Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Løver der nyder et måltid

Safari i Sydafrika

Safari i Sydafrika

Overvejer du at tage på safari i Sydafrika, er verdenskendte Kruger Nationalpark et absolut must. Den ca. 20.000 km2 store nationalpark er Sydafrikas største og en af verdens mest dyrerige nationalparker med ca. 150 pattedyrsarter, 500 fuglearter og 115 krybdyrarter.

 

Der er altså rig mulighed for uforglemmelige safarioplevelser i nationalparken, som ovenikøbet er nem at komme til på grund af den gode infrastruktur i området.

Oplevelser i Sydafrika

Safari i Kruger Nationalpark

På en safari i Kruger Nationalpark er du garanteret unikke oplevelser i massevis. På game drives i området har du mulighed for at opleve "The Big Five", som tæller løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet, samt en lang række andre ikoniske safaridyr såsom zebraer, vortesvin, giraffer, impalaer og kuduer.

Ved den idylliske Olifantsflod har du desuden mulighed for at opleve flodheste, krokodiller og elefanter, som bader langs floden.

Game drives og bush walks

Game drives foregår i åbne safaribiler, som giver frit udsyn til dyrene og gør oplevelsen endnu mere autentisk. Safaribilerne har et stort tag, som beskytter mod solens skarpe stråler, og akkompagneres af dygtige og erfarne guides, som sørger for, at du oplever mest muligt på din safarirejse.

Foruden de traditionelle game drives i bil har du mulighed for at komme på spændende bush walks, hvor du sammen med en erfaren ranger bevæger dig rundt til fods, mens rangeren fortæller om de dyrespor og planter, I møder undervejs. Det er en helt unik måde at opleve de vilde dyr på.

Storslåede naturoplevelser

Under dit safariophold kommer du også til at opleve de imponerende Drakensbjerge med sine klippeformationer og smukke udsigtspunkter samt Blyde River Canyon, som skærer sig igennem den nordlige del af bjergene og med sin frodige subtropiske vegetation er en af de smukkeste kløfter i verden.

Her kan du også opleve de hytteformede bjergformationer Three Rondavels samt Bourke's Luck Potholes, som byder på smukke vandfald og helt unikke røde klippeformationer, som markerer begyndelsen til kløften.

Zebra ved spejlblank sø

Kombinationsmuligheder

Storbyferie i Cape Town

Cape Town er Sydafrikas andenstørste by og smukt beliggende ved foden af Taffelbjerget med udsigt over Atlanterhavet. Den moderne storby byder på masser af shoppingmuligheder, restauranter og museer, og er samtidig en smeltedigel af kulturer og folkeslag, som blandt andet ses i byens charmerende, gamle bygninger og farverige kvarterer. Det er desuden muligt at opleve Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 28 år.

Læs mere om rejsen Kruger safari og Cape Town her.

Victoria Falls

De verdensberømte Victoria Falls kan tage pusten fra de fleste. Området omkring vandfaldene byder på utrolig smuk natur, og at opleve de betagende vandfald, som både kan ses fra Zambia og Zimbabwe, er en helt unik oplevelse.

Læs mere om rejsen Kruger safari og Victoria Falls her.

Badeferie på Zanzibar

Eksotiske Zanzibar, som ligger ud for Tanzanias kyst, er indbegrebet af paradis og byder på kridhvide sandstrande, grønne palmetræer, krystalklart vand og smukke koralrev med farvestrålende fisk. Selvforkælelse og afslapning er nøgleordene på Zanzibar, og det er derfor oplagt at fordøje alle oplevelserne og indtrykkene fra din safari i Sydafrika på denne smukke paradisø.

Læs mere om rejsen Kruger safari og Zanzibar her.

Vores bestseller: Kruger Safari & Cape Town
Lækker hvid sandstrand med palmer

Få et uforpligtende tilbud

Få nemt et uforpligtende tilbud på din rejse til Sydafrika ved at gå ind på din favoritrejse og udfylde formularen på siden.

Kruger safari og Cape Town

Kruger safari og Victoria Falls

Kruger safari og Zanzibar

Kruger safari - Big 5 og Oliphant River

Eventyrlige Garden Route med guide og Cape Town

 

Har du brug for hjælp til at finde den rejse, som passer bedst til dine ønsker og drømme, sidder vores rejseeksperter klar til at rådgive dig på tlf. 70 90 91 00.

En pink flamingo i Lake Nakuru