Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Flok af flamingoer set tæt på

Fotosafari Tanzania

21.08.2018

På en safari i Tanzania er der gode muligheder for at opleve ”The Big Five” – løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. Tidligere var ”The Big Five” et udtryk for de fem dyr, der var mest prestige i at skyde. I dag er riffelskud heldigvis skiftet ud med kameraskud, og en fotosafari i Tanzania er intet mindre end fantastisk.

Vores safarirejser til Tanzania er ideelle for fotoentusiaster. På en fotosafari kommer du helt tæt på dyrene med mulighed for at forevige masser af unikke motiver – hvad enten du går efter fantastiske nærbilleder, uforglemmelige panoramaer eller inspirerende naturbilleder.

Hvis du tager på fotosafari i Tanzania, er du garanteret naturoplevelser i verdensklasse. Landet byder på masser af forskelligartede landskaber, fra endeløse sletter til frodig savanne og grønne skove, samt nogle af de bedste nationalparker i hele verden.

Læs også: Nationalparker i Tanzania

Den smukke tanzaniske natur udforskes på game drives i firhjulstrukne landcruisere med paraplytag, så du kan stå op i bilen og have frit udsyn til såvel den storslåede natur som det imponerende dyreliv. Det giver ideelle muligheder for at tage helt fantastiske billeder.

Det rige dyreliv, som du vil opleve på en fotosafari i Tanzania, er i verdensklasse, og du vil have mulighed for at opleve blandt andet glubske rovdyr som løver, leoparder og hyæner, elegante gazeller og antiloper, majestætiske elefanter, sjældne sorte næsehorn, bøfler, krokodiller, flodheste, giraffer samt et væld af fuglearter. Besøger du Serengeti Nationalpark i perioden november til juni kan du desuden opleve et af verdens største vidundere inden for dyreverdenen – den store migration, hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller vandrer fra Serengeti mod Masai Mara i Kenya i deres søgen efter vand og frisk græs.

Læs også: Fotosafari i Kenya

Uanset hvornår på året du rejser, kan du på en fotosafari i Tanzania være sikker på at opleve en helt unik natur og et fantastisk rigt dyreliv. Med kameraet ved din side er du dermed garanteret rig mulighed for at forevige masser af unikke motiver og genopleve de storslåede øjeblikke igen og igen.