Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 20.995 kr.
17 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Det bedste af Costa Rica

Drømmer du om at opleve det bedste af Costa Rica? Så er denne rundrejse den helt rigtige for dig.

 

Du starter i pulserende San José, hvor du har en dag på egen hånd til at ”lande” og vænne dig til den nye tidszone. Herfra fortsætter du til naturskønne Tortuguero på Costa Ricas caribiske kyst, som er kendt for sine mange kanaler og skildpadder.

 

I det centrale Costa Rica oplever du den majestætiske Arenal-vulken med sine varme kilder samt den mindre turistede og måske endda endnu mere fascinerende Rincón de la Vieja, som er en af Costa Ricas mest aktive vulkaner.

 

Dernæst rejser du til Playa Tamarindo, som byder på dejlige sandstrande og fantastisk surfing for både begyndere og øvede, inden rejsen sluttes af ved Manuel Antonio Nationalpark, hvor frodig regnskov og rigt dyreliv møder smukke, lyse sandstrande og spektakulære koralrev med gode muligheder for snorkling.

 

Højdepunkter

 • 15 nætters rundrejse
 • San José – museer, parker og markeder
 • Tortuguero – skildpadder og kanaler
 • Arenal – vulkaner og varme kilder
 • Rincón de la Vieja – vandfald og vulkaner
 • Playa Tamarindo – strande og surfing
 • Manuel Antonio – badeferie og snorkling
 • Alle transfers inkluderet
 • Mange aktivitetsmuligheder

 

Udflugterne foregår i mindre, internationale grupper med lokale, engelsktalende guider. Transport foregår ligeledes i mindre, internationale grupper.

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Costa Rica

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Velkommen til Costa Rica

I dag flyver du fra den valgte lufthavn til Costa Rica med mellemlanding(er) undervejs. Eventyret er begyndt!

Efter en forhåbentlig behagelig rejse ankommer du til San José Mineta International Airport, hvor vores lokale samarbejdspartner står klar til at tage imod dig og sørge for, at du kommer godt frem til dit hotel.

Inkluderet hotel
Park Inn by Radisson San Jose 3
Hotelopgraderinger
Hilton San Jose La Sabana 5
Dag 2:

San José på egen hånd

Dagen i dag har du på egen hånd i Costa Ricas pulserende hovedstad San José.

Byen byder på et væld af teatre, museer og smukke parker, som du nemt kan udforske på egen hånd. Du kan også besøge et af de lokale kunstgallerier i den gamle bydel Barrio Amón, eller gå på opdagelse i de mange boder på det berømte Mercado Central, hvor du kan købe alt fra krydderier, kaffe og frisk frugt til lokalt håndværk, tøj, sko og souvenirs.

Husk også at holde en pause på en lokal café og nyd en kop costaricansk kaffe, mens du betragter hverdagslivet i byen.

Vil du være sikker på at få mest muligt ud af din dag i San José, kan du tilkøbe en guidet byrundtur, hvor du oplever Costa Ricas historiske og kulturelle højdepunkter. Læs mere om denne under ”Tilkøb/opgradering”.

Inkluderet hotel
Park Inn by Radisson San Jose 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hilton San Jose La Sabana 5
Tilkøbsture
Byrundtur i San José
Dag 3:

Tortuguero og landsbybesøg

I dag rejser du fra San José gennem Braulio Carrillo Nationalpark til Guápiles, hvor du får serveret en dejlig, costaricansk morgenmad. Herefter kører du videre med hotellets bus gennem banan- og ananasplantager, indtil du når molen, hvor du går ombord på båden til det unikke naturparadis Tortuguero.

Efter en idyllisk sejltur på cirka 1-1½ time når du frem til lodgen, hvor frokosten serveres. Måske kan du også nå en dukkert i den indbydende swimmingpool, inden du om eftermiddagen tager på en guidet tur til den hyggelige landsby Tortuguero.

Landsbyen ligger på en smal halvø i hjertet af nationalparken med Det Caribiske Hav på den ene side og floden på den anden. Landsbyen har stærke afro-caribiske rødder, og her kan du virkelig opleve den lokale kultur på nærmeste hold.

Efter en oplevelsesrig eftermiddag sejler du tilbage til lodgen, som ligger midt i den frodige regnskov, og spiser aftensmad, inden du går i seng til lyden fra blandt andet frøer, cikader, aber og ugler.

