Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Stranden ved Varadero
Fra 0 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Det bedste af Cuba

Rundrejsen “Det bedste af Cuba” er ideel for dig, som drømmer om at opleve Cubas absolutte højdepunkter.

 

Turen starter i hovedstaden Havana, hvor du kan glæde dig til at opleve Cubas fascinerende kultur og historie. En spændende byrundtur i klassisk amerikanerbil er inkluderet.

 

Næste stop er naturskønne Viñales, som er kendt for sin smukke natur og frodige tobaksplantager, og derefter går turen videre til den autentiske kystby Cienfuegos, som med sin franske arkitektur er helt anderledes end resten af Cuba.

 

Sidste stop på rundrejsen er farverige Trinidad, som byder på hyggelige, brostensbelagte gader, et væld af shoppingmuligheder, forførende salsarytmer og meget mere. En hyggelig byrundtur til fods med guide er inkluderet, så du er sikker på at få alle de største højdepunkter med.

 

Efter en oplevelsesrig rundrejse kan du glæde dig til en afslappende badeferie på paradisøen Cayo Santa María. Her får du caribisk idyl og skønhed så langt øjet rækker med kridhvide sandstrande og krystalklart vand. 

 

Ønsker du flere eller færre nætter på hver destination, er det naturligvis muligt at skræddersy rejsen, så den passer præcis til dine ønsker. Kontakt os på info@flamingotours.dk eller tlf. 70 90 91 00 for en snak om din næste drømmerejse.

 

Højdepunkter

 • 10 nætters oplevelsesrig rundrejse
 • 4 nætters badeferie med all inclusive på Cayo Santa María
 • Havana, Viñales, Cienfuegos og Trinidad
 • Byrundtur med guide i Havana og Trinidad inkluderet
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter
 • Alle transfers inkluderet
Cuba

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Velkommen til Cuba

I dag stiger du ombord på flyet og sætter kursen mod fantastiske Cuba. Eventyret er begyndt!

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til José Martí International Airport, hvor vores lokale samarbejdspartner står klar til at tage imod dig og sørge for, at du kommer godt videre til Havana.

Inden du stiger ind i taxaen, som kører dig direkte til dit casa/hotel, vil der være mulighed for at komme på toilettet og veksle eller hæve penge i lufthavnen.

Inkluderet
Casa particular i Havana 3
Tilkøb/opgradering
Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal 5
Iberostar Parque Central 5
Dag 2:

Byrundtur i Havana

Glæd dig til den første dag i vidunderlige Havana - Cubas pulserende og charmerende hovedstad.

Du starter dagen med at spise morgenmad på dit casa/hotel i ro og mag. I løbet af formiddagen bliver du hentet af din guide, hvorefter du kan se frem til to timers byrundtur i klassisk amerikanerbil efterfulgt af en times guidet rundtur til fods i charmerende Havana Vieja.

Fra den charmerende amerikanerbil kan du nyde udsigten til blandt andet El Malecon (den 8 km lange promenade langs kysten), Revolutionsmuseet, Parque Central og Gran Teatro de la Habana. Undervejs er der mulighed for at holde små pauser, og du vil få rig mulighed for at opleve Havanas byliv med klassiske biler, små butikker og charmerende huse.

Ved Plaza de la Revolución holder du en længere pause med tid til at opleve og tage billeder af de spændende omgivelser, som inkluderer Jose Marti Memorial, Nationalbiblioteket og Palacio de la Revolución. Du får også mulighed for at opleve blandt andet 5ta Avenida, Parque Almendares, Cementerio Colon, Universidad de la Habana, La Rampa og den berømte isbutik Coppelia.

Efter den to timer lange køretur fortsætter turen til fods i den charmerende gamle bydel Havana Vieja, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Her kommer du blandt andet til at opleve Plaza de Armas, fortet Castillo de la Real Fuerza, Palacio del Segundo Cabo og Palacio de los Capitanes Generales, hovedgaden Calle Obispo, Havanas første universitet San Geronimo de la Habana, Plaza de la Catedral og stemningsfulde Bodeguita del Medio.

Der vil også være tid til at besøge hyggelige og charmerende Palacio de la Artesania for at købe souvenirs eller bare nyde stemningen.

Når byrundturen er slut, siger du farvel til guiden og har resten af dagen på egen hånd.

Inkluderet
Casa particular i Havana 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal 5
Iberostar Parque Central 5
Dag 3:

Havana på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i skønne Havana. Her er rig mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd og opleve Cubas fascinerende historie og kultur.

Tag en slentretur ad Havanas ikoniske strandpromenade El Malecón, nyd synet af de mange amerikanerbiler i bybilledet, gå på opdagelse i de smalle gader i den gamle bydel Havana Vieja, oplev spændende museer, kirker og historiske bygninger eller lad dig inspirere i små kunststudier og gallerier. Du kan også nyde en mojito på en lokal café, mens gademusikanter sørger for livemusik.

Vil du opleve endnu mere, er der mulighed for at tilkøbe spændende udflugter. Bliv for eksempel klogere på cubansk kogekunst med en lærerig cooking class, eller tag på en hyggelig cykeltur gennem charmerende Havana.

Læs mere om mulige udflugter og aktiviteter i Havana under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Casa particular i Havana 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal 5
Iberostar Parque Central 5
Cykeltur i Havana
Tropicana Show
Cooking class i Havana
Dag 4:

Turen går til Viñales

Du spiser morgenmad på dit casa/hotel, hvorefter du køres i privat bil til Viazul-busstationen i Havana. Her hjælper chaufføren dig med at finde din bus til Viñales.

Køreturen fra Havana til Viñales foregår med en behagelig Viazul-bus med aircondition og tager cirka fire timer.

Ved ankomst til Viñales står en chauffør klar til at tage imod dig og køre dig videre til dit casa/hotel i Viñales. Her har du har resten af dagen til fri afbenyttelse med mulighed for at gå på opdagelse i de naturskønne omgivelser.

Inkluderet
Casa particular i Viñales 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E Central Viñales 4
Dag 5:

Viñales på egen hånd

I dag har du mulighed for at udforske naturskønne Viñales på egen hånd.

Selve byen Viñales er en charmerende by med masser af cubansk stemning. Her kan du slappe af på byens plaza, betragte den smukke kirke, nyde et måltid eller en forfriskende mojito på en af byens restauranter eller barer og suge stemningen til dig, når de lokale danser salsa i det fri og spiller musik til langt ud på aftenen.

Viñales-dalen, som ligger lige uden for byen, er med sine frodige tobaksplantager, indianske drypstenshuler og karakteristiske “mogotes” (kalkstensbjerge) kendt som et af de smukkeste naturområder på Cuba og er et sandt paradis for naturelskere.

Den smukke natur i området omfatter blandt andet frodige tobaks-, kaffe- og bananplantager, kølige vandfald, søer og floder samt grønne bjergsider og dramatiske kalkstensklipper - nogle med farverige vægmalerier på.

Det er oplagt at udforske den frodige Viñales-dal til fods, men det er også muligt at tage på opdagelse i området på cykel eller hesteryg. Du kan sagtens udforske området på egen hånd, men vil du have den fulde oplevelse, anbefaler vi at tilkøbe en guidet cykel-, ride- eller vandretur. Se udvalget af ture under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Casa particular i Viñales 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E Central Viñales 4
Cykeltur i Viñales-dalen
Ridetur i Viñales
Solopgang i Vinales
Vandretur i Vinales-dalen
Dag 6:

Turen går til Cienfuegos

Efter en meget tidlig morgenmad bliver du hentet af din chauffør, som kører dig til busstationen og hjælper dig med at finde din bus videre til Cienfuegos.

Køreturen fra Viñales til Cienfuegos tager cirka otte timer med den behagelige, airconditionerede Viazul-bus, så sæt dig godt til rette og tag en lur, eller nyd udsigten til de smukke landskaber, du passerer undervejs.

Ved ankomst til Cienfuegos bliver du hentet på busstationen og kørt i privat bil til dit casa/hotel, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Casa particular i Cienfuegos 3
Morgenmad
Dag 7:

Cienfuegos på egen hånd

Cienfuegos er kendt som “La Perla del Sur” - Sydens Perle - og byen, som er på UNESCOs verdensarvsliste, er da også noget ganske særligt.

Byen blev grundlagt af franske immigranter i starten af 1800-tallet, og den franske tilstedeværelse skinner tydeligt igennem i de charmerende, gamle bygninger med skyggefulde søjlegange, brede boulevarder og grønne parker.

Det er nemt at forestille sig, hvor smuk og majestætisk Cienfuegos har været i sin storhedstid, hvor tobak- og sukkerproduktion bragte stor rigdom til byen.

Bevæger du dig rundt i Cienfuegos i dag, vil du opleve en autentisk by, hvor hestevogne stadig kører rundt i gaderne, og hvor de hyggelige kvarterer summer af liv - og byen er heldigvis dejligt nem at udforske på egen hånd.

Et besøg i Parque José Martí, som ligger centralt i den gamle bydel, omgivet af smukke, gamle bygninger, gallerier og caféer, er et must. Parken er et skønt sted at suge stemningen til sig og iagttage livet, som går sin gang.

Du kan også besøge smukke Palacio Ferrer, hvor du kan fornemme tidligere tiders storhed og nyde den fantastiske udsigt over Cienfuegos, eller lægge vejen forbi Cubas eneste triumfbue, som blev opført som et symbol på Cubas uafhængighed fra Spanien i 1902.

Foretrækker du naturoplevelser, er det muligt at tage på udflugt til El Nicho-vandfaldet, som ligger i et fantastisk smukt naturområde cirka en times kørsel fra Cienfuegos. Her kan du vandre i området, og trænger du til at blive kølet ned, findes der ved vandfaldet flere naturlige pools, hvor du kan bade i det krystalklare, iskolde vand.

Er du interesseret i vandreture og fugleliv, kan vi desuden varmt anbefale en udflugt til Laguna de Guanaroca, hvor du kan vandre og sejle rundt blandt flamingoer, pelikaner, cubafinker og mange andre fuglearter. Læs mere om udflugten under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Casa particular i Cienfuegos 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Udflugt til Laguna Guanaroca
Dag 8:

Turen går til Trinidad

Du spiser morgenmad på dit casa/hotel og har god tid til at pakke sammen og nyde omgivelserne, inden du bliver hentet af chaufføren, som kører dig til busstationen. Her hjælper han dig med at finde din bus til Trinidad og sikre sig, at du kommer godt af sted.

Den relativt korte køretur fra Cienfuegos til Trinidad foregår med en behagelig Viazul-bus med aircondition og tager cirka én time og 45 minutter.

Ved ankomst til Trinidad bliver du taget imod af en chauffør, som kører dig til dit casa/hotel. Her har du resten af dagen til fri afbenyttelse med mulighed for at gå på opdagelse i området.

Inkluderet
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E La Calesa 4
Hotel E La Ronda 4
Dag 9:

Byrundtur i Trinidad

I dag kan du glæde dig til en skøn guidet byrundtur til fods i farverige Trinidad med mulighed for at opleve byens største attraktioner og lære meget mere om Trinidads kunst, kultur og historie.

Efter morgenmaden bliver du hentet på dit casa/hotel af den engelsktalende guide. Herfra bevæger I jer til fods rundt til Trinidads fem mest berømte plazaer - Plaza de Las Tres Cruces, Plaza del Jigue, Plaza del Convento, Plaza Mayor og Plaza Cespedes.

Undervejs vil guiden fortælle dig en masse om Taino-indianerne, Trinidads spanske kulturarv, cubansk kunst, øens sukkerplantager, slaveriet på Cuba, uafhængighedskampene, den sociale revolution og meget mere.

Du får også mulighed for at besøge Lázaro Nieblas kunstgalleri og opleve nogle af hans berømte træportrætter.

