Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Sydafrika

Kruger safari - Big 5 og Oliphant River Fra kr. 11995

7 nætters i Kruger nationalpark - The Big 5 med elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel - Oliphant River - Drakensbjergene - Blyde River Canyon

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Cape Town Fra kr. 15995

7 nætters i Kruger - 4 nætter i Cape Town - The Big 5 - Oliphant River & Drakensbjergene - Blyde River Canyon - Badeferie i Cape Town

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Victoria Falls Fra kr. 17995

7 nætter i Kruger - 3 nætter ved Victoria Falls - The Big 5 - Oliphant River & Drakensbjergene - Blyde River Canyon - Victoria Falls

13 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Zanzibar Fra kr. 19695

7 nætters i Kruger nationalpark - 5 nætter på Zanzibar - The Big 5 med elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel - Oliphant River - Drakensbjergene - Blyde River Canyon

16 dage Fly inkluderet Læs mere
Eventyrlige Garden Route med guide og Cape Town Fra kr. 15295

12 dages rejse med flotte natur- og dyreoplevelser. Oplev smukke Knysna lagune, Featherbed naturreservat, Cango Caves og Tsitsikamma-området. Rejsen afsluttes med fem nætter på femstjernet hotel i hjertet af Cape Town.

12 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Sydafrika

En rejse til Sydafrika har meget at byde på. I Cape Town kan du oplev Taffelbjerget og Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 28 år. Tag på safari i Kruger nationalpark, eller oplev den smukke Garden Route. Uanset hvad du ønsker at se, er en rejse til Sydafrika et uforglemmelig eventyr.

Cape Town er den andenstørste by, og en storslået en af slagsen, beliggende ved foden af Taffelbjerget med udsigt ud over Atlanterhavet. Cape Town er en moderne storby med gamle bygninger, og mange forskellige kulturer og folkeslag.

Hvis du er til betagende natur, er Garden Route et must. Dette er en strækning på 300 km. fra øst til vest, hvor du vil opleve alt fra laguner, til mangfoldigt dyreliv, til drypstenshuler, og hvide sandstrande. Landskabet og vegetationen varierer så meget at det kan være svært at nå at opleve det hele. På vores rejse til Garden Route i Sydafrika kan du opleve hvaler og hajer ved Hermanus, delfiner ved Dolphin points, Knysna lagune, Featherbed naturreservat og Cango caves for at nævne nogle få.

Hvis du drømmer om at rejse på en mangfoldig safari i Sydafrika, er Kruger nationalpark et godt bud. Parken er kendt for sin store bestand af forskellige dyrearter, og er det største vildtreservat i Sydafrika. Du kan også kombinere en rejse til Sydafrika med et besøg til det verdensberømte vandfald Victoria Falls. Rejser du til Sydafrika mellem jul og nytår, er det en god ide at bestille rejsen helt op til et år før afrejsen, da denne periode er ekstra populær både internationalt, og blandt afrikanerne selv.

 

Rejs med Flamingo Tours til Sydafrika

Flamingo Tours målsætning er at du skal have det bedste i verden. Derfor sammensætter vi pakkeløsninger, for at gøre hele processen let og overskuelig, så der ikke kommer noget bag på dig. Men for at give dig det bedste i verden, tilbyder vi også at skræddersy din drømmerejse til Sydafrika, så du får alt det du går og drømmer om.