Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Smukt billede af Machu Picchu fra siden
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Historiske Peru med Amazonas

Tag essensen af Peru ind på denne fantastiske rejse rundt i det farverige og mytiske land. Fra hovedstaden ”Kongernes by”, Lima til ”Den hvide by” Arequipa rejser vi videre op i Andesbjergene og oplever Colca Canyon med de svævende kondorer. 

Vi besøger Titicacasøen i 4000 meters højde og oplever de farverige indianerstammer i området. Herfra tager vi videre mod hjertet af det gamle inkarige, byen Cusco, samt Den Hellige Dal, som fører os mod det sagnomspundne Machu Picchu et af verdens syv vidundere. Hele turen afsluttes med fantastiske dyre- og naturoplevelser i Amazonas.

 

Anbefales ikke til børn under 12 år. 

 

Højdepunkter

 • Lima – oplev byen på kanten af Stillehavet. Blandt andet Miraflores bydelen, San Fransisco klosteret og det historiske centrum
 • Arequipa – ”Den Hvide By” med Santa Catalina klosterby, smuk arkitektur fra kolonitiden og charmerende bycentrum
 • Colca Canyon – Sydamerikas dybeste kløft, svævende kondorer og betagende landskab
 • Titicacasøen – farverige indianerstammer på Uros og Taquile samt inkaruiner
 • Cusco – Inkaernes hovedstad, Santo Domingo kirken og Saksaywaman-ruinerne
 • Den Hellige Dal – Landsbyen Pisac og det imponerende ruinområde Ollantaytambo
 • Machu Picchu – Det mytiske og mægtige inkaområde højt oppe i Andesbjergene
 • Amazonfloden – smukke naturoplevelser på floden og i den peruvianske jungle
 • 10 nætters oplevelsesrig rundrejse
 • 3 nætter i fantastiske Amazonas

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter?
Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

Peru
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 25.995 kr. Børn under 12 år: 0 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1: Udrejse til Peru fra Danmark

Vi flyver fra Danmark med morgenflyet, og lander i Jorge Chávez International Airport om aftenen lokal tid.

Vores lokale samarbejdspartner kører os til vores hotel, der ligger i den charmerende bydel, Miraflores. Undervejs bliver vi informeret os om de næste dage, og afhentningstidspunkter.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 40 minutter.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Dag 2: Lima

Efter morgenmaden bliver vi hentet på hotellet, hvorefter vi tager afsted mod den centrale del af Lima. 

Sammen med grupper fra andre hoteller, skal vi nu opleve den historiske del af byen, med de imponerende bygninger fra den spanske kolonitid. Plaza Mayor, som er en af byens smukkeste pladser, ligger omgivet af regeringspaladset og katedralen, der er et af de vigtigste eksempler på arkitektur fra kolonitiden i Peru. 

Det samme gør sig gældende for det smukke San Fransisco kloster, som er fredet af UNESCO som en del af verdens kulturarv. Klosteret indeholder en af de vigtigste samlinger af kunst fra kolonitiden, og de dystre katakomber under klosteret skal også opleves. 

Vi besøger også den moderne del af Lima: Bydelen El Olivar de San Isidro, Miraflores og Larcomar. I Miraflores er der blandt andet mulighed for en gåtur langs ”Malecon”, som er betegnelsen for de sammenhængende, frodige parker man via brede gangstier kan bevæge sig igennem, mens man nyder den betagende udsigt over Stillehavet.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Morgenmad
Dag 3: Fly til Arequipa og byrundtur

Vi bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor turen nu går videre til Arequipa, "Den Hvide By". Ved ankomst i Arequipa, bliver vi hentet, og kørt til vores hotel.

Arequipa er Perus andenstørste by, og ligger smukt placeret, omgivet af tre store vulkaner. Efter check-in på vores hotel, har vi tid til at slappe af og gå på opdagelse i byen på egen hånd, før vi om eftermiddagen tager på gåtur med en guide rundt i byen.

