Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Kenya

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15495

Drømmer du om safari med få overnatningssteder og mange dyr? Vi har den perfekte rejse til dig. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14995

Drømmer du også om en safari med færre lodges og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara, og badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 15595

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 14295

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 19195

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 19695

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

Safari rejser til Kenya

Kenya byder på stor variation af natur, og giver dermed mulighed for at opleve flere forskellige aspekter af Afrika. I Kenya finder man bl.a. Masai Mara-reservatet – Den åbne savanne som er hjemsted for bl.a. løver, geparder og leoparder. På rejsen til Kenya er det også muligt at opleve The Big Five – Løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. Lake Naivasha og Lake Nakuru byder på et rigt dyreliv med bl.a. flodheste og flamingoer, og Aberdare Nationalpark består af både regnskov, bambusskov, højlandshede og storslåede vandfald.

Hvis du vælger en safarirejse til Kenya, får du en tur der virkelig har ekstraordinær natur, og et fantastisk dyreliv. Rejser du på safari i Kenya, har du mulighed for at afslutte din ferie med et par dage med total afslapning enten på Zanzibar eller i Mombasa – også kaldet paradis.

 

Rejs med Flamingo Tours til Kenya?

Der findes mange rejsebureauer som arrangerer rejser til Kenya, som forsøger at få din opmærksomhed. Hos Flamingo Tours går vi op i at gøre hele processen simpel og gennemskuelig, så det bliver nemt for dig at få lige præcis den rejse til Kenya du går og drømmer om. Vi hjælper dig igennem hele processen, så du føler at du får det bedste i verden. Derfor har du også mulighed for at tilkøbe, udvide og skræddersy din drømmerejse til Kenya.