Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Sri Lanka

Magiske Sri Lanka og luksus på Maldiverne Fra kr. 20495

Unikt strandliv, spændende dyreliv, usædvanlig natur, og fantastiske kulturelle oplevelser. Dette magiske land har alt det du skal bruge for at få en helt fantastisk, og ubeskrivelig rejse. Befolkningen og maden er vi...

16 dage Fly inkluderet Læs mere
Magiske Sri Lanka med badeferie Fra kr. 11995

Sri Lanka byder på uspolerede naturoplevelser, vandfald, bjergsider dækket af teplanter, elefanter der krydser vejen, og meget mere! I nationalparkerne ser du et væld af dyr, og ved kysten kan du tage på hvalsafari, e...

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Vilde Sri Lanka med badeferie Fra kr. 12195

Velkommen til vilde Sri Lanka. Denne rejse byder på smuk natur med sejltur, nationalpark, teplantager og meget meget mere! Et rigt fugleliv samt aber, elefanter og leoparder er kun nogle af de dyr du kan være heldig a...

12 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Sri Lanka

Sri Lanka har noget for alle: frodig natur, eksotiske dyrearter, spændende buddhistisk kulturarv og lækre badestrande – og så er befolkningen i Sri Lanka nogle af de mest høflige, gæstfri og hjælpsomme, der findes.

 

Når du rejser til Sri Lanka, er du garanteret oplevelser i verdensklasse. Besøg f.eks. Sigiriya, som også er kendt som løveklippen og med god grund er på UNESCOs verdensarvsliste. På toppen af klippen findes ruinerne af et imponerende palads opført af kong Kasyapa i år 477. Turen op til toppen er lang og varm, men når de 1200 trin er tilbagelagt, kan du fra toppen af den 200 m høje klippe opleve en overdådig udsigt, som er hele rejsen værd.

 

Byen Kandy i det centrale Sri Lankas højland er kendt som landets spirituelle centrum og et absolut must, når du rejser til Sri Lanka – uanset om du er interesseret i religion eller ej. Her finder du bl.a. Sri Dalada Maligawa, Tandens Tempel, som efter sigende skulle huse en af Buddhas hjørnetænder, og derfor anses for at være en af Sri Lankas største helligdomme. Oplev også den 26 meter høje hvide Buddha, som fra sin plads oven på Bahirawakanda-templet skuer ud over byen og kan ses, uanset hvor i Kandy du befinder dig.

 

Drømmer du om eksotisk dyreliv, kan du på din rejse til Sri Lanka tage på safari i en af landets to nationalparker og opleve bl.a. majestætiske elefanter, vilde bøfler, sky leoparder, legende aber og glubske krokodiller samt store påfugle, farvestrålende papegøjer og forskellige rovfugle.

 

Sri Lanka er også en oplagt destination til badeferie og byder på azurblåt vand og fantastiske, palmeklædte sandstrande med rig mulighed for at dase i timevis eller snorkle ved det omkringliggende koralrev. En afslappende badeferie kan på det varmeste anbefales – uanset om du rejser til Sri Lanka på familieferie, på egen hånd, med gode venner eller som en romantisk getaway for to.

 

 

Hvorfor rejse til Sri Lanka med Flamingo Tours?

I planlægningen af en drømmerejse kan man bruge mange timer på at søge inspiration og sammensætte rejser. Hos Flamingo Tours mener vi, at det skal være nemt at få det allerbedste og gennemskueligt hvad du får med i din rejse, så du har ro i maven hele vejene igennem.

 

Drømmer du om noget særligt på din rejse til Sri Lanka, hjælper vi gerne med at skræddersy din drømmerejse, så du får lige netop det, du drømmer om.