Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 15.495 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Sri Lanka med børn

Sri Lanka er en vidunderlig rejsedestination med børn. Her får I en god blanding af eksotiske dyr og smuk natur, fascinerende templer, dejlige sandstrande og familievenlige hoteller med swimmingpool.

 

På denne rejse har vi inkluderet de skønneste og mest børnevenlige oplevelser sammen med god tid på egen hånd, hvor I kan slappe af, bade eller tilkøbe netop de aktiviteter, I drømmer om.

 

I har jeres egen, private chauffør / guide på hele rundrejsen, så I selv kan bestemme tempoet og holde alle de pauser, I har brug for.

 

Vil I gøre det ekstra nemt for jer selv, kan I tilkøbe halvpension på hele rejsen for kun 1.500 kr. per voksen og 750 kr. per barn. Vores erfaring er, at der sker så meget i løbet af dagen, at det er rart blot at kunne spise på hotellet om aftenen.

 

Højdepunkter:

 • 5 nætters rundrejse med privat chauffør/guide
 • 6 nætters badeferie
 • Børnevenlige hoteller med pool
 • Rolig start i badebyen Negombo
 • Danseshow og templer i Kandy
 • Naturskøn togtur til Ella
 • Safari i Udawalawe Nationalpark
 • Besøg på elefantbørnehjem
 • Badeferie og skildpadder i Hikkaduwa

 

Hvis I har andre ønsker til rejsen, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk.

Vi anbefaler ikke denne rejse i april, maj, juni, juli, august, september og oktober. Drømmer du om at rejse til Sri Lanka i perioden april til oktober, anbefaler vi i stedet turen Sommerferie i Sri Lanka med børn.

Sri Lanka

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse – lad eventyret begynde!

I dag flyver I fra Danmark til Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

Læn jer tilbage og nyd turen. Der venter et væld af spændende oplevelser, når I kommer frem.

Dag 2:

Velkommen til Sri Lanka

I ankommer til Bandaranaike Internationale Lufthavn, hvor jeres chauffør står klar til at tage imod jer og køre jer direkte til hotellet ved Negombo.

Negombo er en hyggelig badeby nord for Colombo på Sri Lankas vestkyst og mindre end en times kørsel fra lufthavnen.

Afhængig af hvornår I ankommer, kan I slappe af på hotellet, lade børnene lege i poolen, gå på opdagelse i området eller blot gå i seng, så I er klar til at nyde dagen i morgen.

Inkluderet hotel
Club Hotel Dolphin 4
Dag 3:

Afslapning i Negombo

I dag har I hele dagen til blot af slappe af, vænne jer til de nye omgivelser og tidsforskellen, bygge sandslotte på den lange, gyldne sandstrand eller bade i hotellets dejlige swimmingpool.

Har I lyst til at opleve byen, kan I nemt praje en tuk-tuk og bede chaufføren køre jer rundt til Negombos største seværdigheder. I kan for eksempel besøge det lokale fiskemarked, det gamle hollandske fort, smukke St. Mary’s Church og Angurukaramulla-templet, som er et af de ældste og mest hellige, buddhistiske templer i Negombo.

Inkluderet hotel
Club Hotel Dolphin 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Negombos højdepunkter
Dag 4:

Tefabrik, danseshow og Temple of the Tooth

I spiser morgenmad på hotellet, hvorefter I kører mod byen Kandy, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Undervejs besøger I en lokal ”spice garden”, hvor I kan opleve, hvordan de verdensberømte srilankanske krydderier bliver dyrket og brugt. Foruden krydderier til brug i madlavning, er der i Sri Lanka tradition for at bruge krydderier til smertelindring og hudpleje som en del af ayurvediske behandlinger.

I besøger også en tefabrik, hvor I får lov at komme med bag kulissen. Teproduktion er en både imponerende og overraskende proces, som kan virke meget ”gammeldags” – særligt når man tænker på, at det faktisk er te, som bliver solgt til store mærker som f.eks. Lipton.

Desuden er det muligt lave et stop ved Millenium Elephant Foundation, hvor I kan opleve elefanter på helt tæt hold og få mulighed for at fodre dem og bade dem i floden. Læs mere under ”Tilkøb/opgradering”.

