Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Løver der nyder et måltid
Fra 19.495 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Kruger safari og Mauritius

Kombinationen af safari i Sydafrika og Mauritius giver dig mulighed for at opleve noget af det bedste i verden.

 

I Sydafrika har du charmerende Lamai Safari Lodges som base. Herfra tager du på game drives i lodgens eget private "Big Five"-område, som ligger i åben forbindelse med Kruger Nationalpark. Her har du mulighed for at opleve elefanter, løver, leoparder, bøfler, næsehorn, giraffer, zebraer, antiloper og mange andre dyr.

 

Turen sluttes af med afslapning og forkælelse på billedskønne Mauritius, hvor kridhvide sandstrande, krystalklart vand og frodig natur venter.

 

Glæd dig til en uforglemmelig safarirejse spækket med fantastiske oplevelser i Sydafrika og Mauritius!

 

Højdepunkter

 • 7 nætters safari i Sydafrika med halvpension
 • 5 nætter på lækkert 4-stjernet hotel på Mauritius
 • Game drives på Lamai Safaris private ”Big Five” område – mulighed for at opleve ”The Big Five”
 • Picnic og game drive ved Olifantsfloden – oplev flodheste, krokodiller og elefanter
 • Panoramaruten i Drakensbjergene – smukke udsigter og betagende vandfald
 • Blyde River Canyon – verdens tredjedybeste kløft og en af de smukkeste i verden
 • Luksuriøs badeferie på eksotiske Mauritius

 

Har du ønsker til andre overnatningssteder eller flere/færre nætter på Mauritius?
Kontakt os! Så hjælper vi gerne med at skræddersy dit program.

Sydafrika

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse – lad eventyret begynde

Din rejse starter med en flyvetur til Sydafrika med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er klar til de mange fantastiske oplevelser, der venter dig først på safari i Sydafrika og derefter på Mauritius.

Dag 2:

Ankomst og transfer til lodgen

Vi ankommer til Johannesburg lufthavn, hvor vores chauffør tager imod os. Vi kører ud af Johannesburg og op gennem den yderste del af Drakensbjergene og mod det populære low weld område, hvor Lamai Safari er placeret. Det tager 5-6 timer at køre, inklusiv et par stop undervejs, hvor du kan strække benene og samtidig har chancen for at se de første dyr.

Efter check-in ser vi nærmere på området, inden vi får serveret middagen under åben himmel.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Halvpension
Dag 3:

Game drive i Big Five-området

Du bliver hentet tidligt om morgenen og kører på en stemningsfuld morgen game drive.

Dyresporene efter nattens aktivitet er stadig friske, og du bliver kørt ud i området, hvor du har mulighed for at opleve blandt andet "The Big Five", som dækker over de fem dyr, som for de gamle storvildtsjægere var sværest at nedlægge – elefanten, næsehornet, bøflen, løven og leoparden.

Det er også muligt at opleve en lang række andre ikoniske, afrikanske dyr såsom giraffer, zebraer, kuduer, vortesvin og impalaer.

Når du kommer tilbage til lodgen, serveres morgenmaden. Herefter kan du slappe af ved poolen eller ved en af de mange terrasser, som har udsigt til de vilde dyr.

Om eftermiddagen tager du på en intens og fascinerende bush walk* med en erfaren ranger, som kan fortælle om de dyrespor og planter, I møder undervejs. En bush walk er en helt unik oplevelse, da du har mulighed for at komme tæt på dyrene på en helt anderledes måde end i bil. Rejser du med børn, skal du være opmærksom på, at børn under 12 år ikke må deltage i bush walk (gældende lovgivning).

Tilbage på lodgen har du resten af eftermiddagen til fri afbenyttelse, indtil middagen serveres.

