>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 13.995 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Magiske Sri Lanka med badeferie

Velkommen til frodige og farverige Sri Lanka, som byder på store kulturoplevelser, smukke strande og en helt fantastisk natur.

 

Oplev Sigiriya og den imponerende løveklippe, som skyder op midt i den frodige natur, byen Kandy med det hellige “Temple of the Tooth” og den betagende togtur fra Nuwara Eliya til Ella. Nyd den smukke natur og det rige dyreliv i Minneriya og få et indblik i øens spændende kolonihistorie i den charmerende kystby Galle.

 

De sidste dage tilbringes ved den hyggelige badeby Unawatuna på Sri Lankas sydkyst. Her kan du komme helt ned i gear efter en oplevelsesrig rundrejse og nyde den fine sandstrand, bade i det smukke have og måske, hvis du er heldig, opleve skildpadder.

 

Vi anbefaler at tilkøbe halvpension på hele rundrejsen for kun 900 kr. per person. Vores erfaring er, at der sker så meget i løbet af dagen, at det er rart blot at kunne spise på hotellet om aftenen. Det er naturligvis også muligt at tilkøbe mad på hotellet efter ankomst. Her må dog forventes en væsentligt højere pris.

 

Højdepunkter

 • 7 nætters rundrejse i Sri Lanka med privat chauffør/guide
 • 4 nætters afslappende badeferie
 • Sigiriya-området og løveklippen – 1500 år gammel byplanlægning og byggekunst
 • Naturskøn togtur til Ella
 • Minneriya Nationalpark – asiatiske elefanter og et rigt fugleliv omkring Minneriyasøen
 • Indblik i den srilankanske livsførelse – besøg hos de lokale i Sigiriya
 • Kandy – Sri Lankas spirituelle centrum
 • Charmerende Galle
 • Unawatuna – afslapning med strand og pool
 • Hos os er alle ture, safarier og entrebilletter inkluderet!

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller antal nætter?
Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Sri Lanka

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse – lad eventyret begynde!

Du flyver fra Danmark til Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen. Der venter et væld af spændende oplevelser, når du kommer frem.

Dag 2:

Velkommen til Sri Lanka

Du ankommer til Bandaranaike Internationale Lufthavn, hvor din chauffør står klar til at tage imod dig og køre dig til Negombo.

På hotellet, som ligger ud til det smukke Indiske Ocean, bliver du taget imod med en forfriskende velkomstdrink, og inden middagen bliver du briefet om programmet for de næste dage.

Inkluderet
Goldi Sands Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Suriya Resort Kammala 4
Dag 3:

Besøg i buddhistisk tempel

Efter morgenmaden kører chaufføren dig mod Sigiriya, som ligger i Matale-provinsen i det centrale Sri Lanka. Turen tager ca. 4 timer, så der er god tid til at slappe af og nyde udsigten til de smukke landskaber.

Ved ankomst checker du ind på hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Om aftenen besøger du byens buddhistiske tempel, hvor du får mulighed for at opleve de lokales ritualer. Ofte vil du også have mulighed for at blive velsignet med ”Chanting of Pritith”, hvorefter den buddhistiske munk binder en velsignet snor omkring dit håndled for at give held og god karma.

Det er en fantastisk oplevelse og giver et rigtig godt indblik i de lokale buddhisters kultur.

Efter tempelbesøget bliver du kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
Fresco Water Villa 4
Morgenmad
Dag 4:

Sigiriya Rock og elefanter i Minneriya Nationalpark

Efter morgenmaden besøger du, hvad der anses som et af de fineste monumenter inden for srilankansk kultur og historie, Sigiriya Rock. Den betagende klippe rejser sig stejlt næsten 200 meter over landskabet.

På toppen ligger ruinerne af Kong Kasyapas imponerende fæstning, bygget i det femte århundrede. Sigiriya-klippen med sin fæstning på toppen er på UNESCOs verdensarvsliste og er et af de bedst bevarede eksempler på byplanlægning fra den tid.

Der er 1.202 trin op til toppen af klippen, og det er en tur, der er værd at tage, for udsigten fra toppen er helt spektakulær.

Du starter opstigningen til klippen ved at gå gennem de symmetriske, royale haver, som ligger for foden af klippen og er blandt de ældste anlagte haver i verden. Der er flere muligheder for at tage et lille hvil undervejs, og jo højere op du kommer, desto mere åbenbares det frodige landskab.