Den spændende byrundtur varer cirka fire timer, hvor du får rig mulighed for at blive klogere på Cubas fascinerende kultur og historie, og bagefter har du resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E La Calesa 4
Hotel E La Ronda 4
Dag 10:

Trinidad på egen hånd

I dag får du mulighed for at udforske charmerende og farverige Trinidad på egen hånd.

Den gamle kolonitidsby er med god grund på UNESCOs verdensarvsliste, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse både i og uden for byen.

Nyd en slentretur i de brostensbelagte gader i det historiske centrum, og sug stemningen til dig, mens du nyder en mojito eller et lækkert måltid mad. Betragt de lokale, som spiller domino i skyggen eller danser salsa til forførende salsarytmer. Stemningen i Trinidad er helt unik!

Byen byder også på et væld af shoppingmuligheder og masser af spændende museer, herunder det tidligere San Fransisco de Asis-kloster med sit berømte, gule klokketårn.

I området omkring Trinidad finder du desuden lækre badestrande, frodige sukkerrørsplantager og ikke mindst skønne Topes de Collantes National Park - et smukt naturreservat med spændende vandreruter, smuk natur og betagende vandfald.

Vi tilbyder også flere udflugter og aktiviteter, som kan være med til at gøre dit ophold i Trinidad endnu mere oplevelsesrigt. Læs mere om disse under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E La Calesa 4
Hotel E La Ronda 4
Cykeltur i Trinidad
Lær salsa i Trinidad
Seafari til Cayo Iguana
Hacienda Guachinango
Tur til sukkerrørsplantage
Dag 11:

Velkommen til paradis

Efter en tidlig morgenmad på dit casa/hotel bliver du hentet af din chauffør, som kører dig til busstationen og hjælper dig med at finde din bus til Cayo Santa Maria.

Køreturen tager cirka 5½ timer og foregår med en behagelig Viazul-bus med aircondition.

Ved ankomst til Cayo Santa Maria bliver du sat af ved dit hotel, hvor du kan tjekke ind og nyde resten af dagen på egen hånd.

All inclusive er inkluderet fra ankomst til hotellet på Cayo Santa Maria.

Inkluderet
Hotel Meliá Las Dunas 5
All inclusive
Tilkøb/opgradering
Hotel Sol Palmeras 4
Royalton Cayo Santa Maria 5
Melia Buenavista 5
Dag 12-14:

Badeferie i Cayo Santa María

Cayo Santa Maria er indbegrebet af paradis med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og gode snorklemuligheder, så du kan godt glæde dig til en skøn og afslappende badeferie på denne smukke ø.

Her er der rig mulighed for at nyde den cubanske sol, slappe af på en af Cubas smukkeste strande, tage en dukkert i hotellets indbydende swimmingpool eller udforske det fascinerende liv under havets overflade med snorkel og dykkermaske.

Cayo Santa Maria er helt perfekt for dig, som foretrækker fred og idyl. Her er nemlig ikke meget andet end smukke strande og lækre hoteller. Foretrækker du mere liv og et bredt udvalg af restauranter, butikker og barer, anbefaler vi at flytte badeferien til populære Varadero.

Inkluderet
Hotel Meliá Las Dunas 5
All inclusive
Tilkøb/opgradering
Royalton Cayo Santa Maria 5
Melia Buenavista 5
Hotel Sol Palmeras 4
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

I dag er det tid til at tage afsked med Cuba efter en forhåbentlig fantastisk ferie.

Din chauffør kører dig direkte fra hotellet på Cayo Santa Maria til José Martí International Airport. Køreturen tager cirka 5-5½ timer, så du skal afsted i god tid før dit fly afgår.

Foran dig venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange mindeværdige oplevelser, du har fået på din rundrejse på Cuba.

Dag 16:

Velkommen hjem

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Danmark med en masse fantastiske minder i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 14 nætter på Cuba
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Udflugter som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset deltagerantal
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
Gratis, uforpligtende og hurtigt!