Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rundrejse Tanzania

02.03.2018

Oplev det spændende og fascinerende Tanzania. Tanzania er et af verdens bedste safaridestinationer, grundet den spektakulær natur og det mangfoldige dyreliv.

Tanzania er derfor også et af de mest populære turistmål i Afrika for rundrejse. 

På safarier følger I sporet af gigantiske bestande af antilope og gnuer på tværs af Serengeti, mens løver luger i skyggen og venter på deres næste måltid. 

I horisonten væver den ikoniske silhuet af Afrikas største bjerg Kilimanjaro. Ved kysten tilbyder strande og arabisk præget kultur i Zanzibar, de rejsende et helt andet Afrika.

På en rundrejse i Tanzania kommer I helt tæt på nogle af de største naturoplevelser I kan forestille jer. I besøger fire af Tanzanias ikoniske nationalparker, hver park med sit helt eget særpræg, der gør den helt unik.  

I Tanzania vil i opleve “The Big Five”: Løven, leoparden, elefanten, bøflen og det sorte næsehorn. Hertil vil I opleve flodhesteflokke, giraffer, bavianer, zebraer, impalaer, antiloper og bøfler. Alle disse storslåede dyreoplevelser vil I få i omgivelser der er vil tage pusten fra jer.


Relateret Rejser

Safari Tanzania Fra kr. 17995

Oplev Tanzania på en 8 dages safari med udflugt til Serengeti nationalpark, Lake Manyara, Olduvai Gorge – kendt som ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

8 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania & Zanzibar Fra kr. 21595

Oplev Tanzania på en 14 dages rejse med 5 nætter på safarien efterfulgt af 6 nætter Zanzibar. Besøg Serengeti, Lake Manyara, Olduvai Gorge – ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

14 dage Fly inkluderet Læs mere