Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Maya Sanur Resort & Spa

Maya Sanur Resort & Spa er et fantastisk resort direkte ved stranden i Sanur. Her er flere swimmingpools, børnepool, børneklub, spaafdeling og lækre værelser.

Maya Sanur Resort & Spa

Bali
Maya Sanur Resort & Spa er et helt fantastisk, femstjernet resort beliggende direkte ved den børnevenlige sandstrand i Sanur. Her er der lagt op til en skøn ferie for hele familien.
 
Resortet har flere dejlige swimmingpools, herunder en 158 m lang lagunepool, en vidunderlig infinity-pool med udsigt over havet og en lavvandet børnepool, hvor børnene kan plaske og lege.
 
Her er også rig mulighed for at holde sig i gang med både træningsrum og yogastudie, og trænger I til afslapning, kan I forkæle jer selv med en afslappende massage, bodyscrub eller et blomsterbad i resortets prisvindende spaafdeling. For familiens mindste er der en international børneklub.
 
På Maya Sanur Resort & Spa er der også sørget for forkælelse til smagsløgene – fra den overdådige morgenbuffet over velsmagende a la carte-retter til imponerende, hjemmelavede kager.
 
Afhængig af hvor mange I rejser sammen, bor I enten i samme værelse eller i to værelser med connecting doors. Værelserne er rummelige og pænt indrettet med lyse farver og moderne møbler samt eget badeværelse med både bruser og badekar. Alle værelserne har aircondition, minibar, safebox, wi-fi og tv samt privat balkon med en skøn udsigt til den frodige, grønne have.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer