>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 19.495 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Kruger safari og Dubai

Denne safarirejse til Sydafrika er ideel for dig, som drømmer om fantastiske safarioplevelser, tid til afslapning og eksotisk luksus.

 

På safarirejsen bor du på Lamai Safari Lodges, som er danskejet, men har lokalt personale, og består af flere mindre lodges og hytter, som alle har samme høje standard og ligger i dyrerige områder. Her får du autentisk, sydafrikansk stemning med et strejf af dansk hygge i helt fantastiske omgivelser.

 

Resortet har sit eget, private ”Big Five”-område, som breder sig over 10.000 ha. og er i åben forbindelse med Kruger Nationalpark. Det er her, alle game drives foregår, og du kan blandt andet være heldig at opleve de legendariske "Big Five": elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard.

 

Rejsen afsluttes med en afslappende storby- og badeferie i fascinerende Dubai.

 

 

Højdepunkter

 • 7 nætter på safari i Sydafrika med all inclusive
 • 5 nætter på 5-stjernet hotel i Dubai med morgenmad
 • 5 dage med game drives på Lamai Safaris private ”Big Five” område – mulighed for at opleve ”The Big Five”
 • Picnic og game drive ved Olifantsfloden – oplev flodheste, krokodiller og elefanter
 • Sundowner med udsigt over bjergene
 • Dubai – smukke sandstrande, unik arkitektur og shopping i verdensklasse

 

Ønsker du andre overnatningssteder eller flere/færre nætter i Dubai?
Skriv til os! Så skræddersyr vi gerne dit program.

Sydafrika

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse fra Danmark

Din rejse starter med en flyvetur til Sydafrika med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er klar til de mange fantastiske oplevelser, der venter dig først på safari i Sydafrika og derefter i Dubai.

Ankommer du allerede samme aften, kører din chauffør dig til et hotel i Johannesburg, hvor du tilbringer natten, så du er frisk og veludhvilet, når eventyret for alvor begynder i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Sydafrika

Du ankommer til Johannesburg lufthavn, hvor din chauffør tager imod dig og kører dig til Lamai Safari Lodges. Det tager 5-6 timer at køre, inklusiv et par stop undervejs, hvor du kan strække benene og samtidig har chancen for at se de første dyr.

Det er også muligt mod et tillæg at flyve fra Johannesburg til Kruger-området.

Efter check-in har du mulighed for at se nærmere på området, inden middagen serveres under åben himmel.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Aftensmad
Dag 3:

Game drive med fokus på dyrespor

Du starter dagen med en stemningsfuld morgen game drive. 

Dyresporene efter nattens aktiviteter er stadig friske, og du bliver kørt ud i området, hvor du blandt andet har mulighed for at opleve ”The Big Five” (elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard) samt andre ikoniske, afrikanske dyr såsom giraffer, zebraer, kuduer, vortesvin og impalaer.

Undervejs gøres holdt ved et smukt udsigtspunkt, hvor du kan nyde en kop kaffe/te, mens du bliver varmet af solens første stråler.

Herefter kører du tilbage og spiser morgenmad på lodgen, hvorefter der er tid til at slappe af ved poolen eller ved et af de små udsigtssteder/terrasser, der har udsigt til de vilde dyr.

Om eftermiddagen tager du på endnu en game drive - denne gang med fokus på dyrespor og de små dyr i bushen.

Hvis sigtbarheden er god, og rangeren vurderer, at det er sikkert, kan du være heldig at få lov at gå en lille tur ud af bilen for at se nærmere på for eksempel termitboer eller spændende dyrespor, som I møder på vejen.

Herefter er der tid til hygge og afslapning på lodgen, inden middagen serveres.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 4:

Flere game drives i Big Five-området

I dag kan du se frem til en dag med endnu flere fantastiske dyreoplevelser.

Om morgenen og om eftermiddagen kører du på game drives i Big Five-området med mulighed for at opleve det fascinerende dyreliv på tæt hold. Her kan du blandt andet være heldig at opleve elefanter, giraffer, løver, aber og måske de sjældne afrikanske vildhunde.

Mellem de to game drives er der god tid til at slappe af på lodgen, tage en dukkert i swimmingpoolen og nyde udsigten til de omkringliggende vandhuller og græsningsområder.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 5:

Oliphant River

I dag går turen til Oliphant River, hvor du har mulighed for at opleve blandt andet flodheste, krokodiller og elefanter, som bader langs floden.

Du kører på game drive i området omkring floden og får uden tvivl en masse fantastiske dyreoplevelser.

Undervejs holdes picnic i området – en hyggelig og helt særlig oplevelse.

Efter en begivenhedsrig udflugt vender du tilbage til lodgen.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 6:

Afslapning eller aktiviteter i området

Dagen er til fri disposition, og du har mulighed for at bestille ekstra aktiviteter, hvis du ønsker det. Udbuddet af aktiviteter kan variere, men kan eksempelvis være:

 • Quad bike i Big Five-området inkl. game drive
 • Besøg hos den tamme flodhest Jessica og Reptilparken
 • Besøg i landsby med smagsprøver på traditionelle, sydafrikanske retter
 • Bådsafari på Blyde Dam og besøg på bilmuseum
 • Game drive i den officielle del af Kruger Nationalpark
 • Danseshow med traditionel, sydafrikansk dans
Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 7:

Flere Big Five-oplevelser

Dagen er afsat til fantastiske Big Five-oplevelser i Lamai Safaris eget private område i forbindelse med Kruger Nationalpark.

