Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Rundrejse Tanzania

05.02.2019

Storslået natur, mangfoldigt dyreliv og kridhvide paradisstrande kan være nogle af overskrifterne på en rundrejse i Tanzania – en af verdens bedste safaridestinationer og et af de mest populære rundrejsemål i hele Afrika.

En rundrejse i Tanzania byder på nogle af de største naturoplevelser, du kan forestille dig. De forskellige nationalparker i Tanzania har alle sammen et eller andet, som gør dem helt unikke, og på en rundrejse kan du opleve alt fra endeløse sletter og tørre buskområder til frodige savanner og tæt skov. Det enestående landskab kombineret med den ikoniske silhuet af Afrikas største bjerg, Kilimanjaro, som svæver i horisonten, kan tage pusten fra enhver.

Læs om Tanzanias nationalparker her.

På din rundrejse i Tanzania er du, hvis du tager på safari, desuden garanteret masser af storslåede dyreoplevelser. En safari i Tanzania giver gode muligheder for at opleve ”The Big Five” – løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. Desuden byder landet på masser af elegante antiloper og impalaer, store flodhesteflokke, giraffer og zebraer, bavianer, gnuer, bøfler og en lang række andre vilde dyr.

Rejser du i perioden november til juni, kan du desuden opleve The Great Migration, hvor imponerende bestande af gnuer, zebraer og gazeller vandrer gennem Serengeti Nationalpark, mens løver lurer i skyggen og venter på deres næste måltid. Den store migration er en af de største naturoplevelser, du kan få, og det er ikke uden grund, at den er på UNESCOs verdensarvsliste.

Under din rundrejse i Tanzania er det bestemt værd at tage en tur forbi Ngorongorokrateret. Ikke nok med at den også er på UNESCOs verdensarvsliste, så byder denne caldera på et fænomenalt landskab fyldt med liv. Chancen for netop at opleve ”The Big Five” er større her end i nogen andre nationalparker. Du kan ligesom i alle andre parker også opleve et væld af andre afrikanske dyr, der sammen med den frodige natur bestemt er en rundtur værd.

Hvis du er fugleentusiast, så er en tur forbi Tarangire Nationalpark helt klart noget for dig. Parken er en af Tanzanias mindre parker, men byder stadig på en stor koncentration af dyr, samt et utal af forskellige fugle. Hele 550 forskellige fuglearter er blevet registreret i parken, og i vådsæsonen flokkes de mange migrationsfugle til parken og giver et helt spektakulært skue.

Læs mere om safari i Tanzania her.

Med kridhvide, palmeklædte sandstrande på paradisøerne Zanzibar er det oplagt at afslutte en spændende rundrejse i Tanzania med en afslappende badeferie, hvor du kan fordøje de mange indtryk. Zanzibar er et sandt paradis og byder, foruden de billedskønne strande og det smukke Indiske Ocean, på både spændende historie, arabiskpræget kultur og utrolig smuk natur. Til dig, der er mere aktiv, byder Zanzibar også på et stort udvalg af aktiviteter, blandt andet snorkling, dykning og mulighed for at svømme med delfiner.

 

Se alle vores rejser til Tanzania her

Kilimanjaro set på en klar dag fra Tanzania
Traner i Lake Manyara fra Tanzania
Flot udsigt ud over det grønne landskab ved ngorongoro krateret
Giraf ude på en gåtur.
Løvinde slapper af på ryggen, med en hvid mave.
Høj giraf spiser toppen af træet