Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 30.995 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Historiske Peru med Amazonas

Mærk essensen af Peru på denne fantastiske rejse rundt i det farverige og mytiske land. Fra hovedstaden ”Kongernes by”, Lima, til ”Den hvide by”, Arequipa, rejser du videre op i Andesbjergene og oplever Colca Canyon med de svævende kondorer. 

 

Du besøger Titicacasøen i 4.000 meters højde og oplever de farverige indianerstammer i området. Herfra tager du videre mod hjertet af det gamle inkarige, byen Cusco, samt Den Hellige Dal, som fører dig mod det sagnomspundne Machu Picchu, et af verdens syv vidundere.

 

Rejsen afsluttes med fantastiske dyre- og naturoplevelser i Amazonas.

 

Anbefales ikke til børn under 12 år. 

 

Højdepunkter

 • 12 nætters oplevelsesrig rundrejse i Peru
 • 2 nætter i fantastiske Amazonas
 • Lima – oplev byen på kanten af Stillehavet, blandt andet Miraflores-bydelen, San Fransisco-klosteret og det historiske centrum
 • Arequipa – ”Den Hvide By” med Santa Catalina klosterby, smuk arkitektur fra kolonitiden og charmerende bycentrum
 • Colca Canyon – Sydamerikas dybeste kløft, svævende kondorer og betagende landskab
 • Titicacasøen – farverige indianerstammer på Uros og Taquile samt inkaruiner
 • Cusco – inkaernes hovedstad, Santo Domingo-kirken og Saksaywaman-ruinerne
 • Den Hellige Dal – landsbyen Pisac og det imponerende ruinområde Ollantaytambo
 • Machu Picchu – det mytiske og mægtige inkaområde højt oppe i Andesbjergene
 • Amazonfloden – smukke naturoplevelser på floden og i den peruvianske jungle

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Peru

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse til Peru fra Danmark

Du flyver fra Danmark med morgenflyet og lander i Jorge Chávez International Airport om aftenen lokal tid.

Vores lokale samarbejdspartner kører dig til hotellet, der ligger i den charmerende bydel Miraflores. Undervejs bliver du informeret om programmet de næste dage.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 40 minutter.

Inkluderet hotel
Tierra Viva Miraflores 3
Dag 2:

Lima

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet, hvorefter du tager afsted mod den centrale del af Lima. 

Sammen med grupper fra andre hoteller, skal du nu opleve den historiske del af byen, med de imponerende bygninger fra den spanske kolonitid. Plaza Mayor, som er en af byens smukkeste pladser, ligger omgivet af regeringspaladset og katedralen, der er et af de vigtigste eksempler på arkitektur fra kolonitiden i Peru. 

Det samme gør sig gældende for det smukke San Fransisco-kloster, som er fredet af UNESCO som en del af verdens kulturarv. Klosteret indeholder en af de vigtigste samlinger af kunst fra kolonitiden, og de dystre katakomber under klosteret skal også opleves. 

Du besøger den moderne del af Lima: Bydelen El Olivar de San Isidro, Miraflores og Larcomar. I Miraflores er der blandt andet mulighed for en gåtur langs ”Malecon”, som er betegnelsen for de sammenhængende, frodige parker, som du via brede gangstier kan bevæge dig igennem, mens du nyder den betagende udsigt over Stillehavet.

Inkluderet hotel
Tierra Viva Miraflores 3
Morgenmad
Dag 3:

Fly til Arequipa og byrundtur

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor turen nu går videre til Arequipa, "Den Hvide By". Arequipa er Perus andenstørste by og ligger smukt placeret, omgivet af tre store vulkaner. 

Ved ankomst i Arequipa bliver du hentet og kørt til hotellet. Om eftermiddagen tager du på en guidet gåtur rundt i byen, hvor du blandt andet kommer forbi Plaza de Armas – det store torv, som er hjertet i byens historiske centrum med sine høje palmer, hyggelige cafeer, springvand og ikke mindst den imponerende Basílica Catedral Santa Maria.