Her lærer vi bl.a. om forskellen på baby alpakauld og almindelig alpakauld, får historien om de flotte hvide bygninger, og oplever et af de livlige lokale markeder med friske grøntsager, kød og frugt. 

Inkluderet
Casa Andina Select 3
Morgenmad
Dag 4: Colca Canyon

Vi bliver hentet tidligt om morgenen, og kører mod Colca Canyon gennem et meget betagende landskab. Vi passerer blandt andet den imponerende vulkan Chachani og gør holdt ved Pampa Cañahuas, der ligger i Aguda Blanca nationalreservat. Her kan vi opleve de elegante og sjældne kameldyr, Vikunjaer, der græsser på plateauerne på bagsiden af Chachani.

Vi passerer krateret af Chucura vulkanen, og stopper på det højeste punkt af vores rejse: 4800m oppe får vi det smukkeste udsyn over den peruvianske del af ”Cordillera Occidental”: Andesbjergene.

Vi fortsætter turen ned i kløften, og ankommer til Chivay, en lille malerisk landsby, hvor vi checker ind på vores hotel. Herefter er der mulighed for at gå på opdagelse i byen, inden vi skal forkæles med en tur i byens varme kilder ”La Calera”.

Inkluderet
Casa Andina Standard Colca 3
Morgenmad
Dag 5: Kondorkrydset og rejse til Titicacasøen

Efter en tidlig morgenmad, bliver vi hentet for at tage turen op til Kondorkrydset. 

På vejen stopper vi i en lille by der hedder Yangue. Her er der de fleste morgener unik stemning med musik og dans på torvet, fra den lokale skole. 

Ved Kondorkrydset får vi en sjælden mulighed for at komme tæt på, og opleve de majestætiske kondorer, der svæver gennem kløften med et imponerende vingefang på op til 3 meter, der gør den til verdens største flyvende fugl. 

Vi kører tilbage til Chivay, hvor der er tid til frokost, inden turen går mod Puno, der ligger ca. 6 timers kørsel væk inklusiv indlagte stop ved udsigtspunkter. 

I Puno er der check-in på Hotellet – næsten 4000 m over havets overflade, tæt på Titicacasøen.

Inkluderet
Casa Andina Standard Puno 3
Morgenmad
Dag 6: De flydende Urosøer og Taquileøen på Titicacasøen

Dagen bruges på at opleve Titicacasøen, der ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia, og er verdens højest beliggende sø. Vi bliver hentet om morgenen, og sejler fra Puno ud på søen mod de flydende øer, Uros, som er små øer skabt af siv og rødder. På hver ø, bor der flere Urosstammer, og de lever som de har gjort de sidste mange hundrede år, og det er fascinerende at få lov, til at få et indblik i deres hverdag. De viser stolt deres håndværk frem, som kvinderne bruger de fleste dage på at lave. 

Vi fortsætter turen mod den lange klippeø Taquile. Befolkningen på øen er kendt for deres håndværk, som anses for at være det ypperste, ikke bare i Sydamerika, men i hele verden, af UNESCO. På denne ø er det mændene der strikker, og kvinderne der karter uldet og væver. Vi får et detaljeret indblik i deres kultur, og bliver inviteret indenfor til frokost i de lokales private hjem. Efter frokosten er der mulighed for at udforske øen lidt mere, inden vi sejler tilbage til Puno.

Inkluderet
Casa Andina Standard Puno 3
Halvpension
Dag 7: Rejse gennem Andesbjergene til Cusco

Dagen bruges på at rejse mod Cusco, der engang var hjertet i inkariget. Vi bliver hentet på hotellet og kørt til busterminalen, hvor guiden hjælper os med at finde vores bus. Den behagelige turistbus kører langs med ”Solruten”, hvor vi blandt andet skal besøge byen Pukara, og stoppe ved ”La Raya” passet i 4300 meters højde. 

Vi spiser en lækker traditionel frokost i byen Sicuany, og fortsætter mod inkaruinerne i Raqch’i – et af de største arkæologiske områder relateret til inkariget - og besøger Wiracochatemplet. Sidste stop, inden ankomsten til Cusco, er landsbyen Andahuaylillas, hvor vi skal besøge kirken der, grundet sine imponerende malerier, også er kendt som ”Amerikas sixtinske kapel”. 

Ved ankomst til Cusco bliver vi hentet på busstationen, og kørt til vores hotel. Guiden giver os her detaljeret information om de næste dage.

Der er nu tid til at gå en tur i Cusco by, og opleve den gode stemning. 

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Halvpension
Dag 8: Cusco – Inkaernes hovedstad

Den første del af dagen kan bruges på udforskning af byen, som er kommet på UNESCOs verdensarvsliste. 

I det hele taget anses Cusco for, at være en af Sydamerikas mest spændende byer. Oplev livet på Plaza de Armas, hvor også den store, smukke katedral ligger, samt restauranter og cafeer, hvor man kan sætte sig med en forfriskning og nyde omgivelserne. 

De smalle brolagte gader, hvor der dukker små markeder op, er en opdagelsestur værd, og byen har spændende museer, der fortæller levende om byens historie og inkariget. 

Omkring middagstid bliver vi hentet på hotellet, og starter vores guidede tur. Vores bus tager os til den øvre del af Cuscos arkæologiske zone, hvor vi skal opleve en af de vigtigste inkaruiner i Peru: Fæstningen Saksaywaman. Her er kæmpe vægge af store sten sat sammen, som man kender det fra inkariget, helt tæt og uden brug af mørtel – offerpladsen Quenqo, Puka Pukara-ruinerne og vandtemplet Tambo Machay. 

Vi er tilbage på hotellet i tide til aftensmad og afslapning.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 9: Den Hellige Dal

Vi bliver hentet efter morgenmaden, og kører mod Den Hellige Dal, der ligger mellem Cusco og Machu Picchu. Første stop er dog landsbyen Pisac, hvor man kan opleve det store farverige indiandermarked. Hvis man vil have en autentisk souvenir med hjem, er det her man kan gøre en handel med de lokale indianere, der forventer at man prutter om priserne. Du finder også et smykkeværksted der laver deres sølvsmykker selv, så her kan du få helt unikke sølvsmykker med hjem.

Vi spiser frokost i landsbyen Urubamba, inden vi rejser videre mod inkafæstningen Ollantaytambo, der under inkariget var det kongelige residens for Kejser Pachacuti, der erobrede regionen, byggede byen og templerne. Selve byen er i den grad stadig levende og charmerende, og man kommer til ruinområdet fra byen via en trappe med 200 trin. Heldigvis er udsigten så betagende, at det godt kan undskyldes, at man gør holdt flere gange undervejs. 

Ved ankomst i Ollantaytambo, bliver vi fulgt til stationen, hvorefter vi tager toget videre mod Aguas Calientes. Nyd den betagende udsigt fra toget, med naturen og bjerge på hver side, og hyggelig servering undervejs. Fremme i Aguas Calientes, bliver vi fulgt til hotellet, og kan nu glæde os til at stå op til en helt ubeskrivelig oplevelse på Machu Picchu i morgen. 

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Halvpension
Dag 10: Machu Picchu

Dagen starter med en meget tidlig morgenmad, så vi kan se om vi kan nå at opleve solopgangen fra Machu Picchu. Der er to muligheder for at komme op til ruinerne: En vandretur op ad bjerget der tager ca. halvanden time (45 min hvis man er i god form), eller den første bus fra Aguas Calientes kl 5:30 (tager ca. 20 minutter). 

Det er et helt særligt syn, at se solens første stråler ramme den mytiske by, der er det mest ikoniske ruinområde fra inkariget. 

Der vil være en guidet tur på ca. 2 timer, hvor vi oplever hovedområderne. 

Herefter er der rig mulighed for at udforske det imponerende område selv. En tur op på Huayna Picchu, som ligger højere end ruinområdet, giver en helt storslået udsigt (Her må der dog kun komme et begrænset antal mennesker op om dagen, så der skal man forhåndsbooke hjemmefra. Desuden anbefales det, at man er i god form, da turen op er stejl og hård). 

Om eftermiddagen tager vi tilbage til Aguas Calientes og tager toget tilbage til Ollantaytambo. I Ollantaytambo bliver vi hentet af en chauffør der kører os tilbage til Cusco.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 11: Cusco - Lima

Vi tager i dag afsted til lufthavnen, tidsnok til at nå vores fly til Lima.

Når vi har tjekket ind på hotellet, kan vi bruge resten af dagen på afslapning, eller shopping i Larcomar Mall. Her finder du både gode butikker til ham og hende, samt lækre restauranter og flot udsigt udover stranden og bjergene. 

Nyd dagen, så du er frisk til endnu en spændende og oplevelsesrig dag i morgen.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Helpension
Dag 12: Lima - Amazonas

Vi bliver hentet af vores guide tidlig i dag, for at nå vores fly til Iquitos.

Ved ankomst i Iquitos bliver vi hentet i lufthavnen, og kørt ned til havnen hvor vores båd venter.

Det tager ca. 1,5 time at sejle ud til vores lodge, der ligger i byen Nauta i Pacaya Samiriya National Reserve. 

På vejen kommer vi forbi Nauta SapiSapi, hvor vi kan opleve arawana, skildpadder og verdens største ferskvandsfisk, Arapaima, i lagunen. 

Efter check-in, bruger vi eftermiddagen på en gåtur i Restinga Forest, der omgiver lodgen. Her oplever du den unike flora og fauna i området.

Efter mørkets frembrud, leder vi efter de små farverige frøer, der skifter farve om natten.

Tilbage på lodgen, er der nu tid til aftensmad. 

Inkluderet
Pacaya Samiria Amazon Lodge
Helpension
Dag 13: Amazonas

Efter morgenmaden, skal vi ud og udforske Pacaya Samiriya National Reserve. 

Vi kan være heldige at se lyserøde og grå delfiner, samtidig med vi oplever den smukke natur reservatet har at byde på. Den smukke blanke sø, fanger spejlbilledet af skyerne og vegetationen rundt om søen. Så det er ikke for ingenting at den bliver kaldt for ”The forest of mirrors”.

Der findes mange primater og dovendyr i området samt mange forskellige fuglearter, vi forsøger at få øje på. Vi vil opleve nogle af de måder man kan fiske på med de materialer der blev brugt i gamle dage, og stadigvæk bruges af de lokale.

Vi har kølig frokost med i båden, som nydes i løbet af dagen.

Retur på lodgen, besøger vi et håndværkscenter for kvinder i samfundet San Jorge, der er kendt for sit arbejde med bl.a. fiber /Chanbira.

Retur på lodgen, er der tid til aftensmad, hvorefter guiden deler historier om myter og legender i den peruvianske Amazonas.

Inkluderet
Pacaya Samiria Amazon Lodge
Helpension
Dag 14: Amazonas - Lima

Vi spiser morgenmad på lodgen, hvorefter vi tager ud til et lokalt samfund, og oplever deres måde at leve på. Her er det også muligt at prøve at klatre efter aguaje frugt i aguajetræerne, sejle i kano samt prøve at fiske som de lokale.

Når vi kommer tilbage på lodgen, kan vi nyde vores frokost, hvorefter vi har lidt tid at pakke inden vores sejltur tilbage til Iquitos. 

Ved ankomst i Iquitos, bliver vi kørt i lufthavnen og flyver tilbage til Lima, hvor vi bliver kørt til hotellet.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Morgenmad
Dag 15: Hjemrejse til Danmark

Vi bliver hentet af chaufføren i god tid inden vores fly tilbage til Danmark. 

Inkluderet
Morgenmad
Dag 16: Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 10 nætter på rundrejsen
 • 3 nætter i Amazonas
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Busture nævnt i programmet
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Enkeltværelsestillæg: 4.000 kr.
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 25.995 kr. Børn under 12 år: 0 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid