>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 16.495 kr.
17 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Vietnam fra Nord til Syd med badeferie

På denne oplevelsesrige rundrejse fra nord til syd kommer du til at opleve nogle af Vietnams absolutte højdepunkter.

 

Oplev vietnamesernes fascinerende kultur og livsstil, den imødekommende lokalbefolkning og det smagfulde, vietnamesiske køkken.

 

Gå på opdagelse i de gamle bydele, spændende museer samt historiske monumenter og få et unikt indblik i både kejsertidens ekstravagante levevis, kolonitiden og Vietnamkrigens grusomme virkelighed.

 

Slap af og fordøj de mange oplevelser ved den billedskønne strand i Nha Trang, og nyd den gudesmukke natur i Mekong-deltaet samt ved Halong Bay og Bai Tu Long Bay med stejle klippeformationer, fascinerende huler og flydende landsbyer. 

 

Rejsen kan tilpasses dine ønsker i forhold til antal nætter, indkvarteringssteder m.m. Kontakt os på tlf. 70 90 91 00 for et uforpligtende tilbud på din skræddersyede drømmerejse til Vietnam

 

Højdepunkter: 

 • 11 nætters oplevelsesrig rundrejse m. chauffør
 • 3 nætters badeferie
 • Indenrigsfly på alle lange strækninger i Vietnam
 • Hanoi – Kultur og historie i Vietnams pulserende hovedstad 
 • Cruise i Lan Ha Bay – Halong Bay off the beaten track  
 • Hue – Vietnams tidligere kejserlige hovedstad 
 • Hoi An – Charmerende og autentisk med hyggelig bymidte 
 • Badeferie i Nha Trang – Finkornede sandstrande og azurblåt vand 
 • Ho Chi Minh City – Det gamle Saigon og fascinerende underjordiske tunneller 
 • Mekong Delta – Hyggelig bådtur på Mekong River 
 • Floating Market – Oplev de lokales Vietnam 

Mest for pengene eller ekstra komfortabelt?

Alle indkvarteringssteder på rundrejsen i Vietnam er særligt udvalgte, så du får allermest for pengene. Ønsker du endnu højere komfort, kan vi tilbyde en opgraderingspakke med 4-stjernede hoteller på hele rejsen. De enkelte hoteller kan ses under "Tilkøb/opgradering" i dagsprogrammet. Prisen er 2000 kr. pr. person for alle nætter.

Vietnam

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afgang mod nye eventyr

Endelig er dagen kommet, hvor du kan gå ombord på flyet og sætte kursen mod Vietnam. Læn dig tilbage og nyd turen med en god bog, en film, en krydsogtværs eller noget helt fjerde. 

Du tilbringer natten ombord på flyet, så medbring eventuelt ørepropper eller sovemaske, hvis du har brug for det for at få en god nats søvn. 

Når du ankommer til Vietnam, venter masser af sanseindtryk og spændende oplevelser. 

Dag 2:

Velkommen til Vietnam

Du ankommer til lufthavnen i Hanoi efter en forhåbentlig behagelig og afslappende rejse.

Her står din chauffør klar til at tage imod dig og køre dig til hotellet. Køretiden er ca. 45 min til en time, afhængig af trafikken.

Her har du har mulighed for at akklimatisere og slappe af resten af dagen, så du er klar til, at dit Vietnam-eventyr for alvor går i gang i morgen.

Har du lyst og energi til det, er du naturligvis velkommen til at benytte lejligheden til selv at gå på opdagelse i den charmerende, vietnamesiske hovedstad.

Inkluderet
HM Boutique 3
Tilkøb/opgradering
The Ann Hotel 4
Dag 3:

Byrundtur i Hanoi

I dag skal du opleve nogle af Hanois højdepunkter på en guidet rundtur i den spændende storby. 

Du starter med at besøge Ho Chi Minh Complex – et trafikfrit område med botaniske haver, monumenter, mindesmærker og pagoder, som vietnamesere kommer til langvejs fra for at ære ’Uncle Ho’. 

Komplekset består blandt andet af den store marmorbygning Ho Chi Minh Mausoleum, Ho Chi Minh Museum, som er dedikeret til ’Uncle Ho’s liv, samt den smukke One Pillar Pagoda, som er bygget i træ på en enkelt stensøjle og designet som en lotusblomst. 

Dernæst går turen til Temple of Literature – Vietnams første universitet samt en af Hanois smukkeste seværdigheder og et ekstremt velholdt eksempel på traditionel, vietnamesisk arkitektur. På den anden side af vejen kan du opleve Vietnam Museum of Fine Arts, som arbejder for at bevare landets kunstneriske skatte med blandt andet malerier, keramik, religiøse skulpturer og meget mere.   

Herefter spiser du frokost på en lokal restaurant, inden du begiver dig ud på en hyggelig sightseeingtur til fods i Hanois tusind år gamle Old Quarter. Det gamle kvarter er pakket med charmerende bygninger i kolonistil, buddhistiske templer og pagoder, caféer, barer og restauranter samt spændende butikker og kunstgallerier.  

Her oplever du også et traditionelt Water Puppet Show – en unik, nordvietnamesisk tradition – inden turen går tilbage til hotellet. 

Inkluderet
HM Boutique 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
The Ann Hotel 4
Dag 4:

Cruise i Halong Bay

Tidligt om morgenen går turen videre mod Halong Bay, som er Vietnams mest berømte turistattraktion og byder på nogle af de smukkeste naturoplevelser i hele Sydøstasien.

Halong Bay-området, som er på UNESCOs verdensarvsliste, kan opdeles i tre områder – centrale Halong Bay, Bai Tu Long Bay og Lan Ha Bay. De fleste krydstogtbåde sejler i centrale Halong Bay, mens de færreste bevæger sig hele vejen til den skjulte perle Lan Ha Bay, som ligger i forlængelse af Halong Bay mod syd.

Lan Ha Bay byder på mindst lige så smuk og fascinerende natur med tusindvis af kalkstensøer spredt rundt i det smaragdfarvede vand, charmerende bugter og hundredvis af smukke strande – og som en bonus er der langt færre turister end i berømte Halong Bay. Her finder du også Cat Ba Island, som er den største ø i hele Halong Bay-området.

Køreturen fra Hanoi tager ca. 3½ timer, så du ankommer til havnen Cai Beo Port ved frokosttid og kan gå ombord på den hyggelige båd, hvor en lækker velkomstdrink venter. Læn dig tilbage og nyd den rolige sejltur samt frokosten, som serveres ombord på båden.

Efter frokost er der mulighed for at udforske den smukke, rolige bugt i kajak eller slappe af, solbade og svømme ved en skøn, uspoleret strand. Herefter går turen tilbage til båden, hvor der serveres en lækker BBQ-dinner. Om aftenen kan du slappe af på soldækket eller nyde en cocktail i baren (mod betaling).

Du overnatter i den lækre kahyt med eget badeværelse ombord på den luksuriøse båd – en helt unik oplevelse.

Inkluderet
Cozy Boutique Cruise 4
Helpension
Dag 5:

Tai Chi og fiskerlandsbyen Viet Hai

Efter en behagelig nat vågner du til lyden af bølger, der vugger dig blidt. Er du morgenfrisk, har du mulighed for at deltage i Tai Chi på soldækket, før morgenmaden serveres og båden sejler mod fiskerlandsbyen Viet Hai.

Her kan du opleve hverdagslivet i det lille fiskerisamfund og nyde de frodige, grønne omgivelser, inden du igen stiger ombord på krydstogtskibet. Her kan du slappe af på soldækket og nyde den sidste frokost ombord med udsigt til den gudesmukke natur, mens I sejler tilbage til Cai Beo Port.

Ved ankomst til havnen går turen atter tilbage til Hanoi, hvor du har resten af dagen på egen hånd.

