Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Peru

Historiske Peru Fra kr. 19995

På denne rejse får du en unik tur, med kulturelle og historiske oplevelser, kombineret med fantastisk natur. ”Kongernes by” Lima, ”Den hvide by” Arequipa, verdens næst dybeste kløft Colca Canyon, Urofolket på Titicac...

13 dage Fly inkluderet Læs mere
Historiske Peru med Inca Trail Fra kr. 23595

Oplev natur, kultur og historie i Peru. Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasøen, og inkafolkets hovedstad, Cusco. Tag denne kombinationstur med Inca Trailket, og oplev Machu Picchu fra solporten ved solopgang.

15 dage Fly inkluderet Læs mere
Historiske Peru med Amazonas Fra kr. 26095

Natur, kultur og historie i Peru kombineret med Amazonas. Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasøen, og inkafolkets hovedstad, Cusco. Tag denne kombinationstur med smuk regnskov, spændende dyr og unikke oplevelser.

16 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Peru

Drømmer du om en rejse, der byder på både storslået natur, fascinerende kultur og en rig historie? Så er en rejse til Peru absolut det du har ledt efter. Peru er en fantastisk rejsedestination, for dig der gerne vil på en aktiv og lærerig ferie. Naturen i Peru spænder fra bjerge til regnskov, og Perus kulturarv stammer fra det storslåede inkarige.

 

Kultur i Peru

Flere af Perus byer, såsom Lima og Arequipa, byder på både nye og gamle bydele at udforske. Her kan du opleve gamle bygninger fra kolonitiden, paladser og katedraler, mens de nye bydele byder på cafeer og shopping muligheder. Lima er også kendt for sin udsøgte gastronomi.

Det er også i Peru at du finder byen Cusco, som var inkaernes hovedstad indtil koloniseringen i 1600-tallet.

 

Rejser til Machu Picchu

Rejser du til Peru, er Machu Picchu uden tvivl på toppen af listen over seværdigheder at opleve. Machu Picchu er på UNESCOs verdensarvsliste, og anses som værende hellig i Peru. Machu Picchu er ruinerne af en by fra inkatiden, beliggende på en bjergskråning i Andesbjergene, hvor inkaherskeren regerede. Her tilbad man solguden.

Grundet at Machu Picchu ligger afsides veje blandt skove, blev stedet aldrig fundet, eller udplyndret under den spanske kolonitid. Sidenhen blev Machu Picchu genopdaget i 1911, og er i dag Perus mest populære turistattraktion.

 

Natur i Peru

I Peru vil du opleve en fascinerende og varierende natur. Hvad med en vandretur i Andesbjergene, eller en sejltur på Amazonfloden gennem junglen? Peru byder også på Colca Canyon, som er verden anden dybeste kløft. En rejse til Peru byder på al den kulturhistorie, og betagende natur du kan ønske dig. Så bestil dit eventyr nu!