Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 15.995 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Vietnam fra Nord til Syd

Tag med på en oplevelsesrig rejse fra nord til syd og oplev Vietnams mest fascinerende og unikke områder.

 

På din rejse fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd kommer du til at opleve gudesmuk natur, hyggelige sejlture og betagende historiske bygningsværker. Du bliver ført tilbage til fortiden og bliver klogere på både kejsertiden samt Vietnamkrigen, og du får et unikt indblik i den fantastiske, vietnamesiske kultur og livsstil. En rundrejse i Vietnam byder kort sagt på et væld af uforglemmelige oplevelser.

 

Se også: Vietnam fra Nord til Syd med badeferie

 

Højdepunkter:

 • 11 nætters oplevelsesrig rundrejse med chauffør
 • Indenrigsfly – ingen primitive nattog i 4-personers kupe
 • Guidede udflugter i grupper med engelsktalende guide
 • Hanoi – Kultur og historie i Vietnams pulserende hovedstad
 • Cruise i Bai Tu Long Bay – Halong Bay off the beaten track
 • Hue – Vietnams tidligere kejserlige hovedstad
 • Hoi An – Charmerende og autentisk med lækker strand
 • Ho Chi Minh City – Det gamle Saigon og fascinerende underjordiske tunneller
 • Mekong Delta – Hyggelig bådtur på Mekong River
 • Floating Market – Oplev de lokales Vietnam

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Vietnam

Sådan bestiller du en rejse

Det er en stor beslutning at vælge en rejse. Start med at bestille et uforpligtende tilbud i dag

Find drømmerejsen Find drømmerejse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til os på 70 90 91 00 eller skrive til os på info@flamingotours.dk.
Vælg dato og lufthavn Vælg både afrejsedato og lufthavn i formularen. Dit tilbud vil blive baseret på disse valg.
Modtag personligt tilbud Vi opsætter og sender dig et helt uforpligtende tilbud, normalt inden for én hverdag.
Se flyplan og skræddersy I dit personlige tilbud kan du se rejseplanen, tilkøbsmuligheder, vigtig information og skræddersy rejsen med vores rejsekonsulent.
Godkend og bestil Når I er tilfredse, accepterer I rejsen fra jeres personlige tilbud, hvor I også finder depositumsbeløbet.
Rejsen venter! Vi sørger for at holde jer opdateret om eventuelle tidsændringer.

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afgang mod nye eventyr

Endelig er dagen kommet, hvor du kan gå ombord på flyet og sætte kursen mod Vietnam. Læn dig tilbage og nyd turen med en god bog, en film, en krydsogtværs eller noget helt fjerde.

Du tilbringer natten ombord på flyet, så medbring eventuelt ørepropper eller sovemaske, hvis du har brug for det for at få en god nats søvn.

Når du ankommer til Vietnam, venter masser af sanseindtryk og spændende oplevelser.

Dag 2:

Velkommen til Vietnam

Du ankommer til lufthavnen i Hanoi efter en forhåbentlig behagelig og afslappende rejse.

Her står din chauffør klar til at tage imod dig og køre dig til hotellet. Køretiden er ca. 45 min til en time, afhængig af trafikken.

Her har du har mulighed for at akklimatisere og slappe af resten af dagen, så du er klar til, at dit Vietnam-eventyr for alvor går i gang i morgen.

Har du lyst og energi til det, er du naturligvis velkommen til at benytte lejligheden til selv at gå på opdagelse i den charmerende, vietnamesiske hovedstad.

Inkluderet hotel
HM Boutique 3
Hotelopgraderinger
La Siesta Ma May 4
Dag 3:

Byrundtur i Hanoi

I dag skal du opleve nogle af Hanois højdepunkter på en guidet rundtur i den spændende storby. 

Du starter med at besøge Tran Quoc Pagoda, som blev bygget i det 6. århundrede og er den ældste pagode i Hanoi. Herefter kører du videre til Ho Chi Minh Complex – et trafikfrit område med botaniske haver, monumenter, mindesmærker og pagoder, som vietnamesere kommer til langvejs fra for at ære ’Uncle Ho’. 

Komplekset består blandt andet af den store marmorbygning Ho Chi Minh Mausoleum, Ho Chi Minh Museum, som er dedikeret til ’Uncle Ho’s liv, samt den smukke One Pillar Pagoda, som er bygget i træ på en enkelt stensøjle og designet som en lotusblomst. 

Dernæst går turen til Vietnam Museum of Ethnology, hvor du kan lære meget mere om vietnamesisk kultur og blive klogere på de 54 etniske grupper, som lever i Vietnam.

Herefter spiser du frokost på en lokal restaurant, inden du fortsætter til Temple of Literature – Vietnams første universitet samt en af Hanois smukkeste seværdigheder og et ekstremt velholdt eksempel på traditionel, vietnamesisk arkitektur.

Sidste stop på dagens byrundtur er det hellige Ngoc Son Temple, som ligger på en lille ø i den nordlige del af idylliske Hoan Kiem Lake. Templet, som ligger i Hanois charmerende Old Quarter, er Hanois mest besøgte og nås via en smuk bro i klassisk, vietnamesisk stil.

Derefter går turen tilbage på hotellet, eller du kan vælge at fortsætte på egen hånd for at udforske Hanois hyggelige, gamle bydel. Det gamle kvarter er pakket med bygninger i kolonistil, buddhistiske templer og pagoder, caféer, barer og restauranter samt spændende butikker og kunstgallerier.

Om aftenen er det muligt købe en ekstra udflugt, hvor du kan opleve et traditionelt Water Puppet Show – en unik, nordvietnamesisk tradition. Læs mere under ”Tilkøb/opgradering”.

Inkluderet hotel
HM Boutique 3
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
La Siesta Ma May 4
Tilkøbsture
Water Puppet Show
Dag 4:

Cruise i Halong Bay

Tidligt om morgenen går turen videre mod Halong Bay, som er Vietnams mest berømte turistattraktion og byder på nogle af de smukkeste naturoplevelser i hele Sydøstasien.

Halong Bay-området, som er på UNESCOs verdensarvsliste, kan opdeles i tre områder – centrale Halong Bay, Bai Tu Long Bay og Lan Ha Bay. De fleste krydstogtbåde sejler i centrale Halong Bay, mens de færreste bevæger sig hele vejen til den skjulte perle Bai Tu Long Bay, som ligger i forlængelse af Halong Bay.

Naturen er her mindst lige så smuk og fascinerende med tusindvis af kalkstensøer spredt ud i det smaragdfarvede vand – og som en bonus er der langt færre turister end i berømte Halong Bay. Turen begynder derfor i Halong Bay og går derefter videre til skønne Bai Tu Long Bay, hvor du kan få nogle helt unikke naturoplevelser off the beaten track.

Køreturen fra Hanoi tager cirka 3½ timer, så du er ankommer til havnen ved frokosttid og kan gå ombord på den hyggelige båd, hvor en lækker velkomstdrink venter. Læn dig tilbage og nyd den rolige sejltur samt frokosten, som serveres ombord på båden.

Efter frokost gør kaster I anker ud for idylliske Cap La Island, hvor der er mulighed for at tage på kajaktur og nyde den betagende natur med kalkstensøer, frodig bevoksning og smukt vand. Du kan også svømme, solbade og komme helt ned i gear på den fine, lille sandstrand, hvis vejret tillader det. Stranden er indbegrebet af paradis med fint, hvidt sand omgivet af stejle kalkstensklipper og smaragdfarvet vand.

Tilbage på båden kan du nyde en drink med udsigt til den fantastiske solnedgang, mens I sejler til Cong Do-området, hvor båden lægger til for natten.

Om aftenen serveres en lækker middag ombord på båden, hvorefter der er mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter såsom brætspil eller blækspruttefiskeri, samt nyde en cocktail, en juice eller et glas vin på soldækket (mod betaling). Du overnatter i den lækre kahyt med eget badeværelse ombord på den luksuriøse båd – en helt unik oplevelse.

Inkluderet hotel
Garden Bay Legend 4
Helpension
Dag 5:

Tai Chi og fiskerlandsbyen Vung Vieng

Efter en behagelig nat vågner du til lyden af bølger, der vugger dig blidt. Er du morgenfrisk, har du mulighed for at deltage i Tai Chi på soldækket, før morgenmaden serveres og båden sejler mod den smukkeste fiskerlandsby i Halong Bay.

Vung Vieng Village er en autentisk, flydende landsby, hvor du får et unikt indblik i hverdagslivet i det lille fiskerisamfund. Du har også mulighed for at sejle en tur i bambusbåd eller kajak i området.

Tilbage på båden serveres en lækker brunch, som du kan nyde med udsigt til de naturskønne omgivelser, mens båden sejler tilbage til havnen. Herfra går turen tilbage til Hanoi, hvor du har resten af dagen på egen hånd.

Inkluderet hotel
HM Boutique 3
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
La Siesta Ma May 4
Dag 6:

Turen går til Hue

Du spiser morgenmad på hotellet og kører derefter til lufthavnen for at flyve direkte til Hue.

Ved ankomsten til Hue vil din chauffør hente dig og køre dig til dit hotel, hvor du skal overnatte. Køreturen fra lufthavnen til hotellet tager cirka en halv time.

Bagefter har du resten af dagen til fri disposition i den gamle kejserby, der ligger smukt ved Parfume-floden.

Inkluderet hotel
Thanh Lich Hue Hotel 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Thanh Lich Royal Boutique 4
Dag 7:

Byrundtur i Hue

I dag kan du se frem til en spændende byrundtur i charmerende og stemningsfulde Hue – Vietnams tidligere, kejserlige hovedstad.

Du starter dagen med at gå ombord på en dragebåd for at besøge ikoniske Thien Mu Pagoda, som er Hues ældste pagode og smukt beliggende på en bakke med udsigt over floden.

Herefter kører du videre til Hue Imperial Citadel, hvor du kan få et unikt indblik i de gamle kejseres ekstravagante livsstil. Citadellet blev fra opførelsen i starten af 1800-tallet til 1945, hvor Vietnams sidste kejser abdicerede, brugt som kongeligt palads samt politisk, kulturelt og religiøst centrum.

Glæd dig til at opleve storslået asiatisk arkitektur med imponerende fæstninger, paladser og palæer, en forbudt by med tydelige præg fra Den Forbudte By i Beijing samt fascinerende historier om kejsernes liv.

Dernæst besøger du Dong Ba Market, inden du spiser frokost på en hyggelig, lokal restaurant.

Efter frokost går turen videre til Minh Mang Tomb og Khai Dinh Tomb – to imponerende begravelseskomplekser, som de to tidligere kejsere lod opføre. Førstnævnte opfattes som den mest majestætiske af alle de royale grave og er kendt for sin unikke arkitektur, som blender harmonisk ind i de naturlige omgivelser.

Du slutter den spændende byrundtur af med et besøg i en landsby, hvor de fremstiller traditionelle, koniske hatte.

Tilbage i Hue bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til Hoi An. Turen tager cirka 3 timer og giver dig god tid til at reflektere over de mange oplevelser, du har fået i løbet af dagen.

Inkluderet hotel
Hoi An Beach Resort 4
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
KOI Resort & Spa 5
La Siesta Hoi An Resort and Spa 5
Dag 8:

My Son Sanctuary og byrundtur i Hoi An

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver derefter hentet af chaufføren, som kører dig til My Son Sanctuary, en køretur på ca. 1-2 timer. My Son Sanctuary er et enormt tempelkompleks fra det gamle, hinduistiskinspirerede Champa-kongedømme, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

De fascinerende ruiner ligger i tropiske jungleomgivelser og omfatter et væld af smukke stenskulpturer, tårne og templer. Tempelkomplekset består af mere end 70 elementer, som alle er dedikeret til hinduistiske guder og gudinder.

