Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Tanzania

Serengeti Big 5 Safari og Zanzibar Fra kr. 16095

Her er den perfekte safari, til dig der vil opleve storslået safari på kort tid, og uden unødvendig transporttid. Der er fokus på Ngorongorokrateret og Serengeti, som byder på safari i verdensklasse hele året.

12 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania Fra kr. 19995

Oplev Tanzania på en 8 dages safari med udflugter til Serengeti nationalpark, Lake Manyara, Olduvai Gorge – kendt som ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro-krateret og Tarangire nationalpark.

8 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania & Zanzibar Fra kr. 19995

Oplev Tanzania på en 14 dages rejse med 5 nætter på safari efterfulgt af 6 nætter på smukke Zanzibar. Besøg Serengeti, Lake Manyara, Olduvai Gorge – ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Tanzania

Storslået natur, fantastisk dyreliv, farverige kulturer og billedskønne paradisstrande. Tanzania har det hele!

 

På vores rejser til Tanzania har du mulighed for at opleve nogle helt spektakulære naturfænomener, som ikke kan opleves mange andre steder i verden. Overvær den store migration, hvor millioner af dyr vandrer mellem Serengeti Nationalpark i Tanzania og Masai Mara i Kenya, nyd udsigten til Kilimanjaros sneklædte bjergtop, gå på opdagelse ved menneskehedens vugge Olduvai Gorge og oplev det fantastiske dyreliv i Tanzanias nationalparker, hvor du har gode muligheder for at møde ”The Big Five” – løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen – samt en lang række andre dyr, herunder giraffer, zebraer, gnuer, gazeller, flodheste, krokodiller samt et meget varieret fugleliv.

 

Vil du virkelig forkæle dig selv, har du mulighed for at afslutte rejsen til Tanzania med en afslappende badeferie på eksotiske Zanzibar. Zanzibar er et fredfyldt paradis med kridhvide sandstrande og krystalklart vand, hvor du kan komme helt ned i gear – langt væk fra hverdagens stress og jag. Du kan også tage på udflugt til bl.a. Stone Town, gå på opdagelse i de tropiske skove, snorkle, dykke eller tage på sejltur for at se delfiner.

 

Du kan læse mere om alle de oplevelser, der venter, under de enkelte rejser til Tanzania eller i vores gratis rejseartikler med masser af inspiration til din næste drømmerejse.

 

Læs om rejsen: Safari Tanzania

Læs om rejsen: Safari Tanzania og Zanzibar

 

Rejs med Flamingo Tours til Tanzania

En safarirejse er en oplevelse for livet, hvilket kræver omtanke og betænkningstid. Det er vi udmærket klar over hos Flamingo Tours, og derfor bestræber vi os på at gøre det hele så enkelt og gennemskueligt som muligt, så du kan tage en beslutning med ro i maven.

Når du rejser til Tanzania med Flamingo Tours, gør vi vores bedste for, at du, fra dit første besøg på hjemmesiden til du kommer hjem fra din drømmerejse, vil sidde med en følelse af at få det bedste i verden.