>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 13.995 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Det bedste af Bali

Det bedste af Bali er en fantastisk rundrejse, hvor du oplever nogle af Balis absolutte højdepunkter – en ideel rejse for dig, som besøger Gudernes Ø for første gang.

 

På rejsen kan du glæde dig til at opleve spændende kultur, eksotisk natur, magiske templer, majestætiske vulkaner og vandfald, smukke risterrasser, traditionelle ritualer og ceremonier samt lækre, tropiske sandstrande.

 

Mange udflugter og entreer er allerede inkluderet, så du er sikker på at opleve det bedste af Bali. Med masser af fridage undervejs og et bredt udvalg af ekstra udflugter er der desuden rig mulighed for at tilpasse turen med endnu flere spændende oplevelser – eller blot tage en afslappende fridag ved poolen.

 

Under hele rundrejsen overnatter du på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller, og kombineret med Balis berømte gæstfrihed og et væld af oplevelser, kan du se frem til en uforglemmelig rejse til Bali.

 

Det er muligt at flytte badeferien til fashionable Seminyak, hvis det ønskes. Det er også muligt at forlænge badeferien – enten i det sydlige Bali eller med et ophold på for eksempel Gili-øerne.

 

Højdepunkter

 • 8 nætters rundrejse
 • 5 nætters badeferie i Sanur
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Oplev Ubud, Candidasa og Pemuteran
 • Mange udflugter inkluderet
 • Afslappende badeferie i det sydlige Bali
Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter dit Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og sætter kursen mod Bali.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og veludhvilet, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står den lokale, engelsktalende guide klar til at tage imod dig og køre dig til Sanur, hvor du skal tilbringe de første dage af din ferie.

Ved ankomst til hotellet checker du ind og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Dag 3:

På egen hånd i Sanur

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter guiden vil briefe dig omkring de spændende oplevelser, som venter de følgende dage. Her er der også rig mulighed for at stille spørgsmål.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse, så du har god tid til at akklimatisere og vænne dig til de nye, eksotiske omgivelser.

Sanur er med sin 5 km lange sandstrand en af Balis mest populære badebyer og byder på et bredt udvalg af butikker og restauranter. Alligevel har byen bibeholdt sin traditionelle, balinesiske charme, og vi kan derfor varmt anbefale at slentre en tur i den hyggelige ferieby.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Dag 4:

Tirta Empul og charmerende Ubud

Efter en lækker morgenmad på hotellet bliver du hentet af guiden og kører rundt til flere af de berømte kunstner- og håndværkslandsbyer omkring Ubud, hvor du får mulighed for at få et unikt indblik i de spændende håndværkstraditioner for hver enkelt landsby. Du besøger også et traditionelt Balinese House Compound, hvor du kan blive klogere på balinesernes hverdag og kultur.

Dernæst kører du videre til det hellige vandtempel Tirta Empul, som ligger i Tampaksiring nord for Ubud.

Templet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øen valfarter derfor til templet for at deltage i renselsesceremonier. For turister er det også muligt at få lov at tage et kort dyp i det hellige vand inde i tempelkomplekset.

Sidste stop på dagens udflugt er den verdensberømte Monkey Forest, hvor du har mulighed for at udforske den fascinerende park med de mange frække aber på egen hånd.

Efter en spændende dag med masser af oplevelser kører du videre til hotellet, hvor du checker ind og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Amatara Royal Ganesha 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

På egen hånd i Ubud

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i charmerende Ubud, hvor du kan slappe af ved poolen, gå på opdagelse i byen eller tilkøbe en spændende udflugt.

Drømmer du om at vandre gennem tropiske landskaber og smukke rismarker på egen hånd, anbefaler vi Camphuan Ridge Walk. Du kan få et detaljeret vandrekort fra din guide.

Derudover anbefaler vi alle vores gæster at tage på en guidet cykeltur i den smukke natur omkring Ubud (tilkøb). Det er en helt fantastisk måde at opleve det ”ægte” Bali med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Læs mere om den hyggelige cykeltur her.

Du kan også prøve kræfter med white water rafting på den hellige Ayung-flod. Læs mere om mulige udflugter i Ubud under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Amatara Royal Ganesha 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Cykeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Dag 6:

I veteranbil til hjertet af Bali

Efter morgenmaden kan du glæde dig til en oplevelsesrig udflugt til hjertet af Bali.

Du starter med at besøge et lokalt marked, hvor din guide vil introducere dig for nogle af de eksotiske frugter og krydderier, som findes på Bali.

Herfra går turen videre til Ulun Danu Temple, som er et af de mest ikoniske templer på Bali. Templet er beliggende på Lake Beratans vestlige bred, men det ser ud som om det svæver ude i søen – et meget fascinerende syn.

Efter besøget ved Ulun Danu-templet fortsætter du i en åben VW-veteranbil med chauffør. Fra bilen har du et fantastisk udsyn til de smukke risterrasser ved Jatiluwih, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og kendt som nogle af de smukkeste på hele Bali. Her kan du nyde den friske bjergluft og udsigten til eksotiske landskaber, floder, risterrasser og små landsbyer, inden turen går tilbage til Ubud.

Inkluderet
Amatara Royal Ganesha 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 7:

Modertemplet Besakih og Tenganan Village

Du spiser morgenmad på hotellet og kører herefter østpå gennem frodig, tropisk natur og små, lokale landsbyer. Første stop på turen er et af de absolutte højdepunkter på din rundrejse på Bali: Besakih-templet, som også er kendt som ”modertemplet”.

Templet er bygget på skråningen af den hellige Agung-vulkan og er det største, helligste og vigtigste hindutempel på hele Bali.

Efter besøget ved Besakih kører du til naturskønne Rendang, hvor der er tid til frokost (ikke inkluderet), inden turen går videre til landsbyen Tenganan.

Tenganan er en af de ældste landsbyer på Bali, og du kan her opleve den unikke, traditionelle Bali Aga-kultur med dens særlige arkitektur, ritualer og ceremonier.

Herefter kører du videre til Candidasa – en hyggelig kystby i det østlige Bali. Her tjekker du ind på hotellet og har aftenen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Bali Palms Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Ramayana Candidasa 4
Dag 8:

På egen hånd i Candidasa

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i den hyggelige kystby Candidasa. Tilbring dagen ved swimmingpoolen, gå på opdagelse i byen eller tilkøb en spændende udflugt for at opleve endnu mere.

På udflugten ”Mystiske Østbali” har du blandt andet mulighed for at opleve det berømte vandpalads Tirta Gangga, de spændende saltminer ved Kusamba samt den hellige Goa Lawah Bat Cave, som er et af de mest hellige templer på Bali.

Læs mere om mulige udflugter i Candidasa under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Bali Palms Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Ramayana Candidasa 4
Mystiske Østbali
Dag 9:

Kintamani-højlandet og Pemuteran

Du starter dagen med morgenmad på hotellet, hvorefter du begiver dig ud på den lange køretur til spektakulære Bali Nationalpark i den nordvestlige del af Bali.

Undervejs gør du holdt ved Kintamani for at nyde den formidable udsigt til den imponerende Batur-vulkan og smukke Lake Batur.

Herefter fortsætter turen langs nordkysten og det smukke Indiske Ocean forbi strandene ved Lovina og videre til den charmerende landsby Pemuteran, som ligger på grænsen til Bali Nationalpark.

Her tjekker du ind på hotellet og har aftenen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 10-11:

Pemuteran på egen hånd

Pemuteran er en lille, hyggelig landsby i den rolige, nordvestlige del af Bali. Her er turismen stadigvæk på begynderstadiet i forhold til den sydlige del af øen, selvom byen gennem de seneste år har oplevet en stigende interesse fra turister.

Her har du to dage på egen hånd med rig mulighed for at slappe af, udforske den smukke natur og nyde det rolige hav, som er perfekt til både svømmeture og snorkling.

Pemuteran byder på nogle af de smukkeste og mest tilgængelige koralrev på Bali, og vil du opleve endnu mere af det fascinerende liv under havets overflade, kan du tage på snorkeltur til Menjangan Island (tilkøb).

Det er også muligt at tage på vandretur i Bali Nationalpark, på dolphin spotting ved Lovina, deltage i en cooking class eller tage på spirituel trekking til hellige vandfald.

Læs mere om mulige udflugter i Pemuteran under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Hiking i Bali Nationalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Dolphin spotting ved Lovina
Cooking class
Spirituel trekking til hellige vandfald
Dag 12:

Tanah Lot-templet og sydens strande

Du spiser morgenmad på hotellet og sætter kursen mod de smukke strande i det sydlige Bali.

På vejen kan du nyde udsigten til de spektakulære landskaber ved Belimbing – et område fyldt med smukke risterrasser, plantager og traditionelle, balinesiske landsbyer.

Efter nogle timers kørsel besøger du Balis mest berømte og fotograferede tempel, Tanah Lot.

Templet er smukt beliggende på toppen af en imponerende klippe ud for Balis vestkyst med en fantastisk udsigt over havet og er et af syv havtempler langs Balis kyst, som skaber en form for åndeligt bolværk mod dårlige vibrationer fra havet.

Efter besøget ved Tanah Lot går turen videre til de skønne sandstrande ved Sanur, hvor du skal tilbringe resten af ferien.

Badeferien kan uden beregning flyttes til fashionable Seminyak.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Dag 13-14:

Badeferie i Sanur

Dagene i Sanur er til fri afbenyttelse med rig mulighed for at nyde solens stråler, det smukke hav og den brede sandstrand.

Du indlogeres på et lækkert hotel, hvor det naturligvis også er muligt at slappe af ved den indbydende swimmingpool, tage en dukkert eller læse en god bog i skyggen.

Skal der ske lidt mere, tilbydes et væld af vandsportsaktiviteter ved stranden, og i byen findes et bredt udvalg af restauranter, caféer og butikker.

Sanur har alt, hvad du har brug for på en skøn badeferie på Bali.

*Det er muligt at flytte badeferien til for eksempel Nusa Dua eller Seminyak, hvis det ønskes. Det er også muligt at forlænge badeferien – enten samme sted, et andet sted i det sydlige Bali eller med et ophold på for eksempel Gili-øerne.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

Ferien lakker mod enden, og det er tid til at sige farvel til Bali.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse.

Forude venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Afhængig af flyrejseplanen ankommer du, på grund af tidsforskellen, til Danmark enten samme aften eller i morgen.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 16:

Velkommen hjem

Du lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra din rejse til Bali i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 13 nætter på Bali med morgenmad
 • Privat bil med engelsktalende chauffør/guide
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Bali

 • 3 nætter i Ubud med morgenmad
 • 5 nætters badeferie i Sanur med morgenmad
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Oplev Bali på egen hånd
 • Mulighed for udflugter
 • Afslappende badeferie
Inkulderet i prisen
 • 11 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
10.995 kr.
Læs mere
 • 10 nætters rundrejse med morgenmad
 • 4 nætters badeferie med morgenmad
 • Privat, engelsktalende chauffør på rundrejsen
 • Ubud, Sidemen, Lovina og Pekutatan
 • Afslappende badeferie i Sanur
 • Mange udflugter inkluderet
Inkulderet i prisen
 • 17 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
15.495 kr.
Læs mere