Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
To løver på udkig
Fra: 25.495 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Luksussafari i Kenya og Mombasa

Oplev frodige Aberdare Nationalpark, det mangfoldige dyreliv i Samburu, de vilde næsehorn i Solio Conservancy, smukke Lake Naivasha samt den storslåede savanne i enestående Masai Mara på denne 7 dages safari i Kenya.

 

Rejsen sluttes af med en afslappende badeferie i Mombasa, som byder på billedskønne, hvide sandstrande ved det krystalklare Indiske Ocean.

 

Højdepunkter

 • 7 nætters safari i Kenya med helpension
 • 4 nætter i Mombasa på 4-stjernet hotel
 • Aberdare Nationalpark – smukke vandfald og et mangfoldigt dyreliv i den frodige park
 • Samburu Nationalpark – se de store pattedyr i magiske Samburu
 • Solio Conservancy – en af verden største bestande af hvide næsehorn 
 • Lake Naivasha – flodheste og et rigt fugleliv
 • Masai Mara reservatet – mulighed for at opleve ”The Big Five”

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Kenya

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse - lad eventyret begynde

I dag sætter du kursen mod Kenya og flyver til Nairobi med mellemlanding(er) undervejs. 

Glæd dig til en afslappende rejse med tid til at læse en god bog, se en film eller tage et hvil og drømme om alle de oplevelser, der venter på din safarirejse til Kenya.

Ankommer du til Kenya allerede samme aften, overnatter du på hotel i nærheden af lufthavnen, så du er klar til, at eventyret for alvor begynder i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Kenya

Du ankommer til Nairobi lufthavn, hvor din lokale guide står klar til at tage imod dig og køre dig til videre til et nærliggende hotel, hvor du kan slappe af og høre nærmere om alt det spændende der venter. 

Her kan du bruge eftermiddagen på at slappe af, gå en tur i det smukke område, hvis vejret tillader det, eller nyde udsigten til det vilde dyreliv ved vandhullet fra lodgens udsigtsplatform.

Aberdare Nationalpark består af både regnskov, bambusskov og højlandshede, hvilket giver området et helt unikt dyreliv, som ikke ses andre steder i Kenya. Især de smukke vandfald er svære ikke at blive betaget af.

Er du ankommet aftenen før, bliver du hentet på hotellet efter morgenmaden.

Inkluderet hotel
The Ark Lodge 4
Helpension
Tilkøbsture
Nairobis højdepunkter
Dag 3:

Samburu Nationalpark

Formiddagen tilbringer du i bilen, mens du kører mod nord og krydser ækvator på vejen til den 165 kvm2 store Samburu Nationalpark, hvor frokosten står klar ved ankomst til lodgen.

Området ligger på en lavaslette og næres af Ewaso Ng'iro-floden, som løber igennem reservatet. Her søger dyrene til for at drikke og søge skygge under de mange doumpalmer og akacietræer, som også tiltrækker et rigt fugleliv.

Om eftermiddagen er det tid til en safaritur i bil – også kaldet ”game drive” – og det er nu, du skal huske kameraet. Du kan være heldig at opleve både zebraer, gazeller, giraffer og de tre store kattedyr: løven, geparden og leoparden. Området huser også elefanter, bøfler, krokodiller og flodheste, så der er virkelig mulighed for nogle magiske øjeblikke i Samburu.

Inkluderet hotel
Ashnil Samburu Camp 4
Helpension
Dag 4:

Flere oplevelser i Samburu

Du starter dagen med en stemningsfuld morgen game drive, hvor du igen kan opleve de vilde afrikanske dyr. Samburu er kendt for sit rige dyreliv samt en række helt unikke dyrearter, som ikke findes andre steder, så der er masser af muligheder for at få uforglemmelige oplevelser og tage den kenyanske magi helt ind.

Efter frokost er der mulighed for endnu en game drive, hvorefter turen går tilbage til campen efter en oplevelsesrig dag.

Inkluderet hotel
Ashnil Samburu Camp 4
Helpension
Dag 5:

Game drive i Solio Conservancy

Efter morgenmaden kører du sydpå mod Aberdare og kan se frem til en lækker frokost på lodgen, når du ankommer.

Om eftermiddagen skal du opleve et game drive i Solio Conservancy, der er internationalt anerkendt som en af de mest succesfulde avlsreservater for næsehorn i hele Afrika.

Med en af verdens største populationer af hvide næsehorn og næsten 100 sorte næsehorn er der selvsagt rigtig gode muligheder for at opleve netop næsehorn. Der findes dog også bøfler, zebraer, giraffer, oryxer, Thompson's gazeller, impalaer, leoparder, geparder og et væld af andre dyrearter i reservatet.

Efter et forhåbentligt oplevelsesrigt game drive kører du tilbage til lodgen.

Inkluderet hotel
Aberdare Country Club 4
Helpension
Dag 6:

Tid til afslapning eller ekstra udflugter

Du starter dagen med at køre mod Lake Naivasha via den imponerende Great Rift Valley. Du spiser frokost på lodgen ved ankomst.

Eftermiddagen har du på egen hånd med mulighed for at slappe af på den lækre lodge, tage en dukkert i swimmingpoolen eller tilkøbe udflugter på stedet.

