Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 15.495 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Magiske Sri Lanka og Dubai

Velkommen til frodige og farverige Sri Lanka, som byder på store kulturoplevelser, smukke strande og en helt fantastisk natur.

 

Oplev Sigiriya og den imponerende løveklippe, som skyder op midt i den frodige natur, fascinerende Dambulla Cave Temple og byen Kandy med det hellige “Temple of the Tooth”. Nyd den smukke natur og det rige dyreliv i Yala Nationalpark samt den betagende togtur fra Nuwara Eliya til Ella.

 

De sidste dage tilbringes i den eksotiske og pulserende metropol Dubai, hvor du kan bruge dagene på at slentre rundt i de gamle kvarterer, tage på sightseeing i moderne Dubai, shoppe på eksotiske markeder og i Dubais enorme malls, eller bare koble helt fra på en af Dubais lækre sandstrande. Uanset om du er til badeferie, storbyferie eller historie, kommer du ikke til at kede dig, når du rejser til Dubai.

 

Vi anbefaler at tilkøbe halvpension på hele rundrejsen for kun 1.100 kr. per person. Vores erfaring er, at der sker så meget i løbet af dagen, at det er rart blot at kunne spise på hotellet om aftenen. Det er naturligvis også muligt at tilkøbe mad på hotellet efter ankomst. Her må dog forventes en væsentligt højere pris.

 

Højdepunkter på Sri Lanka

 • 8 nætters rundrejse i Sri Lanka med privat chauffør/guide
 • Sigiriya området og løveklippen – 1500 år gammel byplanlægning og byggekunst
 • Togtur til Ella – en af verdens smukkeste togture
 • Kandy – Sri Lankas spirituelle centrum
 • Yala Nationalpark – safari blandt leoparder og elefanter
 • Dambulla Cave Temple – Sri Lankas bedst bevarede huletempel
 • Negombo – afslapning med strand og pool den sidste dag, inden turen går videre
 • Hos os er alle ture, safarier og entrebilletter inkluderet

 

Højdepunkter i Dubai

 • 5 nætters ophold på 5-stjernet hotel i Dubai med morgenmad
 • Lækre sandstrande med masser af vandsportsaktiviteter
 • Storslået arkitektur – oplev blandt andet Burj Khalifa og Palm Jumeirah
 • Shopping i verdensklasse – fra traditionelle souks til enorme shopping malls

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Sri Lanka

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse – lad eventyret begynde!

I dag flyver du fra Danmark til Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og klar til alle de spændende oplevelser, som venter, når du kommer frem.

Dag 2:

Velkommen til Sri Lanka

Du ankommer til Bandaranaike Internationale Lufthavn, hvor din chauffør står klar til at tage imod dig og køre dig til Negombo, som ligger ud til det smukke Indiske Ocean.

Inkluderet hotel
Goldi Sands Hotel 3
Hotelopgraderinger
Pledge Scape Negombo 4
Suriya Resort Kammala 4
Dag 3:

Dambulla Cave Temple

Efter morgenmaden kører chaufføren dig mod Sigiriya, som ligger i Matale-provinsen i det centrale Sri Lanka. Turen tager ca. 4 timer, så der er god tid til at slappe af og nyde udsigten til de smukke landskaber.

På vejen besøger du Dambulla Cave Temple, som er det største og bedst bevarede huletempel i Sri Lanka. Huletemplet, som er på UNESCOs verdensarvsliste, består af fem naturlige klippehuler, som indeholder et væld af fascinerende statuer og vægmalerier.

Herefter kører du videre til Sigiriya, hvor du checker ind på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Fresco Water Villa 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Habarana Village by Cinnamon 4
Dag 4:

Løveklippen i Sigiriya

Efter morgenmaden besøger du, hvad der anses som et af de fineste monumenter inden for srilankansk kultur og historie, Sigiriya Rock. Den betagende klippe rejser sig stejlt næsten 200 meter over landskabet.

På toppen ligger ruinerne af Kong Kasyapas imponerende fæstning, bygget i det femte århundrede. Sigiriya-klippen med sin fæstning på toppen er på UNESCOs verdensarvsliste og er et af de bedst bevarede eksempler på byplanlægning fra den tid. Der er 1.202 trin op til toppen af klippen, og det er en tur, der er værd at tage, for udsigten fra toppen er helt spektakulær.

Du starter opstigningen til klippen ved at gå gennem de symmetriske, royale haver, som ligger for foden af klippen og er blandt de ældste anlagte haver i verden. Der er flere muligheder for at tage et lille hvil undervejs, og jo højere op du kommer, desto mere åbenbares det frodige landskab.

Cirka halvvejs oppe er der et lille plateau, hvor kongen lod bygge en port i form af en kæmpe løve, hvorfor klippen også kaldes ”Lion Rock”. I dag står kun poterne tilbage, men det er et nationalmonument for Sri Lankas befolkning og årsagen til, at der er en løve på Sri Lankas flag.

Når du kommer op til toppen af klippen, kan du gå på opdagelse i slotsruinerne. Når man tænker på udfordringerne ved at fragte byggematerialer op på en 200 meter høj klippe i det femte århundrede, er det imponerende at tænke på omfanget af kongens fæstning med palads, damme og vandingssystemer, som pumpede vand helt op til toppen ved hjælp af et imponerende hydraulisk system.

Efter besøget på Sigiriya Rock går turen tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen på egen hånd.

Det er muligt at tilkøbe en safaritur i Minneriya Nationalpark om eftermiddagen, hvor du kan være heldig at spotte elefanter. Den 8.800 hektar store park har navn efter den store Minneriya ferskvandssø, som i perioder tiltrækker enorme flokke af asiatiske elefanter – i nogle tilfælde flere hundrede ad gangen.

Inkluderet hotel
Fresco Water Villa 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Habarana Village by Cinnamon 4
Tilkøbsture
Safari i Minneriya National Park
Dag 5:

Spice garden, Kandy og Temple of the Tooth

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du kører mod byen Kandy, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Undervejs stopper du ved en lokal ”spice garden”, hvor du kan opleve, hvordan de verdenskendte srilankanske krydderier bliver dyrket og brugt. Foruden krydderier til brug i madlavning, er der i Sri Lanka tradition for at bruge krydderier til smertelindring og hudpleje som en del af ayurvediske behandlinger. I krydderihaven får du en rundvisning og får fortalt, hvilke krydderier du kan bruge i forskellige situationer.

Herefter fortsætter du mod Kandy, som ligger i en dal, smukt omgivet af frodige bakkeskråninger og temarker. Kandy var den sidste kongelige hovedstad, inden Sri Lanka kom under britisk kontrol i 1815, og med sin indflydelse fra både hinduismen, den britiske kolonitid og borgerkrigen, som sluttede i 2009, byder området på masser af spændende kulturarv og historie.

Om aftenen skal du opleve et kulturelt indslag med musik og dans, hvorefter du besøger Temple of the Tooth, som er grunden til, at Kandy er kendt som Sri Lankas spirituelle centrum. Temple of the Tooth rummer nemlig en af buddhismens vigtigste relikvier – Buddhas hjørnetand.

Templet er udsmykket efter alle kunstens regler og er et absolut must, når du rejser til Sri Lanka.

Inkluderet hotel
Thilanka Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Earl's Regency 5
Dag 6:

Kandy på egen hånd

Glæd dig til en dag på egen hånd i skønne Kandy med rig mulighed for at udforske byen, tage på spændende udflugter eller blot slappe af på hotellet, tage en dukkert i swimmingpoolen og nyde de smukke omgivelser.

Vil du udforske området på egen hånd, kan vi varmt anbefale en tur op til Bahirawanda-templet, som ligger cirka en kilometer fra byens centrum. Det er nemt at komme dertil med tuk-tuk, og fra templet er der en spektakulær udsigt over Kandy, søen og Temple of the Tooth. Desuden får du mulighed for på tættere hold at opleve den imponerende, 26 meter høje, Hvide Buddha, som skuer ud over Kandy og kan ses fra hele byen.

Vil du opleve endnu mere, anbefaler vi udflugten Kandys højdepunkter, hvor du blandt andet oplever den botaniske have, Kandy War Cemetary og naturligvis Den Hvide Buddha.

Du kan også prøve kræfter med white water rafting i Ulapane eller tage på en naturskøn vandretur ved Knuckles Mountain Range eller i Udawatta Kele Forest Reservation. Læs mere om alle vores ekstra ture og udflugter under tilkøb/opgradering.

Inkluderet hotel
Thilanka Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Earl's Regency 5
Tilkøbsture
Vandretur i Knuckles Mountain Range
White water rafting og adventure
Vandretur i Udawattakele Forrest Reservation
Kandys højdepunkter
Dag 7:

Naturskøn togtur til Ella

Efter morgenmaden kører du mod Nanu Oya togstation. På vejen besøger du en tefabrik, hvor du får en guidet rundvisning og bliver klogere på processen bag Sri Lankas berømte teproduktion.

