>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 22.495 kr.
10 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Gastronomi og safari i Sydafrika

Tag på en unik safarirejse, som byder på en skøn blanding af uforglemmelig safari og enestående gastronomiske oplevelser.

 

Med på turen er den danske stjernekok Martin Lemvig, der er ejer af anerkendte Restaurant Mejeriet i Aarhus, som er optaget i den ikoniske Guide Michelin flere år i træk og vurderet til at være blandt Nordens bedste restauranter af White Guide.

 

Gennem hele opholdet sørger han for kulinariske oplevelser i verdensklasse fra bålmad til gourmetmenuer med tilhørende vinmenuer. Hele vejen igennem tager Martin Lemvig dig på en gastronomisk rejse med fokus på sydafrikansk vildt og lokale råvarer.

 

Med på rejsen er også Niels Søndergaard, som er dansk vildtforvalter og passioneret jæger med stor erfaring fra både ind- og udland. Han vil undervejs på rejsen give dig et unikt indblik i vildtforvaltningens udfordringer og muligheder i Sydafrika, herunder jagtens betydning for Sydafrika, for dyrelivet og for kulturen. Niels Søndergaard står også for alt jagt på turen i tæt samarbejde med Lamai Safaris professionelle jæger.

 

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du glæde dig til uforglemmelige safarioplevelser, hvor du får mulighed for at opleve Sydafrikas spektakulære natur og rige dyreliv, som omfatter bl.a. giraffer, zebraer, aber og ”The Big Five” – elefanter, bøfler, næsehorn, leoparder og løver.

 

Med denne enestående kombination af safari i verdensklasse og unikke gastronomiske oplevelser, er du sikret en rejseoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Højdepunkter:

 • 7 overnatninger på Lamai Safari Lodges med helpension
 • Game drives i privat ”Big Five”-område i forbindelse med Kruger Nationalpark
 • Gastronomiske oplevelser med stjernekokken Martin Lemvig
 • Vinsmagning og sydafrikansk vildt
 • Unikt indblik i vildtforvaltningens udfordringer og muligheder
 • Sundowner med bobler
 • Landsbybesøg med smagsprøver – et unikt indblik i den lokale madkultur
 • Natsafari – oplev de natteaktive dyr
 • Panoramaruten og Drakensbjergene

Ønsker du at forlænge rejsen med nogle nætter i Cape Town, Durban, Zanzibar eller Mauritius?

Skriv eller ring til os! Så laver vi gerne et tilbud med storby- eller badeferie efter safarirejsen.

Sydafrika

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse – lad eventyret begynde

Du flyver fra Danmark til Sydafrika med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2:

Velkommen til Sydafrika

Du ankommer til lufthavnen i Johannesburg og bliver hentet af chaufføren, som kører dig til Lamai Safari Lodges. Turen tager 5-6 timer inklusive et par stop undervejs, hvor du kan strække benene, nyde udsigten og måske få chancen for at se de første dyr.

Ved ankomst til lodgen tager Martin Lemvig, Niels Søndergaard samt Lamai Safaris personale imod dig med en velkomstdrink, hvorefter du får tid til at pakke ud og se nærmere på området, inden velkomstmiddagen, som er kreeret i samarbejde mellem lodgens dygtige kok og Martin Lemvig, serveres.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Helpension
Dag 3:

Vildtjagt

Sammen med resten af gruppen starter du dagen med at køre til Phuti Lodge, der er Lamai Safaris private jagtfarm, som kun ligger en ganske kort køretur fra lodgen. Dagens mission er at nedlægge et stykke vildt.

Har du ikke lyst til at deltage under selve jagten, er der mulighed for at blive på Lamai Safari Lodge eller tage med over på Phuti Lodge, hvor du kan slappe af ved poolen og nyde udsigten over området.

Når dyret er nedlagt, har du mulighed for enten at være aktivt deltagende eller blot se på, mens dyret skinnes og derefter hænges i kølerummet.

Efter jagten er der tid til at slappe af på lodgen, indtil Martin Lemvig og Niels Søndergaard om eftermiddagen grovparterer det nedlagte dyr og fortæller om dets anatomi.

Herefter serveres igen en dejlig middag, og efter middagen kan aftenen nydes i bålets skær.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Helpension
Dag 4:

Game drive

Du starter dagen med en stemningsfuld game drive. Dyresporene efter nattens aktiviteter er stadig friske, og undervejs fortæller den erfarne guide om de spiselige planter og bær, som findes i bushen, samt om de spor, dyr og lyde, du oplever på turen.

Herefter kører du tilbage til lodgen, hvor der er tid til at slappe af ved poolen eller ved et af de små udsigtssteder/terrasser, der har udsigt til de vilde dyr.

Om eftermiddagen tager du på endnu en game drive, hvor du blandt andet har mulighed for at opleve ”The Big Five”, som er en gammel jagtbetegnelse for de fem dyr, som er farligst at jage – elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Du kan også opleve et væld af andre ikoniske, afrikanske dyr såsom giraffer, zebraer, kuduer, vortesvin og impalaer.

Den dygtige guide kører dig rundt i åben bil på området og fortæller løbende om de dyr, I møder undervejs. Husk kameraet!

Når du kommer tilbage til lodgen, tryller Martin Lemvig og de lokale kokke i køkkenet og serverer en lækker middag i smukke omgivelser.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Helpension
Dag 5:

Panoramaruten og Drakensbjergene

Efter en tidlig morgenmad går turen mod de smukke, godt 2.000 m høje Drakensbjerge. Her følger du den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon – også kendt som Sydafrikas Grand Canyon.

Ruten lever i den grad op til sit navn, og du gør holdt ved flere udsigtspunkter undervejs, hvor du kan opleve den ubeskriveligt smukke natur. Undervejs spiser du frokost i Graskop, hvor det også er muligt at købe souvenirs.

Hele tre af Sydafrikas største seværdigheder opleves på denne tur; Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, The Three Rondavels med de tre runde bjergtoppe, som ligner traditionelle afrikanske hytter, samt God’s Window med sin helt spektakulære udsigt over vandfald, klipper og skove.

Fyldt op med masser af fantastiske naturoplevelser køres du tilbage til lodgen, hvor en lækker middag under stjernerne og hygge ved bålet venter.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Helpension
Dag 6:

Landsbybesøg og vinsmagning

I dag skal du på besøg i en lokal landsby, hvor du får et unikt indblik i Sydafrika og lokalbefolkningens levevis. Her serveres også smagsprøver på lokale specialiteter.

Tilbage på lodgen er der tid til afslapning inden en spændende vinsmagning, hvor hovedtrækkene i Sydafrikas vine gennemgås.

Om aftenen serveres en velsmagende middag med kød fra det nedlagte dyr fra jagten.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Helpension
Dag 7:

Game drive og gallamiddag

Afslapning og hygge ved poolen er der rig mulighed for i dag. Du har dagen til fri disposition, og har du lyst til at se endnu flere dyr, er der mulighed for at tage med på game drive både tidligt om morgenen og om eftermiddagen.

Om aftenen serveres en lækker og eksklusiv gallamiddag med tilhørende vine, som er særligt udvalgt til menuen.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Helpension
Dag 8:

Danseshow og sundowner

Om formiddagen er der igen mulighed for at slappe af på lodgen og nyde swimmingpoolen og de smukke omgivelser. Har du lyst til at opleve flere dyr, er det også muligt at deltage i et game drive om morgenen.

Over middag kommer en lokal dansegruppe fra en af nabobyerne på besøg og opfører et flot danseshow med trommer og sang.

Efter danseshowet tager du op til Grietjie Berg, hvorfra der er en spektakulær udsigt over området. Her kan du nyde et glas bobler og en snack, mens solen går ned over bjergene.

Herefter kan du glæde dig til en traditionel, sydafrikansk braai-middag under åben himmel, mens du varmer dig ved bålet og lader de sydafrikanske omgivelsers stilhed og ro komme helt ind under huden.

På turen tilbage til lodgen kører guiden med spotlight. Øjne dukker frem i natten, og du vil opdage, at bushen aldrig sover. Du har blandt andet mulighed for at spotte løver på udkig efter bytte, elefanter, der trætte efter dagens indtag står og halvsover mellem træerne, og hyæner, der nysgerrigt kommer helt tæt på bilen.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Helpension
Dag 9:

Hjemrejsen begynder

Efter en lækker brunch er det tid til at tage afsked med Lamai Safari Lodges og påbegynde hjemrejsen.

Du køres derfor tilbage til lufthavnen i Johannesburg, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Udvid med badeferie på Zanzibar
Udvid med storbyferie i Cape Town
Dag 10:

Velkommen hjem!

Du ankommer til Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Velkommen hjem fra en fantastisk safarirejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætter på Lamai Safari Lodges med helpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • Måltider og drikkevarer som beskrevet i programmet
 • Ture som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Rejsen gennemføres ved minimum to rejsende
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Trofæafgifter, dip and pack, trofæbehandling samt hjemsendelse af trofæer
 • Måltider og drikkevarer udover de nævnte i programmet
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Udflugter/aktiviteter udover de nævnte i programmet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer og evt. malariamedicin
 • Enkeltværelsestillæg: 3.000 kr.
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!