Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Dobbelt regnbue hos Lamai Safari Kruger

Vejret i Sydafrika

14.12.2018

Hvornår er det bedst at rejse til Sydafrika? Det korte svar er ALTID! Herunder kan du blive klogere på, hvilke fordele de forskellige årstider byder på.

Forår: Tager du på safari i foråret fra september til november, kan du se frem til at opleve en af de smukkeste årstider med blomster, der springer ud, aktive dyr og bushen, som gradvist bliver grønnere. Oftest vil der kun være lidt eller nogen regn i denne periode, mens temperaturen ligger på behagelige 22-27°C.

Sommer: Den sydafrikanske sommer fra december til februar byder på masser af små dyreunger, og med smukt solskin og dagtemperaturer på 27-28°C kan en safari i denne periode være et skønt afbræk fra den danske vinters kulde og sjap. Det varme sommervejr kan dog bringe voldsomme regnskyl med sig, men disse er normalt af kort varighed og optræder ofte først sidst på eftermiddagen og om aftenen.

Efterår: Fordelen ved at tage på safari i Sydafrikas efterår fra marts til maj er, at dyrene oftere søger til vandhullerne, og det nemmere at få øje på dem, da bladene begynder at falde af træerne. De varme sommertemperaturer skiftes stille og roligt ud med lune 22-27°C, og antallet af regnvejrsdage falder henover efteråret.

Vinter: I vinterperioden fra juni til august er det høje græs visnet, og bladene er faldet af træerne. Du har derfor endnu bedre mulighed for at se de vilde, afrikanske dyr. Selvom dagtemperaturerne kan komme ned på 19-22°C om vinteren, opleves der i området ved Kruger Nationalpark stadig mange dage med sol og dagtemperaturer på op mod 28°C.

 

Du kan altså tage på safari i Sydafrika hele året rundt, og uanset hvornår du rejser, er der masser fantastiske og unikke oplevelser i vente.

 

Klik her og find din favoritrejse til Sydafrika