Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Peru

Historiske Peru Fra kr. 19995

På denne rejse får du en unik tur, med kulturelle og historiske oplevelser, kombineret med fantastisk natur. ”Kongernes by” Lima, ”Den hvide by” Arequipa, verdens næst dybeste kløft Colca Canyon, Urofolket på Titicac...

13 dage Fly inkluderet Læs mere
Historiske Peru med Inca Trail Fra kr. 23595

Oplev natur, kultur og historie i Peru. Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasøen, og inkafolkets hovedstad, Cusco. Tag denne kombinationstur med Inca Trailket, og oplev Machu Picchu fra solporten ved solopgang.

15 dage Fly inkluderet Læs mere
Historiske Peru med Amazonas Fra kr. 26395

Natur, kultur og historie i Peru kombineret med Amazonas. Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasøen, og inkafolkets hovedstad, Cusco. Tag denne kombinationstur med smuk regnskov, spændende dyr og unikke oplevelser.

16 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Peru

Drømmer du om en rejse, der byder på storslået natur, spændende kultur og fascinerende historie? Peru har det hele og er en fantastisk rejsedestination for dig, som gerne vil på en aktiv og lærerig ferie.

 

Når du rejser til Peru, vil du opleve storslået og imponerende varieret natur, som spænder fra enorme bjerge og dybe kløfter til frodig regnskov og brusende floder. Tag f.eks. en vandretur i Andesbjergene – verdens længste bjergkæde – eller en sejltur på Amazonfloden gennem den frodige Amazonas-regnskov. Oplev verdens anden dybeste kløft Colca Canyon eller nyd udsigten ved den dybe Titicacasø, hvor du bl.a. kan opleve farverige indianerstammer, som bor på flydende øer af siv og rødder.

 

Lima er hovedstaden i Peru og har, lige som flere andre byer, både en ny og en gammel bydel at udforske. I den gamle bydel kan du opleve imponerende bygninger fra kolonitiden, paladser og katedraler, mens den nye bydel byder på cafeer, shopping-muligheder og udsøgte gastronomiske oplevelser. Besøg også fascinerende Cusco, som var inkaernes hovedstad indtil koloniseringen i 1500-tallet.

 

Et absolut must, når du rejser til Peru, er ikoniske Machu Picchu, som er et af verdens syv nye vidundere og et af de mest imponerende ruinområder fra inkariget. Måske pga. sin afsides beliggenhed på de smukke, frodige bjergskråninger i Andesbjergene gik stedet fri for de mange ødelæggelser, som ellers fulgte i kølvandet på den spanske invasion. Machu Picchu er derfor en af de bedst bevarede ruinbyer fra inkariget og Perus mest populære turistattraktion.

 

Rejs til Peru med Flamingo Tours

En rejse til Peru byder på al den kulturhistorie og betagende natur, du kan ønske dig!

 

Men udbuddet af rejser til Peru er stort, og det kan være svært at finde hoved og hale i de mange oplevelser og seværdigheder, der findes i landet. Hos Flamingo Tours bestræber vi os derfor på at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt.

 

På baggrund af vores store rejseerfaring og viden om landet har vi sammensat en række rejser til Peru, hvor du oplever noget af det allerbedste, det fascinerende land har at byde på. Du skal altså kun bekymre dig om at pakke din kuffert og nyde rejsen.

 

Bliv inspireret af vores rejser til Peru og kontakt os for et uforpligtende tilbud.