Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 17.495 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Det bedste af Cuba med badeferie

"Det bedste af Cuba med badeferie" er en ideel rundrejse for dig, som drømmer om at opleve Cubas absolutte højdepunkter og slutte af med en afslappende badeferie ved nogle af verdens bedste strande.

 

Glæd dig til at opleve fascinerende kultur og historie, klassiske amerikanerbiler, smuk natur og frodige tobaksplantager, brostensbelagte gader og forførende salsarytmer samt dejlige strande, krystalklart vand og fantastisk snorkling.

 

Rejsen sluttes af i strandparadiset Varadero, som byder på luksuriøse hoteller, lækre sandstrande og krystalklart vand samt et væld af shoppingmuligheder og spisesteder.

 

Foretrækker du fred, ro og caribisk idyl, kan du uden beregning flytte badeferien til paradisøen Cayo Santa Maria. Se alternative hoteller under "Tilkøb/opgradering".

 

Højdepunkter

 • 10 nætters oplevelsesrig rundrejse
 • 4 nætters badeferie med all inclusive
 • Havana, Viñales, Playa Larga, Cienfuegos og Trinidad
 • Byrundtur med guide i Havana og Trinidad
 • Cykel-, ride- eller vandretur i Viñales
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter
 • Alle transfers inkluderet

 

Ønsker du flere eller færre nætter på hver destination, er det naturligvis muligt at skræddersy rejsen, så den passer præcis til dine ønsker. Kontakt os på info@flamingotours.dk eller tlf. 70 90 91 00 for en snak om din næste drømmerejse.

Det er muligt at opgradere til privat transport på hele rejsen for 1.200 kr. per person.

Cuba

Sådan bestiller du en rejse

Det er en stor beslutning at vælge en rejse. Start med at bestille et uforpligtende tilbud i dag

Find drømmerejsen Find drømmerejse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til os på 70 90 91 00 eller skrive til os på info@flamingotours.dk.
Vælg dato og lufthavn Vælg både afrejsedato og lufthavn i formularen. Dit tilbud vil blive baseret på disse valg.
Modtag personligt tilbud Vi opsætter og sender dig et helt uforpligtende tilbud, normalt inden for én hverdag.
Se flyplan og skræddersy I dit personlige tilbud kan du se rejseplanen, tilkøbsmuligheder, vigtig information og skræddersy rejsen med vores rejsekonsulent.
Godkend og bestil Når I er tilfredse, accepterer I rejsen fra jeres personlige tilbud, hvor I også finder depositumsbeløbet.
Rejsen venter! Vi sørger for at holde jer opdateret om eventuelle tidsændringer.

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Velkommen til Cuba

I dag stiger du ombord på flyet og sætter kursen mod fantastiske Cuba. Eventyret er begyndt!

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til José Martí International Airport, hvor vores lokale samarbejdspartner står klar til at tage imod dig og sørge for, at du kommer godt videre til Havana.

Inkluderet hotel
Casa particular i Havana 3
Hotelopgraderinger
Iberostar Parque Central 5
Mystique Habana by Royalton 5
Dag 2:

Byrundtur i Havana

Glæd dig til den første dag i vidunderlige Havana – Cubas pulserende og charmerende hovedstad.

Du starter dagen med at spise morgenmad på dit casa/hotel i ro og mag. Herefter bliver du hentet af en cykeltaxi, som kører dig hen til vores lokale samarbejdspartners kontor. Her får du meget mere at vide om, hvad de næste dage byder på.

Efter velkomstmødet bliver du hentet af din guide, hvorefter du kan se frem til to timers byrundtur i Havana Vedado og Miramar i en klassisk amerikanerbil efterfulgt af en times guidet rundtur til fods i charmerende Havana Vieja.

Fra den charmerende amerikanerbil kan du nyde udsigten til blandt andet El Malecon (den 8 km lange promenade langs kysten), Revolutionsmuseet, Parque Central og Gran Teatro de la Habana. Undervejs er der mulighed for at holde små pauser, og du vil få rig mulighed for at opleve Havanas byliv med klassiske biler, små butikker og charmerende huse.

Ved Plaza de la Revolución holder du en længere pause med tid til at opleve og tage billeder af de spændende omgivelser, som inkluderer Jose Marti Memorial, Nationalbiblioteket og Palacio de la Revolución. På byrundturen får du også mulighed for at opleve blandt andet 5ta Avenida, Parque Almendares, Cementerio Colon, Universidad de la Habana og La Rampa.

