Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
This is svg icon for envelope wt Skriv til os på: info@flamingotours.dk
This is svg icon for handle wt Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Flok af flamingoer set tæt på

Safari Tanzania og Zanzibar (blog)

This is svg icon for calendar wt 21.08.2018

En safari i Tanzania er uden tvivl en oplevelse for livet og byder på storslået natur og enestående dyreoplevelser i massevis. Kombineres safarirejsen med en afslappende badeferie på eksotiske Zanzibar med kridhvide strande og turkisblåt vand, er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og fordøje de mange indtryk fra safarien.

safari i Tanzania besøger du nogle af landets smukkeste nationalparker, herunder Serengeti Nationalpark, som er på UNESCOs verdensarvsliste og en af de mest kendte i hele Afrika.

Serengeti er kendt for sine mange rovdyr og huser desuden mere end 70 store pattedyrsarter samt over 500 fuglearter. Den store migration, hvor millioner af zebraer, gnuer og gazeller vandrer fra nationalparkens sletter til Masai Mara i Kenya og tilbage igen, er dog nok det, nationalparken er allermest kendt for.

I det store, vulkanske paradis Ngorongorokrateret, som også står på UNESCOs verdensarvsliste samt på listen over Afrikas syv vidundere, er der gode muligheder for at opleve ”The Big Five” – dvs. elefanten, løven, leoparden, bøflen og næsehornet. Oplev også de nomadiske masaier, som lever i området, og hvis husdyr græsser sammen med de vilde dyr.

Tarangire Nationalpark er en af Tanzanias mindre kendte perler, men uden tvivl et besøg værd. Parken er hjemsted for landets største bestand af afrikanske elefanter og huser generelt en bred vifte af dyr. Landskabet i nationalparken er imponerende varieret, og du kan her opleve masser af de karakteristiske baobabtræer.

En anden af Tanzanias mindre og mest undervurderede parker er Lake Manyara Nationalpark. Her kan du opleve fantastisk natur og en af de største tætheder af pattedyr i verden.

 

Badeferie på Zanzibar

Efter en oplevelsesrig safari i Tanzania er det oplagt at forkæle dig selv med en afslappende badeferie ved Zanzibars billedskønne strande. Her kan du koble fra, dase på stranden og fordøje de mange storslåede oplevelser fra safarirejsen. Tanzania og Zanzibar er ganske enkelt en himmelsk kombination – ikke mindst hvis du rejser til Tanzania med børn.

Eksotiske Zanzibar byder, foruden kridhvide, palmebeklædte sandstrande som indbyder til afslapning, på et væld af aktivitetsmuligheder. Snorkling og dykning er populært og giver mulighed for at opleve de omkringliggende koralrev og farvestrålende fisk i det klare Indiske Ocean. Du kan også svømme med delfiner, besøge en koloni af kæmpeskildpadder eller gå på opdagelse i de tropiske skove og måske opleve de søde colobusaber.

Kom tættere på drømmerejsen her: Safari Tanzania og Zanzibar

Besøg også en af de mange krydderiplantager, som øgruppen er kendt for, og se hvor de friske krydderier kommer fra. En udflugt til Zanzibar Citys gamle bydel, Stone Town, som er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin farvestrålende kultur og historiske bygninger, kan også anbefales. Her venter, foruden den spændende økultur og historie, gode shoppingmuligheder inden for alt fra batik til træudskæringer samt eksotiske, kulinariske oplevelser på byens madmarkeder.

Med kombinationen af safari i Tanzania og Zanzibar er du sikret oplevelser for livet og strande i verdensklasse.

 

Læs også: Safari Kenya og badeferie i Zanzibar

Relateret Rejser
Safari Tanzania & Zanzibar
 • This is svg icon for check mark wt 5 nætter på safari med helpension
 • This is svg icon for check mark wt 6 nætter på eksotiske Zanzibar på 4-stjernet resort med halvpension
 • This is svg icon for check mark wt Serengeti nationalpark
 • This is svg icon for check mark wt Lake Manyara
 • This is svg icon for check mark wt Olduvai Gorge
 • This is svg icon for check mark wt Ngorongoro krateret
 • This is svg icon for check mark wt Tarangire nationalpark
Relateret rejse
Billede til rejsepakke, elefant og båd
Safari Tanzania & Zanzibar
 • 5 nætter på safari med helpension
 • 6 nætter på eksotiske Zanzibar på 4-stjernet resort med halvpension
 • Serengeti nationalpark
 • Lake Manyara
 • Olduvai Gorge
 • Ngorongoro krateret
 • Tarangire nationalpark