Inkluderet hotel
Aninga Lodge Tortuguero 3
Helpension
Hotelopgraderinger
Manatus Hotel 4
Dag 4:

Sejltur på Tortugueros kanaler

Du starter dagen med en guidet vandretur på lodgens private stier. Herefter har du fri resten af formiddagen med mulighed for at slappe af på lodgen eller gå på opdagelse på egen hånd, inden frokosten serveres.

Om eftermiddagen tager du på en spændende sejltur ad kanalerne i Tortuguero Nationalpark. Nationalparken kaldes også ”lille Amazonas” og er kendt for sin enestående biodiversitet og sit omfattende netværk af kanaler og laguner, som er omgivet af frodig, tropisk skov og byder på et imponerende dyre- og fugleliv.

Du kan blandt andet være heldig at opleve forskellige abearter, kaimaner (krokodiller), oddere, bæltedyr, dovendyr, tukaner og farvestrålende araer – og er du rigtig heldig, spotter du måske en af de truede søkøer, som lever i området.

Efter en oplevelsesrig eftermiddag sejler du tilbage til lodgen, hvor aftensmaden serveres.

Et af de helt store trækplastre i Tortuguero er, som navnet antyder, de mange havskildpadder, som yngler på nationalparkens strande. Her findes hele fire typer af havskildpadder – den uægte karetteskildpadde, den ægte karetteskildpadde, den grønne havskildpadde og den meget sjældne læderskildpadde.

Størstedelen af skildpadderne yngler i perioden juli til oktober, hvor der er størst chance for at opleve dem. Rejser du i denne periode, kan vi varmt anbefale den guidede natudflugt, hvor du får mulighed for at opleve de store skildpadder, som kæmper sig op på stranden, graver huller i sandet og lægger deres æg, inden de igen glider ud i vandet.

Inkluderet hotel
Aninga Lodge Tortuguero 3
Helpension
Hotelopgraderinger
Manatus Hotel 4
Tilkøbsture
Havskildpaddetur i Tortuguero
Dag 5:

Turen går til Arenal

I dag sejler du tilbage til fastlandet og kører derfra til Guápiles, hvor du spiser frokost. Herfra fortsætter du mod vest til Arenal. Turen tager cirka 6 timer, og undervejs kan du nyde udsigten til den smukke natur og fordøje de mange indtryk fra opholdet i regnskoven.

Arenal-vulkanen er Costa Ricas mest berømte vulkan og et af landets mest ikoniske vartegn med sin flotte, symmetriske kegleform. Området omkring Arenal er kendt som et paradis for outdoor-aktiviteter som river rafting, ziplining, ridning, vandring og meget mere.

Ved ankomst til Arenal tjekker du ind på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Her kan du for eksempel gå en tur i området, forkæle dig selv med en afslappende spabehandling eller nyde en dukkert i hotellets termiske pools, hvis mineralholdige vand varmes naturligt op af vulkanen. Hotellerne tilbyder også et bredt udvalg af aktiviteter og udflugter, hvis du gerne vil opleve endnu mere.

Inkluderet hotel
Montana De Fuego Resort & Spa 3
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
Arenal Springs Resort 4
Arenal Kioro Suites & Spa 5
Dag 6:

Vandretur og varme kilder

Glæd dig til en spændende og oplevelsesrig dag i naturskønne Arenal.

Første del af dagen har du på egen hånd med mulighed for at nyde de dejlige faciliteter på hotellet eller gå på opdagelse på egen hånd, og efter frokost begynder eventyret.

Her tager du på en guidet vandretur gennem regnskoven i Arenal Volcano Nationalpark, som byder på mange forskellige former for vegetation samt et imponerende dyreliv, der blandt andet inkluderer aber, hjorte, dovendyr og et væld af flotte fugle. Du får også mulighed for at komme så tæt på vulkanen, at du kan gå på de gamle lavastrømme, som nu er forvandlet til sten.

Undervejs fortæller guiden om regnskoven, de mange dyr, som gemmer sig mellem træer og buske, samt naturligvis den fascinerende, 1.670 meter høje Arenal-vulkan.

Efter vandreturen fortsætter du til Ecotermales Fortunas varme kilder, hvor du kan slappe af og hvile kroppen i de lune bassiner, inden aftensmaden serveres.

