Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
This is svg icon for envelope wt Skriv til os på: info@flamingotours.dk
This is svg icon for handle wt Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Masse af bøfler løber på tværs af vejen

Safari i Tanzania

Billede til rejsepakke, elefant
Safari Tanzania
Højdepunkter på rejsen:
 • This is svg icon for check mark wt 5 nætters safari med helpension
 • This is svg icon for check mark wt Serengeti nationalpark
 • This is svg icon for check mark wt Lake Manyara
 • This is svg icon for check mark wt Olduvai Gorge
 • This is svg icon for check mark wt Ngorongoro krateret
 • This is svg icon for check mark wt Tarangire nationalpark
Billede til rejsepakke, elefant og båd
Safari Tanzania & Zanzibar
Højdepunkter på rejsen:
 • This is svg icon for check mark wt 5 nætter på safari med helpension
 • This is svg icon for check mark wt 6 nætter på eksotiske Zanzibar på 4-stjernet resort med halvpension
 • This is svg icon for check mark wt Serengeti nationalpark
 • This is svg icon for check mark wt Lake Manyara
 • This is svg icon for check mark wt Olduvai Gorge
 • This is svg icon for check mark wt Ngorongoro krateret
 • This is svg icon for check mark wt Tarangire nationalpark
Billede til rejsepakke, blodig løve
Serengeti Big 5 Safari og Zanzibar
Højdepunkter på rejsen:
 • This is svg icon for check mark wt 3 nætters safari med helpension
 • This is svg icon for check mark wt 6 nætters badeferie på Zanzibar
 • This is svg icon for check mark wt Ngorongorokrateret
 • This is svg icon for check mark wt Serengeti Nationalpark
 • This is svg icon for check mark wt Centralt beliggende overnatningssteder
 • This is svg icon for check mark wt Mulighed for forlængelse af både safari og ophold på Zanzibar
Safari i Tanzania

Storslået natur, fantastisk dyreliv, farverige kulturer og billedskønne paradisstrande. Tanzania har det hele!

 

På en safari i Tanzania har du mulighed for at opleve nogle helt spektakulære naturfænomener, som ikke kan opleves mange andre steder i verden.

 

Nyd udsigten til Kilimanjaros sneklædte bjergtop, oplev det fantastiske dyreliv i Tanzanias nationalparker, gå på opdagelse ved menneskehedens vugge Olduvai Gorge og overvær den store migration, hvor millioner af gnuer sammen med massevis af zebraer og gazeller vandrer mellem Serengeti Nationalpark i Tanzania og Masai Mara i Kenya.

 

Fra den specialindrettede Land Cruiser med paraplytag har du frit udsyn til både den fascinerende natur og de vilde dyr, mens du står godt beskyttet mod solens skarpe stråler. En helt fantastisk og meget sikker måde at opleve det vilde Afrika på.

Oplev The Big Five og meget mere

Uanset hvornår på året du rejser på safari i Tanzania, har du gode muligheder for at opleve The Big Five.

The Big Five er ikke, som man måske kunne tro, et udtryk for dyrenes størrelse, men derimod en betegnelse for de fem dyr, som for de gamle storvildtjægere var sværest og farligst at nedlægge – dvs. løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

I dag er de fleste af dyrene truede og må ikke længere jages, så udtrykket bruges nu primært i forbindelse med safarirejser, hvor mange drømmer om at se de fem store dyr.

Foruden The Big Five kan du opleve en lang række andre dyr i Tanzanias nationalparker. Fra giraffer, zebraer, flodheste og krokodiller til aber, antiloper, hyæner og et væld af fugle. Tanzania har det hele!

Naturen og de betagende landskaber er et kapitel for sig og spænder bredt fra endeløse sletter og dybe kløfter til frodige savanner og tæt skov.

En safari i Tanzania byder kort sagt på så mange spektakulære natur- og dyreoplevelser, at det er svært ikke at blive overvældet.

This is svg icon for internet Læs om Tanzanias nationalparker her
Kæmpe elefant fra Serengeti, bruger træ som kløpind.

Den store migration – et naturligt vidunder

Rejser du i perioden november til juni har du mulighed for at opleve gnuernes migration, hvor millioner af gnuer sammen med tusindvis af zebraer og gazeller vandrer fra Serengeti Nationalpark i Tanzania til Masai Mara i Kenya og tilbage igen i deres søgen efter frisk græs.

Gnuerne vandrer ikke, som man kunne tro, i én stor flok, men i mange flokke, og da dyrene jo er vilde, kan det være svært at spå om deres eksakte rute og det præcise tidspunkt for, hvornår de er hvor. Der ses dog et mønster i den måde, størstedelen bevæger sig på, hvorfor man kan sige, at chancerne for at opleve gnuernes migration i Tanzania normalt er størst i perioden november til juni, mens den i juli til oktober er størst i Kenya.

Vores dygtige og erfarne guider er naturligvis altid opdateret på, hvor dyrene befinder sig, og vil gøre alt hvad de kan for at sikre, at du oplever alt det, du drømmer om.

Gnuernes migration er på UNESCOs verdensarvsliste og måske en af de største dyreoplevelser, du kan være heldig at få på din safari i Tanzania.

Selvom du rejser uden for denne periode, kan du dog være sikker på masser af fantastiske og mindeværdige dyreoplevelser i smukke Tanzania.

