Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Indien

Indiens gyldne trekant med tigersafari, elefanter og Taj Mahal Fra kr. 10395

Den indiske gyldne trekant byder på natur, kultur og historie. Oplev Indiens sprudlende hovedstad Delhi, elefanter og Amber Fort i den lyserøde by Jaipur, tigersafari i Ranthambore nationalpark, Taj Mahal og Agra Fort...

11 dage Fly inkluderet Læs mere
Indiens gyldne trekant med tigersafari, Taj Mahal og Goa Fra kr. 12795

Den indiske gyldne trekant, med tigersafari og gyldne strande i Goa. Denne rundtur har det hele; En fascinerende hovedstad, Delhi, elefanter til Amber Fort i Jaipur, mulighed for at spotte tiger i Ranthambore national...

11 dage Fly inkluderet Læs mere
Indiens gyldne trekant - Delhi, Jaipur og Taj Mahal Fra kr. 8495

Oplev Indiens gyldne trekant med bl.a. storbylivet i Delhi, den rosa by Jaipur, og det nordindiske mausoleum Taj Mahal. Trekanten mellem Delhi, Jaipur og Agra byder på mange højdepunkter med fascinerende mennesker, my...

9 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Indien

Indien er kontrasternes land og byder på et sandt bombardement af sanseindtryk. Når du rejser til Indien, kan du opleve alt fra imponerende natur og dyreliv til hektiske storbyer og fascinerende, historiske bygningsværker.

 

Et besøg i den pulserende hovedstad New Delhi, der blev grundlagt som regeringsby under det engelske styre, kan tage pusten fra de fleste. Charmerende Old Delhi lader dig til gengæld opleve det ”ægte Indien” med farverige markeder, smalle gader, en liflig duft af krydderier og et hektisk leben.

I Old Delhi kan du desuden opleve mindeparken for Mahatma Gandhi, imponerende Jama Masjid – Indiens største moske med plads til hele 25.000 bedende – samt det kolossale Røde Fort, som er på UNESCOc verdensarvsliste og et must, når du rejser til Indien.

 

I Indiens største delstat, Rajasthan, kan du opleve den hektiske og farverige hovedstad Jaipur, der er kendt som den lyserøde by. Her vil du møde gamle rickshaws, køer på vejene, vanvittig trafik, mænd med turban og kvinder i sarier, City Palace som stadig fungerer som residens for kongefamilien, farverige bazarer, arbejdende dromedarer og meget mere. Jaipur er ganske enkelt ubeskrivelig, men det mest fascinerende monument i området er uden tvivl det overdådige Amber Fort, som er et af de mest kendte og velbesøgte i hele Indien.

 

Taj Mahal indtager dog klart pladsen som det mest besøgte monument i Indien. Det mægtige og verdenskendte mausoleum er en fantastisk, arkitektonisk oplevelse, et af verdens syv vidundere og et absolut must, når du rejser til Indien. I samme område kan du opleve det imponerende Agra Fort, som er et sandt mesterværk inden for mughalsk arkitektur og bestemt et besøg værd.

 

På din rejse til Indien kan du næsten ikke undgå at blive betaget af de mange fascinerende bygningsværker, men det kontrastrige land har faktisk endnu mere og andet at byde på.

 

Oplev Indiens smukke natur og rige dyreliv på safari i smukke Ranthambore Nationalpark, som er særligt kendt for sin flotte bestand af tigre, men som også er hjemsted for en lang række andre vilde dyr. Nationalparken huser f.eks. sumpkrokodiller, gazeller, leoparder, sjakaler, vildsvin og et rigt fugleliv.

 

Når du rejser til Indien med Flamingo Tours, er det desuden muligt at slutte din rejse af med en afslappende badeferie i strandparadiset Goa, som foruden billedskønne, hvide strande byder på farverige markeder, spændende kultur og frodig natur.

 

Indien har noget for alle og er et land, det er svært ikke at forelske sig i.

 

Rejs til Indien med Flamingo Tours

 

Vi har udvalgt de oplevelser, som vi mener er de allerstørste, når du rejser til Indien. Skulle du have andre ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at skræddersy din indiske drømmerejse.