Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
løve holder udkig fra klippe
Fra: 18.995 kr.
12 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Kort og godt: Tanzania og Zanzibar

På denne safarirejse får du det bedste af Tanzania på rekordtid.

 

Oplev det frodige, vulkanske paradis i Ngorongoro, som er den nationalpark i Tanzania, hvor der er størst chance for at opleve ikoniske Big Five. Oplev også Lake Manyara og Tarangire – to af Tanzanias mindre kendte perler, som byder på et fantastisk rigt dyreliv og en imponerende varieret natur.

 

Rejsen afsluttes med en dejlig badeferie ved Zanzibars kridhvide paradisstrande med god tid til afslapning, familiehygge, snorkling, dykning og meget mere.

 

Højdepunkter:

 

Har du andre ønsker til rejsen, for eksempel flere/færre overnatninger eller andre overnatningssteder, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper meget gerne med at lave et skræddersyet program, som opfylder netop dine drømme og ønsker.

Tanzania

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse – Lad eventyret begynde

I dag er starten på en forhåbentligt uforglemmelig rejse, når du rejser fra Danmark mod Tanzania med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er klar til alle de spændende oplevelser, som venter i Tanzania.

Ankommer du allerede om aftenen, kører din chauffør dig til Kibo Palace Hotel i Arusha, ca 1 times kørsel fra lufthavnen, hvor du overnatter, så du er frisk og veludhvilet, når eventyret for alvor begynder i morgen.

 

Dag 2:

Karibu! Velkommen til Tanzania

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Kilimanjaro Airport, hvor guiden, som følger dig på resten af turen, står klar til at tage imod dig – måske med et ”Karibu”, som betyder ”Velkommen” på swahili.

Er du ankommet aftenen før, henter guiden dig på hotellet efter morgenmaden.

Herefter går turen til Karatu, hvor du skal overnatte på en charmerende lodge. På vejen til Karatu kan du nyde udsigten til de fascinerende omgivelser, som står i skarp kontrast til det, du er vant til at se derhjemme.

Ved ankomst til lodgen checker du ind og har herefter resten af dagen til fri afbenyttelse. Vi anbefaler, at du slapper af og nyder de eksotiske omgivelser, så du er klar til en spændende og begivenhedsrig dag i morgen, når dit safarieventyr for alvor starter.

Inkluderet hotel
Farm of Dreams Lodge 4
Helpension
Dag 3:

Fugleliv og flodheste i Lake Manyara

Efter morgenmaden kører du til Lake Manyara Nationalpark, der er en af Tanzanias mindre parker, som er særligt kendt for sin varierede natur og sit imponerende rige dyre- og fugleliv.

Den 200 kvadratkilometer store og utroligt smukke ferskvandssø, som har givet navn til parken, tiltrækker et væld af fugle, og der er registreret over 400 forskellige fuglearter i området. Du kan blandt andet opleve flamingoer, pelikaner, næsehornsfugle, storke, ørne og isfugle.

Lake Manyara Nationalpark byder naturligvis også på en lang række klassiske safaridyr, såsom elefanter, bøfler, giraffer, zebraer, vortesvin og leoparder, og i den vestlige del af nationalparken kan du, fra en lille udsigtsplatform med en helt vidunderlig udsigt, opleve parkens store bestand af flodheste.

Efter en oplevelsesrig dag kører du tilbage til lodgen, hvor du kan slappe af og nyde de dejlige omgivelser.

Inkluderet hotel
Farm of Dreams Lodge 4
Helpension
Dag 4:

Ngorongorokrateret og The Big Five

I dag går turen til det verdensberømte Ngorongorokrater, som er et af Afrikas syv vidundere og med god grund på UNESCOs verdensarvsliste. Glæd dig til en dag med storslåede safarioplevelser!

Det frodige paradis på bunden af det 600 meter dybe krater rummer Afrikas tætteste bestand af storvildt og byder på et fantastisk rigt dyreliv året rundt med blandt andet gnuer, zebraer og gazeller, flamingoer, hyæner, sjakaler og lynhurtige geparder.

Ngorongoro er desuden kendt som den nationalpark i Tanzania, hvor der er størst chance for at opleve The Big Five – de fem dyr, som i storvildtjægernes tid var sværest at nedlægge: løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet.

På dagens safaritur til Ngorongorokrateret er der altså nærmest garanti for masser af enestående dyreoplevelser!

Når du er fyldt godt op med indtryk og mindeværdige oplevelser, vender du tilbage til lodgen, hvor du kan slappe af og fordøje de mange indtryk.

Inkluderet hotel
Farm of Dreams Lodge 4
Helpension
Dag 5:

Baobabtræer og storvildt i Tarangire

Sidste safaridag tilbringer du i Tarangire Nationalpark – en af Tanzanias mindre kendte perler.

Parken er især kendetegnet ved sin enorme bestand af elefanter samt sine mange løver og leoparder. Du har dog også mulighed for at opleve en lang række andre dyr, herunder zebraer, gnuer, bøfler, langhalsede giraffer og elegante antiloper.

Tarangire er desuden det sted i Tanzania, hvor der er størst diversitet i landskabet, og det er svært ikke at blive betaget af den enestående natur i parken. Særligt de majestætiske baobabtræer, som pryder det bakkede landskab, er et imponerende syn og grund nok til at lægge vejen forbi den smukke nationalpark.

Efter endnu en oplevelsesrig safaridag vender du atter tilbage til lodgen, hvor du kan nyde en sidste nat i hyggelige omgivelser på fastlandet, inden turen i morgen går videre til billedskønne Zanzibar.

Inkluderet hotel
Farm of Dreams Lodge 4
Helpension
Dag 6:

Turen går til Zanzibar

I dag er det tid til at sige farvel Tanzanias fastland, de fantastiske safariområder og den hyggelige lodge, som har været din base på første del af rejsen.

Din guide kører dig til lufthavnen i Arusha, hvorfra du flyver direkte til paradisøen Zanzibar, som ligger ud for Tanzanias kyst. På vej til lufthavnen er det muligt at holde ind for at spise frokost (for egen regning).

Ved ankomst til Zanzibars lufthavn bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til dit hotel.

Her har du de næste dage rig mulighed for at fordøje de mange indtryk fra safarien i Tanzania, mens du nyder de guddommelige omgivelser på skønne Zanzibar.

Har du tilkøbt helpension eller all inclusive på badeferien, gælder dette først ved ankomst til hotellet på Zanzibar.

Inkluderet hotel
Zanzibar Queen Hotel (Østkysten) 4
Halvpension
Hotelopgraderinger
Toa Hotel & Spa (Østkysten) 5
Zanzibar Magic Boutique Hotel (Østkysten) 4
The Z Hotel (Nordkysten) 4
My Blue Hotel (Nordkysten) 4
Zuri Zanzibar (Nordkysten) 5
Karafuu Beach Resort & Spa (Østkysten) 4
Nungwi Beach Resort by Turaco (Nordkysten) 4
Dag 7-10:

Badeferie på Zanzibar

På Zanzibar er nøgleordene afslapning og selvforkælelse…

Tag en dukkert i det azurblå Indiske Ocean eller byg sandslotte i det kridhvide sand. Slap af med en god bog i skyggen af en palme, nyd hotellets lækre swimmingpool eller forkæl dig med en afslappende massage i hotellets spa. Der er rig mulighed for at slappe af på Zanzibar.

Vil du gerne opleve endnu mere, er det oplagt at udforske det fascinerende liv under havets overflade med snorkel eller dykkerudstyr. Det krystalklare Indiske Ocean byder på smukke koralrev og masser af farvestrålende fisk.

På land kan du blandt andet besøge en af øens mange krydderiplantager, gå på opdagelse i de tropiske skove eller tage en tur til Stone Town – Zanzibar Citys gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin farverige kultur og historiske bygninger.

Uanset om du er til spændende udflugter, vandsportsaktiviteter eller ren afslapning, kommer du med garanti ikke til at kede dig på Zanzibar. Det smukke øparadis har noget for alle!

Inkluderet hotel
Zanzibar Queen Hotel (Østkysten) 4
Halvpension
Hotelopgraderinger
Toa Hotel & Spa (Østkysten) 5
Zanzibar Magic Boutique Hotel (Østkysten) 4
The Z Hotel (Nordkysten) 4
Karafuu Beach Resort & Spa (Østkysten) 4
Nungwi Beach Resort by Turaco (Nordkysten) 4
My Blue Hotel (Nordkysten) 4
Zuri Zanzibar (Nordkysten) 5
Tilkøbsture
Safari Blue Trip
Jozani Forest Tour
Prison Island
Spice Tour
Stone Town
Dag 11:

Tid til at tage afsked – hjemrejsen begynder

Efter nogle forhåbentligt helt fantastiske dage på Zanzibar er det tid til at sige tak for denne gang.

Chaufføren henter dig på hotellet og kører dig til lufthavnen på Zanzibar, hvorfra du flyver tilbage til Danmark med mellemlanding(er) på vejen.

På turen hjem kan du glæde dig over de mange mindeværdige oplevelser, du har fået – både på safari i Tanzanias dyrerige nationalparker og på badeferien på eksotiske Zanzibar.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Dag 12:

Velkommen hjem!

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til lufthavnen i Danmark med en masse uforglemmelige minder og oplevelser i bagagen.

Måske har din rejse til Tanzania og Zanzibar været så fantastisk, at du allerede nu er klar til at planlægge den næste rejse. Måske skal du lige have lov at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Uanset hvad hjælper vi meget gerne med at planlægge din næste drømmerejse, når du kommer så langt, og indtil da vil vi bare ønske dig velkommen hjem fra en forhåbentlig uforglemmelig rejse.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 4 nætter på safari med helpension
 • 5 nætter på Zanzibar på 4-stjernet hotel med halvpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Drikkevand på alle game drives
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Rejsen gennemføres ved minimum to rejsende
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Tanzania

 • 5 nætter på safari med helpension
 • 6 nætter på eksotiske Zanzibar på 4-stjernet resort med halvpension
 • Serengeti Nationalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nationalpark
Inkluderet i prisen
 • 14 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
24.995 kr.
Læs mere
 • 4 nætters børnevenlig safari
 • 5 nætters badeferie på Zanzibar
 • Privat safaribil med guide
 • Korte afstande og familievenlige hoteller
 • Lake Manyara
 • Tarangire
 • Ngorongoro-krateret
Inkluderet i prisen
 • 12 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
19.495 kr.
Læs mere
 • 5 nætters safari med helpension
 • Serengeti Nationalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nationalpark
Inkluderet i prisen
 • 8 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
18.495 kr.
Læs mere