Efter den to timer lange køretur fortsætter turen til fods i den charmerende gamle bydel Havana Vieja, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Her kommer du blandt andet til at opleve Plaza de Armas, fortet Castillo de la Real Fuerza, Palacio del Segundo Cabo og Palacio de los Capitanes Generales, hovedgaden Calle Obispo, Havanas første universitet San Geronimo de la Habana, Plaza de la Catedral og stemningsfulde Bodeguita del Medio.

Der vil også være tid til at besøge hyggelige og charmerende Palacio de la Artesania for at købe souvenirs eller bare nyde stemningen.

Når byrundturen er slut, siger du farvel til guiden og har resten af dagen på egen hånd.

Inkluderet hotel
Casa particular i Havana 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Iberostar Parque Central 5
Mystique Habana by Royalton 5
Dag 3:

Havana på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i skønne Havana. Her er rig mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd og opleve Cubas fascinerende historie og kultur.

Tag en slentretur ad Havanas ikoniske strandpromenade El Malecón, nyd synet af de mange amerikanerbiler i bybilledet, gå på opdagelse i de smalle gader i den gamle bydel Havana Vieja, oplev spændende museer, kirker og historiske bygninger eller lad dig inspirere i små kunststudier og gallerier. Du kan også nyde en mojito på en lokal café, mens gademusikanter sørger for livemusik.

Vil du opleve endnu mere, er der mulighed for at tilkøbe spændende udflugter. Lær for eksempel at danse salsa, eller tag på en hyggelig cykeltur gennem charmerende Havana.

Læs mere om mulige udflugter og aktiviteter i Havana under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet hotel
Casa particular i Havana 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Iberostar Parque Central 5
Mystique Habana by Royalton 5
Tilkøbsture
Cykeltur i Havana
Tropicana Show
Lær salsa i Havana
Dag 4:

Turen går til Viñales

Du spiser morgenmad på dit casa/hotel, hvorefter du bliver hentet af chaufføren, som kører dig videre til dit casa/hotel i Viñales.

Køreturen fra Havana til Viñales foregår i en delt bil eller minibus og tager cirka tre timer.

Ved ankomst til Viñales har du har resten af dagen til fri afbenyttelse med mulighed for at gå på opdagelse i de naturskønne omgivelser.

Inkluderet hotel
Casa particular i Viñales 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hotel E Central Viñales 4
Dag 5:

Udflugt i naturskønne Viñales

Dagen starter med en guidet cykeltur gennem Viñales-dalen, der er kendt som et af de smukkeste naturområder på Cuba og et paradis for naturelskere med frodige tobaks-, kaffe- og bananplantager, små gårde, grønne bjergsider, kølige vandfald og søer samt karakteristiske "mogotes" (kalkstensbjerge).

Du cykler gennem de smukke omgivelser i et roligt tempo, og undervejs på turen besøger du en lokal tobakfarm, hvor du får et unikt indblik i produktionen af regionens berømte cigarer.

Foretrækker du at udforske Viñales-dalen til fods eller på hesteryg, kan du uden beregning skifte cykelturen ud med en ridetur i Viñales eller en vandretur i Vinales-dalen (oplyses ved booking).

Efter den guidede udflugt har du resten af dagen på egen hånd. Selve byen Viñales er en charmerende by med masser af cubansk stemning. Her kan du slappe af på byens plaza, betragte den smukke kirke, nyde et måltid eller en forfriskende mojito på en af byens restauranter eller barer og suge stemningen til dig, når de lokale danser salsa i det fri og spiller musik til langt ud på aftenen.

Inkluderet hotel
Casa particular i Viñales 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hotel E Central Viñales 4
Tilkøbsture
Ridetur i Viñales
Vandretur i Vinales-dalen
Cubansk romsmagning og tapas
Dag 6:

Strandliv i Playa Larga

Efter en tidlig morgenmad bliver du hentet på dit casa/hotel og kørt videre til den lille kystby Playa Larga, som ligger ved bunden af Svinebugten og byder på smukke sandstrande, krystalklart vand, gode snorklemuligheder og hyggelig, lokal stemning.

Køreturen foregår i en delt bil eller minibus og tager cirka 6 timer afhængig af antallet af stop på vejen.

Ved ankomst til Playa Larga har du resten af eftermiddagen på egen hånd med mulighed for at udforske området, slappe af på stranden eller tage en dukkert i havet. Langs stranden findes et fint udvalg af spisesteder, hvor du kan nyde aftensmaden og den smukke udsigt over havet.

