Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Magiske Sri Lanka og luksus på Maldiverne

Velkommen til frodige og farverige Sri Lanka, der byder på store kulturoplevelser og en fantastisk natur. Oplev Sigiriya med den gamle fæstning på toppen af den imponerende løveklippe, byen Kandy med det hellige ”Tempel of the Tooth” og Bahirawakandatemplet med den imponerende 26m høje, hvide Buddha. Nyd den skønne natur og det rige dyreliv i henholdsvis Minneriya og Udawalawe nationalparker, og få et indblik i den srilankanske livsførelse og kultur, når vi besøger krydderihaver og de lokale i Sigiriya.

 

Højdepunkter

 • Bådtur på ”Den Hollandske Kanal” – vandvejen til krydderierne
 • Sigiriya området og løveklippen – 1500 år gammel byplanlægning og byggekunst
 • Minneriya nationalpark – asiatiske elefanter, og et rigt fugleliv omkring Minneriyasøen
 • Indblik i den Srilankanske livsførelse – besøg hos de lokale i Sigiriya
 • Kandy – Sri Lankas spirituelle centrum
 • Udawalawe nationalpark – vilde elefanter, og skønne naturoplevelser
 • All inclusive ophold på førsteklasses hotel i deluxe værelser på maldiverne
 • Rige muligheder for snorkling, paddle board og andre aktiviteter på vand
 • Direkte adgang til koralrevet via gangbro
 • Ekskursioner og opdagelsesture i området
 • Privat chauffør/guide på hele rundturen på Sri Lanka
 • Hos os er alle ture, safarier og entrebilletter inkluderet!

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter?
Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 20995 kr.
Børn under 12 år: 5000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1 : Udrejse fra Danmark til Sri Lanka

Vi flyver fra Danmark om eftermiddagen, og flyver mod Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2 : Ankomst til Sri Lanka

Vi ankommer til Bandaranaike Internationale Lufthavn, hvor vi bliver hentet og kører ca. 40 minutter mod Negombo, inden vi ankommer til vores hotel, der ligger ud til det Indiske Ocean.

 

Her briefes vi om de næste dage, inden vi tager på en bådtur på den ”Hollandske kanal”. Kanalen blev oprindeligt konstrueret af portugiserne i det 17. århundrede, men det var hollænderne der, cirka 100 år efter, udvidede kanalen for at gøre transporten af krydderier og perler lettere.

 

Efter vores første oplevelse af Sri Lanka, vender vi tilbage til hotellet til en dejlig middag.

INKLUDERET

Helpension
Dag 3 : Sigiriya

Når vi har fået lidt morgenmad, kører vi ca. 4 timer mod Sigiriya, som ligger i Matale provincen i det centrale Sri Lanka.

Her checker ind på vores hotel, hvor vi har resten af dagen til at udforske området på egen hånd.

 

Om aftenen besøger vi byens buddhistiske tempel, hvor vi kan opleve de forskellige ritualer, og komme tæt på de lokale.

INKLUDERET

Helpension
Dag 4 : Løveklippen og Elefanter i Minneriya Nationalpark

Efter morgenmaden besøger vi, hvad der anses som et af de fineste monumenter inden for Srilankansk kultur og historie: ”Lion Rock”. Løveklippen, der er en klippe som rejser sig stejlt over landskabet.

På toppen ligger ruinerne af et palads bygget af Kong Kasyapa i 477. Der er 1202 trin op til toppen af klippen, og det er en tur der er værd at tage, for udsigten er helt spektakulær.

Derudover er selve turen op også en stor oplevelse, ikke mindst på grund af de smukke freskomalerier, og resterne af den fascinerende spejlvæg.

Cirka halvvejs oppe, er der et lille plateau, hvor kongen lod bygge en port i formen af en kæmpe løve, deraf navnet “Løveklippen”.

Sigiriya er et af de bedst bevarede eksempler på byplanlægning fra den tid, og haverne er blandt de ældste anlagte haver i verden.

 

Efter besøget i Sigiriya, kører vi videre til Minneriya Nationalpark, hvor vi kører på safaritur sent om eftermiddagen. Parken har navn efter den store Minneriya ferskvandssø, der i perioder tiltrækker store mængder af de asiatiske elefanter. Selvom fokus er på elefanterne, kan man også opleve andre dyrearter. Mange som er truet af udryddelse, og som kun lever på Sri Lanka.

 

Efter de skønne naturoplevelser, kører vi tilbage til hotellet.

INKLUDERET

Helpension
Dag 5 : På besøg hos de lokale

Vi spiser morgenmad på hotellet og kører derefter ud, for at besøge en af de lokale landsbyer.

Her bliver vi inviteret til at opleve, og lære om deres livsstil, og bliver vist rundt på deres marker.

 

Resten af dagen/aftenen bruges tilbage på hotellet, hvor der er mulighed for at benytte sig af spaområdet (mod betaling) og poolen.

INKLUDERET

Helpension
Dag 6 : Indiske krydderier og ankomst i Kandy

Dagen starter med besøg på en af de lokale skoler i Sigiriyaområdet.

Herefter fortsætter vi turen mod Kandy, hvor vi på vejen besøger en krydderihave.

Vi bliver vist rundt, og får blandt andet fortalt, hvordan de bruger de forskellige krydderier i maden. Her spiser vi frokost der er lavet med de skønne krydderier.

 

Turen fortsætter mod Kandy, og checker ind på vores hotel.

Aftenen byder på Srilankansk kultur, og besøg i et helligt templet ”Temple of the Tooth”, der indeholder et relikvie i form af en af Buddhas tænder – et af buddhismens vigtigste helligdomme.

INKLUDERET

Helpension
Dag 7 : Kandy

Dagen bruges på at opleve Kandy, som er Sri Lankas spirituelle centrum, og optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Den skønne natur og de mange te-marker er også en stor del af Kandy, og gør byen smuk og stemningsfuld.

 

Efter Kandy kører vi mod Udawalawe.

INKLUDERET

Helpension
Dag 8 : Udawalawe Nationalpark

Vi har den første del af dagen for os selv på det skønne hotel.

Slap af i det lækre poolområde, eller gå en tur i de naturskønne omgivelser ved hotellet.

 

Om eftermiddagen besøger vi et Elephant Transit Home, der er drevet af en organisation, der hjælper forladte babyelefanter med at komme ud i naturen igen.

 

Herfra er der en kort køretur til Udawalawe Nationalpark, der har Sri Lankas største koncentration af vilde elefanter. Vi kører på safari for at opleve dyrelivet, der blandt andet også tæller krokodiller, bøfler, hjorte samt et rigt fugleliv. 

INKLUDERET

Helpension
Dag 9 : Ratnapura

 

Vi spiser morgenmad på hotellet, og kører derefter til Ratnapura, der er Sri Lankas ædelstensby. Ved ankomst besøger vi en ædelstensmine, hvor vi oplever minearbejderne, får en historie om deres liv, og ser hvordan de arbejder. Efterfølgende besøger vi et ædelstensmarked hvor handel med værdifulle, og mindre værdifulde, sten foregår på gaden.

 

Der er mange ædelstensminer i området, specielt i lavtliggende områder, hvor der er gravet 10 til 50 m under jorden. Transportabelt håndværktøj som skovl, hakke, si og kurve af bambus bliver brugt for at finde stenene. Jord bliver taget op fra minen, og skyllet med vand, hvor det ved hjælpe af kurve og si bliver sorteret ud for at finde ædelstenene. Ædelsten er tungere end almindelige sten, og bliver liggende i bunden af kurven når mudderet bliver skyllet væk. De prøveslibes på stedet, og bliver efterfølgende sendt videre til finslibning.

 

Vi kører derefter videre til Mount Lavinia.

INKLUDERET

Helpension
Dag 10 : Luksus på Maldiverne

Vi bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor vi flyver til Maldiverne.

Ved ankomst bliver vi hentet i den internationale lufthavn, der ligger på øen Malé, og sejlet til øen South Malé Atoll, hvor vores resort ligger. Turen i speedbåd på det smukke, turkise hav tager ca. 45 minutter. Her får du det første indtryk af dette fantastiske område i det Indiske Ocean, hvor øerne nærmest ligger dryppet ud som små grønne oaser, kantet af hvidt sand. Olhuveli Beach & Spa, som bliver vores hjem på ferien, ligger på spidsen af South Malé Atoll og giver dig direkte adgang til det turkisblå hav, koralrevet som byder på uforglemmelige snorkeloplevelser, og hvide strande så langt øjet rækker. Her fornemmer du hurtigt, at du kan slippe hverdagen og gøre lige præcis det, du har lyst til. 