Sri Lanka er verdens fjerdestørste producent af te, og med en årlig produktion på mere end 300.000 tons er te landets vigtigst eksportvare. Tefabrikken, som du besøger, producerer noget af Sri Lankas fineste te, som du både får mulighed for at smage og købe med hjem.

Efter besøget på tefabrikken går turen videre til Nanu Oya, hvor du stiger på toget til Ella. Togturen mellem Nuwara Eliya og Ella er en af verdens smukkeste og tager dig helt derud, hvor biler ikke kan komme.

Afstanden mellem Nanu Oya og Ella er ikke mere end 60 km, men togturen tager alligevel ca. 3 timer og giver dig god tid til at opleve det fascinerende landskab. Læn dig tilbage og nyd synet, mens du kører forbi grønne temarker, smukke vandfald og imponerende bjerglandskaber, gennem tunneller og ind i skyerne på vej mod Ella.

Ved ankomst til Ella står din chauffør klar til at køre dig til dit hotel, hvorefter du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Serenite Ella 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Morning Dew Hotel 4
Ella Heritage 3
Dag 8:

På egen hånd i Ella

Dagen er til fri afbenyttelse i charmerende Ella, som ligger i vidunderlige omgivelser med smukke teplantager, krystalklare vandfald og frodig natur.

Her kan du for eksempel tage på vandretur, bestige Little Adam’s Peak eller leje en mountainbike og udforske Sri Lankas maleriske Hill Country på egen hånd. Du har også mulighed for at besøge Ella Spice Garden eller gå en tur langs Ellas hyggelige hovedgade, hvor du finder et udvalg af restauranter og barer.

Om eftermiddagen kører chaufføren dig til Tissamaharama, hvor du tjekker ind på hotellet og kan nyde aftenen i dejlige omgivelser.

Inkluderet hotel
Oak Ray Wild Yala 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Elephant Reach Yala 4
Tilkøbsture
Besøg ved elefantbørnehjem
Vandretur til toppen af Little Adam's Peak
Dag 9:

Safari i Yala Nationalpark

Glæd dig til en skøn morgensafari i Yala Nationalpark – Sri Lankas ældste og mest populære nationalpark.

Yala er verdenskendt for sin store koncentration af leoparder og er et af de steder i verden, hvor du har størst chance for at opleve de elegante og sky dyr i deres naturlige omgivelser. I parken findes også et væld af hjorte, aber, påfugle, majestætiske elefanter, krokodiller, bjørne, vortesvin, vandbøfler, guldsjakaler og varaner. Der er også et imponerende rigt fugleliv med mere end 200 forskellige fuglearter, herunder pelikaner, storke og flamingoer.

Efter en forhåbentlig oplevelsesrig safari i Yala går turen videre til Negombo, hvor du overnatter, inden turen i morgen går videre til metropolen Dubai.

Inkluderet hotel
Goldi Sands Hotel 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Pledge Scape Negombo 4
Suriya Resort Kammala 4
Dag 10:

Turen går til Dubai

Efter en fantastisk og oplevelsesrig rundrejse i Sri Lanka er det tid til at rejse videre. Din chauffør henter dig på hotellet og kører dig til lufthavnen, hvorfra du flyver til eksotiske Dubai.

Her venter blandt andet unik arkitektur, shopping i verdensklasse og billedskønne sandstrande blandet med charmerende gamle kvarterer og eksotiske markeder.

Ved ankomst til lufthavnen står en chauffør klar til at hente dig og køre dig til det lækre hotel i Dubai.

Inkluderet hotel
Stella Di Mare 5
Morgenmad
Dag 11-14:

Luksus i Dubai

I løbet af dit ophold i Dubai har du mulighed for at opleve alt det bedste, den pulserende metropol har at byde på.

Når du rejser til Dubai med Flamingo Tours, bor du i gåafstand til Dubais mest populære strand, JBR Beach – også kaldet Marina Beach.

Marina Beach byder på en lækker, finkornet sandstrand med blandt andet legeplads, et væld af vandsportsaktiviteter, biograf, vandland samt kort gåafstand til Dubais berømte The Walk – en populær, udendørs shopping-promenade, som løber parallelt med stranden og byder på et væld af butikker og restauranter.

Modsat andre bydele i Dubai kan du nemt komme rundt til fods på Jumeirah Beach Residence (JBR). Du har derfor rig mulighed for at udforske det spændende område i dit helt eget tempo og for eksempel slentre en tur langs strandpromenaden ved Dubai Marina, som er verdens største menneskeskabte marina.

En kort køretur fra Jumeirah Beach Residence finder du desuden gigantiske Palm Jumeirah, hvis mange små øer danner billedet af en palme samt glimrende golfbaner, enorme vandlande og mange andre aktivitetsmuligheder.

Flere oplevelser i Dubai

Dubai byder på et fantastisk sammensurium af unik arkitektur, shopping i verdensklasse og et væld af aktiviteter blandet med gamle, traditionelle kvarterer og eksotiske markeder.

Lad dig imponere af de enorme og glamourøse bygninger, nyd den enestående udsigt fra ikoniske Burj Khalifa, besøg shopping-paradiset Dubai Mall eller oplev et af de populære shows ved springvandet Dubai Fountain.

Vil du have action og underholdning, kan du besøge LEGOLAND Dubai, IMG Worlds of Adventure, Aquaventure Waterpark eller en af Dubais andre forlystelsesparker og vandlande, opleve gigantiske Dubai Aquarium and Underwater Zoo i Dubai Mall eller lægge vejen forbi Ski Dubai – Dubais berømte, indendørs skibakke i Mall of the Emirates.

Bur Dubai og Dubai Creek

Selvom Dubai især er kendt for luksus og glamour, byder den arabiske storby også på masser af spændende kultur og historie – særligt i området omkring Dubai Creek. Her finder du blandt andet Dubai Museum og Al Fahidi Fort, hvor du kan få et unikt indblik i Dubais fascinerende historie og en god forståelse for landets udvikling.

I Dubai Creek-området finder du også masser af cafeer og restauranter, hvor du kan nyde udsigten til det hektiske liv ved The Creek og de mange, traditionelle Dhows i vandet. Tag også en stemningsfyldt sejltur med vandtaxa til de farverige souks i Deira på den anden side af Dubai Creek, hvor du kan handle blandt andet guld, krydderier og tekstiler.

En gåtur ad de snoede gader med traditionelle vindtårne samt små butikker og boder i Al Fahidi-kvarteret i Bur Dubai kan også anbefales. Kontrasten til de enorme og glamourøse skyskrabere i de nyere områder i Dubai er slående, og her oplever du livet, som det leves af de lokale.

I Bur Dubai kan du også opleve en anden mangfoldighed end i resten af Dubai, da indbyggerne er en charmerende sammensætning af blandt andet indere, pakistanere, srilankanere og egyptere.

Ørkensafari i Dubai

Drømmer du om at opleve en ægte ørkensafari, er Dubai også et ideelt sted at udleve den drøm. Mindre end en times kørsel fra hektiske Dubai, kan du opleve det vidunderlige arabiske ørkenlandskab med tårnhøje klitter og silkeblødt, rødt sand så langt øjet rækker.

Det imponerende ørkenlandskab byder på en lang række aktivitetsmuligheder, fra adrenalinfyldt terrænkørsel i firhjulstrækker, sandboarding og køreture på ATV til besøg i en beduinlejr med mulighed for at se solen gå ned bag det de imponerende klitter, få malet hænderne med henna, prøve en vandpibe og få en ridetur på en kamel.

Inkluderet hotel
Stella Di Mare 5
Morgenmad
Tilkøbsture
Marina Dhow Cruise
Ørkensafari
Dubais højdepunkter (heldagstur)
Halvdagstur i New Dubai
Abu Dhabis højdepunkter (heldagstur)
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

Din rejse til Dubai er ved at nå sin afslutning. Forhåbentlig har du nået at opleve alt det, du gerne ville – uanset om du er til afslapning og solbadning, sightseeing, shopping eller noget helt andet.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går hjem til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Med dig i bagagen har du uforglemmelige minder fra både din rundrejse i Sri Lanka og din ferie i Dubai.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Dag 16:

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Du ankommer til Danmark efter en lang, afslappende flyrejse og kan glæde dig over alle de fantastiske og unikke oplevelser, du har fået på din rejse til Sri Lanka og Dubai.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 8 nætter på Sri Lanka med morgenmad
 • 5 nætter på 5-stjernet hotel i Dubai med morgenmad
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på Sri Lanka som beskrevet i programmet
 • Alle ture, safarier og entrebilletter på Sri Lanka
 • Privat engelsktalende guide/chauffør på rundrejsen
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 personer
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider og drikke udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
 • Turistskat i Dubai (betales direkte til hotellet)
M
T
O
T
F
L
S
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!