På vej tilbage til byen besøger du Kim Bong Carpentry Village – en unik håndværkerlandsby, som gennem århundreder har specialiseret sig i tømrerarbejde. Her kan du gå rundt blandt de små værksteder, få en snak med de lokale og opleve håndlavede møbler, smukke træbåde samt detaljerede, religiøse statuer.

Efter en lækker, vietnamesisk frokost på en lokal restaurant, tager du på byrundtur til fods i charmerende Hoi An, som har en hyggelig, gammel bymidte med en god blanding af historiske bygninger, butikker, restauranter og autentiske gadekøkkener.

Her skal du opleve Hoi An’s farverige lokale marked samt Tan Ky Old House, som er byens bedst bevarede eksempel på, hvordan en handelsmand fra det 18. århundrede boede i den dengang vigtige og travle handelsby.

Du oplever også betagende Fujian Assembly Hall, som i slutningen af 1600-tallet blev opført som et sted, hvor indbyggere fra Fujian i Kina kunne mødes i Hoi An. I dag kommer både lokale og turister for at opleve den fascinerende arkitektur, ligesom stedet ofte bruges i forbindelse med kinesiske festligheder.

Du får også mulighed for at opleve, hvordan lokale opdrætter silkeorme og producerer silke til Hoi An’s spirende tekstilindustri.

Inkluderet hotel
Hoi An Beach Resort 4
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
KOI Resort & Spa 5
La Siesta Hoi An Resort and Spa 5
Tilkøbsture
Hoi An Memories Show
Teh Dar Show
Dag 9:

Transfer til Ho Chi Minh City

Du spiser morgenmad på hotellet og har første del af dagen til fri afbenyttelse i Hoi An. Du kan for eksempel gå på opdagelse i den hyggelige, gamle bydel, kigge butikker eller nyde en frokost ved et af byens autentiske gadekøkkener.

Om eftermiddagen er det tid til at køre til lufthavnen og flyve videre til Ho Chi Minh City, hvor chaufføren henter dig og kører dig til hotellet. Køreturen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 40 min.

Herefter har du resten af dagen og aftenen til at nyde og udforske Vietnams største by. Du kan for eksempel slentre en tur i det historiske centrum, hvor du kan nyde udsigten til og kontrasten mellem gamle franske bygninger og polerede skyskrabere.

Området byder også på brede boulevarder som den populære Nguyen Hue, gode shoppingmuligheder med alt fra internationale brands og designerbutikker til traditionelt håndværk og små souvenirbutikker, et imponerende liv i gaderne og masser af fantastiske restauranter.

Ho Chi Minh Citys spændende museer kommer du til at opleve i morgen, når du skal på en fascinerende og lærerig rejse tilbage til Vietnamkrigen.

Inkluderet hotel
Alagon City Hotel & Spa 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Paragon Saigon Hotel 4
Dag 10:

Byrundtur og Cu Chi Tunnel

Glæd dig til en oplevelsesrig dag i charmerende og hektiske Ho Chi Minh City – tidligere kendt som Saigon.

På byrundturen oplever du Præsidentpaladset (også kaldet Reunification Palace), hvor en tank fra den nordvietnamesiske hær i april 1975 bragede igennem porten og markerede afslutningen på Vietnamkrigen. Paladset er som en tidskapsel frosset fast i 1975, og man kan stadig se to af de tanks, som blev brugt dengang.

I Ho Chi Minh oplever du også den fantastisk smukke, næsten 60 meter høje Saigon Notre Dame Cathedral udefra samt krigsmuseet War Remnants Museum, som er en chokerende påmindelse om den lange og brutale Vietnamkrig. Her kan du blandt andet se skræmmende fotos og noget af det amerikanske militærudstyr, som blev brugt i krigen.

