Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
This is svg icon for envelope wt Skriv til os på: info@flamingotours.dk
This is svg icon for handle wt Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Hvid sandstrand set fra luften

Rejseinfo til Maldiverne

Fakta om Maldiverne
 • This is svg icon for location wt Male
 • This is svg icon for language wt Dhivehi
 • This is svg icon for payment method wt Rufiyaa
 • This is svg icon for adult avatar wt 300.000
 • This is svg icon for thermometer wt 25°C - 32°C
 • This is svg icon for clock circular outline wt Sommertid +3 time, vintertid +4 timer

Maldiverne er en masse små koraløer i det Indiske ocean, så langt øjet rækker. Der er ca. 1800 øer, men færre end 200 af dem er beboet.

 

Der er 340.000 indbyggere på Maldiverne, hvoraf en fjerdedel bor i hovedstaden Malé. Befolkningen er overvejende af indisk afstamning og muslimer, og de lever af landbrug, bådebyggeri, fiskeri og turisme. Nyd det azurblå hav, slap af på de hvide strande, tag en dykke- eller snorkletur med de mange fisk og flotte koraller, eller book en spaoplevelse. Det er ren forkælelse!

 

Rejsebetingelser

Alle rejser købt hos Flamingotours.dk, er omfattet af pakkerejseloven. Læs endvidere vores rejsebetingelser

 

Flybilletter og rejseplan

Jeres rejseplan sendes efter accept af tilbuddet, og herefter fremsendes dokumenter med informationer om Jeres flyrejse. Det er meget vigtigt at jeres navn på flybilletten er 100% identisk med det navn der står i jeres pas, da det ikke kan ændres efter reservationen er gennemført. Vi anbefaler at du altid møder op i lufthavnen i god tid inden afrejse.  

 

Da der i nogle tilfælde kan ske ændringer i flytiderne, er det vigtigt at du på afrejsedagen tjekker de aktuelle flytider for din rejse, på VIEW TRIP. Her indtaster du dit reservationsnummer fra din flybillet, samt dit efternavn. Vi gør opmærksom på at der ikke længere findes fysiske billetter, og du derfor kun skal bruge dit pas og dit reservationsnummer ved check-in i lufthavnen.

 

Det bedste tidspunkt at besøge Maldiverne

Du kan tage til Maldiverne året rundt og temperaturerne er jævne uanset tidspunkt du tager afsted. Den mest tørre periode er fra oktober til april, men også den dyreste periode, da flyselskaberne og hoteller sætter priserne godt op her. Specielt omkring jul, nytår og vinterferien kan det være ekstra dyrt.

 

Modtagelse i lufthavnen

Vores lokale repræsentant står klar i lufthavnen.

 

Indchecket bagage og håndbagage

På din rejseplan finder du information om hvor mange kilo du må medbringe i din kuffert og håndbagage. Det er vigtigt at pakke kufferterne således at hvis bagagen bliver forsinket på flyrejsen, kan man stadig ”klare” sig i nogle dage med det man har i håndbagagen. Husk at pakke pas, penge, evt. visum, medicin osv. i håndbagagen. Når bagagen bliver forsinket, tager det altid lidt ekstra tid før bagagen ankommer, sammenlignet med hvad vi er vant til i Europa.

 

Transport på Maldiverne

Maldiverne er en samling af en stor gruppe øer, og det er derfor hovedsagelig vandtrafikken der benyttes. I Malé er der lidt biltrafik, men ingen busser.

 

Måltider og drikkevarer

Vores ture inkluderer de måltider og drikkevarer der er inkluderet i programmet.

 

 

Forberedelse/det skal du huske

Rejseforsikringer

Vi anbefaler alle vores kunder at have rejseforsikring og afbestillingsforsikring. Vær sikker på at du er dækket ordentligt ind med dine nuværende forsikringer til Maldiverne. Vi hjælper gerne med forsikringer hvis I mangler rejse- eller afbestillingsforsikring - læs mere her: Forsikring.

Vær opmærksom på at en evt. afbestillingsforsikring skal bestilles inden indbetaling af depositum.

 

Visum

Du behøver ikke visum når du rejser til Maldiverne, så længe din rejse er under 30 dage.

Det er dog vigtigt at dit pas er gyldig minimum 6 måneder fra hjemrejsedatoen.

 

10 Vaccinationer

Vi anbefaler at I kontakter jeres egen læge vedrørende vaccinationer til Maldiverne. Du kan også læse mere om vaccinationer her.

Husk at medbringe legitimation på at I er vaccineret, så I kan fremvise dette ved ankomst, såfremt det bliver nødvendigt.

 

11 Håndbagage

Vi anbefaler at du pakker flg. i din håndbagage:

 • Pas
 • Flybilletter
 • Kreditkort & kontanter
 • Livsvigtig medicin
 • Kamera
 • Solbriller
 • Mobiltelefon, oplader, adapter og andet elektronik
 • Tøj til et par dage i tilfælde af at kufferten forsinkes
 • Mavepiller
 • Håndsprit

 

 

Fakta

12 Valuta på Maldiverne

Du betaler med Maldiviske rufiyaa (MVR) på Maldiverne. Der kan på alle øer, bortset fra hovedøen, bruges USD eller EUR. Vi anbefaler at du tager USD/EUR med i små sedler. Du kan dog godt bruge de gængse kreditkort på øerne.

 

13 Drikkepenge og prisniveau

Maldiverne er ikke en billig feriedestination. Hvis man ikke har all inclusive på sit hotel, løber det meget hurtig op. Vi anbefaler derfor altid at opgradere til all inclusive, så man ikke behøver tænker på en stor regning når man rejser fra øen igen.

Der bliver automatisk lagt 10 % oveni regningen på hotel, på restauranter og i barer, samt også ofte hvis du køber en tur/udflugt på øen. Det er velset at give lidt ekstra i drikkepenge, men selvfølgelig helt op til dig selv.

 

14 Tidsforskel

Dansk tid + 4 timer om vinteren, og dansk tid + 3 timer om sommer.

 

15 Sprog

Det officielle sprog på Maldiverne er Dhivehi, men på hotellerne og i turistområderne taler de også engelsk, samt i hovedstaden.

 

16 Elektricitet og opladning af bl.a. mobiltelefoner 

Der bruges trebenede stik med 240 volt (engelsk stik). Vi anbefaler at du medbringer en adapter, så du kan få ladet alle dine elektriske apparater.

 

17 Takt og tone

Rygning: Det er forbud at ryge på restauranter, cafeer, regeringsbygninger og offentlige virksomheder, samt større offentlige områder. Caféer og restauranter kan dog have fået særlige tilladelser.

Maldiverne er et muslimsk land, og der må derfor ikke medbringes alkohol og produkter med svinekød.

Fakta om Maldiverne
 • This is svg icon for location wt Male
 • This is svg icon for language wt Dhivehi
 • This is svg icon for payment method-wt Rufiyaa
 • This is svg icon for adult avatar wt 300.000
 • This is svg icon for thermometer wt 25°C - 32°C
 • This is svg icon for clock circular outline wt Sommertid +3 time, vintertid +4 timer