Cirka halvvejs oppe er der et lille plateau, hvor kongen lod bygge en port i form af en kæmpe løve, hvorfor klippen også kaldes ”Lion Rock”. I dag står kun poterne tilbage, men det er et nationalmonument for Sri Lankas befolkning og årsagen til, at der er en løve på Sri Lankas flag.

Når du kommer op til toppen af klippen, kan du gå på opdagelse i slotsruinerne. Når man tænker på udfordringerne ved at fragte byggematerialer op på en 200 meter høj klippe i det femte århundrede, er det imponerende at tænke på omfanget af kongens fæstning med palads, damme og vandingssystemer, som pumpede vand helt op til toppen ved hjælp af et imponerende hydraulisk system.

Efter besøget på Sigiriya Rock går turen videre til Minneriya Nationalpark, hvor du tager på en sen eftermiddagssafari for at spotte elefanter. Den 8.800 hektar store park har navn efter den store Minneriya ferskvandssø, som i perioder tiltrækker enorme flokke af asiatiske elefanter – i nogle tilfælde flere hundrede af gangen.

Selvom de majestætiske kæmper er hovedattraktionen i nationalparken, er det også muligt at opleve andre dyrearter, herunder flokke af hjorte og et rigt fugleliv.

Efter de skønne naturoplevelser i Minneriya Nationalpark bliver du kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
Fresco Water Villa 4
Morgenmad
Dag 5:

Landsbybesøg, spice garden og Kandy

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du bliver kørt til en nærliggende landsby. Her har du mulighed for at opleve og udforske de lokales simple livsstil, få en rundvisning på deres marker og måske få en snak med nogle af de lokale.

Efter landsbybesøget fortsætter du mod byen Kandy. Undervejs stopper du ved en lokal ”spice garden”, hvor du kan opleve, hvordan de verdenskendte srilankanske krydderier bliver dyrket og brugt. Foruden krydderier til brug i madlavning, er der i Sri Lanka tradition for at bruge krydderier til smertelindring og hudpleje som en del af ayurvediske behandlinger. I krydderihaven får du en rundvisning og får fortalt, hvilke krydderier du kan bruge i forskellige situationer.

Herefter serveres en autentisk srilankansk frokost (tilkøb), inden du fortsætter mod Kandy, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Byen ligger i en dal, smukt omgivet af frodige bakkeskråninger og temarker.

Kandy var den sidste kongelige hovedstad, inden Sri Lanka kom under britisk kontrol i 1815, og med sin indflydelse fra både hinduismen, den britiske kolonitid og borgerkrigen, som sluttede i 2009, byder området på masser af spændende kulturarv og historie.

Om aftenen skal du opleve et kulturelt indslag med musik og dans, hvorefter du besøger Temple of the Tooth, som er grunden til, at Kandy er kendt som Sri Lankas spirituelle centrum. Temple of the Tooth rummer nemlig en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas hjørnetand.

Templet er udsmykket efter alle kunstens regler og er et absolut must, når du rejser til Sri Lanka.

Inkluderet
Thilanka Hotel 3
Morgenmad
Dag 6:

Kandy på egen hånd

Glæd dig til en dag på egen hånd i skønne Kandy med rig mulighed for at udforske byen, tage på spændende udflugter eller blot slappe af på hotellet, tage en dukkert i swimmingpoolen og nyde de smukke omgivelser.

Vil du udforske området på egen hånd, kan vi varmt anbefale en tur op til Bahirawanda-templet, som ligger cirka en kilometer fra byens centrum. Det er nemt at komme dertil med tuk-tuk, og fra templet er der en spektakulær udsigt over Kandy, søen og Temple of the Tooth. Desuden får du mulighed for på tættere hold at opleve den imponerende, 26 meter høje, Hvide Buddha, som skuer ud over Kandy og kan ses fra hele byen.

Vil du opleve endnu mere, anbefaler vi udflugten Kandys højdepunkter, hvor du blandt andet oplever den botaniske have, Kandy War Cemetary, en fascinerende tefabrik og naturligvis Den Hvide Buddha.

Du kan også prøve kræfter med white water rafting i Ulapane eller tage på en naturskøn vandretur ved Knuckles Mountain Range eller i Udawatta Kele Forest Reservation. Læs mere om alle vores ekstra ture og udflugter under tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Thilanka Hotel 3
Morgenmad
Dag 7:

Naturskøn togtur til Ella

Efter morgenmaden har du god tid til at checke ud, inden chaufføren henter dig og kører dig til Nanu Oya togstation, hvor du stiger på toget til Ella. Togturen mellem Nuwara Eliya og Ella er en af verdens smukkeste og tager dig helt derud, hvor biler ikke kan komme.

Afstanden mellem Nanu Oya og Ella er ikke mere end 60 km, men togturen tager alligevel ca. 3 timer og giver dig god tid til at opleve det fascinerende landskab. Læn dig tilbage og nyd synet, mens du kører forbi grønne temarker, smukke vandfald og imponerende bjerglandskaber, gennem tunneller og ind i skyerne på vej mod Ella.

Ved ankomst til Ella står din chauffør klar til at køre dig til dit hotel, hvorefter du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Morning Dew Hotel 4
Morgenmad
Dag 8:

På egen hånd i Ella

Dagen er til fri afbenyttelse i charmerende Ella, som ligger i vidunderlige omgivelser med smukke teplantager, krystalklare vandfald og frodig natur.

Her kan du for eksempel tage på vandretur, bestige Little Adam’s Peak eller leje en mountainbike og udforske Sri Lankas maleriske Hill Country på egen hånd.

Du har også mulighed for at besøge Ella Spice Garden eller gå en tur langs Ellas hyggelige hovedgade, hvor du finder et udvalg af restauranter og barer.

Om eftermiddagen kører chaufføren dig til Unawatuna, hvor du tjekker ind på hotellet og kan nyde aftenen i dejlige omgivelser.

Inkluderet
Sayura Beach Hotel 3
Morgenmad
Dag 9:

Galle på egen hånd

Glæd dig til en skøn dag i charmerende Galle - en eksotisk, gammel handelsby med smukke, hollandske kolonitidsbygninger, gamle moskéer og kirker, store palæer, museer og hyggelige, små butikker.

Byen er nem at udforske til fods, og du kan sagtens bruge dagen på blot at slentre rundt og suge indtryk til dig.

Galle Fort er uden tvivl byens største vartegn, og det hollandske fort er med sine hyggelige små gader, huse, butikker, restauranter og hoteller en lille by i byen. Fortet er på UNESCOs verdensarvsliste og et absolut must, når du besøger Galle.

Du kan sagtens gå en tur langs fortets tykke mure og opleve de forskellige bastioner, nyde udsigten over havet eller slentre en tur i bydelens små gader på egen hånd.

Vil du opleve alt det bedste, byen har at byde på, anbefaler vi dog, at du tilkøber en guidet byrundtur i Galle, hvor du blandt andet kommer til at opleve Galle Fort, Galle Light House, idylliske Jungle Beach og den kridhvide Peace Pagoda.

Læs mere om udflugtsmuligheder under tilkøb/opgradering.

Ud på eftermiddagen bliver du hentet af chaufføren, som kører dig til Unawatuna, hvor du kan se frem til en skøn badeferie i smukke omgivelser.

Inkluderet
Sayura Beach Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Coco Bay Unawatuna 4
Riff Hikkaduwa 5
Thaproban Pavilion Resort and Spa 5
Cantaloupe Levels 4
Dag 10-12:

Badeferie i Unawatuna

Sri Lankas sydkyst er kendt for sine smukke strande og krystalklare vand, som indbyder til ren afslapning.

Der er dog også masser af muligheder for at få endnu flere oplevelser. Besøg f.eks. Galle og det hollandske fort, som er på UNESCOs verdensarvsliste, tag på sejltur for at spotte blåhvaler ved Mirissa (sæson november-april), oplev de lokale styltefiskere eller besøg et lokalt tempel.

Er du allerede fyldt op med masser af fantastiske oplevelser, er der rig mulighed for at slappe af og komme helt ned i gear ved den smukke strand eller hotellets hyggelige poolområde.

Ønskes flere nætter på badeferien, er dette også muligt.

Inkluderet
Sayura Beach Hotel 3
Morgenmad
Dag 13:

Hjemrejse til Danmark

Morgenmad på hotellet, inden du checker ud og siger farvel til magiske Sri Lanka.

Chaufføren henter dig og kører dig til lufthavnen i god tid før flyet går hjemad.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 14:

Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætters rundrejse med morgenmad
 • 4 nætters badeferie med morgenmad
 • Privat engelsktalende chauffør/guide på rundrejsen
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen, som beskrevet i programmet
 • Alle ture, safarier og entrebilletter
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!