Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Kenya

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15795

Med én nat i dyrerige Lake Nakuru og tre nætter i ubeskrivelige Masai Mara er dette den perfekte rejse, hvis du drømmer om safari med mange dyr og minimal transport. Rejsen afsluttes med en lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 17895

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 17895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 15695

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 19995

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18495

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Kenya

Det er ikke uden grund, at Kenya er en af de mest populære safaridestinationer i verden. Landet byder på en imponerende varieret natur og et helt enestående dyreliv.

 

Hvis du rejser til Kenya, kan du bl.a. opleve verdenskendte Masai Mara – den åbne savanne, som er hjemsted for bl.a. løver, leoparder og geparder. Der er også gode muligheder for at opleve ”The Big Five”, som udover løven og leoparden tæller elefanten, bøflen og næsehornet.

 

De øvrige nationalparker i Kenya byder alle på unikke naturoplevelser samt et rigt og fascinerende dyreliv, hvor du kan opleve bl.a. zebraer, vandbukke, enorme flokke af lyserøde flamingoer, gnuer, giraffer, bavianer, krokodiller, flodheste og en lang række andre dyr. Når du rejser til Kenya, er du altså garanteret en safarirejse med ekstraordinære naturoplevelser og et helt fantastisk dyreliv.

 

Vil du virkelig forkæle dig selv, kan du slutte din rejse til Kenya af med en afslappende badeferie i kystbyen Mombasa eller på den eksotiske ø Zanzibar. Både Mombasa og Zanzibar byder på kridhvide paradisstrande, mulighed for dykning og snorkling i det turkisblå Indiske Ocean, gode udflugtsmuligheder samt en rolig og tilbagelænet stemning, som indbyder til total afslapning.

 

Lad dig friste af vores aktuelle rejser til Kenya her:

Flamingo Safari & Mombasa

Flamingo Safari & Zanzibar

Kili Safari & Mombasa

Kili Safari & Zanzibar

Cheetah Safari

Cheetah Safari & Mombasa

Cheetah Safari & Zanzibar

 

Rejs med Flamingo Tours til Kenya

Der er mange rejsebureauer, som arrangerer rejser til Kenya, og det kan være svært at gennemskue det store udbud af safarirejser. Hos Flamingo Tours bestræber vi os på at gøre hele processen så simpel og gennemskuelig som muligt, så det bliver nemt for dig at få lige præcis den rejse til Kenya, som du drømmer om. Vi hjælper og guider dig hele vejen igennem, og vores vigtigste mål er, at du føler, du får det bedste i verden. Derfor giver vi altid mulighed for at justere vores rejser, så vi kan skræddersy netop din drømmerejse til Kenya. Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak om dine drømme og muligheder.