Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 15.495 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Magiske Sri Lanka og Dubai

Velkommen til frodige og farverige Sri Lanka, der byder på store kulturoplevelser og en fantastisk natur.

Oplev Sigiriya med den gamle fæstning på toppen af den imponerende løveklippe, den smukke togtur fra Nuwara Eliya til Ella, byen Kandy med det hellige ”Tempel of the Tooth” og Bahirawakandatemplet med den imponerende 26 meter høje, hvide Buddha. Nyd den skønne natur og det rige dyreliv i henholdsvis Minneriya og Udawalawe nationalparker, og få et indblik i den srilankanske livsførelse og kultur, når du besøger en krydderihave og de lokale i Sigiriya.

De sidste dage tilbringes i den eksotiske og pulserende metropol Dubai, hvor du kan bruge dagene på at slentre rundt i de gamle kvarterer, tage på sightseeing i moderne Dubai, shoppe på eksotiske markeder og i Dubais enorme malls, eller bare koble helt fra på en af Dubais lækre sandstrande. Uanset om du er til badeferie, storbyferie eller historie, kommer du ikke til at kede dig, når du rejser til Dubai.

 

Højdepunkter på Sri Lanka

 • 8 nætters rundrejse i Sri Lanka med privat chauffør/guide
 • Sigiriya området og løveklippen – 1500 år gammel byplanlægning og byggekunst
 • Togtur fra Nuwara Eliya til Ella – en af verdens smukkeste togture
 • Nationalparkerne Minneriya og Udawalawe – vilde elefanter, skøn natur og et rigt fugleliv omkring Minneriyasøen
 • Kandy – Sri Lankas spirituelle centrum
 • Negombo – afslapning med strand og pool den sidste dag, inden turen går videre
 • Hos os er alle ture, safarier og entrebilletter inkluderet!

 

Højdepunkter i Dubai

 • 5 nætters ophold på 5-stjernet hotel i Dubai med morgenmad
 • Lækre sandstrande med masser af vandsportsaktiviteter
 • Storslået arkitektur – oplev blandt andet Burj Khalifa og Palm Jumeirah
 • Shopping i verdensklasse – fra traditionelle souks til enorme shopping malls

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller flere/færre nætter?
Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Sri Lanka

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse – lad eventyret begynde!

I dag flyver du fra Danmark til Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og klar til alle de spændende oplevelser, som venter, når du kommer frem.

Dag 2:

Velkommen til Sri Lanka

Du ankommer til Bandaranaike Internationale Lufthavn, hvor din chauffør står klar til at tage imod dig og køre dig til Negombo.

På hotellet, som ligger ud til det smukke Indiske Ocean, bliver du taget imod med en forfriskende velkomstdrink, hvorefter du bliver briefet om det, du skal opleve de næste dage.

Inkluderet
Goldi Sands Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Suriya Resort Kammala 4
Dag 3:

Sigiriya og besøg i buddhistisk tempel

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter chaufføren kører dig mod Sigiriya, som ligger i Matale-provinsen i det centrale Sri Lanka. Turen tager ca. 4 timer, så der er god tid til at slappe af og nyde udsigten til de smukke landskaber.

Ved ankomst checker du ind på hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Om aftenen besøger du byens buddhistiske tempel, hvor du får mulighed for at opleve de lokale indbyggeres ritualer. Ofte vil du også have mulighed for at blive velsignet med ”Chanting of Pritith”, hvorefter den buddhistiske munk binder en velsignet snor omkring dit håndled for at give held og god karma.

Det er en fantastisk oplevelse og giver et rigtig godt indblik i de lokale buddhisters kultur.

Efter tempelbesøget bliver du kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
Fresco Water Villa 4
Morgenmad
Dag 4:

Sigiriya og elefanter i Minneriya Nationalpark

Efter morgenmaden besøger du, hvad der anses som et af de fineste monumenter inden for srilankansk kultur og historie, Sigiriya Rock. Den betagende klippe rejser sig stejlt næsten 200 meter over landskabet.

På toppen ligger ruinerne af Kong Kasyapas imponerende fæstning bygget i det femte århundrede. Sigiriya-klippen med sin fæstning på toppen er på UNESCOs verdensarvsliste og et af de bedst bevarede eksempler på byplanlægning fra den tid.

Der er 1.202 trin op til toppen af klippen, og det er en tur, der er værd at tage, for udsigten fra toppen er helt spektakulær.

Du starter opstigningen til klippen ved at gå gennem de symmetriske, royale haver, som ligger for foden af klippen og er blandt de ældste anlagte haver i verden. Der er flere muligheder for at tage et lille hvil undervejs, og jo højere du kommer op, desto mere åbenbares det frodige landskab.

Cirka halvvejs oppe er der et lille plateau, hvor kongen lod bygge en port i form af en kæmpe løve, hvorfor klippen også kaldes ”Lion Rock”. I dag står kun poterne tilbage, men det er et nationalmonument for Sri Lankas befolkning og årsagen til, at der er en løve på Sri Lankas flag.

Når du kommer op til toppen af klippen, kan du gå på opdagelse i slotsruinerne. Når man tænker på udfordringerne ved at fragte byggematerialer op på en 200 meter høj klippe i det femte århundrede, er det imponerende at tænke på omfanget af kongens fæstning med palads, damme og vandingssystemer, som pumpede vand helt op til toppen ved hjælp af et imponerende hydraulisk system.

Minneriya Nationalpark

Efter besøget på Sigiriya går turen videre til Minneriya Nationalpark, hvor du tager på en sen eftermiddagssafari for at spotte elefanter. Parken har navn efter den store Minneriya ferskvandssø, som i perioder tiltrækker enorme flokke af asiatiske elefanter – i nogle tilfælde flere hundrede af gangen.

Selvom de majestætiske kæmper er hovedattraktionen i nationalparken, er det også muligt at opleve andre dyrearter, herunder flokke af hjorte og et rigt fugleliv.

Efter de skønne naturoplevelser i Minneriya Nationalpark bliver du kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
Fresco Water Villa 4
Morgenmad
Dag 5:

Landsbybesøg, spice garden og Kandy

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du bliver kørt til en nærliggende landsby. Her har du mulighed for at opleve og udforske de lokales simple livsstil, få en rundvisning på deres marker og måske få en snak med nogle af de lokale.

Efter landsbybesøget fortsætter du mod byen Kandy. Undervejs stopper du ved en lokal ”spice garden”, hvor du kan opleve, hvordan de verdenskendte srilankanske krydderier bliver dyrket og brugt. Foruden krydderier til brug i madlavning, er der i Sri Lanka tradition for at bruge krydderier til smertelindring og hudpleje som en del af ayurvediske behandlinger. I krydderihaven får du en rundvisning og får fortalt, hvilke krydderier du kan bruge i forskellige situationer.

Herefter serveres en autentisk srilankansk frokost, inden du fortsætter mod byen Kandy, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Byen ligger i en dal, smukt omgivet af frodige bakkeskråninger og temarker.

Kandy var den sidste kongelige hovedstad, inden byen kom under britisk kontrol i 1815, og området byder med sin indflydelse fra både hinduismen, den britiske kolonitid og borgerkrigen, som sluttede i 2009, på masser af spændende kulturarv og historie.

Om aftenen skal du opleve et kulturelt indslag med musik og dans, hvorefter du besøger Temple of the Tooth, som er grunden til, at Kandy er kendt som Sri Lankas spirituelle centrum. Temple of the Tooth rummer nemlig en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas hjørnetand.

Templet er udsmykket efter alle kunstens regler og er et absolut must, når du rejser til Sri Lanka.

Inkluderet
Thilanka Hotel 3
Morgenmad
Dag 6:

Nuwara Eliya og besøg på tefabrik

I dag går turen mod Nuwara Eliya, som er berømt for sin teproduktion.

På vejen gør du holdt ved smukke vandfald og besøger en tefabrik, hvor du får lov at komme med bag kulissen. Det er en både imponerende og overraskende proces, som kan virke meget ”gammeldags” – særligt når man tænker på, at det faktisk er te, som bliver solgt til store mærker som f.eks. Lipton.

Ved ankomst til Nuwara Eliya checker du ind på hotellet og kan slappe af resten af dagen.

Inkluderet
Summer Hill Breeze 3
Morgenmad
Dag 7:

Naturskøn togtur til Ella

Om formiddagen har du mulighed for at slappe af eller gå på opdagelse i smukke Nuwara Eliya, som også er kendt som Sri Lankas ’Little England’.

Herefter kører chaufføren dig til Nanu Oya togstation, hvor du stiger på toget til Ella. Togturen mellem Nuwara Eliya og Ella er en af verdens smukkeste og tager dig helt derud, hvor bilen ikke kan komme.

Afstanden mellem Nanu Oya og Ella er ikke mere end 60 km, men togturen tager alligevel ca. 3 timer og giver dig god tid til at opleve det fascinerende landskab. Læn dig tilbage og nyd synet, mens du kører forbi grønne temarker, smukke vandfald og bjerglandskaber, gennem tunneller og ind i skyerne på vej mod Ella.

Ved ankomst til Ella står din chauffør klar til at køre dig til dit hotel, hvorefter du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Morning Dew Hotel 4
Morgenmad
Dag 8:

På egen hånd i Ella

Dagen er til fri afbenyttelse i charmerende Ella, som ligger i vidunderlige omgivelser med smukke teplantager, krystalklare vandfald og frodig natur.

Her kan du for eksempel tage på vandretur, bestige Little Adam’s Peak eller leje en mountainbike og udforske Sri Lankas maleriske Hill Country på egen hånd.

Du har også mulighed for at besøge Ella Spice Garden eller gå en tur langs Ellas hyggelige hovedgade, hvor du finder et udvalg af restauranter og barer.

Om eftermiddagen kører chaufføren dig til Udawalawe, hvor du tjekker ind på hotellet og kan nyde aftenen i dejlige omgivelser.

Inkluderet
Grand Udawalawe Safari Resort 4
Morgenmad
Dag 9:

Udawalawe Nationalpark – Negombo

Efter morgenmaden besøger du et Elephant Transit Home, der er drevet af en organisation, der hjælper forladte babyelefanter med at komme ud i naturen igen. Det er en sjov oplevelse at se de små ivrige elefanter komme løbende op til fodringsstedet, hvor de får deres mælk.

Herfra er der en kort køretur til Udawalawe Nationalpark, der har Sri Lankas største koncentration af vilde elefanter. Her tager du på safari og oplever det fascinerende dyreliv, der blandt andet også tæller krokodiller, aber, bøfler, hjorte samt et rigt fugleliv.

Efter safarien kører du videre til Negombo, hvor du overnatter, inden turen går videre til den moderne metropol Dubai.

Inkluderet
Goldi Sands Hotel 3
Morgenmad
Dag 10:

Turen går til Dubai

Efter en fantastisk og oplevelsesrig rundrejse i Sri Lanka er det tid til at rejse videre. Din chauffør henter dig på hotellet og kører dig til lufthavnen, hvorfra du flyver til eksotiske Dubai.

Her venter blandt andet unik arkitektur, shopping i verdensklasse og billedskønne sandstrande blandet med charmerende gamle kvarterer og eksotiske markeder.

Ved ankomst til lufthavnen står en chauffør klar til at hente dig og køre dig til det lækre hotel i Dubai.

Inkluderet
Stella di Mare 5
Morgenmad
Dag 11-14:

Luksus i Dubai

I løbet af dit ophold i Dubai har du mulighed for at opleve alt det bedste, den pulserende metropol har at byde på.

Når du rejser til Dubai med Flamingo Tours, bor du i gåafstand til Dubais mest populære strand, JBR Beach – også kaldet Marina Beach.

Marina Beach byder på en lækker, finkornet sandstrand med blandt andet legeplads, et væld af vandsportsaktiviteter, biograf, vandland samt kort gåafstand til Dubais berømte The Walk – en populær, udendørs shopping-promenade, som løber parallelt med stranden og byder på et væld af butikker og restauranter.

Modsat andre bydele i Dubai kan du nemt komme rundt til fods på Jumeirah Beach Residence (JBR). Du har derfor rig mulighed for at udforske det spændende område i dit helt eget tempo og for eksempel slentre en tur langs strandpromenaden ved Dubai Marina, som er verdens største menneskeskabte marina.