Du besøger også det smukke kapel Capilla de San Ignacio samt Santa Catalina-klostret, som ligger midt i byen og er en af Arequipas absolutte hovedattraktioner. Det 20.000 kvadratmeter, kæmpestore kloster blev bygget i 1579 og var tidligere hjem for flere hundrede nonner. De få nonner, der er tilbage, bor i dag i en mindre del af klostret, som ikke er tilgængelig for offentligheden. Her kan du glæde dig til at gå på opdagelse mellem klostrets farverige mure, flotte søjlegange og hyggelige kroge.

Inkluderet hotel
Hotel Casa Andina Select Arequipa 4
Morgenmad
Dag 4:

Colca Canyon

Du bliver hentet tidligt om morgenen og kører mod Colca Canyon gennem et meget betagende landskab.

Undervejs passerer du smukke søer, imponerende vulkaner og flere fantastiske udsigtspunkter, hvor det er muligt at holde pause og nyde udsigten.

Du gør blandt andet holdt ved Pampa Cañahuas, som er hjem for en lang række eksotiske dyr, herunder lamaer, flamingoer, andesørnen og ikke mindst de elegante og sjældne kameldyr vikunjaer.

Fra det højeste punkt på rejsen, 4.800 m oppe, får du det smukkeste udsyn over den peruvianske del af Andesbjergene.

Herfra kører du ned i kløften til den lille, maleriske landsby Chivay, hvor du checker ind på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse. Gå f.eks. på opdagelse i byen, forkæl dig selv med en tur i de varme kilder, ”La Calera”, eller slap af på hotellet og nyd udsigten til de unikke omgivelser.

Inkluderet hotel
Casa Andina Standard Colca 3
Morgenmad + frokost
Dag 5:

Kondorkrydset og rejse til Titicacasøen

Efter morgenmaden bliver du hentet og starter rundturen, hvor du skal opleve de mest vidunderlige steder i Colca Canyon.

Undervejs gør du holdt i små landsbyer, hvor tiden ser ud til at være gået i stå, og hvor den koloniale arkitektur er imponerende velbevaret.

Du vandrer videre til Colca Canyons absolut bedste udsigtspunkt, ”Mirador Cruz del Condor” – Kondorkrydset, hvor du har en fantastisk udsigt over den 1.200 m dybe kløft. Her får du også en sjælden mulighed for at opleve de majestætiske kondorer, der svæver gennem kløften med et imponerende vingefang på op til 3 meter, som gør den til verdens største flyvende fugl.

Du kører tilbag til Chivay, hvor der er tid til frokost, inden turen går mod Puno, der ligger ca. 6 timers kørsel væk, inklusiv indlagte stop ved udsigtspunkter.

I Puno er der check-in på hotellet – næsten 4.000 m over havets overflade, tæt på Titicacasøen.

Inkluderet hotel
Casa Andina Standard Puno 3
Morgenmad + frokost
Dag 6:

Uros og Taquile på Titicacasøen

Dagen bruges på at opleve Titicacasøen, der ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia, og som er verdens højest beliggende sø. 

Du bliver hentet om morgenen og sejler fra Puno ud på søen mod de flydende øer, Uros, som er små øer skabt af siv og rødder. På hver ø bor der flere Urosstammer, og de lever som de har gjort de sidste mange hundrede år. Det er fascinerende at få lov til at få et indblik i deres hverdag. 

Du fortsætter turen mod den lange klippeø Taquile. Her går du en times tid ad små stier for at komme frem til landsbyen.

Befolkningen på øen er kendt for deres håndværk, som af UNESCO anses for at være det ypperste, ikke bare i Sydamerika, men i hele verden. På denne ø er det mændene, der strikker, og kvinderne, der karter uldet og væver. 

Du får et spændende indblik i deres kultur og spiser frokost på en lokal restaurant, inden du sejler tilbage til Puno.

Inkluderet hotel
Casa Andina Standard Puno 3
Morgenmad + frokost
Dag 7:

Rejse gennem Andesbjergene til Cusco

Dagen bruges på at rejse mod Cusco, der engang var hjertet i inkariget. Du bliver hentet på hotellet og kørt til busterminalen, hvor guiden hjælper dig med at finde bussen. Den behagelige turistbus kører langs med ”Solruten”, hvor du blandt andet skal besøge byen Pucara og stoppe ved ”La Raya”-passet i 4300 meters højde.

Du spiser en lækker, traditionel frokost i byen Sicuani og fortsætter mod inkaruinerne og Wiracocha-templet i Raqchi – et af de største arkæologiske områder relateret til inkariget.

Sidste stop inden ankomsten til Cusco er landsbyen Andahuaylillas, hvor du skal besøge kirken, som på grund af sine imponerende malerier også er kendt som Perus sixtinske kapel.

Ved ankomst til Cusco bliver du hentet på busstationen og kørt til hotellet.

Der er nu tid til at gå en tur i Cusco by og opleve den gode stemning.

Inkluderet hotel
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad + frokost
Dag 8:

Cusco – inkaernes hovedstad

Den første del af dagen er til fri afbenyttelse og kan bruges til at udforske den spændende by, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

I det hele taget anses Cusco for at være en af Sydamerikas mest spændende byer. Oplev livet på Plaza de Armas, hvor også den store, smukke katedral ligger, samt restauranter og cafeer, hvor du kan sætte dig med en forfriskning og nyde omgivelserne.

De smalle, brolagte gader, hvor der dukker små markeder op, er en opdagelsestur værd, og byen har spændende museer, der fortæller levende om byens historie og inkariget.

Om eftermiddagen skal du på en guidet tur til nogle af de vigtigste inkaruiner i Peru. Oplev blandt andet soltemplet Qoricancha, offerpladsen Qenqo, Puca Pucara-ruinerne, vandtemplet Tambomachay og fæstningen Sacsayhuaman med de karakteristiske vægge af store sten sat sammen helt tæt og uden brug af mørtel.

Derefter kører du tilbage til hotellet.

Inkluderet hotel
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 9:

Den Hellige Dal

Du bliver hentet efter morgenmaden og kører mod Den Hellige Dal, der ligger mellem Cusco og Machu Picchu. Første stop er dog landsbyen Pisac, hvor du kan opleve det store, farverige indianermarked. Hvis du vil have en autentisk souvenir med hjem, er det her, du kan gøre en god handel med de lokale indianere, der forventer, at du prutter om prisen.

Du spiser frokost på en lokal restaurant, inden du rejser videre mod inkafæstningen Ollantaytambo, der under inkariget var den kongelige residens for Kejser Pachacuti. Selve byen er i den grad stadig levende og charmerende, og du kommer til ruinområdet fra byen via en trappe med 200 trin. Heldigvis er udsigten så betagende, at det godt kan undskylde, at du gør holdt flere gange undervejs.

Herefter går du på egen hånd videre til togstationen, som ligger få minutters gang fra fæstningen, og stiger ombord på toget til Aguas Calientes. Nyd den betagende udsigt fra toget med naturen og bjerge på hver side samt hyggelig servering undervejs.

Fremme i Aguas Calientes bliver du kørt til hotellet og kan glæde dig til at stå op til en helt ubeskrivelig oplevelse på Machu Picchu i morgen.

Inkluderet hotel
Tierra Viva Cusco Machu Picchu 4
Morgenmad + frokost
Dag 10:

Machu Picchu

Efter morgenmaden tager du på heldagstur til ikoniske Machu Picchu. Her vil der være en guidet tur på ca. 2-2½ timer, hvor du oplever de vigtigste hovedområder inklusiv den magiske solsten, Intihuatana, og de tre vinduer.

Herefter er der rig mulighed for selv at udforske det fascinerende område med de imponerende vandingssystemer, bygninger og templer.

Fra Huayna Picchu, som ligger højere end ruinområdet, er der en helt fantastisk udsigt over det mytiske ruinområde og de smukke omgivelser. Der er dog kun adgang for et begrænset antal mennesker om dagen, hvorfor det er nødvendigt at forhåndsbooke hjemmefra. Desuden anbefaler vi, at du er i god form, da turen op er stejl og hård.

