Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Safari i Sydafrika

Safari i Sydafrika

Overvejer du at tage på safari i Sydafrika, er området omkring verdenskendte Kruger Nationalpark et absolut must. Den ca. 20.000 km2 store nationalpark er Sydafrikas største og en af verdens mest dyrerige nationalparker med ca. 150 pattedyrsarter, 500 fuglearter og 115 krybdyrarter.

Der er altså rig mulighed for uforglemmelige safarioplevelser, og det er ovenikøbet nemt at komme til Kruger-området på grund af den gode infrastruktur.

Læs mere om safari i Afrika generelt her og bliv måske inspireret til andre mulige safaridestinationer.

Oplevelser i Sydafrika

Safari ved Kruger Nationalpark

På en safari ved Kruger Nationalpark er du garanteret unikke oplevelser i massevis. På game drives i området har du mulighed for at opleve "The Big Five", som tæller løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet, samt en lang række andre ikoniske safaridyr såsom zebraer, vortesvin, giraffer, impalaer og kuduer.

Ved den idylliske Olifantsflod har du desuden mulighed for at opleve blandt andet flodheste og krokodiller.

Game drives og bush walks

Game drives foregår i åbne safaribiler med frit udsyn til dyrene og et stort tag, som beskytter mod solens skarpe stråler. Desuden har du mulighed for at komme på spændende bush walks, hvor du bevæger dig rundt i bushen til fods. En helt unik måde at opleve de vilde dyr på!

Både på game drives og bush walks akkompagneres du af dygtige og erfarne guides, som sørger for, at du oplever mest muligt.

Storslåede naturoplevelser

På en safarirejse til Sydafrika kan du også opleve de imponerende Drakensbjerge samt Blyde River Canyon, som skærer sig igennem den nordlige del af bjergene og er en af de smukkeste kløfter i verden. Her kan du også opleve de hytteformede bjergformationer Three Rondavels samt Bourke's Luck Potholes, som byder på smukke vandfald og helt unikke røde klippeformationer.

Zebra ved spejlblank sø

Kombinationsmuligheder

Når du rejser på safari i Sydafrika, er der flere forskellige kombinationsmuligheder afhængig af, om du foretrækker storbyferie, flere naturoplevelser eller afslappende badeferie.

Storbyferie i Cape Town

Cape Town er Sydafrikas andenstørste by og smukt beliggende ved foden af Taffelbjerget med udsigt over Atlanterhavet. Den moderne storby byder på masser af shoppingmuligheder, restauranter og museer, og du kan blandt andet opleve Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 28 år.

Læs mere om rejsen Kruger safari og Cape Town her.

Victoria Falls

De verdensberømte Victoria Falls kan tage pusten fra de fleste. Området omkring vandfaldene byder på utrolig smuk natur, og at opleve de betagende vandfald er en helt unik oplevelse.

Læs mere om rejsen Kruger safari og Victoria Falls her.

Badeferie på Mauritius eller Zanzibar

De eksotiske øer Mauritius og Zanzibar er begge indbegrebet af paradis og byder på kridhvide sandstrande, grønne palmer, krystalklart vand og smukke koralrev med farvestrålende fisk. Her er selvforkælelse og afslapning nøgleordene.

Læs mere om Kruger safari og Mauritius her eller Kruger safari og Zanzibar her.

Lækker hvid sandstrand med palmer

Få et uforpligtende tilbud

Få nemt et uforpligtende tilbud på din rejse til Sydafrika ved at gå ind på din favoritrejse og udfylde formularen på siden.

Kruger safari og Cape Town

Kruger safari og Mauritius

Kruger safari og Dubai

Kruger safari og Victoria Falls

Kruger safari og Zanzibar

Kruger safari - Big 5 og Oliphant River

 

Har du brug for hjælp til at finde den rejse, som passer bedst til dine ønsker og drømme, sidder vores rejseeksperter klar til at rådgive dig på tlf. 70 90 91 00.

En pink flamingo i Lake Nakuru