Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Sri Lanka

Magiske Sri Lanka og luksus på Maldiverne Fra kr. 20395

Unikt strandliv, spændende dyreliv, usædvanlig natur, og fantastiske kulturelle oplevelser. Dette magiske land har alt det du skal bruge for at få en helt fantastisk, og ubeskrivelig rejse. Befolkningen og maden er vi...

16 dage Fly inkluderet Læs mere
Magiske Sri Lanka med badeferie Fra kr. 11995

Sri Lanka byder på uspolerede naturoplevelser, vandfald, bjergsider dækket af teplanter, elefanter der krydser vejen, og meget mere! I nationalparkerne ser du et væld af dyr, og ved kysten kan du tage på hvalsafari, e...

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Magiske Sri Lanka - Dyr, natur og historie Fra kr. 14995

Oplev magisk natur, unikke dyreoplevelser, fantastisk mad og hvide strande på Sri Lanka, kombineret med verdens højeste bygning, verdens største shopping center, palmeøer og verdens reneste parker i Dubai.

11 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Sri Lanka

Sri Lanka har lidt af det hele: frodig natur, eksotiske dyrearter, buddhistisk kulturarv og lækre badestrande. Befolkningen i Sri Lanka er nogle af de mest høflige du finder, og er altid gæstfri og hjælpsomme. 

 

Overvejer du at rejse til Sri Lanka, er her nogle seværdigheder, der er et besøg værd:

 

Sigiriya er også kendt som løveklippen og står på UNESCOs verdensarvsliste. Navnet løveklippen kommer af en port udformet som en stor løve. På toppen af klippen ligger ruinerne af et palads opført i år 477. Det hele er opført af kong Kasyapa. Fra toppen af den store klippe, er en overdådig udsigt, som er hele rejsen værd.

 

Byen Kandy er kendt som Sri Lankas spirituelle centrum og står også på UNESCOs verdensarvsliste. Her finder du bl.a. Dalada maligawa – Tandens tempel. Dette tempel besidder en af Buddhas hjørnetænder, og anses for at være en af Sri Lankas største helligdomme.

 

Drømmer du om at rejse til et sted med eksotisk dyreliv, kan du komme på safari i Sri Lanka og opleve en masse eksotiske dyr, heriblandt elefanten.

 

Sri Lanka er også en oplagt destination til badeferie og byder på nogle fantastiske hvide strande med azurblåt hav og palmer, hvor man kan ligge og dase i timevis. Man kan også snorkle ved omkringliggende koralrev. Sri Lanka er velegnet til en afslappende ferie med hele familien eller som en romantisk getaway for to.

 

Hvorfor rejse med Flamingo Tours?

Man kan bruge mange timer på at lede og sammensætte rejser. Hos Flamingo Tours mener vi at det skal være let og overskueligt hvad du får med i din rejse, så du har ro i maven hele vejen igennem. Har du en drøm om hvad din rejse skal inkludere, er du velkommen til at kontakte os, så skræddersyer vi gerne din drømmerejse.