Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 20.495 kr.
15 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Costa Rica fra kyst til kyst

Oplev nogle af Costa Ricas smukkeste og mest spændende områder på denne rundrejse fra den caribiske kyst i øst til stillehavskysten i vest.

 

Rundrejsen starter i den pulserende hovedstad San José, hvor du har en dag til at ”lande”, vænne dig til tidsforskellen og udforske byen.

 

Herefter går turen til den caribiske kyst, hvor du oplever Tortugueros naturskønne kanaler og fascinerende dyreliv, samt Puerto Viejo de Talamancas skønne sandstrande og hyggelige, caribiske stemning.

 

I det centrale Costa Rica kan du glæde dig til hiking og varme kilder ved vulkanen i Arenal samt en guidet gåtur i de ikoniske hængebroer i Monteverde, inden turen går videre til stillehavskysten og Manuel Antonio Nationalpark, som byder på frodig regnskov, rigt dyreliv og lange sandstrande med gode snorklemuligheder.

 

Højdepunkter

 • 13 nætters rundrejse
 • San José - markeder, parker og museer
 • Tortuguero - skildpadder og kanaler
 • Puerto Viejo de Talamanca - caribiske strande
 • Arenal - vulkaner og varme kilder
 • Monteverde - hængebroer og tågeskov
 • Manuel Antonio - strande og koralrev
 • Alle transfers inkluderet
 • Mange aktivitetsmuligheder

 

Udflugterne foregår i mindre, internationale grupper med lokale, engelsktalende guider. Transport foregår ligeledes i mindre, internationale grupper.

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Costa Rica

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Velkommen til Costa Rica

I dag flyver du fra den valgte lufthavn til Costa Rica med mellemlanding(er) undervejs. Eventyret er begyndt!

Efter en forhåbentlig behagelig rejse ankommer du til San José Mineta International Airport, hvor vores lokale samarbejdspartner står klar til at tage imod dig og sørge for, at du kommer godt frem til dit hotel.

Inkluderet hotel
Park Inn by Radisson San Jose 3
Hotelopgraderinger
Hilton San Jose La Sabana 5
Dag 2:

San José på egen hånd

Dagen i dag har du på egen hånd i Costa Ricas pulserende hovedstad San José.

Byen byder på et væld af teatre, museer og smukke parker, som du nemt kan udforske på egen hånd. Du kan også besøge et af de lokale kunstgallerier i den gamle bydel Barrio Amón, eller gå på opdagelse i de mange boder på det berømte Mercado Central, hvor du kan købe alt fra krydderier, kaffe og frisk frugt til lokalt håndværk, tøj, sko og souvenirs.

Husk også at holde en pause på en lokal café og nyd en kop costaricansk kaffe, mens du betragter hverdagslivet i byen.

Vil du være sikker på at få mest muligt ud af din dag i San José, kan du tilkøbe en guidet byrundtur, hvor du oplever Costa Ricas historiske og kulturelle højdepunkter. Læs mere om denne under ”Tilkøb/opgradering”.

Inkluderet hotel
Park Inn by Radisson San Jose 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hilton San Jose La Sabana 5
Tilkøbsture
Byrundtur i San José
Dag 3:

Tortuguero og landsbybesøg

I dag rejser du fra San José gennem Braulio Carrillo Nationalpark til Guápiles, hvor du får serveret en dejlig, costaricansk morgenmad. Herefter kører du videre med hotellets bus gennem banan- og ananasplantager, indtil du når molen, hvor du går ombord på båden til det unikke naturparadis Tortuguero.

Efter en idyllisk sejltur på cirka 1-1½ time når du frem til lodgen, hvor frokosten serveres. Måske kan du også nå en dukkert i den indbydende swimmingpool, inden du om eftermiddagen tager på en guidet tur til den hyggelige landsby Tortuguero.

Landsbyen ligger på en smal halvø i hjertet af nationalparken med Det Caribiske Hav på den ene side og floden på den anden. Landsbyen har stærke afro-caribiske rødder, og her kan du virkelig opleve den lokale kultur på nærmeste hold.