Inkluderet
HM Boutique 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
The Ann Hotel 4
Dag 6:

Turen går til Hue

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du kører til lufthavnen og flyver direkte til Hue.

Ved ankomst til Hue står chaufføren klar til at hente dig og køre dig til hotellet, hvor du skal overnatte. Køreturen til hotellet fra lufthavnen tager ca. en halv time.

Herefter har du resten af dagen til fri afbenyttelse i den gamle kejserby, som er smukt beliggende ved parfumefloden.

Inkluderet
Serene Shining Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Midtown Hue 4
Dag 7:

Byrundtur i Hue

I dag kan du se frem til en spændende byrundtur i charmerende og stemningsfulde Hue – Vietnams tidligere, kejserlige hovedstad.

Dagen starter med et besøg ved den karakteristiske, buede træbro Thanh Toan Bridge, som er en af de mest æstetisk værdifulde broer i Vietnam.

Herefter går turen videre til Minh Mang Tomb og Khai Dinh Tomb – to imponerende begravelseskomplekser, som de to tidligere kejsere lod opføre. Førstnævnte opfattes som den mest majestætiske af alle de royale grave og er kendt for sin unikke arkitektur, som blender harmonisk ind i de naturlige omgivelser.

Efter en lækker frokost på en lokal restaurant kører du videre til Hue Citadel, hvor du kan få et unikt indblik i de gamle kejseres ekstravagante livsstil. Citadellet blev fra opførelsen i starten af 1800-tallet til 1945, hvor Vietnams sidste kejser abdicerede, brugt som kongeligt palads samt politisk, kulturelt og religiøst centrum.

Glæd dig til at opleve storslået asiatisk arkitektur med imponerende fæstninger, paladser og palæer, en forbudt by med tydelige præg fra Den Forbudte By i Beijing samt fascinerende historier om kejsernes liv.

Du slutter den spændende byrundtur af med et besøg i den ikoniske Thien Mu Pagoda, som er Hues ældste pagode og smukt beliggende på en bakke med udsigt over floden. Herfra går du ombord på en dragebåd og sejler tilbage til byen.

Tilbage i Hue bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til Hoi An. Turen tager cirka 3 timer og giver dig god tid til at reflektere over de mange oplevelser, du har fået i løbet af dagen.

Inkluderet
Green Apple Hotel 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
La Siesta Hoi An Resort and Spa 4
Dag 8:

My Son Sanctuary og byrundtur i Hoi An

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver derefter hentet af chaufføren, som kører dig til My Son Sanctuary, en køretur på ca. 1 time. My Son Sanctuary er et enormt tempelkompleks fra det gamle, hinduistiskinspirerede Champa-kongedømme, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

De fascinerende ruiner ligger i tropiske jungleomgivelser og omfatter et væld af smukke stenskulpturer, tårne og templer. Tempelkomplekset består af mere end 70 elementer, som alle er dedikeret til hinduistiske guder og gudinder.

På vej tilbage til byen besøger du Kim Bong Carpentry Village – en unik håndværkerlandsby, som gennem århundreder har specialiseret sig i tømrerarbejde. Her kan du gå rundt blandt de små værksteder, få en snak med de lokale og opleve håndlavede møbler, smukke træbåde samt detaljerede, religiøse statuer.

Efter en lækker, vietnamesisk frokost på en lokal restaurant, tager du på byrundtur til fods i charmerende Hoi An, som har en hyggelig, gammel bymidte med en god blanding af historiske bygninger, butikker, restauranter og autentiske gadekøkkener.

Her skal du opleve Hoi An’s farverige lokale marked samt Tan Ky Old House, som er byens bedst bevarede eksempel på, hvordan en handelsmand fra det 18. århundrede boede i den dengang vigtige og travle handelsby.

Du oplever også betagende Fujian Assembly Hall, som i slutningen af 1600-tallet blev opført som et sted, hvor indbyggere fra Fujian i Kina kunne mødes i Hoi An. I dag kommer både lokale og turister for at opleve den fascinerende arkitektur, ligesom stedet ofte bruges i forbindelse med kinesiske festligheder.

