Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Tanzania

Safari Tanzania Fra kr. 17995

Oplev Tanzania på en 8 dages safari med udflugt til Serengeti nationalpark, Lake Manyara, Olduvai Gorge – kendt som ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

8 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania & Zanzibar Fra kr. 22195

Oplev Tanzania på en 14 dages rejse med 5 nætter på safarien efterfulgt af 6 nætter Zanzibar. Besøg Serengeti, Lake Manyara, Olduvai Gorge – ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Tanzania.

Har man først sagt safari i Tanzania, tænker folk typisk også på Serengeti nationalpark, Kilimanjaros sneklædte bjergtop, og på The Big Five. På rejser til Tanzania har du mulighed for at opleve nogle helt spektakulære fænomener, du ikke ser mange andre steder i verden.

Derudover byder Tanzania også på bl.a. Olduvai Gorge – menneskehedens vugge, Tarangire nationalpark, Ngorongoro og Lake Manyara, som du kan læse mere om under de enkelte rejser til Tanzania.

Du har også mulighed for at afslutte din safari i Tanzania med et par dages badeferie på Zanzibar. Zanzibar er et fredfyldt paradis med kridhvide sandstrande, hvor hverdagens stress og jag, virker som en fjern drøm. Her kan du også tage på udflugt til bl.a. Stone Town, tage på sejltur for at se delfiner, eller en af de mange andre ture på øen.

 

Tanzanias dyreliv

Udover The Big Five – Løve, leopard, elefant, bøffel og næsehorn, byder Tanzania også på bl.a. zebraer, giraffer, gazeller, og et varieret fugleliv.

 

Rejs med Flamingo Tours til Tanzania

Der findes et væld af rejsebureauer, og en safari i Tanzania er en oplevelse for livet, hvilket kræver omtanke og betænkningstid. Dette er vi udmærket klar over hos Flamingo Tours, og derfor bestræber vi os på at gøre det hele så enkelt og gennemskueligt for dig, så du kan tage en beslutning med ro i maven. Lige fra dit første besøg på vores hjemmeside, til du kommer hjem fra din safari, skal du sidde med en følelse af at få det bedste i verden.