Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Machu Picchu set fra toppen
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Historiske Peru med Inca Trail

Mærk Peru i krop og sind på denne rejse, hvor du får oplevet byerne og landet som før og nu. Det hele afsluttes med en vandretur i inkaernes fodspor der ender ved Machu Picchu – ét af verdens syv vidundere.

Fra hovedstaden ”Kongernes by” Lima til ”Den hvide by” Arequipa rejser vi videre op i Andesbjergene og oplever Colca Canyon med de svævende kondorer. 

Vi besøger Titicacasøen i 4000 meters højde og oplever de farverige indianerstammer i området. Herfra tager vi videre mod hjertet af det gamle inkarige, byen Cusco samt Den Hellige Dal. 

Herefter tager vi vandrestøvlerne på og går ad stien som inkaerne selv har lagt for flere hundrede år siden. Målet: Det sagnomspundne og imponerende Machu Picchu.

 

Anbefales ikke til børn under 12 år.

 

Højdepunkter

 • Lima – oplev byen på kanten af Stillehavet. Blandt andet Miraflores bydelen, San Fransisco klosteret og det historiske centrum
 • Arequipa – ”Den Hvide By” med Santa Catalina klosterby, smuk arkitektur fra kolonitiden og charmerende bycentrum
 • Colca Canyon – Sydamerikas dybeste kløft, svævende kondorer og betagende landskab
 • Titicacasøen – farverige indianerstammer på Uros og Taquile samt inkaruiner
 • Cusco – Inkaernes hovedstad, Santo Domingo kirken og Saksaywaman-ruinerne
 • Den Hellige Dal – Landsbyen Pisac og det imponerende ruinområde Ollantaytambo
 • Inkastien og ”Dead Woman’s Pass” 4200 meter over havets overflade
 • Machu Picchu – Det mytiske og mægtige inkaområde højt oppe i Andesbjergene
 • 10 nætters oplevelsesrig rundrejse
 • 3 nætter på den ikoniske Inca Trail

 

Inca Trail bliver hurtig udsolgt, da der er begrænset pladser pr. dag. Vi kan i stedet tilbyde Salkantay trekket til samme pris og samme antal nætter. 
Send en forespørgsel på ønskede dato, og skriv "Salkantay" i kommentarfeltet.

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter?
Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

Peru
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 22.695 kr. Børn under 12 år: 0 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1: Udrejse fra Danmark

Vi flyver fra Danmark med morgenflyet, og lander i Jorge Chávez International Airport om aftenen lokal tid.

Vores lokale samarbejdspartner kører os til vores hotel, der ligger i den charmerende bydel, Miraflores. Undervejs bliver vi informeret os om de næste dage, og afhentningstidspunkter.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 40 minutter.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Dag 2: Lima

Efter morgenmaden bliver vi hentet på hotellet, hvorefter vi tager afsted mod den centrale del af Lima. 

Sammen med grupper fra andre hoteller, skal vi nu opleve den historiske del af byen, med de imponerende bygninger fra den spanske kolonitid. Plaza Mayor, som er en af byens smukkeste pladser, ligger omgivet af regeringspaladset og katedralen, der er et af de vigtigste eksempler på arkitektur fra kolonitiden i Peru. 

Det samme gør sig gældende for det smukke San Fransisco kloster, som er fredet af UNESCO som en del af verdens kulturarv. Klosteret indeholder en af de vigtigste samlinger af kunst fra kolonitiden, og de dystre katakomber under klosteret skal også opleves. 

Vi besøger også den moderne del af Lima: Bydelen El Olivar de San Isidro, Miraflores og Larcomar. I Miraflores er der blandt andet mulighed for en gåtur langs ”Malecon”, som er betegnelsen for de sammenhængende, frodige parker man via brede gangstier kan bevæge sig igennem, mens man nyder den betagende udsigt over Stillehavet.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Morgenmad
Dag 3: Fly til Arequipa og byrundtur

Vi bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor turen nu går videre til Arequipa, "Den Hvide by".

Ved ankomst i Arequipa, bliver vi igen hentet, og kørt til vores hotel. 

Arequipa er Perus andenstørste by, og ligger smukt placeret, omgivet af tre store vulkaner. 

Efter check-in på vores hotel, har vi tid til at slappe af og gå på opdagelse i byen på egen hånd, før vi om eftermiddagen tager på gåtur med en guide rundt i byen.

Her lærer vi bl.a. om forskellen på baby alpakauld og almindelig alpakauld, får historien om de flotte hvide bygninger, og oplever et af de livlige lokale markeder med friske grøntsager, kød og frugt. 

Inkluderet
Casa Andina Select 3
Morgenmad
Dag 4: Colca Canyon

Vi bliver hentet tidligt om morgenen, og kører mod Colca Canyon gennem et meget betagende landskab. 

Vi passerer blandt andet den imponerende vulkan Chachani, og gør holdt ved Pampa Cañahuas, der ligger i Aguda Blanca nationalreservat. 

Her kan vi opleve de elegante og sjældne kameldyr, Vikunjaer, der græsser på plateauerne på bagsiden af Chachani. 

Vi passerer krateret af Chucura-vulkanen, og stopper på det højeste punkt af vores rejse. 4800 meter oppe får vi det smukkeste udsyn over den peruvianske del af ”Cordillera Occidental”: Andesbjergene. 

Vi fortsætter turen ned i kløften, og ankommer til Chivay, en lille malerisk landsby, hvor vi checker ind på vores hotel. 

Herefter er der mulighed for at gå på opdagelse i byen, inden vi skal forkæles med en tur i byens varme kilder ”La Calera”.

Inkluderet
Casa Andina Standard Colca 3
Halvpension
Dag 5: Kondorkrydset og smuk rejse mod Puno

Efter en tidlig morgenmad, bliver vi hentet for at tage turen op til Kondorkrydset. 

På vejen stopper vi i en lille by der hedder Yangue. Her er der de fleste morgener unik stemning med musik og dans på torvet, fra den lokale skole. 

Ved Kondorkrydset får vi en sjælden mulighed for at komme tæt på, og opleve de majestætiske kondorer, der svæver gennem kløften med et imponerende vingefang på op til 3 meter, der gør den til verdens største flyvende fugl. 

Vi kører tilbage til Chivay, hvor der er tid til frokost, inden turen går mod Puno, der ligger ca. 6 timers kørsel væk inklusiv indlagte stop ved udsigtspunkter. 

I Puno er der check-in på hotellet – næsten 4000 meter over havets overflade, tæt på Titicacasøen.

Inkluderet
Casa Andina Standard Puno 3
Morgenmad
Dag 6: De flydene Urosøer og Taquileøen på Titicacasøen

Dagen bruges på at opleve Titicacasøen, der ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia, og er verdens højest beliggende sø. Vi bliver hentet om morgenen, og sejler fra Puno ud på søen mod de flydende øer, Uros, som er små øer skabt af siv og rødder. På hver ø, bor der flere Urosstammer, og de lever som de har gjort de sidste mange hundrede år, og det er fascinerende at få lov, til at få et indblik i deres hverdag. De viser stolt deres håndværk frem, som kvinderne bruger de fleste dage på at lave. 

Vi fortsætter turen mod den lange klippeø Taquile. Befolkningen på øen er kendt for deres håndværk, som anses for at være det ypperste, ikke bare i Sydamerika, men i hele verden, af UNESCO. På denne ø er det mændene der strikker, og kvinderne der karter uldet og væver. Vi får et detaljeret indblik i deres kultur, og bliver inviteret indenfor til frokost i de lokales private hjem. Efter frokosten er der mulighed for at udforske øen lidt mere, inden vi sejler tilbage til Puno.

Inkluderet
Casa Andina Standard Puno 3
Halvpension
Dag 7: Rejse gennem Andesbjergene til Cusco

Dagen bruges på rejse mod Cusco, der engang var hjertet i inkariget. Vi bliver hentet på hotellet og kørt til busterminalen, hvor guiden hjælper os med at finde vores bus. Den behagelige turistbus kører langs med ”Solruten”, hvor vi blandt andet skal besøge byen Pukara, og stoppe ved ”La Raya” passet i 4300 meters højde. 

Vi spiser en lækker traditionel frokost i byen Sicuany, og fortsætter mod inkaruinerne i Raqch’i – et af de største arkæologiske områder relateret til inkariget - og besøger Wiracochatemplet. Sidste stop, inden ankomsten til Cusco, er landsbyen Andahuaylillas, hvor vi skal besøge kirken der, grundet sine imponerende malerier, også er kendt som ”Amerikas sixtinske kapel”. 

Ved ankomst til Cusco bliver vi hentet på busstationen, og kørt til vores hotel. Guiden giver os her detaljeret information om de næste dage.

Der er nu tid til at gå en tur i Cusco by, og opleve den gode stemning.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Halvpension
Dag 8: Cusco – Inkaernes hovedstad

Den første del af dagen kan bruges på udforskning af byen, som er kommet på UNESCOs verdensarvsliste. 

I det hele taget anses Cusco for, at være en af Sydamerikas mest spændende byer. Oplev livet på Plaza de Armas, hvor også den store, smukke katedral ligger, samt restauranter og cafeer, hvor man kan sætte sig med en forfriskning og nyde omgivelserne. 

De smalle brolagte gader, hvor der dukker små markeder op, er en opdagelsestur værd, og byen har spændende museer, der fortæller levende om byens historie og inkariget. 