Inkluderet hotel
Montana De Fuego Resort & Spa 3
Halvpension
Hotelopgraderinger
Arenal Springs Resort 4
Arenal Kioro Suites & Spa 5
Dag 7:

Velkommen til Rincón de la Vieja

Fra morgenen af kører du mod Rincón de la Vieja Nationalpark, som ligger i den nordvestlige del af Costa Rica. Turen dertil tager kun cirka 3½ timer, så du har god tid til at nyde resten af dagen på hotellet eller gå på opdagelse i området.

Hovedattraktionen i Rincón de la Vieja Nationalpark er uden tvivl den 1900 meter høje vulkan af samme navn. Vulkanen er en af de mest aktive vulkaner i Costa Rica og kendt for sine svovlholdige laguner, varme kilder og boblende mudderpøle samt naturligvis det aktive hovedkrater.

Området byder dog også på masser af unikke naturoplevelser med tropiske skove, smukke vandfald med små ferskvandspools samt et væld af insekter, dyr og fugle.

Inkluderet hotel
Hotel Hacienda Guachipelín 4
Morgenmad
Dag 8:

Vandretur og vandfald

Glæd dig til en spændende og oplevelsesrig dag i Rincón de la Vieja Nationalpark.

Du starter med en 3,5 km lang vandretur gennem den tropiske skov, hvor du kan nyde den formidable udsigt til den majestætiske vulkan, den smukke natur og det fascinerende dyreliv, som blandt andet inkluderer bæltedyr, næsebjørne, leguaner, brøleaber, edderkoppeaber og mere end 300 fuglearter.

Den største attraktion i Rincón de la Vieja nationalpark er dog uden tvivl den kraftige geotermiske aktivitet, som tydeligt ses i form af boblende mudderhuller, varme kilder og svovlholdige fumaroler.

Herefter går turen videre til det smukke La Oropendola-vandfald, som ligger lige uden for nationalparken.

Du går ad en lille, ujævn sti ned til det imponerende, 25 meter høje vandfald, som falder ned i en smuk, turkisblå ferskvandspool. Her har du mulighed for at tage en forfriskende dukkert og nyde den idylliske, tropiske oase, inden turen går tilbage til hotellet.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse med mulighed for at slappe af på hotellet, nyde en dukkert i poolen eller gå på opdagelse på egen hånd.

Inkluderet hotel
Hotel Hacienda Guachipelín 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Ridetur i Rincón de la Vieja
Dag 9:

Rincón de la Vieja på egen hånd

I dag har du en hel dag på egen hånd i vidunderlige Rincón de la Vieja med mulighed for at gøre lige præcis det, du har lyst til.

Trænger du til afslapning og selvforkælelse, kan du for eksempel slappe af på hotellet med en god bog, tage en dukkert i den dejlige swimmingpool eller besøge et af områdets varme kilder, hvor du kan forkæle dig selv med et afslappende dyp i de naturlige swimmingpools med dejligt, varmt vand.

Det er også muligt at udforske området og opleve den smukke natur på hesteryg eller mountainbike, og for de mere eventyrlystne findes der et væld af adventure-aktiviteter som ziplining, canyoning og rapelling.

Foretrækker du at have planlagt dagen hjemmefra, kan du bestille udflugter og aktiviteter gennem os, når du bestiller din rejse. Alternativt kan de fleste hoteller sagtens hjælpe med at arrangere udflugter efter ankomst.

Inkluderet hotel
Hotel Hacienda Guachipelín 4
Morgenmad
Dag 10:

Turen går til Playa Tamarindo

I dag rejser du til Playa Tamarindo – en af de hyggeligste, smukkeste og mest populære strandbyer ved Costa Ricas stillehavskyst.

Køreturen tager kun cirka 1½ time, så du har masser af tid til at nyde byen og de smukke omgivelser, når du kommer frem.

Du kan for eksempel gå en tur langs den 3,5 km lange sandstrand, som indbyder til afslapning, solbadning og dejlige svømmeture, gå på opdagelse i byens butikker eller nyde en drink i en af byens hyggelige barer.