Efter en oplevelsesrig eftermiddag sejler du tilbage til lodgen, som ligger midt i den frodige regnskov, og spiser aftensmad, inden du går i seng til lyden fra blandt andet frøer, cikader, aber og ugler.

Inkluderet hotel
Aninga Lodge Tortuguero 3
Helpension
Hotelopgraderinger
Manatus Hotel 4
Dag 4:

Sejltur på Tortugueros kanaler

Du starter dagen med en guidet vandretur på lodgens private stier. Herefter har du fri resten af formiddagen med mulighed for at slappe af på lodgen eller gå på opdagelse på egen hånd, inden frokosten serveres.

Om eftermiddagen tager du på en spændende sejltur ad kanalerne i Tortuguero Nationalpark. Nationalparken kaldes også ”lille Amazonas” og er kendt for sin enestående biodiversitet og sit omfattende netværk af kanaler og laguner, som er omgivet af frodig, tropisk skov og byder på et imponerende dyre- og fugleliv.

Du kan blandt andet være heldig at opleve forskellige abearter, kaimaner (krokodiller), oddere, bæltedyr, dovendyr, tukaner og farvestrålende araer – og er du rigtig heldig, spotter du måske en af de truede søkøer, som lever i området.

Efter en oplevelsesrig eftermiddag sejler du tilbage til lodgen, hvor aftensmaden serveres.

Et af de helt store trækplastre i Tortuguero er, som navnet antyder, de mange havskildpadder, som yngler på nationalparkens strande. Her findes hele fire typer af havskildpadder – den uægte karetteskildpadde, den ægte karetteskildpadde, den grønne havskildpadde og den meget sjældne læderskildpadde.

Størstedelen af skildpadderne yngler i perioden juli til oktober, hvor der er størst chance for at opleve dem. Rejser du i denne periode, kan vi varmt anbefale en guidet natudflugt, hvor du får mulighed for at opleve de store skildpadder, som kæmper sig op på stranden, graver huller i sandet og lægger deres æg, inden de igen glider ud i vandet.

Inkluderet hotel
Aninga Lodge Tortuguero 3
Helpension
Hotelopgraderinger
Manatus Hotel 4
Tilkøbsture
Havskildpaddetur i Tortuguero
Dag 5:

Velkommen til Caribien

I dag sejler du tilbage til fastlandet og kører derfra til Guápiles, hvor du spiser frokost. Herfra fortsætter du mod syd til den caribiske kystby Puerto Viejo de Talamanca.

Turen fra Tortuguero til Puerto Viejo de Talamanca tager cirka 6 timer i alt, så der er god tid til at fordøje de mange indtryk fra opholdet i regnskoven.

Ved ankomst til Puerto Viejo de Talamanca har du resten af dagen på egen hånd med mulighed for at gå på opdagelse i området, som er et sandt paradis for strandelskere.

Den hyggelige landsby ligger tilpas langt fra landets øvrige turistområder til, at der kun kommer få turister til området, og byen emmer af caribisk stemning og lokalt liv. Her findes et fint udvalg af barer, lokale gadekøkkener og gode restauranter, som serverer velsmagende latinamerikanske retter samt friskfanget fisk og skaldyr.

Inkluderet hotel
Shawandha Lodge 3
Morgenmad + frokost
Dag 6:

Fridag i Puerto Viejo de Talamanca

Glæd dig til en hel dag på egen hånd med mulighed for at nyde Costa Ricas smukke, caribiske strande, som ligger omkranset af frodig tropisk vegetation og byder på strandsand i alverdens nuancer, klart lunt vand og spektakulære koralrev.

Området er et sandt paradis for strandelskere og indbyder til snorkling, surfing og afslapning på de dejlige sandstrande. Er der bølger det ene sted, er vandet som regel roligt et andet – og dagen efter kan det være omvendt. Derfor er det næsten altid muligt at finde en dejlig strand, hvor du kan bade.