Inkluderet hotel
Casa particular i Playa Larga 3
Morgenmad
Dag 7:

Turen går til Cienfuegos

Formiddagen har du på egen hånd i skønne Playa Larga. Slap af på stranden og nyd den dejlige stemning eller tag på en guidet snorkeltur og oplev det fascinerende undervandsliv i Svinebugten. Læs mere om snorkelturen under "Tilkøb/opgradering".

Efter frokost bliver du hentet af en privat chauffør og kørt videre til Cienfuegos. Køreturen tager cirka 2 timer.

Cienfuegos er kendt som “La Perla del Sur” – Sydens Perle – og byen, som er på UNESCOs verdensarvsliste, er da også noget ganske særligt.

Byen blev grundlagt af franske immigranter i starten af 1800-tallet, og den franske tilstedeværelse skinner tydeligt igennem i de charmerende, gamle bygninger med skyggefulde søjlegange, brede boulevarder og grønne parker. Det er nemt at forestille sig, hvor smuk og majestætisk Cienfuegos har været i sin storhedstid, hvor tobak- og sukkerproduktion bragte stor rigdom til byen.

Bevæger du dig rundt i Cienfuegos i dag, vil du opleve en autentisk by, hvor hestevogne stadig kører rundt i gaderne, og hvor de hyggelige kvarterer summer af liv - og byen er heldigvis dejligt nem at udforske på egen hånd.

Et besøg i Parque José Martí, som ligger centralt i den gamle bydel, omgivet af smukke, gamle bygninger, gallerier og caféer, er et must. Parken er et skønt sted at suge stemningen til sig og iagttage livet, som går sin gang.

Du kan også besøge smukke Palacio Ferrer, hvor du kan fornemme tidligere tiders storhed og nyde den fantastiske udsigt over Cienfuegos, eller lægge vejen forbi Cubas eneste triumfbue, som blev opført som et symbol på Cubas uafhængighed fra Spanien i 1902.

Inkluderet hotel
Casa particular i Cienfuegos 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hotel La Unión 4
Tilkøbsture
Snorkling ved Punta Perdiz
Dag 8:

El Nicho-vandfaldet

Du spiser morgenmad på dit casa/hotel, inden du bliver hentet af din private taxi, der kører dig videre til El Nicho-vandfaldet, som ligger i et fantastisk smukt naturområde cirka en times kørsel fra Cienfuegos. Her har du mulighed for at udforske området på egen hånd, og trænger du til at blive kølet ned, findes der flere naturlige pools ved vandfaldet, hvor du kan bade i det krystalklare vand.

Entré til El Nicho-området koster ca. 10 EUR og betales, inden du kører ind til området. Vi anbefaler at medbringe gode sko eller sneakers til den knap 2 km lange gåtur hen til vandfaldet.

Chaufføren venter på dig ved vandfaldet og kører dig bagefter videre til dit casa/hotel i Trinidad, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse med mulighed for at gå på opdagelse i den charmerende by.

Inkluderet hotel
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hotel Mystique Trinidad La Popa 5
Hotel E La Calesa 4
Dag 9:

Byrundtur i Trinidad

I dag kan du glæde dig til en skøn byrundtur til fods i farverige Trinidad, hvor du får mulighed for at opleve byens største attraktioner samt nogle af de mindre kendte perler.

Du bliver hentet på dit casa/hotel af din engelsktalende guide efter morgenmaden. Selve byrundturen starter ved Plaza Mayor, hvorfra I går mod øst ad Calle Real del Jigue, som prydes af et væld af smukke bygninger i kolonistil og små butikker, der sælger kunsthåndværk.

Næste stop er Plaza Santa Ana, hvor du blandt andet finder resterne af kirken Iglesia de Santa Ana, som blev bygget i det 18. århundrede.

Herfra går turen videre til Parque Cespedes, som er et meget populært mødested blandt de lokale, og derfra videre til Casa de la Musica, som ligger nær et af de smukkeste udsigtspunkter i byen og byder på liveoptrædener og kolde drinks om aftenen.

Undervejs kommer I også forbi flere af byens spændende museer og kirker (entré ikke inkluderet).

Sidste stop på byrundturen er Canchanchara – en hyggelig og historisk bar, som er kendt for sine lækre cocktails.

