Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 13.995 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Balis højdepunkter & badeferie på Nusa Lembongan

Glæd dig til en fantastisk rundrejse, hvor du oplever nogle af Balis absolutte højdepunkter og slutter af med badeferie på den idylliske paradisø Nusa Lembongan – en ideel rejse for dig, som besøger Gudernes Ø for første gang.

 

På rundrejsen kan du glæde dig til at opleve spændende kultur, eksotisk natur, majestætiske vulkaner og vandfald, vilde delfiner, magiske templer og smukke risterrasser.

 

Herefter fortsætter du til paradisøen Nusa Lembongan, som er kendt for sine vidunderlige sandstrande, klare hav og fantastiske muligheder for snorkling og dykning.

 

Du slutter af i den hyggelige badeby Sanur, hvor der findes et væld af restauranter, butikker, templer, markeder og aktivitetsmuligheder.

 

Flere udflugter og entreer er allerede inkluderet, så du er sikker på at opleve det bedste af Bali. Med mange fridage undervejs og et bredt udvalg af ekstra udflugter er der desuden rig mulighed for at udforske på egen hånd, tilpasse turen med endnu flere spændende oplevelser eller blot tage en fridag ved poolen.

 

På hele rundrejsen overnatter du på nøje udvalgte 4-stjernede hoteller og har din egen private guide, så du ikke skal tage hensyn til andre og kan holde de pauser, du har brug for.

 

Det er muligt at forlænge badeferien – for eksempel i hyggelige Sanur, i fashionable Seminyak eller på de idylliske Gili-øer.

 

Højdepunkter

 • 8 nætters rundrejse – Ubud, Lovina og Sanur
 • 3 nætters badeferie på Nusa Lembongan
 • Privat, engelsktalende chauffør/guide
 • 4-stjernede hoteller med swimmingpool
 • Templer, risterrasser og aber
 • Delfiner og lavastrande
 • Mulighed for snorkling
 • Ø-stemning og vidunderlige strande
 • Mange aktivitetsmuligheder

 

Har du andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter dit Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og sætter kursen mod Bali.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og veludhvilet, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din lokale, engelsktalende guide klar til at tage imod dig og køre dig til Ubud, hvor du skal tilbringe de første dage af din ferie.

Ved ankomst til hotellet checker du ind og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Ubud er kendt som Balis kulturelle centrum og byder på masser af oplevelser og seværdigheder, som enten kan udforskes på egen hånd eller med en guide. I den hyggelige by findes også et væld af kunstgallerier, butikker, markeder og restauranter, så der er masser af opleve, hvis du går en tur i centrum af byen.

Inkluderet hotel
Anumana Hotel Ubud 4
Hotelopgraderinger
Desa Visesa Ubud 5
Sakti Garden Resort & Spa 4
Dag 3-4:

Ubud på egen hånd

De næste dage har du på egen hånd i Ubud med rig mulighed for at udforske byen og de naturskønne omgivelser eller blot slappe af ved hotellets dejlige swimmingpool.

Foretrækker du at udforske Ubud på egen hånd, kan du lægge vejen forbi den verdensberømte Monkey Forest, som ligger i hjertet af Ubud og er en af byens mest populære seværdigheder. Naturreservatet med de mange aber er nemt at udforske på egen hånd – husk blot at holde godt fast i dine ting, for de langhalede makakaber kan være vældig frække.

Du kan også besøge Ubud Palace, hvor du kan gå en tur i de fredfyldte haver, som står i skarp kontrast til byens hektiske trafik, og drømmer du om at vandre gennem tropiske landskaber og smukke rismarker, anbefaler vi Campuhan Ridge Walk, som er en naturskøn vandrerute, du nemt kan tage på egen hånd.

Der findes også et væld af aktivitets- og udflugtsmuligheder i Ubud. Vi anbefaler alle vores gæster at tage på en guidet cykeltur i den smukke natur omkring Ubud – en helt fantastisk måde at opleve ”det ægte Bali” med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Du kan også prøve kræfter med white water rafting på den hellige Ayung-flod eller lade dig forkæle i de varme kilder ved Yeh Panas Hot Springs.

Inkluderet hotel
Anumana Hotel Ubud 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Desa Visesa Ubud 5
Sakti Garden Resort & Spa 4
Tilkøbsture
Kintamani cykeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Trekking på Batur-vulkanen
Cykeltur i Ubud
Balinesisk madlavningskursus
Dag 5:

Risterrasser og templer

Du tager afsked med Ubud efter morgenmaden og kører gennem smukke landskaber til de frodige risterrasser ved Jatiluwih, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og kendt som nogle af de smukkeste på hele Bali.

Her har du god tid til at udforske de spektakulære omgivelser på egen hånd, inden turen går videre til Ulun Danu Temple, som er et af de mest ikoniske templer på Bali. Templet er beliggende på Lake Beratans vestlige bred, men det ser ud som om det svæver ude i søen – et meget fascinerende syn.

Herefter fortsætter du til den charmerende landsby Lovina, som ligger på nordkysten af Bali ud til det smukke Indiske Ocean. Her tjekker du ind på hotellet og har aftenen til fri afbenyttelse.

Lovina er et af de mest populære områder på Balis nordkyst med sort vulkansand, krystalklart vand og et bredt udvalg af hyggelige restauranter. På grund af afstanden er området på trods af sin stigende popularitet meget mindre turistet end det sydlige Bali, og her oplever du en helt anden side af Bali.

Inkluderet hotel
Bali Taman Beach Resort and Spa 4
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
Puri Bagus Lovina 4
The Lovina Bali 4
Dag 6:

Lovina på egen hånd

Dagen i dag har du til fri afbenyttelse i hyggelige Lovina med mulighed for at slappe af på hotellet eller ved den sorte sandstrand, tage en dukkert i det rolige hav, som er perfekt til både svømmeture og snorkling, udforske området på egen hånd eller tilkøbe en spændende udflugt.

Drømmer du om at opleve det fascinerende liv under havets overflade, anbefaler vi en snorkeltur til Menjangan Island, som byder på dykning og snorkling i absolut verdensklasse. Det er også muligt opleve varme kilder og smukke vandfald eller tage på vandretur i Bali Nationalpark, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve leguaner, leoparder, hjorte, vildsvin og langhalede aber samt et væld af tropiske fugle og sommerfugle.

Inkluderet hotel
Bali Taman Beach Resort and Spa 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Puri Bagus Lovina 4
The Lovina Bali 4
Tilkøbsture
Vandretur i Bali Nationalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Heldagsudflugt: Vandretur og snorkling
Banjar Hot Spring & Gitgit Waterfall
Dag 7:

Delfiner, Batur-vulkanen og Tirta Empul-templet

I dag skal du tidligt op for at opleve et af turens højdepunkter – Lovinas vilde delfiner.

Kort efter solopgang går du ombord på en lokal båd, som sejler dig ud på det smukke Indiske Ocean, hvor de vilde delfiner begynder at tumle og lege tidligt om morgenen.

Da der er tale om vilde delfiner, som lever frit i havet, kan vi ikke garantere, at de dukker op hver dag. I de fleste tilfælde er der dog gode chancer for at opleve delfinerne ud for Lovinas kyst – nogle gange i store flokke og andre gange kun ganske få.

Efter en hyggelig sejltur spiser du morgenmad på hotellet, inden chaufføren henter dig og kører dig østpå til det smukke Kintamani-højland. Her spiser du frokost på en lokal restaurant med en formidabel udsigt over Batur-vulkanen og Lake Batur.

Næste stop på turen er et af de absolutte højdepunkter på din rundrejse på Bali: det hellige vandtempel Tirta Empul. Templet ligger i Tampaksiring nord for Ubud og er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øen valfarter derfor til templet for at deltage i renselsesceremonier.

