Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Sydafrika

Kruger safari - Big 5 og Oliphant River Fra kr. 11795

7 nætters i Kruger nationalpark - The Big 5 med elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel - Oliphant River - Drakensbjergene - Blyde River Canyon

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Cape Town Fra kr. 15995

7 nætters i Kruger - 4 nætter i Cape Town - The Big 5 - Oliphant River & Drakensbjergene - Blyde River Canyon - Badeferie i Cape Town

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Victoria Falls Fra kr. 17995

7 nætter i Kruger - 3 nætter ved Victoria Falls - The Big 5 - Oliphant River & Drakensbjergene - Blyde River Canyon - Victoria Falls

13 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Zanzibar Fra kr. 19495

7 nætters i Kruger nationalpark - 5 nætter på Zanzibar - The Big 5 med elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel - Oliphant River - Drakensbjergene - Blyde River Canyon

16 dage Fly inkluderet Læs mere
Eventyrlige Garden Route med guide og Cape Town Fra kr. 15295

12 dages rejse med flotte natur- og dyreoplevelser. Oplev smukke Knysna lagune, Featherbed naturreservat, Cango Caves og Tsitsikamma-området. Rejsen afsluttes med fem nætter på femstjernet hotel i hjertet af Cape Town.

12 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Sydafrika

Oplev smukke Cape Town, Taffelbjerget og Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 28 år. Tag på safari i Kruger National Park, som er en af verdens dyrerigeste, eller oplev den smukke Garden Route. Uanset hvad ud drømmer om at opleve, er du sikret et uforglemmeligt eventyr, hvis du rejser til Sydafrika.

 

Cape Town er Sydafrikas andenstørste by – og en storslået en af slagsen. Beliggende ved foden af Taffelbjerget med udsigt over Atlanterhavet er den moderne storby med gamle bygninger og mange forskellige kulturer og folkeslag uden tvivl et besøg værd.

 

Er du til betagende natur, er eventyrlige Garden Route et must, når du rejser til Sydafrika. Den 300 km lange strækning fra øst til vest byder på et imponerende varieret landskab, hvor du vil opleve bl.a. laguner og hvide sandstrande, drypstenshuler og et mangfoldigt dyreliv. Variationen er faktisk så stor, at det kan være svært at nå at opleve det hele.

 

Et andet must, når du rejser til Sydafrika, er en oplevelsesrig safari i Kruger National Park, som er det største vildtreservat i Sydafrika og en af verdens mest dyrerige nationalparker med ca. 150 pattedyrsarter, 500 fuglearter og 115 krybdyrarter. Ønsker du endnu flere unikke oplevelser, kan du kombinere din rejse til Sydafrika med et besøg ved verdensberømte Victoria Falls.

 

Hvis du rejser til Sydafrika mellem jul og nytår, anbefaler vi, at du bestiller rejsen helt op til et år for afrejse, da denne periode er ekstra populær – både international og blandt afrikanerne selv.

 

Rejs med Flamingo Tours til Sydafrika

Vores højeste prioritet er, at du skal føle, at du får det bedste i verden, når du rejser med Flamingo Tours. For at gøre hele processen nem og overskuelig for dig, så du bare skal koncentrere dig om at nyde rejsen, har vi sammensat en række pakkeløsninger med noget af det allerbedste, Sydafrika har at byde på.

 

For at give dig det bedste i verden tilpasser vi dog meget gerne din rejse til Sydafrika, så du får alt det, lige netop du drømmer om. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine drømme og muligheder.