Efter frokosten på en lokal restaurant kører du ud af byen for at opleve de berømte Cu Chi tunneller, som blev etableret af de kommunistiske guerillaer under Vietnamkrigen. Her kan du opleve det imponerende og chokerende netværk af tunneller med blandt andet soveværelser, køkkener, felthospitaler, kommandocentraler og våbenfabrikker samt mærke på egen krop, hvordan det er at ”gå under jorden”.

Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet efter en lang dag spækket med oplevelser.

Inkluderet hotel
Alagon City Hotel & Spa 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Paragon Saigon Hotel 4
Dag 11:

Bådtur på Mekong River

Efter morgenmaden kører du til byen My Tho, som ligger i hjertet af Vietnams berømte Mekong Delta. Her starter du med at besøge det gudesmukke, buddhistiske tempel Vinh Trang Pagoda med mere end 60 buddhafigurer samt to hektar smukke, velplejede haver.

Dernæst tager du på en hyggelig bådtur på Mekong River, hvor du kan nyde udsigten til traditionelle pælehuse og frugtplantager langs flodbredden.

Ved Tortoise Island gør du holdt og spiser frokost på en lokal restaurant, hvorefter du har mulighed for at tage en bådtur til en familievirksomhed, hvor du kan smage lækre frugter og honningte, mens du lytter til traditionel vietnamesisk musik.

Tag herefter på en hyggelig robådstur på de små vandløb, som udløber fra Mekongfloden, og gå på opdagelse gennem frugtplantager og traditionelle landsbyer, inden turen går videre til Can Tho, hvor guiden sørger for transfer til dit hotel.

Inkluderet hotel
TTC Hotel Premium Can Tho 4
Morgenmad + frokost
Dag 12:

Cai Rangs flydende marked

Rise and shine… I dag skal du tidligt op, så du kan opleve Cai Rang Floating Market på det tidspunkt af dagen, hvor der er allermest aktivitet. Den guidede tur starter fra Ninh Kieu Harbour kl. 06.30 og foregår i en lille, motoriseret båd.

Cai Rangs flydende marked er et engrosmarked, som byder på et væld af lækre frugter og grøntsager, og her kan du virkelig få en fornemmelse af de lokales Vietnam.

Sejlturen fortsætter gennem de små kanalsystemer til en landsby, hvor du kan blive klogere på, hvordan risnudler laves.

På en lokal restaurant spiser du en lækker frokost, hvorefter du kører tilbage til Ho Chi Minh City, hvor du overnatter. Køreturen tilbage til Ho Chi Minh City tager 4-5 timer, afhængig af trafikken.

Inkluderet hotel
Alagon City Hotel & Spa 3
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
Paragon Saigon Hotel 4
Dag 13:

Bye Bye Vietnam

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet på hotellet av chaufføren, som kører dig til lufthavnen, hvorfra turen atter går hjem til Danmark – forhåbentlig med en masse spændende og uforglemmelige oplevelser i bagagen.  

Læn dig tilbage og nyd den lange flyvetur med mellemlanding(er) undervejs, så du er klar til at fortælle om alle dine oplevelser, når du kommer hjem. 

Afhængig af flyrejseplanen ankommer du på grund af tidsforskellen til Danmark enten samme aften eller i morgen.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Dag 14:

Velkommen hjem!

Du ankommer til den valgte lufthavn efter en forhåbentlig behagelig flyrejse.

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse til Vietnam!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætter i Vietnam med morgenmad
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle inkluderede udflugter og entrebilletter i Vietnam
 • Guidede udflugter i grupper med engelsktalende guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres ved min. 2 personer
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter og/eller privat guide
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Se grupperabat og fordele i tilbudet!
Få et uforpligtende tilbud med pris og rejseplan

Andre rejser til Vietnam