Efter et spændende besøg ved Tirta Empul går turen videre til den populære badeby Sanur, hvor du finder et væld af restauranter, butikker, templer og markeder samt en lang, gylden sandstrand, som er populær blandt både lokale og turister. Her tjekker du ind på hotellet og har aftenen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Taksu Sanur Hotel 4
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
Puri Santrian 4
Dag 8:

Velkommen til paradis

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet af bådoperatørens bus og kørt til havnen, hvor du går ombord på båden, som sejler dig til Balis idylliske lillesøster Nusa Lembongan, der ligger ud for Sanurs kyst.

Efter blot 30-45 minutters sejlads ankommer du til Nusa Lembongan, hvor du tjekker ind på hotellet og har resten af dagen på egen hånd med mulighed for at slappe af ved stranden, tage en dukkert i den dejlige swimmingpool eller slentre en tur langs stranden og udforske området på egen hånd.

Inkluderet hotel
Indiana Kenanga Villas & Spa 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Batu Karang Lembongan 4
Hai Tide Beach Resort 3
Dag 9-10:

Badeferie på Nusa Lembongan

Paradisøen Nusa Lembongan er kendt for sin afslappede ø-stemning, fantastiske strande og gode snorklemuligheder.

Her har du rig mulighed for at komme helt ned i gear med lange, dovne dage ved øens vidunderlige sandstrande, eller ved hotellets dejlige swimmingpool.

For de aktive er der også masser af udflugts- og aktivitetsmuligheder. Du kan for eksempel sejle i kajak gennem mangroven, prøve kræfter med SUP-boarding ved stranden, besøge naboøen Nusa Ceningan, eller booke en udflugt med mulighed for at snorkle og dykke i det krystalklare hav blandt smukke koraller, farverige fisk, store skildpadder og majestætiske djævlerokker.

Nusa Lembongan er på mange måder lidt anderledes end resten af Bali. Trafikken består hovedsageligt af cykler og scootere, hvilket er en stor kontrast til Balis hektiske trafik, og der er generelt en mere afslappet, lokal og autentisk stemning. Her findes også et fint udvalg af hyggelige, små barer og autentiske spisesteder, men natteliv og shopping skal du lede længe efter.

Inkluderet hotel
Indiana Kenanga Villas & Spa 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Batu Karang Lembongan 4
Hai Tide Beach Resort 3
Dag 11:

Turen går til Sanur

Du spiser morgenmad på hotellet, inden du sejler tilbage til Sanur, hvor bussen kører dig videre til dit hotel, som ligger centralt i byen med nem adgang til restauranter, gadekøkkener, butikker, markeder og selvfølgelig byens hyggelige strandpromenade.

Inkluderet hotel
Taksu Sanur Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Puri Santrian 4
Dag 12:

Sanur på egen hånd

Efter morgenmaden på hotellet er dagen til fri afbenyttelse med mulighed for at slappe af ved hotellets dejlige swimmingpool, kaste dig ud i vandsportsaktiviteter ved stranden, sejle en tur med glass bottom boat eller besøge det populære vandland Waterbom, som byder på sjove vandrutsjebaner for både store og små.

Du kan også gå på opdagelse i den charmerende badeby, besøge et lokalt marked eller måske få shoppet de sidste souvenirs, inden turen går tilbage til Danmark.

Inkluderet hotel
Taksu Sanur Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Puri Santrian 4
Tilkøbsture
Turtle Island med glasbundsbåd
Waterbom Bali
Uluwatu-tempel, kecak dans og skaldyrsmiddag
Snorkling og Turtle Island med glasbundsbåd
Dag 13:

Hjemrejsen begynder

Ferien lakker mod enden, og det er tid til at sige farvel til Bali.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse.

Forude venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Afhængig af flyrejseplanen ankommer du, på grund af tidsforskellen, til Danmark enten samme aften eller i morgen.

Dag 14:

Velkommen hjem

Du lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra din rejse til Bali i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætter på Bali med morgenmad
 • Bustransport til/fra havnen i Sanur og på Nusa Lembongan
 • Privat bil med engelsktalende chauffør/guide på resten af turen
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Turistskat (150.000 IDR per person)
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Bali