Vil du gerne opleve det fascinerende dyreliv i området, anbefaler vi at besøge Cahuita Nationalpark, hvor du kan tage på vandretur eller snorkle ved det betagende koralrev. Området er et af de bedste steder at snorkle i Costa Rica. Der er også rig mulighed for at ride, køre mountainbike eller sejle kajak omkring Puerto Viejo de Talamanca.

Den hyggelige by Puerto Viejo de Talamanca, som tidligere var en stille, lille fiskerlandsby, er i dag kendt for sin afslappede atmosfære og unikke blanding af afro-caribiske, latinamerikanske og oprindelige Bribri-kulturer, og du vil uden tvivl høre livlig caribisk musik, når du bevæger dig rundt i gaderne.

Inkluderet hotel
Shawandha Lodge 3
Morgenmad
Tilkøbsture
Snorkling ved Cahuita National Park
Vandretur i Cahuita Nationalpark
Dag 7:

Turen går til Arenal

Efter morgenmaden bliver du hentet af chaufføren, som kører dig mod nordvest til Arenal. Turen tager cirka 5 timer, og undervejs kan du nyde udsigten til den smukke natur og ikke mindst den majestætiske Arenal-vulkan.

Arenal-vulkanen er Costa Ricas mest berømte vulkan og et af landets mest ikoniske vartegn med sin flotte, symmetriske kegleform. Området omkring Arenal er kendt som et paradis for outdoor-aktiviteter som river rafting, ziplining, ridning, vandring og meget mere.

Ved ankomst til Arenal tjekker du ind på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Her kan du for eksempel gå en tur i området, forkæle dig selv med en afslappende spabehandling eller nyde en dukkert i hotellets termiske pools, hvis mineralholdige vand varmes naturligt op af vulkanen. Hotellerne tilbyder også et bredt udvalg af aktiviteter og udflugter, hvis du gerne vil opleve endnu mere.

Inkluderet hotel
Montana De Fuego Resort & Spa 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Arenal Springs Resort 4
Arenal Kioro Suites & Spa 5
Dag 8:

Vandretur og varme kilder

Glæd dig til en spændende og oplevelsesrig dag i naturskønne Arenal.

Første del af dagen har du på egen hånd med mulighed for at nyde de dejlige faciliteter på hotellet eller gå på opdagelse på egen hånd, og efter frokost begynder eventyret.

Her tager du på en guidet vandretur gennem regnskoven i Arenal Volcano Nationalpark, som byder på mange forskellige former for vegetation samt et imponerende dyreliv, der blandt andet inkluderer aber, hjorte, dovendyr og et væld af flotte fugle. Du får også mulighed for at komme så tæt på vulkanen, at du kan gå på de gamle lavastrømme, som nu er forvandlet til sten.

Undervejs fortæller guiden om regnskoven, de mange dyr, som gemmer sig mellem træer og buske, samt naturligvis den fascinerende, 1.670 meter høje Arenal-vulkan.

Efter vandreturen fortsætter du til Ecotermales Fortunas varme kilder, hvor du kan slappe af og hvile kroppen i de lune bassiner, inden aftensmaden serveres.

Inkluderet hotel
Montana De Fuego Resort & Spa 3
Halvpension
Hotelopgraderinger
Arenal Springs Resort 4
Arenal Kioro Suites & Spa 5
Dag 9:

Turen går til Monteverde

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver herefter hentet af din chauffør, som kører dig videre til Monteverde. Køreturen tager cirka 3½-4 timer ad små, snoede veje. Undervejs kan du nyde udsigten til de smukke landskaber og se, hvordan de lokale lever i de små landsbyer, som du passerer på vejen.

Frodige Monteverde er et af de mest unikke områder i Costa Rica med sin fascinerende tågeskov med tårnhøje træer, hængebroer og smukke vandfald samt sin helt spektakulære biodiversitet med et væld af eksotiske dyr, fugle og planter.

Ved ankomst til hotellet tjekker du ind og har resten af dagen på egen hånd. Vi anbefaler at tage på night hiking (tilkøb) om aftenen – en helt unik oplevelse, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve nataktive dovendyr, næsebjørne, flagermus og ildfluer.

