Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Om os

Hvem er vi?

Flamingo Tours er et rejsebureau, der sælger fantastiske, individuelle pakkerejser af høj kvalitet til gode priser. Vi har mange års erfaring inden for rejsebranchen og vores store viden og kendskab til vores destinationer gør os i stand til at arrangere skræddersyede, spændende og oplevelsesrige rejser, som du aldrig vil glemme.

 

 

Vi elsker selv at rejse og rejser af og til ud i verden for at udforske nye destinationer, møde nye samarbejdspartnere og for at sikre os, at kvaliteten af vores ture og hoteller lever op til vores høje standarder.

 

 

Som kunde 

Hos Flamingo Tours er du som kunde i centrum, og vi ønsker at give dig den bedste service både før, under og efter rejsen. Derfor er vi også fleksible og skræddersyr gerne din drømmerejse, så du kan opleve det, du synes, er det bedste i verden.

 

Børn under 12 år har en speciel børnerabat. Du finder disse under hver enkelt tur.

 

 

Rejsegarantifonden

Flamingo Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2829) og Danmarks Rejsebureau Forening, så du trygt kan bestille din rejse hos os.

 

 

rejsekonsulent - Jenny Hakanen

Jenny Hakanen
Rejsekonsulent og Produktansvarlig
Tlf: 70909100
Mail: info@flamingotours.dk

rejsekonsulent - Camilla Riis

Camilla Riis
Rejsekonsulent

Webmaster - Nikolaj Nygaard

Nikolaj Nygaard
Webmaster

Direktør - Henrik Fly Sevelsted

Henrik Fly Sevelsted
Direktør