Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Safari Tanzania & Zanzibar

De smukke sletter i Serengeti nationalpark, det imponerende paradis i Ngorongoro krateret, elefanterne i Tarangire og ”menneskehedens vugge” Olduvai kløften er blandt oplevelserne på denne fantastiske safari i Tanzania. Turen afsluttes med 6 nætter på smukke Zanzibar.

Der er mulighed for forlængelse af rejsen.

 

Højdepunkter

 • 5 nætter på safari med helpension
 • 6 nætter på eksotiske Zanzibar på 4-stjernet resort med halvpension
 • Serengeti nationalpark (UNESCOs verdensarvsliste) – Savannen med de mange rovdyr
 • Lake Manyara – Oplev områdets store bestand af de store pattedyr
 • Olduvai Gorge – Kløften der omtales som ”menneskehedens vugge”
 • Ngorongoro krateret (UNESCOs verdensarvsliste) - Mulighed for at opleve ”The Big Five”
 • Tarangire nationalpark – Kendt for de store elefantflokke og karakteristiske baobabtræer

 

Har du andre ønsker til programmet, f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller flere/færre nætter?
Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 21695 kr.
Børn under 12 år: 7000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1 : Udrejse fra Danmark

I dag begynder din drømmerejse, når du flyver fra Danmark til Tanzania med mellemlanding(er) undervejs.

 

Dagene foran dig bliver helt sikkert uforglemmelige, for her er ikke sparet på oplevelserne. Du vil få en masse gode minder om Tanzanias storslåede nationalparker, smukke savanner og mangfoldige dyreliv samt Zanzibars kridhvide, palmeklædte sandstrande med hjem.

 

Glæd dig!

Dag 2 : Velkommen til Tanzania - eventyret er begyndt

Du ankommer til Kilimanjaro lufthavn, hvor guiden, som følger dig på hele safarituren, står klar til at tage imod dig og køre dig til Karatu. Så er eventyret for alvor begyndt.

 

I Karatu checker du ind på lodgen og har resten af dagen til at slappe af og nyde de eksotiske omgivelser, så du er klar til en begivenhedsrig dag i morgen.

INKLUDERET

Dag 3 : Tarangire

Efter et godt morgenmåltid i smukke omgivelser tager du på game drive i Tarangire nationalpark, som især er kendt for sin store bestand af elefanter, sin rå natur og et imponerende fugleliv. Med mulighed for også at se bl.a. gnuer, zebraer, giraffer og bøfler er du i Tarangire sikret masser af autentiske safarioplevelser.

 

I parken kan du også opleve de kendte baobabtræer, som af afrikanerne kaldes ”livets træ”. Træerne kan blive mere end 1000 år gamle, og de skaber dermed en perfekt bro mellem fortid og nutid. 

 

Efter game drive kører du tilbage til lodgen i Karatu, hvor der er mulighed for at slappe af og fordøje dagens indtryk.

INKLUDERET

Dag 4 : Olduvai-kløften og Serengeti

Turen går videre mod Serengeti via Olduvai-kløften, der populært kaldes "menneskehedens vugge", da man her har fundet de ældste rester af vores forfædre, som levede der for ca. 1,9 millioner år siden. Udover at være en skattekiste af fossiler, er selve området utrolig smukt og imponerende.

 

Efter en tur gennem den unikke Olduvai-kløft kører du videre til Serengeti, hvor du skal bo på en camp midt i nationalparken. Allerede ved ankomst tager du på første game drive i området.

 

Serengeti nationalpark er på UNESCOs liste over de bedste nationalparker i verden og er den ældste nationalpark i Tanzania samt det oprindelige hjemsted for Masai-folket.  Navnet "Serengeti" kommer fra ordet ”siringet”, som betyder ”det sted, hvor jorden fortsætter for evigt", hvilket perfekt beskriver de smukke, endeløse sletter. 

 

I 1920erne campede amerikaneren Stewart Edward White i området, hvor han og hans ledsager skød 50 løver, hvilket gik hårdt ud over bestanden. Som konsekvens heraf besluttede den britiske koloni at frede området, og dette blev grundstenen til nationalparken Serengeti. I dag lider løvebestanden ingen nød, og der er nu omkring 2500 løver i området. 

 

Efter en kort tur i nationalparken vender du tilbage til campen.

INKLUDERET

TILKØB/OPGRADERING

Dag 5 : Serengeti

Uforglemmelige oplevelser står i kø i Serengeti. Glæd dig derfor til et heldags game drive i den historiske nationalpark.

 

Serengeti er især kendt for den store migration, hvor mere end en million gnuer, zebraer og gazeller hvert år vandrer fra Serengeti op mod Masai Mara i Kenya og tilbage igen, når regnsæsonen igen fylder vandhullerne op. Dertil er der over 500 fuglearter, omkring 70 store pattedyrsarter samt en stor population af rovdyr, så i Serengeti får du igen rig mulighed for at oplevet det fantastiske dyreliv. 

 

Efter en dag på eventyr går turen tilbage til campen.

INKLUDERET

Dag 6 : Ngorongoro

Efter morgenmaden går turen mod Ngorongoro-krateret, som med god grund er på UNESCOs verdensarvsliste samt på listen over Afrikas syv vidundere. Efter at have kørt ned langs de stejle kratervægge, kører du på game drive nede i kraterbunden. 

 

Her findes en stor bestand af dyr, bl.a. ”The Big Five”: Elefant, løve, bøffel, leopard og næsehorn. Krateret er skabt af en vulkan, der for 2-3 millioner år siden gik i voldsomt udbrud og kollapsede. Det skabte dette paradis med frodig jord, der tiltrækker både pattedyr og en stor bestand af fugle.

 

Ovenpå denne oplevelse går turen tilbage til Karatu, hvor safarituren startede.

INKLUDERET

Dag 7 : Lake Manyara til Zanzibar

I dag afsluttes jeres safari i Tanzania med en sidste game drive i Lake Manyara nationalpark, som har fået sit navn fra den store ferskvandssø Manyara, der dækker en stor del af parken. Selvom det er en af Tanzanias mindre nationalparker, har den en imponerende stor population af store pattedyr. Elefanter, flodheste, zebraer, giraffer og bøfler ses ofte i parken, som også huser leoparder, hyæner og løver.

 

Efter game driven kører du til lufthavnen og flyver til Zanzibar, hvor du indlogeres på hotellet og kan nyde resten af dagen.

INKLUDERET

Helpension
Dag 8-12 : Badeferie på Zanzibar

Eventyret afsluttes på eksotiske Zanzibar, hvor selvforkælelse er nøgleordet. Nyd livet på hotellet, das på de billedskønne paradisstrande med kridhvidt sand og krystalklart vand, sug solens stråler til dig ved poolområdet eller find skygge ved de grønne palmetræer.

 

Risikoen for at blive for magelig og gro fast til en strandstol er reel. Zanzibars kyst er dog ideel til snorkling og dykning, hvor du kan opleve de smukke koralrev og farvestrålende fisk, samt til andre vandsportsaktiviteter, hvor du kan få et sug i maven og adrenalin i kroppen. Der er altså rig mulighed for oplevelser på Zanzibar også.

INKLUDERET

Halvpension
Dag 13 : Hjemrejse

Efter nogle dejlige dage på denne paradisø går turen tilbage til Danmark. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor du flyver til Danmark med mellemlanding(er).

 

Ønsker du flere nætter på dejlige Zanzibar, er det også muligt.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 14 : Hjemkomst til Danmark

Velkommen hjem fra en uforglemmelig rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 5 nætter på safari med helpension
 • 6 nætter på Zanzibar på 4-stjernet hotel med halvpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg: 3.000 kr.
Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 21695 kr.
Børn under 12 år: 7000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid
Vi anbefaler også
Serengeti Big 5 Safari og Zanzibar Fra kr. 16195

Her er den perfekte safari, til dig der vil opleve storslået safari på kort tid, og uden unødvendig transporttid. Der er fokus på Ngorongorokrateret og Serengeti, som byder på safari i verdensklasse hele året.

12 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania Fra kr. 19995

Oplev Tanzania på en 8 dages safari med udflugter til Serengeti nationalpark, Lake Manyara, Olduvai Gorge – kendt som ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro-krateret og Tarangire nationalpark.

8 dage Fly inkluderet Læs mere