Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Fotosafari Tanzania

02.03.2018

safari i Tanzania, vil man opleve “The Big Five”: Løven, leoparden, elefanten, bøflen og det sorte næsehorn. Før i tiden var “The Big Five” et udtryk for de dyr, der var mest prestige i at skyde for jægerne på safari. I dag er riffelskud dog skiftede ud med kameraskud. 

Vores rejser er perfekte til fotoentusiaster. På en fotosafari kommer du helt tæt på dyrene, hvilket giver dig mulighed for at tage de helt perfekte billeder. Lige meget om det er fantastiske nærbilleder, uforglemmelige panoramaer eller inspirerende naturbilleder. 

På fotosafari i Tanzania oplever du naturopleverser i verdensklasse. Tanzania byder på mange forskellige landskaber, samt nogle af de bedste nationalparker i verden. På en safaritur i Tanzania er du sikret en fantastisk rejse, med en helt unik natur og en enestående kultur, samt en masse storslåede og unikke motiver at fotograferer. 

Læs også: Fotosafari i Kenya

Den tanzaniske natur udforsker I på game drives, her oplever i områderne firhjulstrukne landcruisere med plads til max. 6 personer pr. bil. Bilerne har paraplytag der kan knappes af, så der er mulighed for at stå op i bilen, hvilket giver jer den perfekte mulighed for at tage billeder af dyrene.

Udforsk fire forskellige nationalparker, og oplev hvordan I forsigtigt overgiver jer til den naturlige charme i Tanzanias langtrukne vildmarker. Oplev Tanzanias natur gennem dit kamera, og genopliv de storslåede øjeblikke igen og igen. 


Relateret Rejser

Safari Tanzania Fra kr. 17995

Oplev Tanzania på en 8 dages safari med udflugt til Serengeti nationalpark, Lake Manyara, Olduvai Gorge – kendt som ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

8 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania & Zanzibar Fra kr. 21595

Oplev Tanzania på en 14 dages rejse med 5 nætter på safarien efterfulgt af 6 nætter Zanzibar. Besøg Serengeti, Lake Manyara, Olduvai Gorge – ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

14 dage Fly inkluderet Læs mere