Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 19.495 kr.
12 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Familiesafari i Tanzania og Zanzibar

Glæd jer til at opleve løvernes konge og et væld af andre fascinerende dyr på denne børnevenlige safari til Tanzania.

 

I bor på den samme familievenlige lodge på hele safarirejsen, der er god tid til at slappe af på lodgen og bade i poolen mellem safariturene, køreafstandene er korte, og I har jeres egen safaribil med guide, så I selv kan bestemme tempoet.

 

På denne familiesafari i Tanzania oplever I både det frodige, vulkanske paradis Ngorongoro, som er den nationalpark i Tanzania, hvor der er størst chance for at opleve Big Five, samt Lake Manyara og Tarangire – to af Tanzanias mindre kendte perler, som byder på et fantastisk rigt dyreliv.

 

Rejsen sluttes af med en dejlig badeferie ved Zanzibars kridhvide sandstrande med god tid til afslapning, familiehygge, snorkling og meget mere.

 

Højdepunkter:

 • 4 nætters børnevenlig safari i Tanzania
 • 5 nætters badeferie på Zanzibar
 • Privat safaribil og guide
 • Korte afstande og familievenlige hoteller
 • Lake Manyara – Oplev flodheste, flamingoer, næsehornsfugle og meget mere
 • Tarangire – Mange elefanter, løver og leoparder samt baobabtræer
 • Ngorongorokrateret – Det bedste sted at opleve Big Five i Tanzania
 • Eksotisk badeferie på Zanzibar

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Tanzania

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse – Lad eventyret begynde

I dag er starten på en forhåbentligt uforglemmelig rejse, når I rejser fra Danmark mod Tanzania med mellemlanding(er) undervejs.

Læn jer tilbage og nyd turen, så I er klar til alle de spændende oplevelser, som venter i Tanzania.

Ankommer I allerede om aftenen, kører jeres chauffør jer til et hotel i nærheden af lufthavnen, hvor I overnatter, så I er friske og veludhvilede, når eventyret for alvor begynder i morgen.

Dag 2:

Karibu! Velkommen til Tanzania

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer I til Kilimanjaro Airport, hvor guiden, som følger jer på resten af turen, står klar til at tage imod jer – måske med et ”Karibu”, som betyder ”Velkommen” på swahili.

Er I ankommet aftenen før, henter guiden jer på hotellet efter morgenmaden.

Herefter går turen til Karatu, hvor I skal overnatte på en hyggelig og børnevenlig lodge. På vejen til Karatu kan I nyde udsigten til de fascinerende omgivelser, som står i skarp kontrast til det, I er vant til at se derhjemme.

Ved ankomst til lodgen checker I ind og har herefter resten af dagen til at slappe af, nyde de eksotiske omgivelser og bade i lodgens dejlige swimmingpool.

Inkluderet hotel
Marera Valley Lodge 4
Helpension
Dag 3:

Fugleliv og flodheste i Lake Manyara

Efter morgenmaden kører I til Lake Manyara Nationalpark, der er en af Tanzanias mindre parker, som især er kendt for sin varierede natur og sit imponerende rige dyre- og fugleliv.

Den 200 kvadratkilometer store og utroligt smukke ferskvandssø, som har givet navn til parken, tiltrækker et væld af fugle, og der er registreret over 400 forskellige fuglearter i området. I kan blandt andet opleve flamingoer, pelikaner, næsehornsfugle, storke, ørne og isfugle.

Lake Manyara Nationalpark byder naturligvis også på en lang række klassiske safaridyr, såsom elefanter, bøfler, giraffer, zebraer, vortesvin og leoparder, og i den vestlige del af nationalparken kan I, fra en lille udsigtsplatform med en helt vidunderlig udsigt, opleve parkens store bestand af flodheste.

Efter en oplevelsesrig dag kører du tilbage til lodgen, hvor du kan slappe af og nyde de dejlige omgivelser.

Inkluderet hotel
Marera Valley Lodge 4
Helpension
Dag 4:

Ngorongorokrateret og The Big Five

I dag går turen til det verdensberømte Ngorongorokrater, som er et af Afrikas syv vidundere og med god grund på UNESCOs verdensarvsliste. Glæd jer til en dag med storslåede safarioplevelser!

Det frodige paradis på bunden af det 600 meter dybe krater rummer Afrikas tætteste bestand af storvildt og byder på et fantastisk rigt dyreliv året rundt med blandt andet gnuer, zebraer og gazeller, flamingoer, hyæner, sjakaler og lynhurtige geparder.

Ngorongoro er desuden kendt som den nationalpark i Tanzania, hvor der er størst chance for at opleve The Big Five – de fem dyr, som i storvildtjægernes tid var sværest at nedlægge: løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet.

På dagens safaritur til Ngorongorokrateret er der altså nærmest garanti for masser af enestående dyreoplevelser!

Når I er fyldt godt op med indtryk og mindeværdige oplevelser, vender I tilbage til lodgen, hvor du kan slappe af og fordøje de mange indtryk.

Inkluderet hotel
Marera Valley Lodge 4
Helpension
Dag 5:

Baobabtræer og storvildt i Tarangire

Jeres sidste safaridag tilbringes i Tarangire Nationalpark – en af Tanzanias mindre kendte perler.

Parken er især kendt for sin enorme bestand af elefanter samt sine mange løver og leoparder. I har dog også mulighed for at opleve en lang række andre dyr, herunder zebraer, gnuer, bøfler, langhalsede giraffer og elegante antiloper.

Tarangire er desuden det sted i Tanzania, hvor der er størst diversitet i landskabet, og det er svært ikke at blive betaget af den enestående natur i parken. Særligt de majestætiske baobabtræer, som pryder det bakkede landskab, er et imponerende syn og grund nok til at lægge vejen forbi den smukke nationalpark.

Efter endnu en oplevelsesrig safaridag vender I atter tilbage til lodgen, hvor I kan nyde en sidste nat i hyggelige omgivelser på fastlandet, inden turen i morgen går videre til billedskønne Zanzibar.

Inkluderet hotel
Marera Valley Lodge 4
Helpension
Dag 6:

Turen går til Zanzibar

I dag er det tid til at sige farvel Tanzanias fastland, de fantastiske safariområder og den hyggelige lodge, som har været jeres base på første del af rejsen.

Jeres guide kører jer til lufthavnen i Arusha, hvorfra I flyver direkte til paradisøen Zanzibar, som ligger ud for Tanzanias kyst.

Ved ankomst til Zanzibars lufthavn bliver I hentet af en chauffør, som kører jer til jeres hotel. Her har I de næste dage rig mulighed for at fordøje de mange indtryk fra safarien i Tanzania, mens I nyder de guddommelige omgivelser på skønne Zanzibar.

Inkluderet hotel
Karafuu Beach Resort & Spa (Østkysten) 4
Halvpension
Dag 7-10:

Badeferie på Zanzibar

På Zanzibar er nøgleordene afslapning og familiehygge...

Tag en dukkert i det azurblå Indiske Ocean eller byg sandslotte i det kridhvide sand. Slap af med en god bog i skyggen af en palme, nyd hotellets lækre swimmingpool eller forkæl jer selv med en afslappende massage i hotellets spa. Der er rig mulighed for at slappe af på Zanzibar.

Vil I gerne opleve endnu mere, er det oplagt at udforske det fascinerende liv under havets overflade med snorkel eller dykkerudstyr. Det krystalklare Indiske Ocean byder på smukke koralrev og masser af farvestrålende fisk.

På land kan I blandt andet besøge en af øens mange krydderiplantager, gå på opdagelse i de tropiske skove eller tage en tur til Stone Town – Zanzibar Citys gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin farverige kultur og historiske bygninger.

Uanset om I er til spændende udflugter, vandsportsaktiviteter eller ren afslapning, kommer I med garanti ikke til at kede jer på Zanzibar. Det smukke øparadis har noget for alle!

Inkluderet hotel
Karafuu Beach Resort & Spa (Østkysten) 4
Halvpension
Dag 11:

Hjemrejsen begynder

Efter nogle forhåbentligt helt fantastiske dage på Zanzibar er det tid til at sige tak for denne gang.

Chaufføren henter jer på hotellet og kører jer til lufthavnen på Zanzibar, hvorfra I flyver tilbage til Danmark med mellemlanding(er) på vejen.

På turen hjem kan I glæde jer over de mange mindeværdige oplevelser, I har fået – både på den børnevenlige safari i Tanzanias dyrerige nationalparker og på badeferien på eksotiske Zanzibar.

Dag 12:

Velkommen hjem!

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer I til lufthavnen i Danmark med en masse uforglemmelige minder og oplevelser i bagagen.

Måske har jeres familiesafari i Tanzania og Zanzibar været så fantastisk, at I allerede nu er klar til at planlægge den næste rejse. Måske skal I lige have lov at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Uanset hvad hjælper vi meget gerne med at planlægge jeres næste drømmerejse, når I kommer så langt, og indtil da vil vi bare ønske jer velkommen hjem fra en forhåbentlig uforglemmelig rejse.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 4 nætter på safari med helpension
 • 5 nætter på Zanzibar på 4-stjernet hotel med halvpension
 • Privat safaribil med lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Drikkevand på alle game drives
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Rejsen gennemføres ved minimum to rejsende
 • Trippelværelse ved 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år
 • Familieværelse eller connecting rooms ved 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne og 1 barn under 12 år
 • To dobbeltværelser ved 4 voksne
 • Børnerabat ved minimum to fuldt betalende voksne på værelset
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Tanzania

 • 5 nætter på safari med helpension
 • 6 nætter på eksotiske Zanzibar på 4-stjernet resort med halvpension
 • Serengeti Nationalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nationalpark
Inkluderet i prisen
 • 14 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
24.995 kr.
Læs mere
 • 5 nætters safari med helpension
 • Serengeti Nationalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nationalpark
Inkluderet i prisen
 • 8 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
18.495 kr.
Læs mere