Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
To løver på udkig
Fra 19.995 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Cheetah Safari og Mombasa

Oplev frodige Aberdare Nationalpark, det mangfoldige dyreliv i Samburu, søerne Lake Nakuru og Lake Naivasha samt den storslåede savanne i enestående Masai Mara på denne 7 dages safarirejse til Kenya.

Rejsen sluttes af med en afslappende badeferie i havnebyen Mombasa, som byder på billedskønne, hvide sandstrande ved det krystalklare Indiske Ocean.

Der er mulighed for at forlænge rejsen.

 

Højdepunkter

 • 7 nætters safari i Kenya med helpension
 • 4 nætter i Mombasa på 4-stjernet hotel
 • Aberdare Nationalpark – smukke vandfald og et mangfoldigt dyreliv i den frodige park
 • Samburu Nationalpark – se de store pattedyr i magiske Samburu
 • Lake Nakuru – fantastisk dyreliv ved den saltholdige og lavvandede sodasø
 • Lake Naivasha – flodheste og et rigt fugleliv
 • Masai Mara reservatet – mulighed for at opleve ”The Big Five”

 

Har du andre ønsker til programmet, f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller flere/færre nætter?
Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Kenya

Vejr og klima

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse - lad eventyret begynde

I dag sætter du kursen mod Kenya og flyver til Nairobi med mellemlanding(er) undervejs. 

Glæd dig til en afslappende rejse med tid til at læse en god bog, se en film eller tage et hvil og drømme om alle de oplevelser, der venter på din safarirejse til Kenya.

Ankommer du til Kenya allerede samme aften, overnatter du på Eka Hotel i nærheden af lufthavnen, så du er klar til, at eventyret for alvor begynder i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Kenya

Du ankommer til Nairobi lufthavn, hvor din lokale guide står klar til at tage imod dig og køre dig til Somak Safari Lounge. Her kan du slappe lidt af, inden turen går nordpå mod Aberdare Nationalpark. 

Her kan du bruge eftermiddagen på at slappe af eller gå en tur i det smukke område, hvis vejret tillader det. Aberdare Nationalpark består af både regnskov, bambusskov og højlandshede, hvilket giver området et helt unikt dyreliv, som ikke ses andre steder i Kenya. Især de smukke vandfald er svære ikke at blive betaget af.

Er du ankommet aftenen før, bliver du hentet på hotellet efter morgenmaden og kører derfra til Somak Safari Lounge.

 

Inkluderet
Aberdare Country Club 4
Helpension
Tilkøb/opgradering
Nairobis højdepunkter
Dag 3:

Samburu Nationalpark

Formiddagen tilbringer du i bilen, mens du kører mod nord og krydser ækvator på vejen til den 165 km2 store Samburu Nationalpark, hvor frokosten står klar på lodgen ved ankomst.

Området ligger på en lavaslette og næres af Ewaso Ng'iro-floden, som løber igennem reservatet. Her søger dyrene til for at drikke og søge skygge under de mange doumpalmer og akacietræer, som også tiltrækker et rigt fugleliv.

Om eftermiddagen er det tid til en safaritur i bil – også kaldet ”game drive” – og det er nu, du skal huske kameraet. Du kan være heldig at opleve både zebraer, gazeller, giraffer og de tre store kattedyr: løven, geparden og leoparden. Området huser også elefanter, bøfler, krokodiller og flodheste, så der er virkelig mulighed for nogle magiske øjeblikke i Samburu.

Inkluderet
Ashnil Samburu Camp 4
Helpension
Dag 4:

Flere oplevelser i Samburu

Du starter dagen med en stemningsfuld morgen game drive, hvor du igen kan opleve de vilde afrikanske dyr. Samburu er kendt for sit rige dyreliv samt en række helt unikke dyrearter, som ikke findes andre steder, så der er masser af muligheder for at få uforglemmelige oplevelser og tage den kenyanske magi helt ind.

Efter frokost er der mulighed for endnu en game drive, hvorefter turen går tilbage til campen efter en oplevelsesrig dag.

Inkluderet
Ashnil Samburu Camp 4
Helpension
Dag 5:

Helt tæt på dyrene i Aberdare

Efter morgenmaden går turen sydpå til Serena Mountain Lodge, som ligger mellem trætoppene ved foden af betagende Mount Kenya. Her spiser du frokost, hvorefter eftermiddagen er til fri afbenyttelse. Tag f.eks. en gåtur med guide eller oplev dyrelivet fra lodgen, som har en spektakulær udsigt over området.

Fra udsigtsterrasserne kan du betragte elefanter og bøfler ved vandhullet, eller du kan komme helt tæt på ved at bruge den tunnel, som går fra lodgen ned til et hi, hvor du kan opleve dyrene på kun få meters afstand.

Gå til ro i et af de hyggelige værelser, som alle har terrasse med udsigt over vandhullet.

Inkluderet
Serena Mountain Lodge 4
Helpension
Dag 6:

Lake Nakuru

Du starter dagen med at køre mod Lake Nakuru via den imponerende Great Rift Valley. Om eftermiddagen tager du på en eftermiddags game drive i Lake Nakuru Nationalpark, som er Kenyas mindste, men imponerende rig på dyreliv.