 

*Rejser du i de sydafrikanske sommermåneder, byttes bush walken ud med en game drive med fokus på dyrespor. Her kan børn ned til 3 år deltage. Sigtbarheden i den tykke bush er om sommeren for dårlig til, at det er sikkert at bevæge sig rundt til fods i bushen, men hvis rangeren vurderer, at det er sikkert, kan du få lov at gå en lille tur ud af bilen i et område med god sigtbarhed.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Halvpension
Dag 4:

Drakensbjergene og Blyde River Canyon

Du spiser morgenmad på lodgen og kører derefter mod de imponerende Drakensbjerge, der med sine klippeformationer og mange udsigtspunkter er en helt fantastisk oplevelse.

Blyde River Canyon skærer sig igennem den nordlige del af bjergene og er med sin frodige, subtropiske vegetation en af de smukkeste kløfter i verden.

Du spiser frokost i bjergene på et hyggeligt spisested og fortsætter til Graskop og videre til Pilgrim’s Rest – en tidligere guldmineby, hvor der vil være mulighed for lidt shopping. The Three Rondavels, som er tre bjergformationer, der har form som de traditionelle sydafrikanske hytter, er meget fascinerende og naturligvis også med på ruten.

Endvidere kommer du til at opleve Bourke’s Luck Potholes med sine smukke vandfald og helt unikke røde klippeformationer, der markerer begyndelsen til Blyde River Canyon, samt udsigtspunktet, der kaldes ”God’s Window” på grund af den helt spektakulære udsigt over den frodige nationalpark. I klart vejr kan man endda ane horisontens bue.

Mæt af oplevelser vender du tilbage til lodgen, hvor middagen og hygge i bålets skær venter.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Halvpension
Dag 5:

Oliphant River

I dag går turen til Oliphant River, hvor du har mulighed for at opleve blandt andet flodheste, krokodiller og elefanter, som bader langs floden.

Du kører på game drive i området omkring floden og får uden tvivl en masse fantastiske dyreoplevelser.

Undervejs holdes picnic i området – en hyggelig og helt særlig oplevelse.

Efter en begivenhedsrig udflugt vender du tilbage til lodgen.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Halvpension
Dag 6:

Afslapning eller aktiviteter i området

Dagen er til fri disposition med rig mulighed for at slappe af og nyde poolen på lodgen.

Har du lyst til endnu flere oplevelser, er det muligt at bestille ekstra aktiviteter. Udbuddet af aktiviteter varierer og bestilles på lodgen.

Eksempler på aktiviteter og udflugter kunne være:

 • Quad bike i Big Five-området inkl. game drive
 • Besøg hos den tamme flodhest Jessica og Reptilparken
 • Besøg i landsby med smagsprøver på traditionelle, sydafrikanske retter
 • Bådsafari på Blyde Dam og besøg på bilmuseum
 • Game drive i den officielle del af Kruger Nationalpark
 • Danseshow med traditionel, sydafrikansk dans
Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Halvpension
Dag 7:

Flere Big Five-oplevelser

Dagen er afsat til fantastiske Big Five-oplevelser i Lamai Safaris eget private område i forbindelse med Kruger Nationalpark.

Du kører på oplevelsesrige game drives med mulighed for at opleve de fascinerende, vilde dyr, og mellem de planlagte game drives har du mulighed for at slappe af på lodgen.

Frokost spises enten på lodgen eller i bushen, afhængig af hvordan det passer ind med det øvrige program.

Om aftenen er der mulighed for at spise middag under åben himmel og hygge i bålets skær.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Halvpension
Dag 8:

Game drive og sundowner

Din sidste dag på safari starter med en morgendrive, hvorefter du spiser morgenmad og har resten af dagen til at slappe af og nyde omgivelserne.

Ved aftenstid køres du ud til et særligt udvalgt sted i Big Five-området, hvor du kan se solen gå ned over bjergene, mens du nyder et glas bobler og medbragte snacks.

På turen tilbage til lodgen kører rangeren med spotlight og finder øjne i natten. Du har blandt andet mulighed for at spotte løver på udkig efter bytte, elefanter der trætte efter dagens indtag står og halvsover mellem træerne, og hyæner der nysgerrigt kommer helt tæt på bilen. 

Når du kommer tilbage til lodgen, er der middag og hygge ved bålet.

Inkluderet
Lamai Safari Lodges 4
Halvpension
Dag 9:

Johannesburg

Det er blevet tid til at tage afsked med det fantastiske dyreliv ved Lamai Safari Lodges.

Chaufføren kører dig til Johannesburg, hvor du overnatter på Protea Hotel i nærheden af lufthavnen. Her har du mulighed for at få en god nats søvn, så du er klar til den videre rejse til paradisstrande og endnu flere oplevelser på eksotiske Mauritius.

Inkluderet
Protea Hotel by Marriott O.R. Tambo Airport 4
Morgenmad
Dag 10:

Turen går til Mauritius

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver videre til Mauritius. Flytiden til Mauritius er cirka 4 timer fra Johannesburg.

Her kan du se frem til at tilbringe resten af ferien i luksuriøse omgivelser ved øens lækre, finkornede sandstrande og krystalklare vand.

Inkluderet
La Pirogue 4
Aftensmad
Dag 11-14:

Luksuriøs badeferie på Mauritius

Mark Twain skrev engang, at ’Mauritius was made first and then heaven, heaven being copied after Mauritius’ –  og han havde ret!

Det er ikke uden grund, at Mauritius er kendt som et sandt paradis med azurblåt vand så langt øjet rækker, kridhvide sandstrande og luksuriøse resorts med enestående service og komfort.

Mauritius er dog også andet og mere end smukke strande og byder på noget for enhver – fra adrenalinjunkies og aktive ferierejsende til børnefamilier og livsnydere. En safari i Sydafrika med badeferie på Mauritius kan også danne rammen om en fantastisk bryllupsrejse, hvor I får en god blanding af storslåede naturoplevelser og afslapning på kridhvide paradisstrande.

Aktiviteter på Mauritius

Om du er til vandsportsaktiviteter som stand up paddling og kajak, sejlture til omkringliggende øer, naturoplevelser, kulturelle udflugter, dykning og snorkling, golf eller dyreoplevelser – Mauritius har det hele!

Under ’Tilkøb’ kan du læse meget mere om nogle af de udflugter, du har mulighed for at tage på. Desuden kan det servicemindede personale på resortet være behjælpelige med at arrangere endnu flere ture.

Mauritius er også en oplagt destination for golfentusiaster. Fantastiske udsigter og greens i verdensklasse kendetegner de legendariske golfbaner på Mauritius. Besøg for eksempel berømte Ile aux Cerfs Golf Club, som er designet af den dobbelte Masters-vinder Bernhard Langer og ligger i fabelagtige omgivelser på en privat ø med udsigt over det azurblå hav.

Inkluderet
La Pirogue 4
Halvpension
Tilkøb/opgradering
Catamaran cruise
Dormant Volcano and Sacred Lake
Big Foot Adventure
Casela World of Adventure
Discover the Multi-Cultural facet of Mauritius
Dolphins Encounter
Island Adventures
Sugar Adventure - Pamplemousse - Port Louis
The Tea Route
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

Efter nogle forhåbentlig helt fantastiske dage på Mauritius er det tid til at sige farvel til den frodige paradisø.

Du køres derfor til lufthavnen, hvorfra du flyver tilbage til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 16:

Velkommen hjem fra en uforglemmelig rejse!

Du ankommer til Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætter på Lamai Safari Lodges med halvpension
 • 1 nat i Johannesburg med morgenmad
 • 5 nætter på 4-stjernet hotel på Mauritius med halvpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen som beskrevet i dagsprogrammet
 • Drikkevand på alle game drives
 • Ture og udflugter som beskrevet i dagsprogrammet
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!