 

Værelse inkluderet i prisen: Deluxe Room

 

Hotellet: Prisen inkluderer ophold i et deluxe værelse på 50 kvm. Alle værelserne har balkon eller terrasse der vender ud mod den fredfyldte lagune. Du finder også en minibar som fyldes op hver dag som en del af all inclusive pakken, samt kaffe og te og et lækkert en-suite badeværelse.

 

All Inclusive forplejning på hotellet inkluderer følgende:

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Eftermiddagste med snacks
 • Aftensmad
 • Drikkevarer der blandt andet omfatter soft drinks (eksempelvis vand, sodavand, juice, iste), kaffe og te, vin, øl, spiritus, cocktails og den alkoholfrie variant ”mocktails”

INKLUDERET

Dag 11-14 : Ophold på Maldiverne

Olhuveli Beach & Spa tilbyder alt hvad du har brug for under dit ophold. Lige meget hvor du befinder dig i området, drager stranden og det smukke ocean. Om det skal nydes i stilhed, eller bruges og udforskes, er fuldstændig op til dig. Der er et væld af aktiviteter du kan vælge imellem, og når du trænger til det, kan du trække dig tilbage til det fantastiske hotel, der er din base under opholdet, og som sørger for at du er velforsynet på alle måder.

 

Aktiviteter: Maldiverne er fantastisk at opleve både over og under vand, og der er rig mulighed for at komme hjem med oplevelser du aldrig glemmer. I jeres ophold er der inkluderet fri wi-fi på værelserne og områderne på hotellet, fri adgang til motionsrum og indendørsaktiviteter som blandt andet billard, dart, bordtennis og badminton. Blandt nogle af udendørsaktiviteterne kan nævnes: Delfincruise, guidet snorkel-safari, solnedgangscruise, paddle boards og wind surfing.

 

Herunder kan du se en komplet liste af aktiviteter, der er inkluderet i all inclusive pakken:

 • 15 minutters nakke- og skuldermassage i Sun Spa
 • ½ times snorkel gruppelektion (desuden snorkeludstyr til fri afbenyttelse under hele opholdet)
 • ½ times gruppelektion i wind surfing (desuden wind surfing udstyr til fri afbenyttelse under hele opholdet)
 • 15 minutters jetski tur
 • Fri afbenyttelse af paddle boards og kajakker samt udstyr hertil.
 • Motionsrum, tennisbane, badminton, bordtennis, beach volleybolde, dart, billard og snooker.

Ekskursioner inkluderer 1 valgfri tur (per person per ophold og såfremt vejret tillader det): 

 • Delfincruise
 • Snorkel-safari
 • Solnedgangscruise
 • Natfiskeri
 • Opdagelsestur på øen

 

Ønskes flere nætter på badeferien, er dette også muligt

INKLUDERET

Dag 15 : Hjemrejse til Danmark

Morgenmad på hotellet, inden vi checker ud, og siger farvel til smukke Maldiverne.

Dag 16 : Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 8 nætter på Sri Lanka med helpension
 • 5 nætter på Maldiverne i Deluxe værelse med All Inclusive
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Alle måltider på Sri Lanka, som beskrevet i programmet
 • All Inclusive på Maldiverne
 • Alle ture, safarier og entrebilletter på Sri Lanka
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider og drikke udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 20995 kr.
Børn under 12 år: 5000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid
Vi anbefaler også
Magiske Sri Lanka med badeferie Fra kr. 13995

Sri Lanka byder på uspolerede naturoplevelser, vandfald, bjergsider dækket af teplanter, elefanter der krydser vejen, og meget mere! I nationalparkerne ser du et væld af dyr, og ved kysten kan du tage på hvalsafari, e...

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Magiske Sri Lanka - Dyr, natur og historie Fra kr. 11995

Oplev magisk natur, unikke dyreoplevelser, fantastisk mad og hvide strande på Sri Lanka, kombineret med verdens højeste bygning, verdens største shopping center, palmeøer og verdens reneste parker i Dubai.

11 dage Fly inkluderet Læs mere