Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rundrejse Tanzania

02.03.2018

Storslået natur, mangfoldigt dyreliv og kridhvide paradisstrande kan være nogle af overskrifterne på en rundrejse i Tanzania – en af verdens bedste safaridestinationer og et af de mest populære rundrejsemål i hele Afrika.

Relaterede rejser

Safari Tanzania Fra kr. 17995

Oplev Tanzania på en 8 dages safari med udflugter til Serengeti nationalpark, Lake Manyara, Olduvai Gorge – kendt som ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro-krateret og Tarangire nationalpark.

8 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania & Zanzibar Fra kr. 21595

Oplev Tanzania på en 14 dages rejse med 5 nætter på safari efterfulgt af 6 nætter på smukke Zanzibar. Besøg Serengeti, Lake Manyara, Olduvai Gorge – ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

En rundrejse i Tanzania byder på nogle af de største naturoplevelser, du kan forestille dig. De forskellige nationalparker i Tanzania har alle sammen et eller andet, som gør dem helt unikke, og på en rundrejse kan du opleve alt fra endeløse sletter og tørre buskområder til frodige savanner og tæt skov. Det enestående landskab kombineret med den ikoniske silhuet af Afrikas største bjerg, Kilimanjaro, som svæver i horisonten, kan tage pusten fra enhver.

Læs om de forskellige nationalparker i Tanzania her.

På din rundrejse i Tanzania er du, hvis du tager på safari, desuden garanteret masser af storslåede dyreoplevelser. En safari i Tanzania giver gode muligheder for at opleve ”The Big Five” – løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. Desuden byder landet på masser af elegante antiloper og impalaer, store flodhesteflokke, giraffer og zebraer, bavianer, gnuer, bøfler og en lang række andre vilde dyr.

Rejser du i perioden november til juni, kan du desuden opleve den store migration, hvor imponerende bestande af gnuer, zebraer og gazeller vandrer gennem Serengeti Nationalpark, mens løver lurer i skyggen og venter på deres næste måltid. Den store migration er en af de største naturoplevelser, du kan få, og det er ikke uden grund, at den er på UNESCOs verdensarvsliste.

Læs mere om safari i Serengeti Nationalpark og den store migration her.

Med kridhvide, palmebeklædte sandstrande på paradisøerne Zanzibar er det oplagt at afslutte en spændende rundrejse i Tanzania med en afslappende badeferie, hvor du kan fordøje de mange indtryk fra safarien. Zanzibar er et sandt paradis og byder, foruden de billedskønne strande og det smukke Indiske Ocean, på både spændende historie, arabiskpræget kultur og utrolig smuk natur.

 

Se vores rejser til Tanzania her.