Rundturen sluttes af ved Japanese Covered Bridge, som er en 400 år gammel japansk bro, der oprindeligt blev bygget for at binde det japanske og det kinesiske kvarter sammen. Broen er i dag blevet symbolsk for Hoi An og er en af Vietnams mest ikoniske turistattraktioner.

Du får også mulighed for at opleve, hvordan lokale opdrætter silkeorme og producerer silke til Hoi An’s spirende tekstilindustri.

Inkluderet
Green Apple Hotel 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
La Siesta Hoi An Resort and Spa 4
Dag 9:

Turen går til Nha Trang

Du spiser morgenmad på hotellet og har resten af formiddagen på egen hånd i Hoi An. 

Om eftermiddagen checker du ud af hotellet og bliver kørt til Danang lufthavn, hvorfra du flyver videre til Nha Trang. Her venter nogle skønne dage med sol, strand og afslapning i fokus. 

Ved ankomst til Nha Trang står chaufføren klar til at køre dig videre til dit hotel. Køreturen tager ca. 50 minutter.

Inkluderet
Aaron Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Red Sun Nha Trang 4
Dag 10-11:

Badeferie i Nha Trang

Badebyen Nha Trang byder på 6 kilometers finkornet, hvid sandstrand med krystalklart vand og et væld af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. 

Den fremragende strand indbyder til ren afslapning, men skal der ske lidt mere, er det også muligt at tage på sejltur til de nærliggende øer for at snorkle eller dykke. 

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, kan en tur til områdets varme kilder eller et mudderbad hos et af byens spasteder også anbefales.

Langs strandpromenaden finder du masser af hyggelige restauranter, strandbarer og små parker, mens selve byen lidt længere inde i landet byder på et væld af butikker, barer, restauranter og et særdeles livligt natteliv. 

Inkluderet
Aaron Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Red Sun Nha Trang 4
Dag 12:

Turen går til Ho Chi Minh City

Du spiser morgenmad på hotellet og nyder de sidste timer i skønne Nha Trang, hvorefter du bliver hentet og kørt til lufthavnen for at flyve videre til Ho Chi Minh City.  

Ved ankomst til Ho Chi Minh City står chaufføren klar til at køre dig til hotellet. Turen tager ca. 40 minutter.

Når du har checket ind, har du resten af dagen til at nyde og udforske Vietnams største by. Du kan for eksempel slentre en tur i det historiske centrum, hvor du kan nyde udsigten til og kontrasten mellem gamle franske bygninger og polerede skyskrabere. 

Området byder også på brede boulevarder som den populære Nguyen Hue, gode shoppingmuligheder med alt fra internationale brands og designerbutikker til traditionelt håndværk og små souvenirbutikker, et imponerende liv i gaderne og masser af fantastiske restauranter. 

Ho Chi Minh Citys spændende museer kommer du til at opleve i morgen, når du skal på en fascinerende og lærerig rejse tilbage til Vietnamkrigen. 

Inkluderet
Alagon Central Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Paragon Saigon Hotel 4
Dag 13:

Byrundtur og Cu Chi Tunnel

Glæd dig til en oplevelsesrig dag i charmerende og hektiske Ho Chi Minh City – tidligere kendt som Saigon. 

På byrundturen oplever du Præsidentpaladset (også kaldet Reunification Palace), hvor en tank fra den nordvietnamesiske hær i april 1975 bragede igennem porten og markerede afslutningen på Vietnamkrigen. Paladset er som en tidskapsel frosset fast i 1975, og man kan stadig se to af de tanks, som blev brugt dengang. 

I Ho Chi Minh City oplever du også den fantastisk smukke, næsten 60 meter høje Saigon Notre Dame Cathedral udefra samt krigsmuseet War Remnants Museum, som er en chokerende påmindelse om den lange og brutale Vietnamkrig. Her kan du blandt andet se skræmmende fotos og noget af det amerikanske militærudstyr, som blev brugt i krigen. 