Flot landskab ved ngorongoro krateret med mange zebraer

Badeferie på eksotiske Zanzibar

Vil du slutte din safari i Tanzania af med total afslapning og selvforkælelse, har du mulighed for at slutte rejsen af med en afslappende badeferie på eksotiske Zanzibar.

Zanzibar er et fredfyldt paradis med kridhvide sandstrande og krystalklart vand, hvor du kan komme helt ned i gear – langt væk fra hverdagens stress og jag.

Du kan også tage på udflugt til bl.a. Stone Town, gå på opdagelse i de tropiske skove, snorkle, dykke eller tage på sejltur for at se delfiner.

En safari er en helt fantastisk, men også meget intens oplevelse, så lidt afslapning og tid til at fordøje alle indtrykkene er anbefalelsesværdigt, inden hverdagen atter kalder.

– Og så er Zanzibar bare indbegrebet af paradis, og det kan jo være svært at sige nej tak til.

This is svg icon for internet Se vores hoteller på Zanzibar
Lækker hvid sandstrand fra øen Zanzibar

Vejret i Tanzania

Med sin beliggenhed tæt på ækvator kan du forvente lunt eller varmt vejr året rundt, hvis du tager på safari i Tanzania.

Ikoniske Serengeti ligger på en højslette med en gennemsnitstemperatur på ca. 27°C om dagen og ca. 13 grader om natten. Du vil derfor oftest opleve dejligt sommervejr om dagen, mens aftenerne og natten kan være kølige. Vi anbefaler derfor, at du medbringer et par lange bukser og en varm trøje til både aftener og tidlige morgener.

Hvornår skal man rejse til Tanzania?

Normalt oplever Tanzania en kort regntid i november og en lidt længere i april og maj. Som oftest kommer regnen dog som kraftige regnbyger, hvorefter det klarer op med smukt solskin igen.

Det kan derfor sagtens lade sig gøre at tage på safari i Tanzania i regntiden – og en fordel er, at områderne er mere frodige, og der er færre turister.

Drømmer du om at opleve den store gnuvandring, er det også værd at have i baghovedet, at gnuerne oftest befinder sig i Tanzania i perioden november til juni.

Traner i Lake Manyara fra Tanzania

Hoteller i Tanzania

På en safari i Tanzania vil du oftest komme til at bo på autentiske lodges eller i lækre luksustelte. Fælles for alle vores hoteller i Tanzania er, at de har en skøn beliggenhed, god service og ofte mulighed for opgradering.

At bo i telt på savannen er en helt fantastisk oplevelse. Her kan alle lyde og dufte passere frit gennem teltdugen, hvilket tilføjer en ekstra dimension til safarirejsen og giver en unik følelse af at være ét med naturen. Luksusteltene er desuden udstyret med alle nødvendige faciliteter for at sikre et behageligt ophold, herunder gode senge samt eget bad og toilet.

Bor du på en af vores autentiske lodges, som emmer af afrikansk stemning, får du fast tag over hovedet, alverdens moderne bekvemmeligheder og naturligvis eget bad og toilet. Desuden vil der oftest være en swimmingpool, hvor du kan slappe af, læse en bog eller tage en dukkert mellem safariturene.

This is svg icon for internet Se vores camps og lodges i Tanzania her
Løvinde slapper af på ryggen, med en hvid mave.

Vil du med på safari i Tanzania?

Overvejer du at tage på safari i Tanzania, anbefaler vi, at du læser vores rejseinfo til Tanzania og evt. rejseinfo til Zanzibar.

Her kan du finde informationer om alt fra visum, valuta, vejr og tidsforskel til modtagelse i lufthavnen og transport under rejsen. Desuden har vi samlet en række gode råd om f.eks. rejseforsikringer, vaccinationer, drikkepenge, påklædning på safarien og pakning af håndbagagen.

Er du blevet fristet, kan du selvfølgelig også læse meget mere om alle de oplevelser, der venter, under de enkelte rejser til Tanzania.

This is svg icon for internet Se vores kunders favorit: Safari Tanzania og Zanzibar
Zebra som spiser græs I Tarangire Nationalpark

Visum til Tanzania

Visum er påkrævet for danske statsborgere ved rejser til Tanzania og udstedes nemt ved ankomst til Tanzania.

Prisen for et visum til Tanzania er 50 USD pr. person, som betales kontant ved visumskranken i lufthavnen. Husk derfor at medbringe kontanter hjemmefra til betaling af visum.

Vær desuden opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter udrejse fra Tanzania, og der skal være to blanke sider med plads til ind- og udrejsestempler.

This is svg icon for internet Læs mere om visum på Udenrigsministeriets hjemmeside
Vej indtil landsbyen Karatu i Tanzania

Tag på safari i Tanzania med Flamingo Tours

En safarirejse er en oplevelse for livet, og planlægningen kræver masser af omtanke og betænkningstid.

Det er vi udmærket klar over hos Flamingo Tours, og derfor bestræber vi os på at gøre det hele så enkelt og gennemskueligt som muligt, så du kan tage en beslutning med ro i maven.

Når du tager på safari i Tanzania med Flamingo Tours, gør vi vores ypperste for, at du, fra dit første besøg på hjemmesiden til du kommer hjem fra din drømmerejse, vil sidde med en følelse af at få det bedste i verden.

Vores rejseeksperter sidder klar til at guide og vejlede, så kontakt os endelig, hvis du drømmer om en safarirejse eller vil have et gratis og ganske uforpligtende tilbud på din drømmerejse.

This is svg icon for internet Kontakt os nu
Mange flamingoer i vandkanten af Lake Manyara