Historiske Peru med Inca Trail Fra kr. 26995

Oplev natur, kultur og historie i Peru. Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasøen, og inkafolkets hovedstad, Cusco. Tag denne kombinationstur med Inca Trailket, og oplev Machu Picchu fra solporten ved solopgang.

13 dage Fly inkluderet Læs mere