Herefter fortsætter I til Kandy, som ligger i en dal, smukt omgivet af frodige bakkeskråninger og temarker. Kandy var den sidste kongelige hovedstad, inden Sri Lanka kom under britisk kontrol i 1815, og med sin indflydelse fra både hinduismen, den britiske kolonitid og borgerkrigen, som sluttede i 2009, byder området på masser af spændende kulturarv og historie.

Om aftenen kan I glæde jer til at opleve et kulturelt indslag med musik og dans, hvorefter I besøger Temple of the Tooth, som er grunden til, at Kandy er kendt som Sri Lankas spirituelle centrum. Temple of the Tooth rummer nemlig en af buddhismens vigtigste relikvier – Buddhas hjørnetand.

Templet er udsmykket efter alle kunstens regler og er et absolut must på en rejse til Sri Lanka.

Inkluderet hotel
Thilanka Hotel 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Millennium Elephant Foundation
Dag 5:

Kandy på egen hånd

I dag kan I glæde jer til en dag på egen hånd i Sri Lankas kulturelle hovedstad med rig mulighed for at udforske byen, tage på spændende udflugter eller blot slappe af på hotellet, tage en dukkert i den dejlige swimmingpool og nyde de smukke omgivelser.

Har I lyst til at udforske området på egen hånd, kan vi varmt anbefale en tur op til Bahirawakanda-templet, som ligger cirka en kilometer fra byens centrum. Det er nemt at komme dertil med tuk-tuk, og fra templet er der en spektakulær udsigt over Kandy, den store sø i hjertet af byen og Temple of the Tooth. Her finder I også den imponerende, 25 meter høje Big Buddha, som kan ses fra hele byen.

Foretrækker I arrangerede udflugter, er der masser af muligheder i Kandy for både børn og voksne. I kan for eksempel prøve kræfter med white water rafting, tage på vandretur i naturskønne Udawattakele Forest Reservation, deltage i et madlavningskursus eller besøge den royale botaniske have, som anses for at være en af de mest spektakulære botaniske haver i hele Asien. Læs mere om vores ekstra ture og udflugter under tilkøb/opgradering.

Inkluderet hotel
Thilanka Hotel 4
Morgenmad
Tilkøbsture
White water rafting og adventure
Vandretur i Udawattakele Forrest Reservation
Dambulla Cave Temple og Løveklippen
Dag 6:

Naturskøn togtur til Ella

Chaufføren henter jer på hotellet efter morgenmaden og kører jer sydpå mod Nanu Oya, hvor I skal med toget til Ella. På vejen besøger i Ramboda Falls – et af Sri Lankas smukkeste vandfald, som ligger omgivet af tæt, frodig skov.

I Nanu Oya stiger I på toget til Ella, mens chaufføren kører videre med jeres bagage i bilen. Togturen mellem Nanu Oya og Ella er en af verdens smukkeste og tager jer helt derud, hvor biler ikke kan komme.

Afstanden mellem de to byer er ikke mere end 60 km, men togturen tager alligevel ca. 3 timer og giver jer god tid til at opleve det fascinerende landskab. Læn jer tilbage og nyd synet, mens I kører forbi grønne temarker, smukke vandfald og imponerende bjerglandskaber, gennem tunneller og ind i skyerne på vej mod Ella.

Ved ankomst til Ella står jeres chauffør klar til at køre jer videre til hotellet, hvor I har aftenen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Heavens Edge Hotel Ella 4
Morgenmad
Dag 7:

Fridag i Ella

Dagen i dag har I til fri afbenyttelse i den charmerende bjergby Ella, som ligger i vidunderlige omgivelser med smukke teplantager, krystalklare vandfald og frodig natur.

Trænger I til at slappe af, kan I bruge dagen ved poolen på hotellet, og vil I gerne opleve endnu mere, kan I for eksempel kaste jer ud i ziplining hos Flying Ravana, leje mountainbikes og udforske Sri Lankas maleriske hill country på egen hånd eller tage på en smuk vandretur til Little Adam’s Peak, som med sin relativt flade rute gennem frodige teplantager og smuk natur er overkommelige for både børn og voksne.

Om aftenen kan I enten spise på hotellet eller slentre en tur langs Ellas hyggelige hovedgade, hvor der findes et mindre udvalg af restauranter, barer og små butikker.

Inkluderet hotel
Heavens Edge Hotel Ella 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Flying Ravana mega zip line
Vandretur til toppen af Little Adam's Peak
Dag 8:

Safari i Udawalawe Nationalpark

I dag kører I videre mod Udawalawe Nationalpark, hvor I kan glæde jer til en oplevelsesrig eftermiddagssafari.

På vejen oplever i smukke Ravana Falls, der er kendt som et af Sri Lankas bredeste vandfald, samt ikoniske Nine Arch Bridge, som er en af de mest fotograferede seværdigheder i hele Sri Lanka. Den cirka 90 meter lange og knap 30 meter høje bro med de ni buer ligger i smukke, frodige omgivelser og er et must på en rejse til Ella.

Herefter kører I videre til Udawalawe Nationalpark, som er kendt for sine store flokke af elefanter, sin smukke natur og sit rige dyreliv, der foruden elefanterne blandt andet tæller krokodiller, aber, bøfler, hjorte samt et rigt fugleliv.

Efter en skøn safari kører I videre til jeres hotel, hvor I kan slappe af og nyde aftenen.

Inkluderet hotel
Centauria Wild 4
Morgenmad
Dag 9:

Elefantbørnehjem og skildpadder

I starter dagen med et besøg ved Elephant Transit Home – et meget anerkendt elefantbørnehjem, der hjælper forladte og tilskadekomne elefanter med at blive friske nok til at komme ud i naturen igen.

Elefanterne går frit rundt på elefantbørnehjemmets området, og det er ikke muligt at komme i direkte kontakt med dem, da de så vidt muligt holdes ”vilde” for at øge chancerne for overlevelse i naturen.

Derfor oplever I elefanterne fra en udsigtsplatform, hvor I kan nyde udsigten til elefanterne, der strejfer omkring og leger, samt de små, ivrige elefanter, som kommer løbende op til fodringsstedet, hvor de får deres mælk – en sjov oplevelse for hele familien.

Efter besøget ved Elephant Transit Home kører I videre langs kysten mod Hikkaduwa. På vejen besøger I et skildpadderugeri, hvor lokale og frivillige arbejder for at beskytte de lokale skildpadder.

Ved ankomst til Hikkaduwa, som ligger på Sri Lankas sydvestkyst, har I resten af dagen på egen hånd.

Inkluderet hotel
Coral Sands Hotel 4
Morgenmad
Dag 10-12:

Badeferie i Hikkaduwa

De næste dage står i afslapningens tegn i Hikkaduwa – en skøn ferieby med masser af liv, gyldne sandstrande, dejligt havvand, et bredt udvalg af restauranter og butikker samt lækre, børnevenlige hoteller.

Stranden i Hikkaduwa er en af Sri Lankas mest børnevenlige, da nogle områder er beskyttet af stendiger, som bryder bølgerne, og dermed ideelle til svømmeture og leg i vandet. Ved Hikkaduwa er der også gode muligheder for at opleve skildpadder direkte ved stranden, lige som I kan snorkle ved det lange koralrev ud for kysten og opleve farverige fisk.

Har I lyst til at opleve endnu mere, kan I for eksempel tage på sejltur i mangroveskoven ved Bentota, besøge Galle og det hollandske fort, som er på UNESCOs verdensarvsliste, eller opleve hvaler ved Mirissa.

Inkluderet hotel
Coral Sands Hotel 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Hval- og delfinsafari i Mirissa
Dag 13:

Hjemrejsen begynder

I dag er det tid til sige farvel til Sri Lanka og begynde hjemrejsen. Jeres private chauffør henter jer og kører jer til lufthavnen, så I er der i god tid inden hjemrejse.

Med jer har I forhåbentlig en masse dejlige minder fra en fantastisk og oplevelsesrig rejse til Sri Lanka med børn.

Afhængig af flyrejseplanen kan I på grund af tidsforskellen ankomme til Danmark allerede samme aften.

Dag 14:

Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætter på Sri Lanka
 • Privat bil med engelsktalende chauffør/guide på rundrejsen
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Trippelværelse ved 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år
 • Familieværelse eller connecting rooms ved 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne og 1 barn under 12 år
 • To dobbeltværelser ved 4 voksne
 • Børnerabatten er gældende ved minimum to fuldt betalende voksne på værelset
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!