Husk at medbringe regntøj og en varm trøje, da det ofte støvregner, og temperaturerne i tågeskoven kan være noget lavere end i resten af landet.

Inkluderet hotel
Sibú Lodge 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hotel Belmar 4
Tilkøbsture
Night hiking i Monteverde-reservatet
Dag 10:

Monteverdes hængebroer

I dag kan du glæde dig til at opleve Monteverdes berømte hængebroer på en guidet tur gennem den frodige tågeskov.

Mens du går rundt mellem trætoppene via de seks hængebroer, som spænder over hele 300 meter i alt, kan du nyde den spektakulære udsigt over tågeskoven og det mangfoldige plante- og dyreliv. Undervejs vil guiden fortælle dig en masse om det frodige område og dyrene, der lever der, og naturligvis besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

Er du vild med adventure-aktiviteter, kan du kombinere oplevelsen i hængebroerne med ziplining, hvor du suser gennem trætoppene via en flere hundrede meter lang metalwire.

Inkluderet hotel
Sibú Lodge 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hotel Belmar 4
Tilkøbsture
Kaffe, chokolade og sukkerrør
Ziplining i Monteverde
Dag 11:

Turen går til Manuel Antonio

Efter morgenmaden rejser du videre til den lune Stillehavskyst og idylliske Manuel Antonio. Køreturen tager cirka 4½-5 timer, og når du kommer frem, har du resten af dagen på egen hånd til at slappe af på hotellet, gå til stranden eller tage på opdagelse i området.

Manuel Antonio Nationalpark er en af Costa Ricas mindste, men mest populære nationalparker, og når du kommer frem, er du ikke i tvivl om hvorfor. Kombinationen af frodig regnskov, rigt dyreliv og lange sandstrande med flotte koralrev er ganske enkelt helt fantastisk.

Inkluderet hotel
Hotel Costa Verde 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Igloo Beach Lodge 3
Hotel San Bada 4
Shana By The Beach 4
Parador Resort & Spa 4
Dag 12-13:

Badeferie i Manuel Antonio

Glæd dig til nogle dejlige, afslappende dage ved Manuel Antonio og Costa Ricas smukke Stillehavskyst.

Her er rig mulighed for at komme helt ned i gear med en svømmetur i hotellets pool, en god bog på en liggestol eller en afslappende tur til stranden.

Foretrækker du, at der sker lidt mere, er der rig mulighed for aktiviteter både til vands og til lands. Du kan for eksempel tage på en sejltur med katamaran og få chancen for at opleve pukkelhvaler og delfiner eller snorkle og opleve områdets fascinerende undervandsliv på tæt hold.

Det er også muligt at tage på vandretur i Manuel Antonio Nationalpark, sejle kajak, besøge det spektakulære Nauyaca-vandfald eller prøve kræfter med river rafting. Du kan læse mere om vores udflugter under ”Tilkøb/opgradering”, men du kan også sagtens vente og booke aktiviteter efter ankomst til Manuel Antonio.

Inkluderet hotel
Hotel Costa Verde 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Igloo Beach Lodge 3
Hotel San Bada 4
Shana By The Beach 4
Parador Resort & Spa 4
Tilkøbsture
Catamaran-båd og snorkling
Kajak ved Damas-øen og magroven
Riverrafting i Manuel Antonio
Hval- og delfinsafari i Manuel Antonio
Vandretur i Manuel Antonio Nationalpark
Vandretur til Nauyaca-vandfaldet
Ridetur til Tocori-vandfaldet
Dag 14:

Hjemrejsen begynder

I dag er det tid til at sige farvel til Costa Rica og begynde hjemrejsen.

Du bliver hentet på hotellet af en chauffør, som kører dig direkte til lufthavnen i San José. Køreturen tager cirka 3½-4 timer, og I kører i god tid, så du er sikker på at nå dit fly hjem.

Dag 15:

Velkommen hjem

Du lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra din rejse til Costa Rica i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 13 nætter i Costa Rica
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Udflugter som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum to personer
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Tilkøb af privat transfer på hele turen (4.000 DKK per person)
 • Enkeltværelsestillæg
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!