Om eftermiddagen tager du tilbage til Aguas Calientes og tager toget tilbage til Ollantaytambo. I Ollantaytambo bliver du  hentet af en chauffør, der kører dig tilbage til Cusco.

Inkluderet hotel
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 11:

Cusco - Lima

Du bliver hentet på hotellet i Cusco og kørt til lufthavnen, hvor turen går videre til Lima.

Ved ankomst står chaufføren klar til at hente dig og køre dig til hotellet.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse. Slap af, gå en tur i Larcomar, eller sæt dig ned og nyd en kaffe eller en middag med udsigt udover vandet.

Inkluderet hotel
Tierra Viva Miraflores 3
Morgenmad
Dag 12:

Turen går til frodige Amazonas

Din guide henter dig tidligt om morgenen og kører dig til lufthavnen, hvorfra flyet til Iquitos går.

Ved ankomst til Iquitos bliver du kørt til havnen, hvor båden ligger klar til at sejle dig til lodgen, som ligger ca. 40 km nede ad Amazonfloden. Undervejs kan du nyde de eksotiske omgivelser og udsigten til den frodige regnskov.

Om eftermiddagen tager du på en gåtur i det smukke regnskovsreservat, som omgiver lodgen, med mulighed for at opleve den unikke flora og fauna i området, og når mørket falder på, tager din guide dig med på en kort gåtur til en lille sø, hvor du kan være heldig at spotte kaimaner i mørket samt opleve nogle af de mange frøer og insekter, som producerer en kakofoni af lyde efter mørkets frembrud.

Inkluderet hotel
Ceiba Tops Lodge 3
Frokost + aftensmad
Dag 13:

Oplevelser i Amazonas

Glæd dig til en spændende og oplevelsesrig dag, hvor du kommer med bag facaden i nogle af de små samfund i Amazonas.

Du starter dagen med en bådtur, hvor du kan være heldig at opleve delfiner på vej hen til en lille indianerlandsby, hvor du kan blive klogere på den lokale Yagua-indianske kultur. Der er også mulighed for at se noget af det lokale håndværk samt få en demonstration med et traditionelt pusterør, som nogle af de ældste Yagua-indianere stadig bruger, når de skal jage.

Om eftermiddagen tager du på udflugt til nabobyen Indiana, som oprindeligt var en franciskansk mission, men i dag har vokset sig til at være et stort flodsamfund med eget marked, skole og et lille hospital.

Efter en oplevelsesrig dag tager du tilbage til lodgen, hvor du kan slappe af og nyde aftenen.

Inkluderet hotel
Ceiba Tops Lodge 3
Helpension
Dag 14:

Amazonas - Lima

Fra morgenen af kan du vælge mellem en gåtur i regnskoven eller en bådtur på Amazonfloden. Her får du de sidste oplevelser med og kan nyde regnskovens imponerende flora og fauna, inden du tager tilbage på lodgen, hvor du spiser frokost og får pakket de sidste ting.

Om eftermiddagen sejler du tilbage Iquitos og flyver videre til Lima, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt videre til dit hotel.

Inkluderet hotel
Tierra Viva Miraflores 3
Morgenmad + frokost
Dag 15:

Hjemrejse til Danmark

Du bliver hentet af chaufføren og kørt til lufthavnen i god tid inden flyet går tilbage til Danmark.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Dag 16:

Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 12 nætter på rundrejsen
 • 2 nætter i Amazonas
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Busture nævnt i programmet
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres med mindst 2 deltagere
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Peru

 • 11 nætters rundrejse
 • Lima
 • Arequipa
 • Colca Canyon
 • Titicacasøen
 • Cusco
 • Den Hellige Dal
 • Machu Picchu
Inkluderet i prisen
 • 13 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
23.995 kr.
Læs mere
 • 10 nætters rundrejse
 • 3 nætter på Inca Trail
 • Lima
 • Arequipa
 • Colca Canyon
 • Titicacasøen
 • Cusco
 • Den Hellige Dal
 • Inkastien og ”Dead Woman’s Pass”
 • Machu Picchu
Inkluderet i prisen
 • 15 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
28.495 kr.
Læs mere