Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Zebraer løber i flod
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Kili Safari & Mombasa

Game drives med Kilimanjaro som baggrund i Amboseli National Park, den uendelige savanne i Masai Mara og ferskvandssøen Lake Naivasha er blandt oplevelserne på denne 14 dages rejse. Turen afsluttes med 6 nætters afslappende badeferie i kystbyen Mombasa.

Der er mulighed for at forlænge rejsen.

 

Højdepunkter

 • Amboseli National Park – Se solen stå op over Kilimanjaro
 • Lake Naivasha – Flodheste og et rigt fugleliv
 • Masai Mara reservatet – Mulighed for at opleve ”The Big Five”
 • Bo på lodges af høj standard
 • 5 nætters safari med helpension
 • 6 nætters badeferie i Mombasa på 4-stjernet hotel

 

Har du andre ønsker til programmet, f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller flere/færre nætter? Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Kenya
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 15.195 kr. Børn under 12 år: 6.000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1: Udrejse - lad eventyret begynde

I dag sætter du kursen mod Kenya og flyver til Nairobi med mellemlanding(er) undervejs.

Glæd dig til en afslappende rejse med tid til at læse en god bog, se en film eller tage et hvil og drømme om alle de oplevelser, der venter på din safarirejse og efterfølgende badeferie.

Dag 2: Velkommen til Kenya

Du ankommer til Nairobi lufthavn, hvor din lokale guide står klar til at tage imod dig og køre dig til Amboseli nationalpark ved imponerende Kilimanjaro – Afrikas højeste bjerg. Brug køreturen til at suge alle de nye indtryk, stemningen og de eksotiske dufte til dig, eller tag et hvil, så du er frisk, når du ankommer til nationalparken.

Her tager du på dit første game drive med mulighed for at opleve masser af vilde dyr. Amboseli er særligt kendt for sine mange elefantflokke og byder generelt på et meget rigt dyreliv.

Inkluderet
Amboseli Sopa Lodge 4
Helpension
Tilkøb/opgradering
Nairobis højdepunkter
Dag 3: Amboseli

Amboseli National Park er hovedsageligt store græsarealer ved grænsen mellem Kenya og Tanzania, men omfatter også både skovområder, floder og søer. Parken er kendt for at være det bedste sted i Afrika at opleve fritgående elefanter.

Du starter dagen med en tidlig game drive, hvor der bl.a. er mulighed for at se den spektakulære solopgang over Kilimanjaro. Det majestætiske bjerg med den sneklædte top dominerer landskabet og sætter stemningen for området.

Om eftermiddagen er der mulighed for en sen game drive.

Inkluderet
Amboseli Sopa Lodge 4
Helpension
Dag 4: Lake Naivasha

Efter morgenmaden kører du til Naivashasøen, hvor du spiser frokost og har resten af dagen til at nyde og udforske det smukke område.

Den lavvandede ferskvandssø er beliggende i den berømte østafrikanske Great Rift Valley, som strækker sig over næsten 6000 km fra det nordlige Syrien til det centrale Mozambique, og ligger omkranset af frodig akacieskov. Området er især kendt for sin store population af flodheste og sit rige fugleliv med over 400 forskellige fuglearter. Oplev blandt andet pelikaner, storke, isfugle og den store afrikanske flodørn.

Inkluderet
Lake Naivasha Sopa Lodge 4
Helpension
Tilkøb/opgradering
Bådtur på Lake Naivasha
Dag 5: Masai Mara og "The Big Five"

I dag er der tidlig afgang mod det verdenskendte Masai Mara-reservat, som er et af de bedste steder at opleve ”The Big Five”: elefanten, næsehornet, bøflen, løven og leoparden.

Ved ankomsten indlogeres du på lodgen, og om eftermiddagen tager du på første game drive i det fantastiske reservat med de endeløse sletter og det fascinerende dyreliv.

Inkluderet
Masai Mara Sopa Lodge 4
Helpension
Dag 6: Meget mere Masai Mara

Hele dagen bruges på at opleve dette helt særlige område af Kenya, som er opkaldt efter masaierne, der bor her, og Marafloden som løber igennem reservatet.

Området er hvert år, fra juli til oktober, genstand for et af verdens syv vidundere – den store migration, hvor enorme flokke af gnuer, zebraer og gazeller vandrer fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i Kenya. Det er en farefuld færd, og dyrene er undervejs nødt til at krydse Marafloden, hvor krokodiller ligger afventende i vandet. På den anden side af floden skal de undgå at blive jagtet og ædt af den store bestand af løver, geparder og leoparder, som findes i Masai Mara-reservatet.

Tag på en tidlig morgen-game drive inden morgenmaden, eller oplev morgenen på savannen fra luftballon (tilkøb). Morgenmad med bobler stilles an, hvor der landes med luftballonen.

Om eftermiddagen er der endnu en game drive, inden du mæt af oplevelser kan gå til ro på lodgen.

Inkluderet
Masai Mara Sopa Lodge 4
Helpension
Tilkøb/opgradering
Ballonsafari Masai Mara
Dag 7: Afgang mod Mombasas paradisstrande

Safarirejsen er slut, og det er tid til at sige farvel til Masai Mara. Du bliver kørt til Nairobi lufthavn og flyver direkte til kystbyen Mombasa.

Her venter en lækker, afslappende badeferie ved Mombasas billedskønne sandstrande og det azurblå Indiske Ocean.

Inkluderet
Amani Tiwi Beach Resort 4
Halvpension
Tilkøb/opgradering
Travellers Beach Hotel 4
Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4
Diani Sea Resort 3
Leopard Beach Resort & Spa 4
Southern Palms Beach Resort 4
Dag 8-12: Badeferie i Mombas

Nyd din badeferie i Mombasa, som foruden idylliske, palmeklædte sandstrande, der er perfekte til solbadning og forfriskende svømmeture i det azurblå hav, byder på et kæmpe koralrev på over 1300 km. Her kan du snorkle eller dykke og opleve det spændende og farverige liv under overfladen. Det smukke Indiske Ocean er også ideelt til f.eks. surfing, dybhavsfiskeri eller sejlture med mulighed for at opleve vilde delfiner.

Den gamle havneby byder desuden på charmerende, snævre gader, hvor du kan købe lokalt kunsthåndværk, og masser af kulinariske oplevelser på alt fra fine restauranter til små gadeboder med eksotiske retter. Oplev også sporene fra kolonitiden og indflydelsen fra blandt andet arabisk, europæisk og indisk kultur i byens mange seværdigheder.

Det er muligt at booke flere nætter i Mombasa.

Inkluderet
Amani Tiwi Beach Resort 4
Halvpension
Tilkøb/opgradering
Tamarind aften dhow
Pili pipa Dhow ekskursion
Mombasa tour + frokost ombord på Tamarind dhow + Haller park
La Marinas Dhow
Dag 13: Hjemrejse - farvel for denne gang

Eventyret nærmer sig sin afslutning, og det er tid til at tage afsked med Mombasa, Kenya, paradisstrande, vilde dyr, åbne savanner og enestående natur.

Du bliver kørt til lufthavnen i Mombasa, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs – forhåbentlig med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 14: Velkommen hjem fra en uforglemmelig rejse!

Du ankommer til Danmark efter en lang og forhåbentlig afslappende flyrejse og kan glæde dig over alle de fantastiske og unikke oplevelser, du har fået på din rejse.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 5 nætter på safari med helpension
 • 6 nætter i Mombasa på 4-stjernet hotel med halvpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen, som beskrevet i programmet
 • Alle ture, som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg: 3.000 kr.
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 15.195 kr. Børn under 12 år: 6.000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid