Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Rejser til Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka

Sri Lanka har noget for alle: frodig natur, eksotiske dyrearter, spændende buddhistisk kulturarv og lækre badestrande – og så er befolkningen i Sri Lanka nogle af de mest venlige, gæstfri og hjælpsomme, der findes.

En rundrejse på den tropiske paradisø i Det Indiske Ocean byder på oplevelser for både store og små, og når du kommer hjem, vil det være med minder om køer der bevæger sig frit rundt i gaderne, farverige sariklædte kvinder, imponerende templer, buddhistiske munke, unikke naturoplevelser, duften af krydrede karryretter og meget mere i bagagen.

Det er svært ikke at forelske sig i Sri Lanka, og har du først været på Sri Lanka én gang, er sandsynligheden for, at du kommer tilbage igen stor.

Oplevelser i Sri Lanka

Når du rejser til Sri Lanka, er du garanteret oplevelser i verdensklasse, og på en rundrejse med Flamingo Tours får du noget af det allerbedste, landet har at byde på.

Besøg for eksempel Sigiriya, som også er kendt som løveklippen og er på UNESCOs verdensarvsliste. Turen op til toppen af den 200 m høje klippe er lang og varm, men når de 1.200 trin er tilbagelagt, kan du opleve en overdådig udsigt, som er hele rejsen værd.

Byen Kandy i det centrale højland er kendt som landets spirituelle centrum og et absolut must, når du rejser til Sri Lanka. Her finder du blandt andet Temple of the Tooth, som siges at huse en af Buddhas hjørnetænder, og derfor er en af Sri Lankas største helligdomme.

Drømmer du om eksotisk dyreliv, kan du tage på safari i en af Sri Lankas nationalparker og opleve blandt andet majestætiske elefanter, sky leoparder, legende aber og glubske krokodiller samt store påfugle, farvestrålende papegøjer og forskellige rovfugle.

Den historiske Løveklippen set fra afstand

Badeferie på Sri Lankas sydkyst

Udover spændende kultur, imponerende natur og den mest imødekommende lokalbefolkning byder Sri Lanka også på azurblåt vand og fantastiske, palmeklædte sandstrande med rig mulighed for at dase i timevis eller snorkle ved det omkringliggende koralrev.

Sri Lanka er derfor også en oplagt destination til badeferie.

Med en badeferie på Sri Lankas sydkyst får du lækre strande og krystalklart vand samt mulighed for at opleve de lokale styltefiskere, tage på sejltur for at spotte blåhvaler og delfiner ved Mirissa, besøge et lokalt tempel eller tage på udflugt til Galle, hvor du kan opleve det hollandske fort, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Trænger du mere til at slappe af, er det bare med at finde den helt perfekt plads på sandstranden eller ved hotellets hyggelige poolområde og læne dig godt tilbage.

Læs også om Sri Lankas vejr og klima her.

Lækker sandstrand i Ahangama, Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne

Når du rejser til Sri Lanka, har du efter den oplevelsesrige rundrejse mulighed for at fortsætte din ferie på billedskønne Maldiverne. Her får du en virkelig luksuriøs badeferie, hvor afslapning og forkælelse er i højsædet.

Maldivernes paradisøer byder på kridhvide, palmeklædte strande med krystalklart vand og eminente muligheder for snorkling og andre vandsportsaktiviteter i det rolige vand.

Det luksuriøse hotel byder på en lang række aktiviteter og udflugtsmuligheder for dem, der gerne vil opleve endnu mere, mens der er rig mulighed for afslapning ved stranden, på den private terrasse eller ved en af hotellets mange spisesteder og barer.

En afslappende og luksuriøs badeferie på Maldiverne kan på det varmeste anbefales – uanset om du rejser til Sri Lanka på familieferie, på egen hånd, med gode venner eller som en romantisk ferie for to.

Læs mere om rejsen til Sri Lanka og Maldiverne
Strandstole i hvidt sand

Rejs til Sri Lanka med Flamingo Tours

I planlægningen af en drømmerejse kan man bruge mange timer på at søge inspiration og sammensætte rejser.

Hos Flamingo Tours mener vi, at det skal være nemt at få det allerbedste, og det skal være gennemskueligt, hvad du får med i din rejse. Det, mener vi, giver mest ro i maven, og det er det bedste udgangspunkt for en fantastisk rejse.

Drømmer du om noget særligt på din rejse til Sri Lanka, hjælper vi gerne med at skræddersy din drømmerejse, så du får lige netop det, du drømmer om.

Kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller send os en mail på //info@flamingotours.dk

Kvinde te landmand, i farverige tøj.