Omkring middagstid bliver vi hentet på hotellet, og starter vores guidede tur. Vores bus tager os til den øvre del af Cuscos arkæologiske zone, hvor vi skal opleve en af de vigtigste inkaruiner i Peru: Fæstningen Saksaywaman. Her er kæmpe vægge af store sten sat sammen, som man kender det fra inkariget, helt tæt og uden brug af mørtel – offerpladsen Quenqo, Puka Pukara-ruinerne og vandtemplet Tambo Machay. 

Vi er tilbage i Cusco i tide til aftensmad og afslapning.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 9: Den Hellige Dal - Aguas Calientes

Vi bliver hentet efter morgenmaden, og kører mod Den Hellige Dal, der ligger mellem Cusco og Machu Picchu. Første stop er dog landsbyen Pisac, hvor man kan opleve det store farverige indiandermarked. Hvis man vil have en autentisk souvenir med hjem, er det her man kan gøre en handel med de lokale indianere, der forventer at man prutter om priserne. Du finder også et smykkeværksted der laver deres sølvsmykker selv, så her kan du få helt unikke sølvsmykker med hjem.

Vi spiser frokost i landsbyen Urubamba, inden vi rejser videre mod inkafæstningen Ollantaytambo, der under inkariget var det kongelige residens for Kejser Pachacuti, der erobrede regionen, byggede byen og templerne. Selve byen er i den grad stadig levende og charmerende, og man kommer til ruinområdet fra byen via en trappe med 200 trin. Heldigvis er udsigten så betagende, at det godt kan undskyldes, at man gør holdt flere gange undervejs. Vi kører nu retur til Cusco, hvor aftenen kan bruges på afslaping, så vi er klare til vores Inka Trek i morgen.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Halvpension
Dag 10: Cusco og Wayllabamba

Nu er det tid til at begynde vores rejse ad inkastien mod Machu Picchu.

Vi rejser fra Cusco tidligt om morgenen og kører gennem Den Hellige Dal til Ollantaytambo, hvor vi gør holdt for at købe morgenmad, og fornødenheder til vores vandretur.

Vi fortsætter mod Piskacucho, som er startpunktet for vores tur.  
Frokosten indtages i landsbyen Miskay, og efter lidt hviletid fortsætter vi mod vores først camp i Wayllabamba, der også er et af de største arkæologiske steder på ruten.

Inkluderet
Halvpension
Dag 11: Wayllabamba – Warmiwañusca – Pacaymayo

Vi starter dagen tidligt, og fortsætter vores tur i skyggen af bjergene. 
Dette kan blive en hård og helt speciel dag, da vi skal nå det højeste punkt på turen: Warmiwañusca 4200 meter over havets overflade.

Nyd den spektakulære udsigt over Andesbjergene og ”Dead Woman’s Pass”, som passet kaldes. Det er en helt særlig oplevelse, at gå gennem det skiftende landskab, hvor den eneste konstant er den stensti, som inkaerne selv lagde for mange hundrede år siden.

Dagen afsluttes i Pacaymayo Camp, hvor der holdes samling og spises aftensmad.

Inkluderet
Helpension
Dag 12: Pacaymayo - Wiñay Wayna

Efter en god morgenmad, går vi ca. 45 minutter til det næsthøjeste punkt på Inkastien.

På vores tur i dag kommer vi forbi flere arkæologiske steder (Runcuracay, Sayacmarca og Phuyupatamarca).

Efter frokost fortsætter vi til Wiñay wayna, hvor vi tilbringer vores sidste nat på Inkastien.

Inkluderet
Helpension
Dag 13:  Solopgang over Machu Picchu

Dagen starter meget tidligt, så vi kan se solen stå op over Machu Picchu.

Efter morgenmaden går vi det sidste stykke mod denne mytiske by, og når området via Inti Punku (Puerta del Sol), hvorfra vi har den mest betagende udsigt over hele Machu Picchu. Vi bliver vist rundt på en guidet tur i hele området, og herefter kan vi selv gå på opdagelse i denne fantastiske by, der er det mest ikoniske ruinområde fra inkariget.

Der går en bus til Aguas Calientes, hvor vi kan spise frokost og forkæle vores trætte kroppe i de varme kilder, inden toget går mod Ollantaytambo. På stationen bliver vi hentet i bus og kørt tilbage til Cusco, hvor vi ankommer sent om aftenen.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 14: Hjemrejse til Danmark

Transfer fra Cusco til lufthavnen, hvor turen går tilbage til Danmark.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 15: Ankomst til Danmark

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 10 nætter på rundrejsen
 • 3 nætter i telt på Inca Trail
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Busture nævnt i programmet
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg: 2.400 kr.
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 22.695 kr. Børn under 12 år: 0 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid