Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Smukt billede af Machu Picchu fra siden
Fra 22.995 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Historiske Peru med Amazonas

Tag essensen af Peru ind på denne fantastiske rejse rundt i det farverige og mytiske land. Fra hovedstaden ”Kongernes by” Lima til ”Den hvide by” Arequipa rejser vi videre op i Andesbjergene og oplever Colca Canyon med de svævende kondorer. 

Vi besøger Titicacasøen i 4.000 meters højde og oplever de farverige indianerstammer i området. Herfra tager vi videre mod hjertet af det gamle inkarige, byen Cusco, samt Den Hellige Dal, som fører os mod det sagnomspundne Machu Picchu et af verdens syv vidundere.

Rejsen afsluttes med fantastiske dyre- og naturoplevelser i Amazonas.

 

Anbefales ikke til børn under 12 år. 

 

Højdepunkter

 • 10 nætters oplevelsesrig rundrejse i Peru
 • 2 nætter i fantastiske Amazonas
 • Lima – oplev byen på kanten af Stillehavet. Blandt andet Miraflores bydelen, San Fransisco klosteret og det historiske centrum
 • Arequipa – ”Den Hvide By” med Santa Catalina klosterby, smuk arkitektur fra kolonitiden og charmerende bycentrum
 • Colca Canyon – Sydamerikas dybeste kløft, svævende kondorer og betagende landskab
 • Titicacasøen – farverige indianerstammer på Uros og Taquile samt inkaruiner
 • Cusco – Inkaernes hovedstad, Santo Domingo kirken og Saksaywaman-ruinerne
 • Den Hellige Dal – Landsbyen Pisac og det imponerende ruinområde Ollantaytambo
 • Machu Picchu – Det mytiske og mægtige inkaområde højt oppe i Andesbjergene
 • Amazonfloden – smukke naturoplevelser på floden og i den peruvianske jungle

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter?
Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

Peru

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse til Peru fra Danmark

Vi flyver fra Danmark med morgenflyet, og lander i Jorge Chávez International Airport om aftenen lokal tid.

Vores lokale samarbejdspartner kører os til vores hotel, der ligger i den charmerende bydel, Miraflores. Undervejs bliver vi informeret os om de næste dage, og afhentningstidspunkter.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 40 minutter.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Dag 2:

Lima

Efter morgenmaden bliver vi hentet på hotellet, hvorefter vi tager afsted mod den centrale del af Lima. 

Sammen med grupper fra andre hoteller, skal vi nu opleve den historiske del af byen, med de imponerende bygninger fra den spanske kolonitid. Plaza Mayor, som er en af byens smukkeste pladser, ligger omgivet af regeringspaladset og katedralen, der er et af de vigtigste eksempler på arkitektur fra kolonitiden i Peru. 

Det samme gør sig gældende for det smukke San Fransisco kloster, som er fredet af UNESCO som en del af verdens kulturarv. Klosteret indeholder en af de vigtigste samlinger af kunst fra kolonitiden, og de dystre katakomber under klosteret skal også opleves. 

Vi besøger også den moderne del af Lima: Bydelen El Olivar de San Isidro, Miraflores og Larcomar. I Miraflores er der blandt andet mulighed for en gåtur langs ”Malecon”, som er betegnelsen for de sammenhængende, frodige parker man via brede gangstier kan bevæge sig igennem, mens man nyder den betagende udsigt over Stillehavet.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Morgenmad
Dag 3:

Fly til Arequipa og byrundtur

Vi bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor turen nu går videre til Arequipa, "Den Hvide By". Ved ankomst i Arequipa, bliver vi hentet, og kørt til vores hotel.

Arequipa er Perus andenstørste by, og ligger smukt placeret, omgivet af tre store vulkaner. Efter check-in på vores hotel, har vi tid til at slappe af og gå på opdagelse i byen på egen hånd, før vi om eftermiddagen tager på gåtur med en guide rundt i byen.

Her lærer vi bl.a. om forskellen på baby alpakauld og almindelig alpakauld, får historien om de flotte hvide bygninger, og oplever et af de livlige lokale markeder med friske grøntsager, kød og frugt. 

Inkluderet
Casa Andina Select 3
Morgenmad
Dag 4:

Colca Canyon

Vi bliver hentet tidligt om morgenen og kører mod Colca Canyon gennem et meget betagende landskab.

Undervejs passerer vi smukke søer, imponerende vulkaner og flere fantastiske udsigtspunkter, hvor det er muligt at holde pause og nyde udsigten.

Vi gør blandt andet holdt ved Pampa Cañahuas, som er hjem for en lang række eksotiske dyr, herunder lamaer, flamingoer, andesørnen og ikke mindst de elegante og sjældne kameldyr vikunjaer.

Fra det højeste punkt på vores rejse, 4.800 m oppe, får vi det smukkeste udsyn over den peruvianske del af Andesbjergene.

Herfra kører vi ned i kløften til den lille, maleriske landsby Chivay, hvor vi checker ind på vores hotel og har resten af dagen til fri afbenyttelse. Gå f.eks. på opdagelse i byen, forkæl dig selv med en tur i de varme kilder ”La Calera” eller slap af på hotellet og nyd udsigten til de unikke omgivelser.

Inkluderet
Casa Andina Standard Colca 3
Morgenmad
Dag 5:

Kondorkrydset og rejse til Titicacasøen

Efter morgenmaden bliver vi hentet og starter rundturen, hvor vi skal opleve de mest vidunderlige steder i Colca Canyon.

Undervejs gør vi holdt i små landsbyer, hvor tiden ser ud til at være gået i stå, og den koloniale arkitektur er imponerende velbevaret.

Vi vandrer videre til Colca Canyons absolut bedste udsigtspunkt, ”Mirador Cruz del Condor” – Kondorkrydset, hvor du har en fantastisk udsigt over den 1.200 m dybe kløft. Her får du også en sjælden mulighed for at opleve de majestætiske kondorer, der svæver gennem kløften med et imponerende vingefang på op til 3 meter, som gør den til verdens største flyvende fugl.

Vi kører tilbag til Chivay, hvor der er tid til frokost, inden turen går mod Puno, der ligger ca. 6 timers kørsel væk inklusiv indlagte stop ved udsigtspunkter.

I Puno er der check-in på hotellet – næsten 4.000 m over havets overflade, tæt på Titicacasøen.

Inkluderet
Casa Andina Standard Puno 3
Morgenmad
Dag 6:

De flydende Urosøer og Taquileøen på Titicacasøen

Dagen bruges på at opleve Titicacasøen, der ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia, og er verdens højest beliggende sø. Vi bliver hentet om morgenen, og sejler fra Puno ud på søen mod de flydende øer, Uros, som er små øer skabt af siv og rødder. På hver ø, bor der flere Urosstammer, og de lever som de har gjort de sidste mange hundrede år, og det er fascinerende at få lov, til at få et indblik i deres hverdag. De viser stolt deres håndværk frem, som kvinderne bruger de fleste dage på at lave. 

Vi fortsætter turen mod den lange klippeø Taquile. Befolkningen på øen er kendt for deres håndværk, som anses for at være det ypperste, ikke bare i Sydamerika, men i hele verden, af UNESCO. På denne ø er det mændene der strikker, og kvinderne der karter uldet og væver. Vi får et detaljeret indblik i deres kultur, og bliver inviteret indenfor til frokost i de lokales private hjem. Efter frokosten er der mulighed for at udforske øen lidt mere, inden vi sejler tilbage til Puno.

Inkluderet
Casa Andina Standard Puno 3
Halvpension
Dag 7:

Rejse gennem Andesbjergene til Cusco

Dagen bruges på at rejse mod Cusco, der engang var hjertet i inkariget. Vi bliver hentet på hotellet og kørt til busterminalen, hvor guiden hjælper os med at finde vores bud. Den behagelige turistbus kører langs med ”Solruten”, hvor vi blandt andet skal besøge byen Pucara og stoppe ved ”La Raya” passet i 4300 meters højde.

Vi spiser en lækker, traditionel frokost i byen Sicuani og fortsætter mod inkaruinerne og Wiracocha-templet i Raqchi – et af de største arkæologiske områder relateret til inkariget.

Sidste stop inden ankomsten til Cusco er landsbyen Andahuaylillas, hvor vi skal besøge kirken, som på grund af sine imponerende malerier også er kendt som Perus sixtinske kapel.

Ved ankomst til Cusco bliver vi hentet på busstationen og kørt til vores hotel.

Der er nu tid til at gå en tur i Cusco by og opleve den gode stemning.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Halvpension
Dag 8:

Cusco – Inkaernes hovedstad

Den første del af dagen er til fri afbenyttelse og kan bruges til at udforske den spændende by, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

I det hele taget anses Cusco for at være en af Sydamerikas mest spændende byer. Oplev livet på Plaza de Armas, hvor også den store, smukke katedral ligger, samt restauranter og cafeer, hvor man kan sætte sig med en forfriskning og nyde omgivelserne.

De smalle, brolagte gader, hvor der dukker små markeder op, er en opdagelsestur værd, og byen har spændende museer, der fortæller levende om byens historie og inkariget.

Om eftermiddagen skal vi på en guidet tur til nogle af de vigtigste inkaruiner i Peru. Oplev blandt andet soltemplet Qoricancha, offerpladsen Qenqo, Puca Pucara-ruinerne, vandtemplet Tambomachay og fæstningen Sacsayhuaman med de karakteristiske vægge af store sten sat sammen helt tæt og uden brug af mørtel.

Derefter kører vi tilbage til hotellet.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 9:

Den Hellige Dal

Vi bliver hentet efter morgenmaden og kører mod Den Hellige Dal, der ligger mellem Cusco og Machu Picchu. Første stop er dog landsbyen Pisac, hvor man kan opleve det store, farverige indianermarked. Hvis man vil have en autentisk souvenir med hjem, er det her, man kan gøre en god handel med de lokale indianere, der forventer, at man prutter om prisen.

Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi rejser videre mod inkafæstningen Ollantaytambo, der under inkariget var den kongelige residens for Kejser Pachacuti. Selve byen er i den grad stadig levende og charmerende, og man kommer til ruinområdet fra byen via en trappe med 200 trin. Heldigvis er udsigten så betagende, at det godt kan undskylde, at man gør holdt flere gange undervejs.

Ved ankomst til Ollantaytambo bliver vi fulgt til stationen, hvorefter vi tager toget videre mod Aguas Calientes. Nyd den betagende udsigt fra toget med naturen og bjerge på hver side samt hyggelig servering undervejs. Fremme i Aguas Calientes bliver vi fulgt til hotellet og kan glæde os til at stå op til en helt ubeskrivelig oplevelse på Machu Picchu i morgen.

Inkluderet
Tierra Viva Cusco Machu Picchu 4
Halvpension
Dag 10:

Machu Picchu

Efter morgenmaden tager vi på heldagstur til ikoniske Machu Picchu. Her vil der være en guidet tur på ca. 2 timer, hvor vi oplever de vigtigste hovedområder inklusiv den magiske solsten Intihuatana og de tre vinduer.

Herefter er der rig mulighed for selv at udforske det fascinerende område med de imponerende vandingssystemer, bygninger og templer.

Fra Huayna Picchu, som ligger højere end ruinområdet, er der en helt fantastisk udsigt over det mytiske ruinområde og de smukke omgivelser. Der er dog kun adgang for et begrænset antal mennesker om dagen, hvorfor det er nødvendigt at forhåndsbooke hjemmefra. Desuden anbefaler vi, at man er i god form, da turen op er stejl og hård.

Om eftermiddagen tager vi tilbage til Aguas Calientes og tager toget tilbage til Ollantaytambo. I Ollantaytambo bliver vi hentet af en chauffør, der kører os tilbage til Cusco.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 11:

Cusco - Lima

Vi tager i dag afsted til lufthavnen, tidsnok til at nå vores fly til Lima.

Når vi har tjekket ind på hotellet, kan vi bruge resten af dagen på afslapning, eller shopping i Larcomar Mall. Her finder du både gode butikker til ham og hende, samt lækre restauranter og flot udsigt udover stranden og bjergene. 

Nyd dagen, så du er frisk til endnu en spændende og oplevelsesrig dag i morgen.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Helpension
Dag 12:

Lima - Amazonas

Vores guide henter os fra morgenen af og kører os til lufthavnen, hvor vi skal med flyet til Iquitos.

Ved ankomst til Iquitos bliver vi kørt til havnen, hvor vores båd er klar til at sejle os til vores lodge i Pacaya Samiriya National Reserve. På vejen kommer vi forbi Nauta SapiSapi, hvor vi kan opleve blandt andet skildpadder og verdens største ferskvandsfisk, arapaima, i lagunen.

Efter check-in på lodgen spiser vi frokost.

Om eftermiddagen tager vi på en gåtur i Restinga Forest, som omgiver lodgen. Her har vi mulighed for at opleve den unikke flora og fauna i området, og efter mørkets frembrud leder vi efter de karakteristiske og giftige, små frøer, som er kendt for at skifte farve om natten.

Tilbage på lodgen er der tid til aftensmad og afslapning.

Inkluderet
Pacaya Samiria Amazon Lodge
Helpension
Dag 13:

Amazonas

Efter morgenmaden skal vi ud og udforske Pacaya Samiriya National Reserve.

Vi kan være heldige at se lyserøde og grå delfiner, mens vi oplever den smukke natur, reservatet har at byde på. Den smukke, blanke sø fanger spejlbilledet af skyerne og vegetationen rundt om søen, så det er ikke for ingenting, at den bliver kaldt ”The forest of mirrors”.

Der findes mange primater og dovendyr i området samt mange forskellige fuglearter, som vi forsøger at få øje på. Vi vil også opleve nogle af de måder, man kan fiske på med de materialer, som blev brugt i gamle dage og stadigvæk bruges af de lokale.

Vi har frokost med i båden, som nydes i løbet af dagen.

Efter udflugten i naturreservatet kører vi tilbage og besøger et håndværkscenter for kvinder i samfundet San Jorge, der er kendt for sit arbejde med bl.a. naturlige fibre (Chambira) og græskarudskæringer.

Retur på lodgen er der tid til aftensmad, hvorefter guiden inviterer os til at høre myter og sagnhistorier fra Amazonas.

Efter utflykten i naturreservatet åker vi tillbaka och besöker ett hantverkscenter för kvinnor i samhället San Jorge, som är kända för sitt hantverk med bl.a. naturliga fibrer (Chambira) och utskurna pumpor.

Åter på lodgen är det dags för kvällsmat. Efter kvällsmaten bjuder guiden in oss till att lyssna på myter och sägner från Amazonas.

Inkluderet
Pacaya Samiria Amazon Lodge
Helpension
Dag 14:

Amazonas - Lima

Vi spiser morgenmad på lodgen, hvorefter vi tager ud til et lokalt samfund og oplever deres måde at leve på. Her er det også muligt at prøve at klatre efter aguajefrugt i aguajetræerne, sejle i kano samt prøve at fiske som de lokale.

Når vi kommer tilbage på lodgen, kan vi nyde vores frokost, hvorefter vi har lidt tid til at pakke, inden sejlturen tilbage til Iquitos.

Ved ankomst til Iquitos bliver vi kørt til lufthavnen og flyver tilbage til Lima, hvor vi bliver kørt til vores hotel.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Morgenmad
Dag 15:

Hjemrejse til Danmark

Vi bliver hentet af chaufføren i god tid inden vores fly tilbage til Danmark. 

Inkluderet
Morgenmad
Dag 16:

Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 10 nætter på rundrejsen
 • 2 nætter i Amazonas
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Busture nævnt i programmet
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal

Ikke inkluderet i rejsen

 • Enkeltværelsestillæg
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
M
T
O
T
F
L
S
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!