Efter frokosten på en lokal restaurant kører du ud af byen for at opleve de berømte Cu Chi tunneller, som blev etableret af de kommunistiske guerillaer under Vietnamkrigen. Her kan du opleve det imponerende og chokerende netværk af tunneller med blandt andet soveværelser, køkkener, felthospitaler, kommandocentraler og våbenfabrikker samt mærke på egen krop, hvordan det er at ”gå under jorden”. 

Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet efter en lang dag spækket med oplevelser. 

Inkluderet
Alagon Central Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Paragon Saigon Hotel 4
Dag 14:

Bådtur på Mekong River

Efter morgenmaden kører du til byen My Tho, som ligger i hjertet af Vietnams berømte Mekong Delta. Her starter du med at besøge det gudesmukke, buddhistiske tempel Vinh Trang Pagoda med mere end 60 buddhafigurer samt to hektar smukke, velplejede haver. 

Dernæst tager du på en hyggelig bådtur på Mekong River, hvor du kan nyde udsigten til traditionelle pælehuse og frugtplantager langs flodbredden. 

Ved Tortoise Island gør du holdt og spiser frokost på en lokal restaurant, hvorefter du har mulighed for at tage en bådtur til en familievirksomhed, hvor du kan smage lækre frugter og honningte, mens du lytter til traditionel vietnamesisk musik. 

Tag herefter på en hyggelig robådstur på de små vandløb, som udløber fra Mekongfloden, og gå på opdagelse gennem frugtplantager og traditionelle landsbyer, inden turen går videre til Can Tho, hvor guiden sørger for transfer til dit hotel.

Inkluderet
Anh Dao Mekong Hotel 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
TTC Hotel Premium Can Tho 4
Dag 15:

Det flydende marked i Cai Rang

Rise and shine… I dag skal du tidligt op, så du kan opleve Cai Rang Floating Market på det tidspunkt af dagen, hvor der er allermest aktivitet. Den guidede tur starter fra Ninh Kieu Harbour kl. 06.30 og foregår i en lille, motoriseret båd.

Cai Rangs flydende marked er et engrosmarked, som byder på et væld af lækre frugter og grøntsager, og her kan du virkelig få en fornemmelse af de lokales Vietnam.

Sejlturen fortsætter gennem de små kanalsystemer til en landsby, hvor du kan blive klogere på, hvordan risnudler laves.

På en lokal restaurant spiser du en lækker frokost, hvorefter du kører tilbage til Ho Chi Minh City, hvor du overnatter. Køreturen tilbage til Ho Chi Minh City tager 4-5 timer, afhængig af trafikken.

Inkluderet
Alagon Central Hotel 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
Paragon Saigon Hotel 4
Dag 16:

Bye bye Vietnam

Du spiser morgenmad på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse, indtil det er tid til at køre til lufthavnen, hvorfra turen atter går hjem til Danmark – forhåbentlig med en masse spændende og uforglemmelige oplevelser i bagagen.  

Læn dig tilbage og nyd den lange flyvetur med mellemlanding(er) undervejs, så du er klar til at fortælle om alle dine oplevelser, når du kommer hjem. 

Inkluderet
Morgenmad
Dag 17:

Velkommen hjem!

Du ankommer til den valgte lufthavn efter en forhåbentlig behagelig flyrejse. 

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse til Vietnam

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 14 nætter i Vietnam
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle ture, udflugter og entrebilletter
 • Guidede udflugter i grupper med engelsktalende guide
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres ved minimum 2 personer
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter og/eller privat guide
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Vietnam

 • 11 nætters rundrejse m. chauffør
 • Indenrigsfly på alle lange strækninger i Vietnam
 • Hanoi
 • Halong Bay og Lan Ha Bay
 • Hue
 • Hoi An
 • Ho Chi Minh City
 • Mekong Delta
Inkulderet i prisen
 • 14 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
13.995 kr.
Læs mere