Den spændende byrundtur varer cirka 2-3 timer, hvor du får rig mulighed for at blive klogere på Cubas fascinerende kultur og historie, og bagefter har du resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hotel Mystique Trinidad La Popa 5
Hotel E La Calesa 4
Dag 10:

Trinidad på egen hånd

I dag får du mulighed for at udforske charmerende og farverige Trinidad på egen hånd.

Den gamle kolonitidsby er med god grund på UNESCOs verdensarvsliste, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse både i og uden for byen.

Nyd en slentretur i de brostensbelagte gader i det historiske centrum, og sug stemningen til dig, mens du nyder en mojito eller et lækkert måltid mad. Betragt de lokale, som spiller domino i skyggen eller danser salsa til forførende salsarytmer. Stemningen i Trinidad er helt unik!

Byen byder også på et væld af shoppingmuligheder og masser af spændende museer, herunder det tidligere San Fransisco de Asis-kloster med sit berømte, gule klokketårn.

I området omkring Trinidad finder du desuden lækre badestrande, frodige sukkerrørsplantager og ikke mindst skønne Topes de Collantes National Park - et smukt naturreservat med spændende vandreruter, smuk natur og betagende vandfald.

Vi tilbyder også flere udflugter og aktiviteter, som kan være med til at gøre dit ophold i Trinidad endnu mere oplevelsesrigt. Læs mere om disse under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet hotel
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Hotel Mystique Trinidad La Popa 5
Hotel E La Calesa 4
Tilkøbsture
Lær salsa i Trinidad
Seafari til Cayo Iguana
Vandretur i Topes de Collantes
Dag 11:

Velkommen til paradis

Efter en tidlig morgenmad på dit casa/hotel bliver du hentet af din chauffør, som kører dig til Varadero, hvor endeløse sandstrande og krystalklart vand venter.

Køreturen foregår i delt bil eller minibus og tager cirka 5 timer afhængig af antallet af stop undervejs.

Ved ankomst til Varadero bliver du sat af ved dit hotel, hvor du kan tjekke ind og nyde resten af dagen på egen hånd. All inclusive er inkluderet fra ankomst til hotellet i Varadero.

Inkluderet hotel
Hotel Sol Palmeras 4
All inclusive
Hotelopgraderinger
Hotel Paradisus Los Cayos 5
Meliá Internacional Varadero 5
Hotel Sol Cayo Santa Maria 4
Dag 12-14:

Badeferie i Varadero

Varadero er Cubas mest populære badeferiedestination og byder på nogle af verdens bedste strande med fint, lyst sand, krystalklart vand og gode muligheder for snorkling og dykning – et fantastisk sted at afslutte en oplevelsesrig rundrejse.

Her er der rig mulighed for at nyde den cubanske sol, slappe af på den smukke sandstrand, tage en dukkert i hotellets indbydende swimmingpool eller udforske det fascinerende liv under havets overflade med snorkel og dykkermaske.

Varadero er helt perfekt for dig, som drømmer om en dejlig badeferie med et bredt udvalg af aktiviteter, butikker, restauranter og barer at vælge mellem.

Foretrækker du mere fredelige omgivelser, kan du uden beregning flytte rejsen til Cayo Santa María, som er et caribisk ø-paradis med smukke sandstrande og gode snorklemuligheder i rolige omgivelser.

Inkluderet hotel
Hotel Sol Palmeras 4
All inclusive
Hotelopgraderinger
Hotel Paradisus Los Cayos 5
Meliá Internacional Varadero 5
Hotel Sol Cayo Santa Maria 4
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

I dag er det tid til at tage afsked med Cuba efter en forhåbentlig fantastisk ferie.

Din chauffør kører dig direkte fra hotellet i Varadero til José Martí International Airport. Køreturen tager cirka 2½-3 timer.

Foran dig venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange mindeværdige oplevelser, du har fået på din rundrejse på Cuba.

Dag 16:

Velkommen hjem

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Danmark med en masse fantastiske minder i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 14 nætter på Cuba
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Privat transfer til/fra lufthavnen samt Playa Larga - Cienfuegos - Trinidad
 • Delt transfer Havana - Viñales - Playa Larga samt Trinidad - Varadero/Cayo Santa Maria
 • Udflugter som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Visum til Cuba
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset deltagerantal
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Tilkøb af privat transfer på hele turen
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Se grupperabat og fordele i tilbudet!
Få et uforpligtende tilbud med pris og rejseplan

Andre rejser til Cuba