Inkluderet hotel
Wyndham Tamarindo 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Cala Luna Boutique Hotel 4
Dag 11-12:

Badeferie ved Playa Tamarindo

De næste dage har du på egen hånd i skønne Playa Tamarindo, som med sin lange, gyldne sandstrand, sit dejlige klima og sit brede udvalg af butikker og restauranter er en perfekt badeferiedestination.

Her er også gode muligheder for at lære at surfe i de blide bølger, og er du allerede rutineret, anbefaler vi en tur til den lyse sandstrand Playa Langosta, som ligger lige syd for Playa Tamarindo og byder på fantastiske bølger.

Du kan også tage en tur til Playa Negra med sit ikoniske sorte sand eller fredelige Playa Flamingo, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Tamarindo.

For de eventyrlystne findes der et væld af aktivitetsmuligheder i området, herunder ridning langs stranden, sportsfiskeri med mulighed for at fange tun, sejlture med mulighed for at dykke eller snorkle, ziplining eller vandreture i Marino Las Baulas Nationalpark, hvor der blandt andet findes en stor bestand af læderskildpadder.

Under dit ophold i Playa Tamarindo bor du naturligvis på et lækkert hotel med et dejligt poolområde, hvor du kan slappe af, når du trænger til en pause fra strand og oplevelser.

Inkluderet hotel
Wyndham Tamarindo 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Cala Luna Boutique Hotel 4
Tilkøbsture
Private lektioner i surfing
Varmekilder og zipline
Dag 13:

Turen går til Manuel Antonio

Efter morgenmaden rejser du videre sydpå til idylliske Manuel Antonio. Køreturen tager cirka 4½ timer, og når du kommer frem, har du resten af dagen på egen hånd til at slappe af på hotellet, gå til stranden eller tage på opdagelse i området.

Manuel Antonio Nationalpark er en af Costa Ricas mindste, men mest populære nationalparker, og når du kommer frem, er du ikke i tvivl om hvorfor. Kombinationen af frodig regnskov, svajende palmer og legende aber samt smukke sandstrande med flotte koralrev er ganske enkelt helt fantastisk.

Inkluderet hotel
Hotel Costa Verde 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Igloo Beach Lodge 3
Hotel San Bada 4
Shana By The Beach 4
Parador Resort & Spa 4
Dag 14-15:

Badeferie i Manuel Antonio

Glæd dig til nogle dejlige, afslappende dage ved Manuel Antonio og Costa Ricas smukke Stillehavskyst.

Her er rig mulighed for at komme helt ned i gear med en svømmetur i hotellets pool, en god bog på en liggestol eller en afslappende tur til stranden.

Foretrækker du, at der sker lidt mere, er der rig mulighed for aktiviteter både til vands og til lands. Du kan for eksempel tage på en sejltur med katamaran og få chancen for at opleve pukkelhvaler og delfiner eller snorkle og opleve områdets fascinerende undervandsliv på tæt hold.

Det er også muligt at tage på vandretur i Manuel Antonio Nationalpark, sejle kajak, besøge det spektakulære Nauyaca-vandfald eller prøve kræfter med river rafting. Du kan læse mere om mulige udflugter under ”Tilkøb/opgradering”, men du kan også sagtens vente og booke aktiviteter efter ankomst til Manuel Antonio.

Inkluderet hotel
Hotel Costa Verde 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Igloo Beach Lodge 3
Hotel San Bada 4
Shana By The Beach 4
Parador Resort & Spa 4
Tilkøbsture
Catamaran-båd og snorkling
Kajak ved Damas-øen og magroven
Riverrafting i Manuel Antonio
Hval- og delfinsafari i Manuel Antonio
Vandretur i Manuel Antonio Nationalpark
Vandretur til Nauyaca-vandfaldet
Ridetur til Tocori-vandfaldet
Dag 16:

Hjemrejsen begynder

I dag er det tid til at sige farvel til Costa Rica og begynde hjemrejsen.

Du bliver hentet på hotellet af en chauffør, som kører dig direkte til lufthavnen i San José. Køreturen tager cirka 3½-4 timer, og I kører i god tid, så du er sikker på at nå dit fly hjem.

Dag 17:

Velkommen hjem

Du lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra din rejse til Costa Rica i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 15 nætter i Costa Rica
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Udflugter som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum to personer
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Tilkøb af privat transfer på hele turen (4.000 DKK per person)
 • Enkeltværelsestillæg
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!