Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 15.495 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Sommer i Sri Lanka med badeferie

Drømmer du om at rejse til Sri Lanka i sommerhalvåret, så er ”Sommer i Sri Lanka” den helt rigtige tur for dig.

 

Glæd dig til en spændende rundrejse, hvor du oplever nogle af Sri Lankas absolutte højdepunkter. Oplev for eksempel charmerende Galle og det hollandske fort, det rige dyreliv i Yala Nationalpark, en af verdens smukkeste togture, Sigiriya og den imponerende løveklippe, fascinerende Dambulla Cave Temple og byen Kandy med det hellige ”Temple of the Tooth”.

 

De sidste dage tilbringer du i Pasikudah på Sri Lankas østkyst, hvor vejret normalt er tørt og solrigt i sommerhalvåret fra april til midt i oktober. Her kan du komme helt ned i gear efter en oplevelsesrig rundrejse og nyde den vidunderlige, børnevenlige sandstrand, bade i det smukke hav eller snorkle ud for kysten.

 

Vi anbefaler at tilkøbe halvpension på rundrejsen for kun 1.100 kr. per person (ekskl. badeferien). Vores erfaring er, at der sker så meget i løbet af dagen, at det er rart blot at kunne spise på hotellet om aftenen.

 

Højdepunkter:

 • 7 nætters rundrejse med privat chauffør/guide
 • 4 nætters afslappende badeferie
 • Safari i Yala Nationalpark
 • Togtur til Ella – en af verdens smukkeste togrejser
 • Kandy og Temple of the Tooth
 • Dambulla Cave Temple
 • Løveklippen i Sigiriya
 • Vidunderlige strande i Pasikudah
 • Hos os er alle ture, safarier og entrebilletter inkluderet

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Vi anbefaler ikke denne rejse i november, december, januar, februar og marts. Drømmer du om at rejse til Sri Lanka i perioden november til marts, anbefaler vi i stedet Magiske Sri Lanka med badeferie.

Sri Lanka

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse – lad eventyret begynde!

Du flyver fra Danmark til Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er klar til de mange spændende oplevelser, som venter, når du kommer frem.

Dag 2:

Velkommen til Sri Lanka

Du ankommer til Bandaranaike Internationale Lufthavn, hvor din chauffør står klar til at tage imod dig og køre dig til Negombo, som ligger ud til det smukke Indiske Ocean.

Inkluderet hotel
Goldi Sands Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Pledge Scape Negombo 4
Suriya Resort Kammala 4
Dag 3:

Byrundtur i Galle

Efter morgenmaden kører chaufføren dig sydpå mod Galle – en eksotisk, gammel handelsby med smukke, hollandske kolonitidsbygninger, gamle moskéer og kirker, store palæer, museer og hyggelige, små butikker.

Her kan du glæde dig til en spændende byrundtur, hvor du oplever byens højdepunkter, herunder Galle Fort, som uden tvivl er byens største vartegn. Det hollandske fort er med sine hyggelige små gader, huse, butikker, restauranter og hoteller en lille by i byen. Fortet er på UNESCOs verdensarvsliste og et absolut must, når du besøger Galle.

Du oplever også det ikoniske Galle Lighthouse, som er Sri Lankas ældste fyrtårn og en af de mest populære seværdigheder i området. Fyrtårnet er som taget ud af et postkort med grønne palmer, gyldent sand og det azurblå hav i baggrunden.

Efter byrundturen kører du videre til Yala, hvor du tilbringer natten, så du er klar til at tage på safari næste morgen.

Inkluderet hotel
Oak Ray Wild Yala 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Elephant Reach Yala 4
Dag 4:

Safari i Yala Nationalpark

Glæd dig til en skøn morgensafari i Yala Nationalpark – Sri Lankas ældste og mest populære nationalpark.

Yala er verdenskendt for sin store koncentration af leoparder og er et af de steder i verden, hvor du har størst chance for at opleve de elegante og sky dyr i deres naturlige omgivelser. I parken findes også et væld af hjorte, aber, påfugle, majestætiske elefanter, krokodiller, bjørne, vortesvin, vandbøfler, guldsjakaler og varaner. Der er også et imponerende rigt fugleliv med mere end 200 forskellige fuglearter, herunder pelikaner, storke og flamingoer.

Efter en forhåbentlig oplevelsesrig safari i Yala går turen videre mod nord til byen Ella. På vejen besøger du Ravana Ella Falls, som er et af Sri Lankas smukkeste og mest kendte vandfald. Der er naturligt mest vand i vandfaldet i regnsæsonen, mens vandfaldet næsten kan tørre helt ud i tørre perioder.

Ved ankomst til Ella tjekker du ind på hoteller og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Serenite Ella 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Ella Heritage 3
Morning Dew Hotel 4
Tilkøbsture
Besøg ved elefantbørnehjem
Dag 5:

Ella på egen hånd

Dagen er til fri afbenyttelse i charmerende Ella, som ligger i vidunderlige omgivelser med smukke teplantager, krystalklare vandfald og frodig natur.

Her kan du for eksempel tage på vandretur, bestige Little Adam’s Peak eller leje en mountainbike og udforske Sri Lankas maleriske Hill Country på egen hånd.

Du har også mulighed for at besøge Ella Spice Garden eller gå en tur langs Ellas hyggelige hovedgade, hvor du finder et udvalg af restauranter og barer.

Inkluderet hotel
Serenite Ella 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Ella Heritage 3
Morning Dew Hotel 4
Tilkøbsture
Vandretur til toppen af Little Adam's Peak
Dag 6:

Naturskøn togtur og Temple of the Tooth

Efter morgenmaden kører chaufføren dig til togstationen, hvor du stiger ombord på toget fra Ella til Nanu Oya station, som ligger uden for Nuwara Eliya. Togturen er en af verdens smukkeste og tager dig helt derud, hvor biler ikke kan komme.

Afstanden mellem Nanu Oya og Ella er ikke mere end 60 km, men togturen tager alligevel ca. 3 timer og giver dig god tid til at opleve det fascinerende landskab. Læn dig tilbage og nyd synet, mens du kører forbi grønne temarker, smukke vandfald og imponerende bjerglandskaber, gennem tunneller og ind i skyerne.

Ved ankomst til Nanu Oya står chaufføren klar til at hente dig og køre dig videre mod Kandy. På vejen besøger du en tefabrik, hvor du får en guidet rundvisning og bliver klogere på processen bag Sri Lankas berømte teproduktion.

Sri Lanka er verdens fjerdestørste producent af te, og med en årlig produktion på mere end 300.000 tons er te landets vigtigst eksportvare. Tefabrikken, som du besøger, producerer noget af Sri Lankas fineste te, som du både får mulighed for at smage og købe med hjem.

Efter besøget på tefabrikken går turen videre til Kandy, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Her oplever du om aftenen et kulturelt indslag med musik og dans, hvorefter du besøger Temple of the Tooth, som er grunden til, at Kandy er kendt som Sri Lankas spirituelle centrum. Temple of the Tooth rummer nemlig en af buddhismens vigtigste relikvier – Buddhas hjørnetand.

Templet er udsmykket efter alle kunstens regler og er et absolut must, når du rejser til Sri Lanka.

Inkluderet hotel
Thilanka Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Earl's Regency 5
Dag 7:

Spice garden og Dambulla Cave Temple

Efter morgenmaden kører chaufføren dig mod Sigiriya, som ligger i Matale-provinsen i det centrale Sri Lanka. Turen tager ca. 3-4 timer, så der er god tid til at slappe af og nyde udsigten til de smukke landskaber.

Undervejs stopper du ved en lokal ”spice garden”, hvor du kan opleve, hvordan de verdenskendte srilankanske krydderier bliver dyrket og brugt. Foruden krydderier til brug i madlavning, er der i Sri Lanka tradition for at bruge krydderier til smertelindring og hudpleje som en del af ayurvediske behandlinger. I krydderihaven får du en rundvisning og får fortalt, hvilke krydderier du kan bruge i forskellige situationer.

Du besøger også Dambulla Cave Temple, som er det største og bedst bevarede huletempel i Sri Lanka. Huletemplet, som er på UNESCOs verdensarvsliste, består af fem naturlige klippehuler, som indeholder et væld af fascinerende statuer og vægmalerier.

Herefter kører du videre til Sigiriya, hvor du tjekker ind på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Fresco Water Villa 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Habarana Village by Cinnamon 4
Dag 8:

Løveklippen ved Sigiriya

Efter morgenmaden besøger du, hvad der anses som et af de fineste monumenter inden for srilankansk kultur og historie, Sigiriya Rock. Den betagende klippe rejser sig stejlt næsten 200 meter over landskabet.

