Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 15.495 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Sommerferie i Sri Lanka med børn

Drømmer I om en eksotisk, børnevenlig og oplevelsesrig sommerferie? Så er en familieferie i Sri Lanka det perfekte valg.

 

Her får I en skøn blanding af smuk natur og eksotiske dyr, fascinerende templer, vidunderlige sandstrande og familievenlige hoteller med familieværelser og swimmingpool.

 

På hele rundrejsen har I jeres egen, private chauffør / guide, så I selv kan bestemme tempoet og holde alle de pauser, I har brug for.

 

Vi har på forhånd inkluderet de skønneste og mest børnevenlige oplevelser, og så har I masser af tid på egen hånd, hvor I kan slappe af, bade eller tilkøbe netop de aktiviteter, I drømmer om.

 

Vil I gøre det ekstra nemt for jer selv, kan I tilkøbe halvpension på hele rejsen for kun 1.500 kr. per voksen og 750 kr. per barn. Vores erfaring er, at der sker så meget i løbet af dagen, at det er rart blot at kunne spise på hotellet om aftenen.

 

Højdepunkter:

 • 6 nætters rundrejse med privat chauffør/guide
 • 5 nætters badeferie
 • Børnevenlige hoteller med pool
 • Besøg på elefantbørnehjem
 • Safari i Udawalawe Nationalpark
 • Naturskøn togtur til Ella
 • Danseshow og templer i Kandy
 • Vidunderlige strande ved Pasikudah

 

Hvis I har andre ønsker til rejsen, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk.

Vi anbefaler ikke denne rejse i november, december, januar, februar og marts. Drømmer du om at rejse til Sri Lanka i perioden november til marts, anbefaler vi i stedet turen Sri Lanka med børn.

Sri Lanka

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Eventyret begynder

I dag rejser I fra Danmark mod Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

På turen har I god tid til at slappe af, spille et spil, se en film eller hvile øjnene, så I er friske og veludhvilede, når I lander i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Sri Lanka

Ved ankomst til Sri Lanka står jeres guide klar til at tage imod jer og køre jer sydpå til hotellet i Bentota, som er kendt for sine spektakulære solnedgange, gyldne sandstrande og luksuriøse hoteller.

Ved ankomst til hotellet har I resten af dagen eller aftenen på egen hånd med mulighed for at tage en dukkert i swimmingpoolen, gå en tur langs stranden eller slappe af på hotellet.

Inkluderet hotel
Centara Ceysands Resort & Spa 4
Dag 3:

Safari i Udawalawe Nationalpark

Efter en rolig morgen på hotellet bliver I hentet af chaufføren, som kører jer til et lille skildpadderugeri, hvor lokale og frivillige arbejder for at beskytte de lokale skildpadder.

Herefter kører I videre til Udawalawe, hvor I spiser frokost, inden I tager på en oplevelsesrig eftermiddagssafari i Udawalawe Nationalpark, som er kendt for sine store flokke af elefanter, sin smukke natur og sit rige dyreliv, der foruden elefanterne blandt andet tæller krokodiller, aber, bøfler, hjorte samt et rigt fugleliv.

Efter safarien kører I videre til hotellet, hvor I kan slappe af og nyde aftenen.

Inkluderet hotel
Centauria Wild 4
Morgenmad
Dag 4:

Besøg på elefantbørnehjem

I starter dagen med et besøg ved Elephant Transit Home – et meget anerkendt elefantbørnehjem, der hjælper forladte og tilskadekomne elefanter med at blive friske nok til at komme ud i naturen igen.

Elefanterne går frit rundt på elefantbørnehjemmets området, og det er ikke muligt at komme i direkte kontakt med dem, da de så vidt muligt holdes ”vilde” for at øge chancerne for overlevelse i naturen.

Derfor oplever I elefanterne fra en udsigtsplatform, hvor I kan nyde udsigten til elefanterne, der strejfer omkring og leger, samt de små, ivrige elefanter, som kommer løbende op til fodringsstedet, hvor de får deres mælk – en sjov oplevelse for hele familien.

Efter besøget ved Elephant Transit Home kører I videre mod nord til den hyggelige, lille bjergby Ella. På vejen oplever i smukke Ravana Falls, der er kendt som et af Sri Lankas bredeste vandfald.

Ved ankomst til Ella har I aftenen på egen hånd med mulighed for at slappe af på hotellet eller gå ud at spise på en af de mange hyggelige restauranter, som findes i byen.

Inkluderet hotel
Heavens Edge Hotel Ella 3
Morgenmad
Dag 5:

Fridag i Ella

Dagen i dag har I til fri afbenyttelse i den charmerende bjergby Ella, som ligger i vidunderlige omgivelser med smukke teplantager, krystalklare vandfald og frodig natur.

Trænger I til at slappe af, kan I bruge dagen ved poolen på hotellet. Hvis I gerne opleve endnu mere kan I prøve kræfter med ziplining hos Flying Ravana, leje mountainbikes for at udforske det betagende hill country i Sri Lanka på egen hånd, eller begive jer ud på en vandretur til Little Adam’s Peak. Vandreruten er relativt let og går gennem frodige teplantager og smuk natur, hvilket gør den tilgængelig for både børn og voksne.

Om aftenen kan I enten spise på hotellet eller slentre en tur langs Ellas hyggelige hovedgade, hvor der findes et mindre udvalg af restauranter, barer og små butikker.

Inkluderet hotel
Heavens Edge Hotel Ella 3
Morgenmad
Tilkøbsture
Flying Ravana mega zip line
Vandretur til toppen af Little Adam's Peak
Dag 6:

Togtur og sightseeing

Chaufføren henter jer på hotellet efter morgenmaden og kører jer til stationen i Ella, hvor I skal med toget til Nanu Oya, mens chaufføren kører videre med jeres bagage i bilen. Togturen mellem Nanu Oya og Ella er en af verdens smukkeste og tager jer helt derud, hvor biler ikke kan komme.

Afstanden mellem de to byer er ikke mere end 60 km, men togturen tager alligevel ca. 3 timer og giver jer god tid til at opleve det fascinerende landskab. Læn jer tilbage og nyd synet, mens I kører forbi grønne temarker, smukke vandfald og imponerende bjerglandskaber, gennem tunneller og ind i skyerne.

Ved ankomst til Nanu Oya står jeres chauffør klar til at køre jer videre til Kandy. På vejen besøger i Ramboda Falls – et af Sri Lankas smukkeste vandfald, som ligger omgivet af tæt, frodig skov – samt en tefabrik, hvor I får lov at komme med bag kulissen. Teproduktion er en både imponerende og overraskende proces, som kan virke meget ”gammeldags” – særligt når man tænker på, at det faktisk er te, som bliver solgt til store mærker som f.eks. Lipton.

Herefter fortsætter I til Kandy, hvor I om aftenen kan glæde jer til at opleve et kulturelt indslag med musik og dans. Til slut besøger I Temple of the Tooth, som rummer en af buddhismens vigtigste relikvier – Buddhas hjørnetand – og som er grunden til, at Kandy er kendt som Sri Lankas spirituelle centrum. Templet er udsmykket efter alle kunstens regler og er et absolut must på en rejse til Sri Lanka.

Inkluderet hotel
Thilanka Hotel 4
Morgenmad
Dag 7:

Fridag i Kandy

I dag kan I glæde jer til en dag på egen hånd i Sri Lankas kulturelle hovedstad med rig mulighed for at udforske byen, tage på spændende udflugter eller blot slappe af på hotellet, tage en dukkert i den dejlige swimmingpool og nyde de smukke omgivelser.

Kandy ligger i en dal, smukt omgivet af frodige bakkeskråninger og temarker og var den sidste kongelige hovedstad, inden Sri Lanka kom under britisk kontrol i 1815. Med sin indflydelse fra både hinduismen, den britiske kolonitid og borgerkrigen, som sluttede i 2009, byder området på masser af spændende kulturarv og historie.

Har I lyst til at udforske området på egen hånd, kan vi varmt anbefale en tur op til Bahirawakanda-templet, som ligger cirka en kilometer fra byens centrum. Det er nemt at komme dertil med tuk-tuk, og fra templet er der en spektakulær udsigt over Kandy, den store sø i hjertet af byen og Temple of the Tooth. Her finder I også den imponerende, 25 meter høje Big Buddha, som kan ses fra hele byen.

Foretrækker I arrangerede udflugter, er der masser af muligheder i Kandy for både børn og voksne. I kan for eksempel prøve kræfter med white water rafting, tage på vandretur i naturskønne Udawattakele Forest Reservation eller besøge Millenium Elephant Foundation, hvor I kan opleve elefanter på helt tæt hold og få mulighed for at fodre dem og bade dem i floden.

Inkluderet hotel
Thilanka Hotel 4
Morgenmad
Tilkøbsture
White water rafting og adventure
Vandretur i Udawattakele Forrest Reservation
Millennium Elephant Foundation
Dag 8:

Dambulla Cave Temple

Chaufføren henter jer efter morgenmaden, og I kører nordpå mod Dambulla Cave Temple, som er det største og bedst bevarede huletempel i Sri Lanka. Huletemplet, som er på UNESCOs verdensarvsliste, består af fem naturlige klippehuler, der indeholder et væld af fascinerende statuer og vægmalerier. På tempelområdet findes også en del nysgerrige aber, så vi anbefaler at efterlade eventuelle snacks i bilen.

Herefter kører I videre til Pasikudah på Sri Lankas østkyst, hvor I skal tilbringe de næste dage.

Inkluderet hotel
Amaya Beach Pasikudah 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Løveklippen i Sigiriya (Sigiriya Rock)
Dag 9-11:

Badeferie i Pasikudah

Glæd jer til en skøn og afslappende badeferie ved Pasikudahs vidunderlige sandstrand.

Pasikudah er en idyllisk fiskerlandsby på Sri Lankas østkyst med en lang, badevenlig og lavvandet sandstrand med klart, azurblåt vand – ideelt for vandhunde i alle aldre. Stranden er kendt som en af landets smukkeste og indbyder med sine svajende palmer, gyldne sand og fine hoteller med dejlige swimmingpools til afslapning.

Ud for kysten ved Pasikudah findes også et langt koralrev, hvor I kan snorkle og opleve det fascinerende liv under havoverfladen, samt et skibsvrag fra 2. verdenskrig, som er meget populært blandt dykkere. Skal der ske endnu mere, er der i højsæsonen mulighed for vandsportsaktiviteter ved stranden.

I kan også tage på udflugter i området og opleve Batticaloa Fort, små markeder og lokale templer eller tage på hvalsafari ved Trincomalee, hvor I fra marts til august kan være heldig at opleve blåhvaler, kaskelothvaler og delfiner.

Inkluderet hotel
Amaya Beach Pasikudah 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Hval- og delfinsafari i Trincomalee
Dag 12:

Turen går til Negombo

I har første del af dagen i skønne Pasikudah med mulighed for at nyde stranden, hotellets swimmingpool og den hyggelige by, inden I bliver hentet af chaufføren, som kører jer mod vest til Negombo – en hyggelige badeby, som ligger nord for Colombo på Sri Lankas vestkyst og mindre end en times kørsel fra lufthavnen.

Her kan I nyde den sidste aften på den dråbeformede paradisø, inden turen i morgen går tilbage til Danmark.

Inkluderet hotel
Club Hotel Dolphin 4
Morgenmad
Dag 13:

Hjemrejsen begynder

I dag er det tid til at tage afsked med vidunderlige Sri Lanka og begynde hjemrejsen. Jeres private chauffør henter jer og kører jer til lufthavnen, så I er der i god tid inden hjemrejse.

Afhængig af flyrejseplanen kan I på grund af tidsforskellen ankomme til Danmark allerede samme aften.

Dag 14:

Velkommen hjem

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse lander I igen på dansk jord, og med jer har I en masse dejlige minder fra en oplevelsesrig familieferie i Sri Lanka.

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætter på Sri Lanka
 • Privat engelsktalende chauffør/guide på rundrejsen
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen, som beskrevet i programmet
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 personer
 • Trippelværelse ved 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år
 • Familieværelse eller connecting rooms ved 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne og 1 barn under 12 år
 • To dobbeltværelser ved 4 voksne
 • Børnerabatten er kun gældende ved minimum to fuldt betalende voksne på værelset
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!