Inkluderet hotel
Lake Naivasha Sopa Resort 4
Helpension
Dag 7:

 Lake Naivasha og Masai Mara

Fra morgenen af er der mulighed for at tilkøbe en skøn sejltur på Lake Naivasha, hvor du kan komme endnu tættere på det rige fugleliv og flodhestene i vandet. Herefter går turen mod Masai Mara-reservatet, som bjergtager én med sine endeløse sletter og åbne savanne.

Efter frokosten bruges eftermiddagen på en game drive, hvor du kan opleve dette helt særlige sted, som er kendt for de tre store kattedyr – løven, geparden og leoparden – samt zebraer, gnuer, elefanter og glubske krokodiller, der ligger i vandet og venter på, at et af de store dyr skal krydse floden.

Inkluderet hotel
Ashnil Mara Camp 4
Helpension
Tilkøbsture
Bådtur på Lake Naivasha
Dag 8:

Meget mere Masai Mara

Hele dagen bruges på at opleve dette helt særlige område af Kenya, som er opkaldt efter masaierne, der bor her, og Marafloden som løber igennem reservatet.

Nyd morgenbrisen og oplev daggryet på savannen, når du tager på en tidlig game drive inden morgenmaden. Det er også muligt at tage en næsten magisk morgentur i luftballon (tilkøb) efterfulgt af morgenmad med bobler der, hvor luftballonen lander.

Efter frokosten kan du slappe af, nyde atmosfæren og tage alle lydene og duftene ind, inden der om eftermiddagen er endnu en game drive på savannen.

Inkluderet hotel
Ashnil Mara Camp 4
Helpension
Tilkøbsture
Ballonsafari Masai Mara
Besøg i masai-landsby
Dag 9:

Turen går til Mombasa

Safarirejsen er slut, og det er tid til at tage afsked med enestående Masai Mara. Du bliver kørt til Nairobi lufthavn og flyver direkte til Mombasa. På vej til lufthavnen er det muligt at holde ind for at spise frokost (for egen regning).

Når du lander i Mombasa, står chaufføren klar til at hente dig og køre dig til hotellet. Her venter en afslappende badeferie med god tid til at fordøje de mange indtryk og oplevelser fra safarirejsen.

Har du tilkøbt helpension eller all inclusive på badeferien, gælder dette først ved ankomst til hotellet i Mombasa.

Inkluderet hotel
Leopard Beach Resort & Spa 4
Halvpension
Hotelopgraderinger
Southern Palms Beach Resort & Spa 4
Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4
Dag 10-12:

Badeferie i Mombasa

Det er tid til at komme helt ned i gear og nyde din badeferie i Mombasa. Foruden idylliske, palmeklædte sandstrande, der er perfekte til solbadning og forfriskende svømmeture i det azurblå hav, byder området på et kæmpe koralrev på over 1300 km. Her kan du snorkle eller dykke og opleve det spændende og farverige liv under overfladen. Det smukke Indiske Ocean er også ideelt til f.eks. surfing, dybhavsfiskeri eller sejlture med mulighed for at opleve vilde delfiner.

Den gamle havneby byder desuden på charmerende, snævre gader, hvor du kan købe lokalt kunsthåndværk, og masser af kulinariske oplevelser på alt fra fine restauranter til små gadeboder med eksotiske retter. Oplev også sporene fra kolonitiden og indflydelsen fra blandt andet arabisk, europæisk og indisk kultur i byens mange seværdigheder.

Det er muligt at booke flere nætter i Mombasa.

Inkluderet hotel
Leopard Beach Resort & Spa 4
Halvpension
Tilkøbsture
Tamarind aften dhow
Pili Pipa Dhow ekskursion
Mombasa tour + frokost ombord på Tamarind dhow + Haller park
La Marinas Dhow
Dag 13:

Hjemrejse - farvel for denne gang

Eventyret nærmer sig sin afslutning, og det er tid til at tage afsked med Mombasas smukke strande og Kenyas vilde dyr, åbne savanner og enestående natur.

Du bliver kørt til lufthavnen i Mombasa, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs – forhåbentlig med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Dag 14:

Velkommen hjem!

Velkommen hjem fra en uforglemmelig rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætter på safari med helpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • 4 nætter i Mombasa på 4-stjernet hotel med halvpension
 • Måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Drikkevand på alle game drives
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Rejsen gennemføres ved minimum to rejsende
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Kenya

 • 4 nætter på safari med helpension
 • 7 nætter på lækkert hotel på eksotiske Zanzibar
 • Lake Nakuru
 • Masai Mara
 • Meget safari på få dage
Inkluderet i prisen
 • 14 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
19.495 kr.
Læs mere
 • 4 nætter på safari med helpension
 • 7 nætter på lækkert hotel i Mombasa
 • Lake Nakuru
 • Masai Mara
 • Meget safari på få dage
Inkluderet i prisen
 • 14 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
17.995 kr.
Læs mere
 • 5 nætter på safari med helpension
 • 6 nætter på Zanzibar på 4-stjernet hotel
 • Amboseli Nationalpark
 • Lake Naivasha
 • Masai Mara-reservatet
Inkluderet i prisen
 • 14 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
20.495 kr.
Læs mere