Du kører på oplevelsesrige game drives med mulighed for at opleve de fascinerende, vilde dyr, og mellem de planlagte game drives har du mulighed for at slappe af på lodgen.

Frokost spises enten på lodgen eller i bushen, afhængig af hvordan det passer ind med det øvrige program.

Om aftenen er der mulighed for at spise middag under åben himmel og hygge i bålets skær.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 8:

Game drive og sundowner

Din sidste dag i Sydafrika starter med en morgen game drive.

Herefter spiser du morgenmad og har nu lidt tid til at nyde dagen og omgivelserne. 

Ved aftenstid kører du ud til et fantastisk spot i Big Five-området, hvor du kan se solen gå ned over bjergene, mens du nyder et glas bobler og snacks.

På turen tilbage til lodgen kører rangeren med spotlight og finder øjne i natten. 

Du har mulighed for at spotte løver på udkig efter bytte, elefanter der trætte efter dagens indtag står og halvsover mellem træerne, og hyæner der nysgerrigt kommer helt tæt på bilen. 

Når du vender tilbage til lodgen, er der middag og hygge ved bålet.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 9:

Turen går til Dubai

Det er blevet tid til at tage afsked med det fantastiske dyreliv ved Lamai Safari Lodges.

Chaufføren henter dig på lodgen og kører dig til Johannesburg, hvorfra du flyver videre til Dubai sent om aftenen.

Du tilbringer det meste af natten på flyet, så du er klar til at nyde dagen i morgen i skønne Dubai, som blandt andet byder på smukke sandstrande, shopping i verdensklasse og unik arkitektur blandet med charmerende gamle kvarterer og eksotiske markeder.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 10:

Velkommen til Dubai

Du ankommer til Dubai tidligt om morgenen og bliver kørt til det lækre hotel, som ligger i gåafstand til Dubais mest populære strand, JBR Beach – også kaldet Marina Beach.

Marina Beach byder på en lækker, finkornet sandstrand med blandt andet legeplads, et væld af vandsportsaktiviteter, biograf, vandland samt kort gåafstand til Dubais berømte The Walk – en populær, udendørs shopping-promenade, som løber parallelt med stranden og byder på et væld af butikker og restauranter.

Modsat andre bydele i Dubai kan du nemt komme rundt til fods på Jumeirah Beach Residence (JBR). Du har derfor rig mulighed for at udforske det spændende område i dit helt eget tempo og for eksempel slentre en tur langs strandpromenaden ved Dubai Marina, som er verdens største menneskeskabte marina.

En kort køretur fra Jumeirah Beach Residence finder du desuden gigantiske Palm Jumeirah, hvis mange små øer danner billedet af en palme samt glimrende golfbaner, enorme vandlande og mange andre aktivitetsmuligheder.

Inkluderet
Stella di Mare 5
Morgenmad
Dag 11-14:

Shopping og badeferie i Dubai

På din ferie i Dubai har du god tid til at opleve alt det bedste, den pulserende metropol har at byde på.

Lad dig imponere af de enorme og glamourøse bygninger, nyd den enestående udsigt fra ikoniske Burj Khalifa, besøg shopping-paradiset Dubai Mall eller oplev et af de populære shows ved springvandet Dubai Fountain.

Vil du have action og underholdning, kan du besøge LEGOLAND Dubai, Aquaventure Waterpark eller en af Dubais andre forlystelsesparker og vandlande, opleve gigantiske Dubai Aquarium and Underwater Zoo eller lægge vejen forbi Ski Dubai – Dubais berømte, indendørs skibakke i Mall of the Emirates.

Selvom Dubai især er kendt for luksus og glamour, byder den arabiske storby også på masser af spændende kultur og historie – særligt i området omkring Dubai Creek. Her finder du også masser af cafeer og restauranter, hvor du kan nyde udsigten til det hektiske liv ved The Creek og de mange, traditionelle dhows (træbåde) i vandet. Her kan du også opleve de farverige souks i Deira, hvor du kan handle blandt andet guld, krydderier og tekstiler.

Inkluderet
Stella di Mare 5
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Marina Dhow Cruise
Ørkensafari
Dubais højdepunkter (heldagstur)
Halvdagstur i New Dubai
Abu Dhabis højdepunkter (heldagstur)
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

Din rejse til Dubai er ved at nå sin afslutning. Forhåbentlig har du nået alt det, du gerne ville – uanset om du er til afslapning og solbadning, sightseeing, shopping eller noget af alt det andet, den fascinerende metropol byder på.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går hjem til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Med dig i bagagen har du uforglemmelige minder fra både din safari i Sydafrika og din ferie i Dubai.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 16:

Hjemkomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en lang, afslappende flyrejse og kan glæde dig over alle de fantastiske og unikke oplevelser, du har fået på din rejse til Kenya og Dubai.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 overnatninger i Sydafrika med all inclusive
 • 1 nat på flyet fra Sydafrika til Dubai
 • 5 nætter i Dubai på 5-stjernet hotel med morgenmad
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Måltider og drikkevarer på turen, som beskrevet i programmet
 • Drikkevand på alle game drives
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Rejsen gennemføres ved minimum to rejsende

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider og drikkevarer udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
 • Turistskat i Dubai (betales direkte til hotellet)
M
T
O
T
F
L
S
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!