En kort køretur fra Jumeirah Beach Residence finder du desuden gigantiske Palm Jumeirah, hvis mange små øer danner billedet af en palme samt glimrende golfbaner, enorme vandlande og mange andre aktivitetsmuligheder.

Flere oplevelser i Dubai

Dubai byder på et fantastisk sammensurium af unik arkitektur, shopping i verdensklasse og et væld af aktiviteter blandet med gamle, traditionelle kvarterer og eksotiske markeder.

Lad dig imponere af de enorme og glamourøse bygninger, nyd den enestående udsigt fra ikoniske Burj Khalifa, besøg shopping-paradiset Dubai Mall eller oplev et af de populære shows ved springvandet Dubai Fountain.

Vil du have action og underholdning, kan du besøge LEGOLAND Dubai, IMG Worlds of Adventure, Aquaventure Waterpark eller en af Dubais andre forlystelsesparker og vandlande, opleve gigantiske Dubai Aquarium and Underwater Zoo i Dubai Mall eller lægge vejen forbi Ski Dubai – Dubais berømte, indendørs skibakke i Mall of the Emirates.

Bur Dubai og Dubai Creek

Selvom Dubai især er kendt for luksus og glamour, byder den arabiske storby også på masser af spændende kultur og historie – særligt i området omkring Dubai Creek. Her finder du blandt andet Dubai Museum og Al Fahidi Fort, hvor du kan få et unikt indblik i Dubais fascinerende historie og en god forståelse for landets udvikling.

I Dubai Creek-området finder du også masser af cafeer og restauranter, hvor du kan nyde udsigten til det hektiske liv ved The Creek og de mange, traditionelle Dhows i vandet. Tag også en stemningsfyldt sejltur med vandtaxa til de farverige souks i Deira på den anden side af Dubai Creek, hvor du kan handle blandt andet guld, krydderier og tekstiler.

En gåtur ad de snoede gader med traditionelle vindtårne samt små butikker og boder i Al Fahidi-kvarteret i Bur Dubai kan også anbefales. Kontrasten til de enorme og glamourøse skyskrabere i de nyere områder i Dubai er slående, og her oplever du livet, som det leves af de lokale.

I Bur Dubai kan du også opleve en anden mangfoldighed end i resten af Dubai, da indbyggerne er en charmerende sammensætning af blandt andet indere, pakistanere, srilankanere og egyptere.

Ørkensafari i Dubai

Drømmer du om at opleve en ægte ørkensafari, er Dubai også et ideelt sted at udleve den drøm. Mindre end en times kørsel fra hektiske Dubai, kan du opleve det vidunderlige arabiske ørkenlandskab med tårnhøje klitter og silkeblødt, rødt sand så langt øjet rækker.

Det imponerende ørkenlandskab byder på en lang række aktivitetsmuligheder, fra adrenalinfyldt terrænkørsel i firhjulstrækker, sandboarding og køreture på ATV til besøg i en beduinlejr med mulighed for at se solen gå ned bag det de imponerende klitter, få malet hænderne med henna, prøve en vandpibe og få en ridetur på en kamel.

Inkluderet
Stella di Mare 5
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Marina Dhow Cruise
Ørkensafari
Dubais højdepunkter (heldagstur)
Halvdagstur i New Dubai
Abu Dhabis højdepunkter (heldagstur)
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

Din rejse til Dubai er ved at nå sin afslutning. Forhåbentlig har du nået at opleve alt det, du gerne ville – uanset om du er til afslapning og solbadning, sightseeing, shopping eller noget helt andet.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går hjem til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Med dig i bagagen har du uforglemmelige minder fra både din rundrejse i Sri Lanka og din ferie i Dubai.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 16:

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Du ankommer til Danmark efter en lang, afslappende flyrejse og kan glæde dig over alle de fantastiske og unikke oplevelser, du har fået på din rejse til Sri Lanka og Dubai.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 8 nætter på Sri Lanka med morgenmad
 • 5 nætter på 5-stjernet hotel i Dubai med morgenmad
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på Sri Lanka som beskrevet i programmet
 • Alle ture, safarier og entrebilletter på Sri Lanka
 • Privat engelsktalende guide/chauffør på rundrejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider og drikke udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
 • Turistskat i Dubai (betales direkte til hotellet)
M
T
O
T
F
L
S
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!