Nakurusøen er en saltholdig og lavvandet natronsø, der tiltrækker mere end 400 fuglearter, hvoraf den lyserøde flamingo nok er den mest berømte og specielle af dem. Flamingoerne færdes ofte ved Lake Nakuru i kæmpe flokke og er det virkelig imponerende syn. Løver, flodheste, hvide næsehorn, bøfler, giraffer, zebraer, impalaer, pelikaner og storke er også almindelige syn i parken, for bare at nævne et par stykker.

Efter game driven går turen mod smukke Lake Naivasha, hvor du checker ind på lodgen.

Inkluderet
Lake Naivasha Sopa Resort 4
Helpension
Dag 7:

 Lake Naivasha og Masai Mara

Fra morgenen af er der mulighed for at tilkøbe en skøn sejltur på Lake Naivasha, hvor du kan komme endnu tættere på det rige fugleliv og flodhestene i vandet. Herefter går turen mod Masai Mara-reservatet, som bjergtager én med sine endeløse sletter og åbne savanne.

Efter frokosten bruges eftermiddagen på en game drive, hvor du kan opleve dette helt særlige sted, som er kendt for de tre store kattedyr – løven, geparden og leoparden – samt zebraer, gnuer, elefanter og glubske krokodiller, der ligger i vandet og venter på, at et af de store dyr skal krydse floden.

Inkluderet
Ashnil Mara Camp 4
Helpension
Tilkøb/opgradering
Bådtur på Lake Naivasha
Dag 8:

Meget mere Masai Mara

Hele dagen bruges på at opleve dette helt særlige område af Kenya, som er opkaldt efter masaierne, der bor her, og Marafloden som løber igennem reservatet.

Nyd morgenbrisen og oplev daggryet på savannen, når du tager på en tidlig game drive inden morgenmaden. Det er også muligt at tage en næsten magisk morgentur i luftballon (tilkøb) efterfulgt af morgenmad med bobler der, hvor luftballonen lander.

Efter frokosten kan du slappe af, nyde atmosfæren og tage alle lydene og duftene ind, inden der om eftermiddagen er endnu en game drive på savannen.

Inkluderet
Ashnil Mara Camp 4
Helpension
Tilkøb/opgradering
Ballonsafari Masai Mara
Besøg i masai-landsby
Dag 9:

Turen går til Mombasa

Safarirejsen er slut, og det er tid til at tage afsked med enestående Masai Mara. Du bliver kørt til Nairobi lufthavn og flyver direkte til Mombasa.

Her venter en afslappende badeferie med god tid til at fordøje de mange indtryk og oplevelser fra safarirejsen.

Når du lander i Mombasa, står chaufføren klar til at hente dig og køre dig til hotellet.

Inkluderet
Leopard Beach Resort & Spa 4
Halvpension
Tilkøb/opgradering
Travellers Beach Hotel 4
Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4
Diani Sea Resort 3
Southern Palms Beach Resort & Spa 4
Dag 10-12:

Badeferie i Mombasa

Det er tid til at komme helt ned i gear og nyde din badeferie i Mombasa. Foruden idylliske, palmeklædte sandstrande, der er perfekte til solbadning og forfriskende svømmeture i det azurblå hav, byder området på et kæmpe koralrev på over 1300 km. Her kan du snorkle eller dykke og opleve det spændende og farverige liv under overfladen. Det smukke Indiske Ocean er også ideelt til f.eks. surfing, dybhavsfiskeri eller sejlture med mulighed for at opleve vilde delfiner.

Den gamle havneby byder desuden på charmerende, snævre gader, hvor du kan købe lokalt kunsthåndværk, og masser af kulinariske oplevelser på alt fra fine restauranter til små gadeboder med eksotiske retter. Oplev også sporene fra kolonitiden og indflydelsen fra blandt andet arabisk, europæisk og indisk kultur i byens mange seværdigheder.

Det er muligt at booke flere nætter i Mombasa.

Inkluderet
Leopard Beach Resort & Spa 4
Halvpension
Tilkøb/opgradering
Tamarind aften dhow
Pili Pipa Dhow ekskursion
Mombasa tour + frokost ombord på Tamarind dhow + Haller park
La Marinas Dhow
Dag 13:

Hjemrejse - farvel for denne gang

Eventyret nærmer sig sin afslutning, og det er tid til at tage afsked med Mombasas smukke strande og Kenyas vilde dyr, åbne savanner og enestående natur.

Du bliver kørt til lufthavnen i Mombasa, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs – forhåbentlig med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 14:

Velkommen hjem fra en uforglemmelig rejse!

Du ankommer til Danmark efter en lang, afslappende flyrejse og kan glæde dig over alle de fantastiske og unikke oplevelser, du har fået på din rejse.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætter på safari med helpension
 • 4 nætter i Mombasa på 4-stjernet hotel med halvpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Drikkevand på alle game drives
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Rejsen gennemføres ved minimum to rejsende

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!