>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 11.995 kr.
13 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Badeferie på Phuket

Phuket er en fantastisk destination for alle, der drømmer om en afslappende strandferie eller en hyggelig ferie med hele familien.

Phuket er den største ø i Thailand og en af de mest populære ferieøer i landet. Her finder du alt, hvad du drømmer om, fra lange, gyldne sandstrande med krystalklart vand, fascinerende kalkstensklipper og fantastisk snorkling til fascinerende templer, frodig natur og god shopping.

Øens vestkyst er omkranset af smukke strande, og hvis du vil udforske endnu mere, ligger Khao Sok National Park kun et stenkast væk, hvor du kan vandre gennem frodig jungle, svømme i kølige vandfald eller sejle i kajak på Cheow Larn-søen. Hvis du vil snorkle eller dykke, kan du nemt tage en båd til James Bond Island, Phi Phi-øerne eller Similan-øerne, der er kendt som en af de bedste dykkerdestinationer i verden. Og hvis du foretrækker at opleve historie, kan du besøge Phukets gamle bydel og udforske de charmerende gamle gader, besøge et museum eller slå dig ned på en af de hyggelige caféer.

På Kata Beach, en af Phukets smukkeste og mest børnevenlige strande, kan du nyde livet med sand mellem tæerne, tage en svømmetur i havet eller i hotellets skønne pool, få massage på stranden eller nyde et lækkert thailandsk måltid på en af de mange restauranter. Kata-stranden er lang, gylden og finkornet, og vandet er normalt roligt og meget børnevenligt i højsæsonen fra november til maj. I lavsæsonen fra juni til november er der gode surfmuligheder.

Kata tilbyder en  overflod af vandsport, restauranter og street food, massageklinikker og butikker. Atmosfæren er afslappet, og det er nemt at komme rundt på egen hånd.

Højdepunkter

 • 10 nætter i Phuket med morgenmad
 • Privat transfer til/fra lufthavnen
 • Udforsk Thailand på egen hånd
 • Smukke sandstrande
 • Gode snorkelmuligheder
 • Mange udflugtsmuligheder.

Hvis du gerne vil tilbringe flere nætter i Phuket eller andre steder i Thailand, sammensætter vi gerne et skræddersyet program til dig.

På grund af vejret anbefaler vi især denne rejse mellem november og april. Hvis du drømmer om en tur i sommermånederne, anbefaler vi strandferien på Koh Samui i stedet.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag begynder eventyret, og du flyver til Thailand med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og veludhvilet, når du ankommer i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

I dag ankommer du til Thailand efter en forhåbentlig behagelig rejse. I lufthavnen på Phuket står en chauffør klar til at tage imod dig, så du nemt og hurtigt kan komme til dit hotel. Køreturen tager ca. 1½ time.

Når du har tjekket ind, har du resten af dagen til fri afbenyttelse. Tag en dukkert i poolen, gå en tur langs stranden eller slap af på værelset, så du er frisk til en ny dag i paradis i morgen.

Inkluderet
Centara Kata Resort Phuket 4
Tilkøb/opgradering
Beyond Resort Kata 4
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 3-11:

Badeferie på Phuket

Glæd dig til masser af dage, hvor du på egen hånd kan nyde de eksotiske omgivelser på Phuket. Begrav fødderne i det bløde strandsand, byg sandslotte med børnene, tag en dukkert i det vidunderlige, turkisblå vand eller brug dagen ved hotellets dejlige poolområde. Her er rig mulighed for at komme helt ned i gear.

Kata Beach er en af de smukkeste og mest populære strande på Phuket med fint, gyldent sand og krystalklart, roligt vand. Området består af to strande – Kata (Yai) Beach og Kata Noi Beach. Kata (Yai) er med sine 1,5 km den længste og mest besøgte af de to strande. Her finder du et bredt udvalg af restauranter og små butikker. Kata Noi er mindre og har knap så mange restauranter, men du kan nemt bevæge dig fra den ene strand til den anden.

Begge strande har fint, blødt sand og relativt roligt vand i højsæsonen fra november til maj. Strandene er derfor ideelle for børnefamilier og andre vandhunde, som gerne vil bade i det dejlige havvand. Ved Kata Noi findes desuden et rev, hvor du kan snorkle og opleve farverige, tropiske fisk. Vil du opleve endnu mere af de fantastiske undervandsliv, kan du nemt tage en båd ud til nærliggende koralrev for at snorkle.

I Kata by findes et bredt udvalg af restauranter, gadekøkkener, butikker og skræddere, som tilbyder at sy skræddersyet tøj til rimelige penge. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende thaimassage eller tage på udflugt for at opleve fascinerende templer, frodig jungle eller ø-hop til omkringliggende øer.

På Phuket findes et væld af dejlige oplevelser for både voksne og børn, og der er ingen risiko for at komme til at kede sig.

Badeferien kan uden problemer forlænges, hvis du vil have endnu mere tid på vidunderlige Phuket.

Inkluderet
Centara Kata Resort Phuket 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Katathani Phuket Beach Resort 4
Beyond Resort Kata 4
Dag 12:

Hjemrejsen begynder

Det er blevet tid til at sige farvel til vidunderlige Thailand.

Chaufføren henter dig på hotellet og kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 13:

Velkommen hjem

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse lander du igen i Danmark med en masse vidunderlige minder i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 10 nætter i Phuket
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Turen gennemføres med mindst 2 deltagere
 • Dobbeltværelse til to personer, trippelværelse til tre personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Andre måltider end dem, der er nævnt i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring ved sygdom
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Tillæg for enkeltværelse
M
T
O
T
F
L
S
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!