På toppen ligger ruinerne af Kong Kasyapas imponerende fæstning, bygget i det femte århundrede. Sigiriya-klippen med sin fæstning på toppen er på UNESCOs verdensarvsliste og er et af de bedst bevarede eksempler på byplanlægning fra den tid. Der er 1.202 trin op til toppen af klippen, og det er en tur, der er værd at tage, for udsigten fra toppen er helt spektakulær.

Du starter opstigningen til klippen ved at gå gennem de symmetriske, royale haver, som ligger for foden af klippen og er blandt de ældste anlagte haver i verden. Der er flere muligheder for at tage et lille hvil undervejs, og jo højere op du kommer, desto mere åbenbares det frodige landskab.

Cirka halvvejs oppe er der et lille plateau, hvor kongen lod bygge en port i form af en kæmpe løve, hvorfor klippen også kaldes ”Lion Rock”. I dag står kun poterne tilbage, men det er et nationalmonument for Sri Lankas befolkning og årsagen til, at der er en løve på Sri Lankas flag.

Når du kommer op til toppen af klippen, kan du gå på opdagelse i slotsruinerne. Når man tænker på udfordringerne ved at fragte byggematerialer op på en 200 meter høj klippe i det femte århundrede, er det imponerende at tænke på omfanget af kongens fæstning med palads, damme og vandingssystemer, som pumpede vand helt op til toppen ved hjælp af et imponerende hydraulisk system.

Efter besøget ved løveklippen er det muligt at tilkøbe en safaritur i Minneriya Nationalpark om eftermiddagen. Her kan du især i perioden juli til oktober være heldig at opleve ”The Gathering”, hvor hundredvis af elefanter samles ved Minneriya-søen. Læs mere under ’Tilkøb/opgradering’.

Herefter går turen videre til badebyen Pasikudah på østkysten, hvor du skal tilbringe de næste dage.

Inkluderet hotel
Amethyst Resort Pasikudah 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Amaya Beach Pasikudah 4
Tilkøbsture
Safari i Minneriya National Park
Dag 9-11:

Badeferie i Pasikudah

Glæd dig til en skøn og afslappende badeferie ved Pasikudahs vidunderlige sandstrand.

Pasikudah er en idyllisk fiskerlandsby på Sri Lankas østkyst med en lang, badevenlig og lavvandet sandstrand med klart, azurblåt vand – ideelt for vandhunde i alle aldre. Stranden er kendt som en af landets smukkeste og indbyder med sine svajende palmer, gyldne sand og fine hoteller med dejlige swimmingpools til afslapning.

Ud for kysten ved Pasikudah findes også et langt koralrev, hvor du kan snorkle og opleve det fascinerende liv under havoverfladen, samt et skibsvrag fra 2. verdenskrig, som er meget populært blandt dykkere. Skal der ske endnu mere, er der i højsæsonen mulighed for vandsportsaktiviteter ved stranden.

Du kan også tage på udflugter i området og opleve Batticaloa Fort, små markeder og lokale templer eller tage på hvalsafari ved Trincomalee, hvor du fra marts til august kan være heldig at opleve blåhvaler, kaskelothvaler og delfiner.

Inkluderet hotel
Amethyst Resort Pasikudah 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Amaya Beach Pasikudah 4
Tilkøbsture
Hval- og delfinsafari i Trincomalee
Dag 12:

Turen går til Negombo

Nyd den sidste del af badeferien i Pasikudah, inden chaufføren henter dig og kører dig videre til kystbyen Negombo, som ligger nord for Colombo nær lufthavnen.

Køreturen tager ca. 5-6 timer, før du når frem til hotellet, hvor du tilbringer du den sidste nat, inden turen i morgen går hjem til Danmark.

Inkluderet hotel
Goldi Sands Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Pledge Scape Negombo 4
Suriya Resort Kammala 4
Dag 13:

Farvel Sri Lanka

I dag er det tid til at sige farvel til magiske Sri Lanka.

Chaufføren henter dig på hotellet og kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Dag 14:

Velkommen hjem

I dag lander du i Danmark med en masse fantastiske minder i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætters rundrejse med morgenmad
 • 4 nætters badeferie med morgenmad
 • Privat engelsktalende chauffør/guide på rundrejsen
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen, som beskrevet i programmet
 • Alle ture, safarier og entrebilletter
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset deltagerantal
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!