Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Cheetah Safari

På denne 10 dages rejse vil du opleve den frodige Aberdere nationalpark, det mangfoldige dyreliv i Samburu reservatet, søerne Lake Nakuru og Lake Naivasha og den storslåede savanne Masai Mara.
Der er mulighed for forlængelse af rejsen.

 

Højdepunkter

 • Aberdare Nationalpark – Smukke vandfald og et mangfoldigt dyreliv i den frodige park
 • Samburu Vildtreservat – Se de store pattedyr i magiske Samburu
 • Lake Nakuru – Fantastisk dyreliv ved den saltholdige og lavvandede sodasø
 • Lake Naivasha – Flodheste og et rigt fugleliv
 • Masai Mara reservatet – Mulighed for at opleve ”The Big Five”
 • Høj standard af lodges

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter?
Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 15695 kr.
Børn under 12 år: 4000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1 : Udrejse til Kenya fra Danmark

I dag flyver vi fra Danmark til Kenya med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2 : Aberdare Nationalpark

Vi bliver hentet i Nairobi lufthavn, og kører mod Somak Safari Lounge, hvor der er mulighed for at opbevare noget bagage inden turen går nordpå mod Aberdare nationalpark.
Turen tager ca. 4 timer, og vi ankommer i tide til at spise frokost. Herefter kan man bruge eftermiddagen på at slappe af, eller tage en gåtur i det smukke område, hvis vejret tillader det. Aberdare nationalpark består både af regnskov, bambusskov og højlandshede, hvilket giver området et dyreliv som ikke ses andre steder i Kenya. Især de smukke vandfald er lette at blive betaget af. 

INKLUDERET

Helpension

TILKØB/OPGRADERING

Dag 3 : Samburu Nationalreservat

Fra Aberdare tager vi en køretur på ca. 4 timer nordpå, hvor vi krydser ækvator på vej mod det 165kvm2 store Samburu vildtreservat, hvor vi spiser frokost. Området ligger på en lavaslette og næres af Ewaso Nyiro floden der løber igennem reservatet. Her søger dyrene til for at drikke og søge skygge under doumpalmerne og akaciebuske og -træer, der også tiltrækker et rigt fugleliv. Efter frokosten tager vi en eftermiddagssafaritur i bil – også kaldet ”game drive” - og det er nu du skal huske kamaraet. På land kan man opleve zebraer, gazeller, giraffer og de tre store kattedyr: Løven, geparden og leoparden. Området huser også elefanter, bøfler, krokodiller og flodheste, så der er virkelig mulighed for nogle magiske øjeblikke i Samburu. 

INKLUDERET

Helpension
Dag 4 : Samburu Nationalreservat

Dagen bruges i Samburu hvor vi starter med en stemningsfuld morgen game drive. Herefter frokost, og efterfølgende mulighed for endnu en game drive om eftermiddagen. Samburu er kendt for sit rige dyreliv, så der er masser af mulighed for at opleve de vilde dyr tæt på, og tage den kenyanske magi helt ind. Efter en oplevelsesrig dag tager vi tilbage til vores camp.

INKLUDERET

Helpension
Dag 5 : Fra Samburu til Aberdare

Efter morgenmaden kører vi ca. 4 timer sydpå mod Serena Mountain Lodge der ligger mellem trætoppene ved foden af det smukke Mount Kenya. Vi spiser frokost her, og efterfølgende er der mulighed for at bruge eftermiddagen på at tage en gåtur med guide, eller opleve dyrelivet fra lodgen, der har en spektakulær udsigt over området. Du kan opleve elefanter og bøfler ved vandhullet fra udsigtsterrasserne, eller komme helt tæt på vandhullet ved at bruge den tunnel der går fra Lodgen og ned til et hi, hvor du kan få det perfekte billede, eller bare oplevelsen af, at være få meter væk fra dyrene. Gå til ro i et af de hyggelige værelser, der alle har terrasse med udsigt over vandhullet.

INKLUDERET

Helpension
Dag 6 : Lake Nakuru - Naivasha

Efter morgenmaden kører vi ned mod den imponerende Great Rift Valley og fortsætter mod Lake Nakuru Lodge – en køretur på ca. 4 timer. Her spiser vi frokost, inden vi tager på en eftermiddags game drive i Lake Nakuru Nationalpark der er Kenyas mindste, men rig på dyreliv. Nakurusøen er en saltholdig og lavvandet natronsø der tiltrækker mere end 400 fuglearter, hvoraf den lyserøde flamingo nok er den mest berømte og specielle af dem. De færdes jævnligt ved Lake Nakuru i kæmpe flokke og er virkelig et imponerende syn. Løver, flodheste, hvide næsehorn, bøfler, giraffer, zebraer, impalaer, pelikaner og storke er almindelige syn i parken for bare at nævne et par stykker. Vi fortsætter videre til Lake Naivasha, som ligger en times tid væk i bil. 

INKLUDERET

Dag 7 : Masai Mara

Dagen starter med muligheden for en skøn tur i båd på Lake Naivasha, hvor du kan komme endnu tættere på det rige fugleliv og flodhestene i vandet. Herefter kører vi ca. 5,5 time til Masai Mara reservatet, der bjergtager en med de vidtstrakte sletter og den åbne savanne. Vi spiser frokost inden eftermiddagen bruges på game drive, hvor vi skal opleve dette helt særlige sted, der er kendt for de tre store kattedyr – løven, geparden og leoparden – samt zebraer, gnuer, elefanter og krokodiller, der ligger i vandet og venter på at et af de store dyr skal krydse floden. 

INKLUDERET

Helpension

TILKØB/OPGRADERING

Dag 8 : Masai Mara

Nyd morgenbrisen og oplev daggryet på savannen, når vi tager en game drive inden morgenmaden. Der er også mulighed for at tage en næsten magisk morgentur i luftballon efterfulgt af morgenmad med bobler der hvor luftballonen lander (mod ekstrabetaling). Efter frokosten kan man slappe af, tage atmosfæren, lydene og duftene ind, inden vi tager en sen eftermiddags game drive på savannen. 

INKLUDERET

Helpension

TILKØB/OPGRADERING

Dag 9 : Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi tilbage til Nairobi (ca. 5 timer i bil) hvorfra turen går tilbage til Danmark.

INKLUDERET

Morgenmad
Dag 10 : Hjemkomst i Danmark

Velkommen hjem fra en uforglemmelig rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætter på safari med helpension
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg: 3.000 kr.
Indhent TilbudGratis og uforpligtende
Fra 15695 kr.
Børn under 12 år: 4000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid
Vi anbefaler også
Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15795

Med én nat i dyrerige Lake Nakuru og tre nætter i ubeskrivelige Masai Mara er dette den perfekte rejse, hvis du drømmer om safari med mange dyr og minimal transport. Rejsen afsluttes med en lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 17795

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 17895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 19995

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18595

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere